Sweet Desire 1.

autor: The_poltergeist
Máte rádi nesmělého Toma? Jestli jo, je tu pro vás nová vícedílka, kterou si k překladu vybrala Catherine. Autorku už znáte, nedávno tu od ní byla spoluautorská jednodílka. Povídka je psaná v letech 2013 – 15 a má celkem 37 kapitol, tak přeju hezký čtení. Díky Cathrine, J. :o)
Když na tebe myslím, dotýkám se sám sebe.

Klasický nudný páteční večer, alespoň pro Toma.

Seděl ve svém pokoji, poslouchal hudbu a brouzdal na Facebooku. Nedělal nic speciálního, jen se snažil relaxovat po dlouhém týdnu.
Zaktualizoval novinky a všiml si, že Bill přidal nový status. Nebylo to nic zvláštního, pravděpodobně jen myšlenka, která ho zrovna napadla. Nicméně Tom, tak jako vždy, když Bill přidal něco nového, označil příspěvek tlačítkem ‚to se mi líbí‘. Cítil se svým způsobem jako stalker a dost dobře věděl, že by měl ubrat, ale nemohl. Nemohl si pomoct. Absolutně se nezvládal kontrolovat.

Ve skutečnosti Billa Kaulitze příliš neznal. Ačkoliv odjakživa navštěvovali stejnou školu, nikdy spolu až tak nemluvili. Když se potkali na chodbě nebo v jídelně, vyměnili si přátelský pozdrav a úsměv. A samozřejmě když byli ve stejné skupině a měli spolupracovat, ale to nebylo až tak často.

Tom chtěl s Billem mluvit víc. Chtěl, aby se spolu bavili více a nebylo to tak plytké, jak to bylo, ale nemohl se přinutit. Styděl se, bál se, že to posere, měl strach z odmítnutí. Nikdy nenašel odvahu, aby pozval Billa ven, nebo ho lépe poznal. Navíc, Bill pravděpodobně o jeho osobu nejevil zájem, když to také nezkusil.

Tři dny trvalo, než se Tom odvážil, aby si přidal Billa na Facebooku. Po tom, co odeslal žádost o přátelství, hned se odhlásil. Nevěděl, co má dělat a jestli toho litovat, nebo ne. Bál se být online, jakmile si Bill žádosti všimne. Co když Bill zareaguje špatně? Co když mu napíše soukromou zprávu a bude se pídit po tom, proč si ho přidal?

Tom byl opravdu nervózní; odvážil se znovu přihlásit až za šest hodin. A když to konečně udělal, všiml si, že Bill ještě jeho žádost nepřijal. Cítil se špatně, byl zmatený a bál se. Co když si o něm Bill myslel, že je naivní, když si ho chtěl přidat? Co když bude Toma pomlouvat?

Dobře, Tom možná trochu přeháněl, ale byl stydlivý a nervózní člověk, takže kdo ho mohl soudit, když přišla řeč na jeho idola?

O další tři hodiny později Bill přijal Tomovu žádost o přátelství. Jakmile si toho Tom všiml, jeho srdce vynechalo jeden, možná dva údery. Bylo to skvělé; možná se z nich mohli stát kamarádi, či něco podobného? Samozřejmě, že se to ještě nestalo, protože Tom byl příliš nervózní na to, aby Billovi napsal. Označoval ale Billovy statusy, že se mu líbí a taky – dobře, označoval naprosto všechno, co Bill přidal. Občas i Bill označil na oplátku nějaký z Tomových příspěvků.
Tom byl do Billa zakoukaný od… nemohl si vzpomenout, kdy to začalo, nepočítal to. Cítil, jako kdyby byl do Billa zamilovaný odjakživa.

Bill byl opravdu dobrý člověk. Pořád se usmíval a vážně zářil jako sluníčko. Byl milý na ostatní lidi, ve škole měl dobré výsledky, byl populární a nikdy nebyl na Toma drzý, alespoň ne před ním. Nikdy se na něj zle nepodíval, ani se mu neposmíval.
Ale hlavně byl tak zatraceně nádherný, že to Tomovi pokaždé vyrazilo dech. Měl dlouhé, vlnité vlasy, se kterýma si Tom chtěl tak zatraceně hrát, pokožku, která vypadala tak jemně a bezchybně, že se jí chtěl dotýkat a cítit ji proti své vlastní. Měl ten nejkrásnější úsměv, jaký mohl existovat. Sice měl křivé zuby, ale i tak byly podle Toma dokonalé. Zatraceně dokonalé. Kdykoliv se na něj Bill usmál, myslel, že bude zvracet. Bylo to víc, než dokázal zvládnout a chtěl s Billem tak šíleně moc prohodit alespoň pár slov. Místo toho ale zrudnul jako rajče a odpotácel se pryč. Jednou se dokonce skácel k zemi, což bylo neskutečně trapné a on na ten den nikdy nezapomene, byl to opravdu hrozný den.

Ano, Tom byl opravdu zoufale zabouchnutý. A s tím, jak nejistý teenager byl, absolutně netušil, jak svou situaci vyřešit. Byl si téměř jistý, že o někoho, jako je on, nikdy neprojeví zájem někdo tak žhavý, krásný a chytrý, jako je Bill.

Nikdy.

Tom znovu najel na Billův profil, prohlížel si jeho fotky stejně jako téměř každý večer. Možná bylo trochu děsivé, že procházel jeho fotkama pořád dokola, ale znovu, opravdu si nemohl pomoci. Bill byl neskutečně překrásný, blízko a přeci daleko – tak mimo jeho ligu.

Téměř se zadusil, když si všiml nové Billovy fotky. Vypadal tak… tak… Tom nemohl přijít na to správné slovo, kterým by to popsal.
Bill se díval do objektivu, vypadal svůdně a naprosto sebejistě. Měl pootevřené rty, které si olizoval špičkou jazyka, a Tom si představoval, jak je ochutnává. Jen by po nich škádlivě přejel špičkou jazyka, dokud by ho Bill nepustil dál do své pusy. Bože, jeho vlasy vypadaly tak skvěle. Vlnité, jemné, čerstvě umyté. Vypadal k nakousnutí a sexy, že by ho Tom chtěl sníst. A upřímně? Bill na té fotce vypadal připraveně na to, aby si ho někdo dal. Jeho nohy byly trochu roztažené, záda prohnutá a outfit naprosto sexy.

Tom zaúpěl; zvlhčil si jazykem rty, když si představoval, co by s ním dělal, kdyby měl dost odvahy na to, aby s ním alespoň promluvil. Líbal by ty lákavé rty, olizoval a skousával je, až dokud by nebyly nateklé a ještě hezčí. Dotýkal by se Billa všude, opatroval by jeho tělo a vážil si ho. Představoval si, že Billova kůže je všude stejně bledá a jemná, představoval si, jak by dlaněmi přejížděl přes Billova jemná stehna nahoru a dolů, hladil by jeho do nebe dlouhé nohy, až dokud by nenašel odvahu stisknout jeho perfektně tvarovaný zadek. Ano, Tom strávil spoustu dní fantazírováním o Billovu roztomilém zadku. Díval by se mu hluboko do očí, zatímco by ho jemně tahal za vlasy a měkce políbil.

Věděl, že Bill je bisexuál, strávil tedy spoustu nocí představami o tom, jak by se s tím sladkým mladíkem miloval, jak by se jeho záda prohýbala, když by se znovu a znovu dotkl jeho bodu, nutil by ho křičet a potit se, žádat o víc, žádat Toma o to, aby nikdy nepřestal.

Tom zasténal, odsunul svůj notebook a zalezl do postele. Byl víc než jen trochu vzrušený. Cítil, jak jeho pták pulzuje v kalhotách a touží po tom, aby ho z nich vytáhl a dotkl se ho. Už dříve masturboval s myšlenkou na Billa; samozřejmě, že ano. Zatraceně, pořád byl teenager překypující hormony, kdo ho mohl za to soudit? Nikdy se ale při tom nedíval na Billovu fotku. To by bylo opravdu divné a vážně by se cítil jako stalker.

Povzdechl si a otočil se na záda. Myslel na Billa, na jeho pěkné rysy, okouzlující úsměv, sladký hlas. Tom si stáhl boxerky, jemně se dotkl sám sebe, a jak to udělal, trochu cukl boky. Jak Tomova dlaň klouzala po jeho bolestivě tvrdé erekci, představoval si, že je to Billova dlaň a on se na něj dívá hladovýma očima plnýma chtíče, jak se dotýká jeho ptáka. Tom zasténal, cukl boky a prohnul se v zádech, zrychlil tempo, myslel na Billa. Přestavoval si ho nad sebou, nahého, jak se dotýká jeho ptáka, olizuje jeho bradavky, je zpocený a zatraceně sexy. Představoval si, jak se Bill sklání pro polibek. Pro ten typ polibku, co se okamžitě změní ve vášnivý, žhavý, hořící touhou. Jejich jazyky by si spolu pohrávaly, ze začátku by do sebe jen opatrně narážely, propletly se, aby mohly později bojovat o dominanci. Bill by Toma škádlil svým piercingem, pomalu, ale přesto žhavě olízl jeho horní patro, čímž by Toma donutil zasténat a chytnout ty štíhlé boky. Tomovy nehty by se zaryly do té jemné kůže, jak by si Billa přitahoval, co nejblíže by to bylo možné.

Tom se celý třásl. Stiskl svůj nateklý penis, z kterého unikaly první kapky spermatu, jak se jeho představy stávaly divočejšími a živějšími. Nyní se Bill otočil, kouřil Tomova ptáka, zatímco mu vystavoval svůj perfektně tvarovaný zadek přímo před obličejem. Tom si olízl rty a uchopil ten malý zadek, stiskl ho, roztáhl mu půlky od sebe a zase ho stiskl, pořád takhle dokola. Bill pomalu olizoval jeho ptáka, dával si záležet především na tom, aby se věnoval Tomově vlhké štěrbině.

„Prosím,“ zasténal Bill a zavrtěl zadkem. Tom přesně věděl, co po něm požaduje.
Roztáhl Billovy půlky od sebe a obdivoval jeho malou úzkou dírku, téměř při tom pohledu slintal. Zavřel oči, naklonil se dopředu a olízl ji, vytvořil tak vlhkou cestičku. Nutilo to Billa zasténat kolem jeho péra. Celé to bylo vášnivější a zoufalejší, protože už tady byli dva s potřebou udělat se. Tom sál Billovu dírku, zasouval do něj jazyk, doslova ho pohlcoval. Bill si na oplátku bral jeho chloubu tak hluboko, jak jen dokázal zvládnout.

„Kurva, Bille,“ zasténal Tom hlasitě. Nemohl chytit dech, celé jeho tělo ztuhlo, přirazil do tepla Billovy pusy a udělal se. Bill kolem něj zavzdychal, bral si vše, co mu Tom nabízel, sál ho, aby nezůstala ani kapka nazmar, a ještě ho dočistil jazykem, zatímco ho Tom pořád lízal, než k tomu přidal dva prsty. Udržoval stejné tempo a ujišťoval se, že se dotýká Billova bodu. Bill sténal a třásl se, tvrdě se stahoval kolem Tomových prstů, než se také s hlasitým výkřikem udělal.

„Kurva,“ Tom zalapal po dechu, zavřel oči, cítil, že mu srdce bije v hrudníku jako o život, připraveno vybouchnout.
Do prdele, ještě nikdy se neudělal tak jako teď, nikdy to nebylo tak intenzivní. Do prdele, on sotva dýchal. Když znovu otevřel oči, místnost se pořád točila a bylo mu trochu špatně – špatně, protože to celé bylo tak dobré.

Tom se cítil opravdu dobře. Pořád ještě rozrušený, ale v dobrém slova smyslu. Věděl, že mu nikdy, nikdy tohle nebude stačit. Přál si, aby sebral odvahu alespoň na Billa promluvit a mít s ním normální konverzaci. Co by se asi tak mohlo stát? Měl by tomu dát alespoň šanci.
Protáhl si končetiny, jeho prsty se ještě pořád kroutily z intenzivního orgasmu, který právě prožil.

Sešel dolů, aby si vzal něco k jídlu. Jeho nohy byly jako želé, ještě se pořád trochu chvěly. Našel sice jen jablko, ale usoudil, že je to pořád lepší než nic. Vrátil se do svého pokoje, přitáhl si zpátky notebook, aby zjistil, zda se stalo nového na Facebooku.

… Což se stalo.

Tom dostal zprávu. Kdo to mohl být? Když mu někdo na Facebooku napsal, bylo to výjimečné. Převážně měl na Facebooku členy rodiny a Georga… Ale Georg mu prostě zavolal, když cokoliv potřeboval, takže tohle bylo poněkud zvláštní.
Tom zalapal po dechu, brada mu spadla k zemi, když otevřel příchozí zprávu a zjistil, od koho je:

Pátek 23/08/08

Bill Kaulitz
Ahoj 🙂 🙂

autor: The_poltergeist

překlad: Catherine
betaread: J :o)

original

13 thoughts on “Sweet Desire 1.

  1. Tohle vypadá opravdu skvěle 🙂
    Tom má docela bujnou fantazii. Snad bude mít štěstí a zažije něco podobného i v reálu… 🙂
    Díky za překlad

  2. Hihi, čuňačinky. 😀
    Noo, zatím to vypadá dost zajímavě. Já jsem spokojená. Nesmělý Tom je sladký a stejně jako Ireth doufám, že se dočká realizace svých fantazií. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Copak mu asi Bill chce?
    Moc děkuji za překlad.

  3. Jééé, to je roztomilé. Tom a taak nevinný. Sranda je, že jsem se na konci dílu rozčilovala, že tam není napsané, kdo mu to píše a teprve pak jsem to objevila. Zprvu jsem si myslela, že už je to popis – jako autor, beta a tak 😀
    Vzpomněla jsem si díky tomu na povídku, kterou jsem psala ještě na střední, ale nikdy nespatřila světlo světa – asi se po ní poohlédnu 😀
    Jsem zvědavá na pokračování, nejistý a nevinný Tom je moje slabina, i když ho takového sama popsat neumím.
    Díky za překlad 🙂

  4. Maximálně roztomilé! ♥

    Nesmělý Tom, to je moje! Už při popisu povídky jsem věděla, že se mi bude povídka určitě líbit a při jejím čtení jsem se doslova tetelila blahem. Tom je tak neuvěřitelně rozkošný s tím, jak nevinný a nesmělý je! ♥ Mám chuť jej obejmout a říct mu, že Billa určitě jednou dostane!

    Tak, a teď se neuvěřitelně moc těším na další pokračování, protože tohohle Toma asi nikdy nebudu mít dost!
    Obrovské děkuji za překlad! ♥

  5. Tak tohle je opravdu sladké, nemůžu se dočkat dalšího dílu! Naprosto chápu, jak se Tom ohledně Billa cítí, taky jsem měla ještě na základce školního idola 😀 Pořád se směju nad tím ''jednou se dokonce skácel k zemi'', to bych chtěla vidět:D Tom je tady vážně rozkošný.
    Mockrát děkuji za překlad!

  6. Tom je tak sladký… 😀 Ta jeho nesmělost je opravdu kouzelná, i když věřím, že jemu leze pěkně na nervy. 🙂
    A zrovna, když si prožije svoji fantazii, ozve se mu ten, na kterého celou dobu myslel. To musel být pěkný šok. Už se těším na další díl, abych se dozvěděla, jak zareagoval. V duchu téhle kapitoly bych si tipla, že bude pěkně zmatkovat. 😀
    Díky za novou povídku, úplně se na ni klepu. 😀

  7. wooow! dobré téma, já jsem snad se stydlivým Tomem ještě nikdy nic nečetla. Díky moc, krásný překlad 🙂

  8. Nevinný a nesmelý Tom je tak sladký 😀 Ale na to, že je tak nesmelý, má poriadne sexi fantázie a predstavy 😀
    Poviedka vyzerá zaujímavo (a mám pocit, že som ju možno aj čítala, ale nepamätám si absolútne nič – len mi čosi hovorí názov a banner :D), takže sa veľmi teším na jej preklad.
    Ďakujem za novú poviedku.

  9. Hanblivý Tom 🙂 ? Ja túto poviedku milujem už teraz ♥♥♥ Tom má naozaj perné predstavy, zjavne po Billovi dosť túži..rada by som sa dozvedela niečo viac aj o našej manekýne čo dáva fotky na facebook :D. Som velmi zvedavá na pokračovanie tejto love-story :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics