The Best Damn Thing 5.

autor: Sauriel
betaread: Janule
—Bill—
Ta snídaně, no spíš snídanička od Toma, mi fakt nestačila. Sice sem pořád hubeňounkej, ale sem šíleně nenažranej. Ten Tom snad chce, abych ještě víc zhubnul nebo co. Mi tu k snídani nechá jen čtyři ubohý rohlíčky se sýrem, dva kousky koláče a jogurt a myslí si, bůhví jak se nenajim. Pche, sem si udělal ještě palačinky a teď si spokojeně hovím na gaučíčku a papám. Nevim, co ten Tom dělá od rána venku. Kdyby chtěl jen tak vysedávat na zahradě, tak budiž, ale on vždycky vystřelí ze zahradního křesílka, kdykoliv projde nějakej kluk a lítá po zahradě jak čamrda. Já ho prostě nechápu. Vždycky ve chvíli Tomovýho zběsilýho lítání po zahradě mám chuť zavolat do nejbližšího blázince. Pak si to ale rozmyslim, páč by museli odvýst i mě. To nebudu riskovat. Nebudu v baráku s někým, kdo si myslí, že je Napoleon a že mu za chvíli vyplouvá loď a on že jí nestihne. To sem takhle jednou procházel kolem blázince v Berlíně a z okna na mě kdosi volal, jestli náhodou nevim, kdy mu letí letadlo do Berlína, pak se najednou v okně objevil další blázen a řek mu, že on je letadlo a že ho do Berlína hodí. Ne do blázince já fakt nechci! A je to tu zase. Tom zas lítá po zahradě, jak kdyby mu u zadku hořel vláček.

—Tom—
Já toho kluka už snad nenajdu a nenajdu. Já to prostě vzdávám, na tohle nemám. Bolej mě nohy od věčnýho lítání po zahradě a hlava od přemejšlení nad tím, kdo mi poslal ty sms. Kašlu na to a jdu domů.
„Bille?! Tobě nestačilo to jídlo, co sem ti tu nechal?“ vykulim oči na Billa, kterej se na gauči cpe palačinkama.
„No, stačilo by mi to, kdybych chtěl mít anorexii a nebo kdyby můj milovanej bratříček chtěl, abych mu tu umřel,“ řekne mi Bill a nahodí ublíženej výraz.
„Ne, to bych opravdu nechtěl! Takže zítra ti mám na snídani připravit 10 rohlíků s nutelou?“ naklonim hlavu na stranu.
„No a kakao prosím,“ zaprosí Bill.
„Zítra se už na tebe se snídaní vykašlu,“ zazubim se na Billa.
„Tak se mě příště neptej, co mi máš udělat k snídani, když pak nejsi ochotnej,“ zasměje se Bill a mrskne po mě polštářem.
„Stejně jako ty, Billíku. Stejně jako ty,“ hodim mu polštář zpátky. Asi by mezi náma proběhla polštářová bitva, kdyby nás nevyrušil zvuk mého mobilu.
„Co toe?“ vyděsí se Bill a skončí na zemi.
„Mobil ty trdlo,“ oznámim mu a už otvírám další zprávu. Jestli máš čas, tak dneska v 17:00 u rybníka. Přečtu si zprávu a sednu si na židli.
„Coe?“ přiskočí ke mně Bill.
—Bill—
„Ale nic, Bille,“ vydechne Tom.
„Bráško…“ podívám se na něj alá „já sem malej nevinnej lvíček“.
„Bille ty si ten nejpraštěnější, nejroztomilejší a nejukecanější bráška na světě, a proto tě mám tak hrozně moc rád,“ dostane se mi poklony z Tomovy strany. Poté se mi dostane i vroucného hlubokého objetí a vysvětlení těch sms.
„Takže ty máš dneska rande!“ vypísknu a vyskočim ze židle. Sám teď nevim, jestli sem tak dobrej herec, ale myslim, že sem to zvládnul na jedničku!
„Neraduj se, Bille. Dyť já ani nevim, s kym to rande mám a jestli tam vůbec půjdu,“ vydechne Tom a snaží se mě zklidnit. No co, aspoň mě utvrdil v tom, že sem výbornej herec. Já tě nikam Tomíku pouštět nechci. Nejraději bych si tě přivázal za nohu k ruce, aby si mi nikam nezdrhnul. Proč mi tohle děláš, Tome? Teď se tváříš tak zranitelně, nevinně, unaveně. Teď mám pocit, že se zastavil čas, jako vždycky s tebou. Nevíš co máš dělat, si tak roztomilej. Nejraději bych tě teď začal líbat, ale vím co bych tím způsobil. Utekl by si mi. Máš dokonale vykrojené rty, hluboké oči, které mě pohltí do svých hlubin vždy, když se do nich podívám. Tvoje tvář se nedokáže vyrovnat ani tomu nejhebčímu, co na zemi je. Ty si prostě dokonalý. Tolik tě miluju, že brzo asi opravdu skončim támhle někde s Napoleonama.
„Myslíš že mám jít?“ protrhne mé myšlenky dokonalý hlas, který je krásnější než zvuk jakékoliv jiné věci na světě.
„Myslím…“ nedokážu ti odpovědět celou větou. Tuším, vím, že chceš, abych ti řekl ‚di, bráško, uvidíš kdo tam bude‘, ale já tě nechci pustit, mám z toho špatný pocit. Nebudu tě mít pod kontrolou. Co teď? „Myslím, že by si měl jít…“ vydechnu a sklopím pohled.
„Děkuju za radu, bráško. Mám tě rád,“ řekne mi Tom a pohladí mě po vlasech. Jo, ale já tě miluju, ale ty to nevidíš. Tolik to v sobě dusím. „Pomůžeš mi připravit se?“ Optáš se mě a taháš mě za ruku po schodech do tvého pokoje.
„Hele, tyhle kalhoty sou suprový,“ vytáhnu z hromady kalhot jedny, podle mě vážně úžasné světlé džíny.
„Hm, perfektní a jaký triko?“ sedne si Tom na postel a kouká na mě.
„Já myslel, že ti mám jen pomoc, né že ti budu celej outfit dělat já,“ založim ruce v bok.
„Máš skvělej vkus,“ vyplázne na mě bráška jazyk a já jen zakroutim hlavou.
—Tom—
Sem nervózní jak kráva před porážkou. Bill mi vybral opravdu skvělé oblečení.
„Bille, tak já asi jdu,“ hodim do sebe poslední lok kafe a vstanu ze židle.
„Hodně štěstí, bráško,“ pousměje se Bill, ale něco s ním není v pořádku. Cítím to.
„Bille, nemám radči zůstat doma?“ optám se ho naposled.
„NE. Mazej nebo přijdeš pozdě,“ popožene mě Bill ke dveřím.
„Tak děkuju,“ obejmu Billa a vtisknu mu malou pusu na čelo. „Ahoj,“ řeknu a zavřu za sebou dveře. Ploužím se směr rybník a přemejšlím, kdo tam bude. Možná nějaká holka, které se líbím. To je to nejpravděpodobnější. Nebo tam může bejt Bill. Ne to je blbost! Nad čim to vůbec uvažuju. Třeba si ze mě někdo dělá jen prdelky a teď se bude dobře bavit. S těmito myšlenkami dojdu až k rybníku. Stoupnu si na kraj a rozhlížím se okolo. Přijde mi další sms. Na druhé straně rybníka než seš ty. Lavička otočená k tobě zády. Okamžitě zakotvím pohled na osobu, sedící na druhé straně rybníka. Pomalu jdu tam. Čím víc se blížím k té osobě tím víc tu osobu poznávám…

autor: Sauriel

15 thoughts on “The Best Damn Thing 5.

  1. kéééž by to byl bill 🙂 jenže to by od něho nemohl dostat smsku když se rpali s těma polštářama .. no ufidime halvně už další díííl 🙂

  2. takže ty smsky nepsal Bill?? protože jedna mu přišla když byli spolu:(( nechci aby to byl ten škaredej kluk jehož jméno si nepamatuju:D:D ale co stejně nakonec bude s Billem jinak by to nebyl twincest ne??:-DD

  3. ale neeee!!!!! Tome ty blbče!!! to nevidíš, že to nejcenější jsi nechal doma????!!! otoč se a mazej za Billem nebo se neznám!!!

  4. joooooooooooooooo Aleeeeeeeeeeeeeeeeex!!!!

    to bude zajímevé počteníčko x)))))

    Bille k Napoleonům máš času ještě dooooost x)))) vymysli plán, jak dostat dvojčátko do své náručeeeeeeeeeeee….chonééééééééééém :DDD

  5. nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

  6. Chudinka Bill, miluje Toma a ještě aby ho chystal na rande s někým jiným!!! To nevím, jestli tohle Alexovi nebo kdo to tam bude, odpustím. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics