Můj zlobivej model 8.

autor: B-kay
betaread: Janule
„Tak, a tohle ja naše babička,“ šeptl Bill s úsměvem a prstíkem lehce dloubal do fotografie, ze které se na ně usmívala starší paní s veselou tváří a hravými očičky. Tom se malinko nahnul přes Billovo rameno, aby viděl na další z fotek, které mu Bill ukazoval. Bylo až neskutečné, že Bill sebou nosil plný album různých foteček a obrázků. Tom se zmateně díval po všech těch tvářích, které už neviděl tak strašně dlouho, že už pomalounku jeho paměť jejich tváře vynechávala.
„A takhle teď vypadá mamka,“ špitl a podal bráškovi do rukou fotku, kterou fotil na sedmnácté narozeniny. Tehdy byla Simone moc šťastná, protože konečně poznala muže, který ji dokázal vykouzlit na tváří sladký úsměv. Gordon byl konečně ten typ chlapa, který se k ní i podle Billa perfektně hodil.
Tom se malinko zavrtěl na posteli, kde se obě dvojčátka spokojeně válela a bylo jim úplně jedno, jestli je kolem jedné hodiny ráno nebo ne. Teď prostě měli skvělou příležitost znovu se poznat a najít k sobě tu ztracenou cestu.

„Měl jsi všechno tak skvělý,“ špitl smutně Tom, když se podíval na fotografii ženy, kterou stejně jako zbytek rodiny neviděl 12 let. Avšak k ní vůbec nic necítil. A co by také mohl cítit k někomu, kdo jej připraví o dvojče a vůbec se nebrání, když jí jedno z jejich dětí násilím odvážejí pryč. Bill i přes tu tmu, která se rozprostírala útulným pokojíčkem, vycítil smutek v bráškově hlase. Po čtyřech se připlazil z k jeho tiše ležícímu tělíčku a posadil se tak, aby mu hezky viděl do tváře, která se krásně leskla v záři měsíce.
„Já také neměl dokonalej život,“ šeptl a nevěřícně zakroutil hlavinkou, čímž Toma pošimral vlásky po tváři. „Ale podívej, kam jsi to dotáhnul ty. Seš skvělej model, vyděláváš kopu peněz, určitě ti holky klečí u nohou, jestlis už nenašel tu pravou. Ale já?Já si koupil tenhle byt, protože sem už nesnesl tátovy poznámky. Koupil sem si psa a naivně sem si namýšlel, že jednoho dne si určitě ustřelím nějakou krásnou dívku a budu konečně šťastný. Ale takhle to vůbec není. Mám mizerně placenou práci, která mi však dost pomáhá přežít, takže si nestěžuju… ale myslím, že tohle není to co sem si vždycky přál… já… já nevím, možná ti přijdu směšný, ale já si opravdu připadal doteď sám,“ špitl a smutně se zahleděl na Billovy dlaně, které pomalounku proplétaly jejich prsty, až dokud nestály v pevném uzlu. Jeho rty se ale náhle zvlnily do lehkého úsměvu, když se zahleděl na brášku, který jej poslouchal s takovou zaujatostí, že na něj kulil očka jako nějaký pejsek a nakláněl přitom hlavinku na stranu. Jeho rty byly mírně pootevřené a Tom cítil, jak Billův horký dech dopadá na jeho nahý hrudník – vždycky totiž spával jenom v trenkách. Bylo to zvláštní, ale cítil, jak mu po těle pomalounku naskakují jemné pupínky, což bylo znamení husí kůže.
Billovi přišla jeho poloha dost nepohodlná a tak se rozvalil do polštářku hned vedle Toma.
„Já nejsem tak skvělej… kdybych nevypadal tak jak vypadám, tak bych si peníze asi moc nevydělal. A holky? Možná ti teď přijdu směšný, ale já ještě s žádnou holkou nechodil tak nějak opravdově,“ špitl a nesměle sklonil svou červenou tvář, která však díky tmavému pokoji měla normální odstín. Tom chvilku přemýšlel než mu došla Billova slůvka, která byla jeho hláskem tiše vyřčena.
„Myslíš tím, žes ještě nikdy s žádnou holkou nespal?“ zeptal se Tom zvědavě a otočil se tváří k bratrovi, který právě následoval jeho činy, takže teď si zvědavě koukali vzájemně do očí.
„Noo… já tím nechtěl říct, že jsem s žádnou holkou nechodil… jenom to prostě skončilo více méně u mazlení nebo jenom u líbání… já… nedokázal jsem se prostě ještě s žádnou milovat. Kámoši si ze mě dlouho utahovali, ale já se prostě ještě necítil připravenej… a teď je mi 18… a jsem pořád panic,“ povzdechl si a smutně sklonil nádherně vábivá očka. „Sem trapnej, že?“ špitl a když ucítil, jak se Tomovy dlaně nepatrně dotkly jeho tváře, zvedl k němu svůj posmutnělý pohled, kterým jakoby jej žádal o pomoc a ještě více o pochopení.
„Já ti rozumím… nejsi směšnej. Prostě když potkáš opravdu tu pravou, uděláš to a bude ti jedno, jestli jsi nebo nejsi připravenej,“ pousmál se sladce dredatý klučina, který si svého brášku pořád víc a víc obliboval. Měl strašně sladká gesta a mimiku tváře. U každého slova mírně zavrtěl nosíkem a jeho plné rty se pak tak sladce zvlnily. „Půjdu si už lehnout, jo? Máš přeci zítra to focení, tak ať nejseš jak zaspalá opička,“ řekl Tom vesele a konečně po dlouhé době cítil, že už není sám. Stačilo se jen zahledět na to sladké stvořeníčko, které se na něj z postele vesele culilo, jak se zakutávalo hloubš a hloubš pod peřinu.
„Dobrou, Tome,“ špitl a s veselým úsměvem mu zamával.
„Dobrou, Bille,“ šeptl Tom, naposled se zašklebil na to chlupaté čuně a s veselým úsměvem vyšel ven. Tohle tedy bude zajímavé… ještě nikdy nebyl přímo při focení…
autor: B-kay

14 thoughts on “Můj zlobivej model 8.

  1. Superní….tuhle povídku přímo hltám B-Kay!Úpe skvělááááá….miluju jííí…dál….je sladká

  2. miluji tento pozvolný způsob poznávání… kdy nám odhalují  postupně své pocity, děctví, životy, práci, nálady, okolí, atd. Je to prostě kouzelné x))) není kam spěchat xDD moc si tu povídku užívám… vždycky mě tak nějak pozitivně nakopne… i tehdy, pokud nejde zrovna o dvakrát veselý díl :)) ale jméno autorky je záruka kvality a příjemného počteníčka… se táááááááááák těším na další dílečkyyy… na všechny… úpa moc xDDD

  3. Tuhle povídku začím zbožňovat víc a víc. Je to všechno tak sladce popsaný a ta povídka je takový nevinná a zároveň tam z nějakýho důvodu cítím i trochu divokost 🙂 Hrozně moc se mi líbí, jak se tak roztomile oba poznávají a je to prostě hrozně moc krásný :)) Už se hrozně těším na další díl! 🙂

  4. jooooj…to je táááák pěkný♥ Moc moc krásný! Obdivuju tě,že dokážeš napsat něco tak dokonalýho! Ten příběh je prostě kouzelnej,už od drsných začátků (myslím chdinku Tomíka :D) až do těď! Je to prost+ě naprosto jedinečnej příběh…miluju ho♥

  5. B-kay….to je jedna z nejlepších autorek od kterých sem měla tu čest číst povídky….myslím, že spolu s Haylzee jsou to nejlepší autorky….samozřejmě každá autorka píše jinak a je to taky překrásný!!!!! Všechny autorky jsou skvělý!!!!!! Obdivuju vás všechny!!! Já nikdy nedokážu takhle popsat pocity a situace jaky vy všechny autorky co tady na tom blogu máte své povídky. Máte mojí poklonu a obdiv!!! Mám vás všechny hrozně ráda a sem ráda za každou povídku co se na blogu objeví ať už je od jakékoliv autorky……….x)

  6. Jupí! To je tak  krásné 🙂 Úplně se u toho culím jako magor 😀

    To čuně žeru 😀 Jen zachrochtat… snad z něho Tom nebude chtít dělat jitrnice 😀

    B-kay, to je tak neuvěřitelné, jak jsi čím dál tím lepší! Každým dílem žasnu víc a víc 🙂  Jsem tím příběhem totálně nadšená 😉 Tom nebyl přímo u focení? Oh! Co se staně až Tom bude přímo u focení? Jsem tak natěšená 😉 Prosím rychle dalšíííí díííl O:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics