Silver Lake 5.

autor: Mohanrocks
Jedním z klišé, které skutečně platilo o posledním létě před životem na koleji, bylo, že se tam koná nekonečné množství večírků. Všední dny se prolínaly do víkendů a bohaté děti, jejichž rodiče platili za celou jejich školní docházku, bývaly hostitelé těchto večírků, protože nebývaly zatížené prací a měly největší domy.
Na tomto konkrétním večírku v páteční večer Tom příliš mnoho pil a měl se skvěle. Byl zabraný do rozhovoru o baseballu s chlápkem, kterého právě potkal, a zkušeně se vyhýbal Riiným pokusům se k němu přitulit. Byl to známý fakt, že oni dva si spolu obvykle užili, když pili, ale tentokrát to nehodlal dopustit, i přes našpulené rty a tričko s hlubokým výstřihem, které vystavovalo její hrudník.
Přál si, aby tu byl Bill. Ale ten byl zaneprázdněný. Něco s jeho babičkou, a kdo by proti tomu mohl opravdu zatraceně něco namítat.

Po chvíli se vše začalo točit a zmenšovat a Tomovy oči byly suché a rozmazané a hudba mu bušila v hlavě a vyvolávala mu migrénu. Vytvářel si cestu davem teplých těl, aby se dostal do koupelny, kde si plánoval opláchnout obličej studenou vodou a možná i zvracet. Jeho tělo se ještě úplně nerozhodlo.

Dveře do někoho narazily, když je otevřel, a on se rychle snažil zakrýt šok, když viděl, že to je Bill a že není sám.
„Tome, tohle je Miles,“ řekl Bill poněkud rozpačitě a pokynul plastovým kelímkem ve své ruce k vysokému opálenému mladíkovi po své pravici. Rty měl zarudlé a vlhké. Nedávno líbané.
„Ahoj,“ odpověděl Tom suše a krátce, a napil se ze svého nápoje, aby zlehčil tu ohromující trapnost.
„Miles přijel do města, a tak jsme se rozhodli přijít,“ vysvětloval dál Bill.
„Chápu. Okay. Doufám, že se oba dobře bavíte,“ Tom se pokusil o napjatý úsměv a také o oční kontakt s Milesem, který měl své hnědé vlnité vlasy stažené do nízkého culíku, takže jeho tvarovaná čelist byla více vidět. Tom ho v duchu proklínal za to, že je tak hezký.

„Omlouvám se, že jsem sem tak vtrhl, ale asi byste si měli zamknout dveře.“

„Mohl bys pobýt s námi,“ řekl hladce a bez námahy Miles, ruku zastrčil do kapsy své bundy.
„Jsem si jistý, že Tom má lidi, kteří na něj čekají.“ Bill se na něj podíval a pak poslal Tomovi omluvný a rozpačitý úsměv.
Tom by se měl cítit nepříjemně a rozrušeně, že zřejmě přerušil muchlovací seanci mezi nimi. Ale, bože, bylo tak těžké přemýšlet o čemkoliv jiném než o Billovi v jeho zatracených kožených kalhotách, s očními linkami rozmazanými všude kolem očí a třešňově červenými rty.
„Je to tam trochu přeplněné. Půjdu ven trochu na vzduch a vy dva jste srdečně zváni se ke mně přidat, jestli chcete,“ přistihl Tom sám sebe říkat a cítil se zatraceně skvěle, jak byl nad věcí.
A tak našel sám sebe naskládaného na nejvyšším schodě na zadní verandě mezi Billem a Milesem, jak pije pivo. Všechno bylo cool a Miles byl v pohodě chlápek.

„Vždycky jsem chtěl dredy,“ řekl nezřetelně Miles. „Ale nedokázal bych zvládnout si nemýt vlasy každý den, zatímco by se tvořily, člověče.“
„Vzpomínám si, že to jsem od Toma zpočátku slýchával taky,“ zasmál se Bill. „Ale jsem rád, že to vydržel.“
„Pročpak?“ Ušklíbl se Tom na svou pravou stranu, Billův profil byl vždy fascinující na pohled.
„Vypadají dobře.“ Bill se na něj plaše usmál. „Hádám, že jsem byl vždycky blázen do dlouhých vlasů.“
„Nikdy jsem si nemyslel, že by sis ostříhal ty tvoje,“ přiznal Tom.
„Neudělal bych to, kdyby mě nepřinutili. Ale pak jsem si uvědomil, jak o moc snazší je se o to starat,“ Bill pokrčil rameny a potáhl ze své cigarety, zatímco Tom jen zíral; uchvácen.

„Takže vy dva jste nikdy nešukali?“ Zeptal se Miles nenuceně, když se posunul, aby se opřel o sloupek na straně schodiště.

Tom se nepohodlně zasmál a zavrtěl hlavou. „Ani náhodou.“
„Říkal jsem ti, Milesi. Naposledy jsem Toma viděl, když mi bylo třináct, a jemu se ani nelíbí kluci.“
„Vůbec z tebe necítím pouze hetero vibrace, Tome.“ Miles zavrtěl hlavou, v jeho chlapeckých rysech bylo jasně znát pobavení.
„Nikdy jsem nebyl s klukem,“ formuloval Tom opatrně a pak změnil téma. „Jak jste se vy dva vlastně potkali?“
Bill odklepl cigaretu a odkašlal si, zabořil své zuby do spodního rtu, zatímco blýskl pohledem po Milesovi, který se chystal něco říct. „Ehm. Chodil jsem do školy s Milesovým mladším bratrem. Jednou jsem přišel na večeři a on tam byl.“
Miles vypadal zmateně, ale pak pomalu přikývl, než se zhluboka napil piva. „Jo, a on byl rozptylující.“

Okraje celé té situace byly dost rozmazané na to, aby to Tom zpochybňoval. Místo toho se jen líně usmál a pomalu si lehl zády na dřevěnou verandu, až ucítil tvrdý povrch skrz tenký materiál trička. Jeho hlava narazila na dřevo tvrději, než zamýšlel, ale jeho vlasy vytvořily pěkný polštář.

„Bill je jediný kluk, o kterého jsem měl kdy zájem,“ řekl Tom pomalu.
„Takže vlastně přece jen jsi tak nějak hetero,“ Miles zvedl obočí a podíval se na Toma se zaujetím.
„Hádám, že ano. Nevím. Asi neexistuje nálepka, která by na mě pasovala. Přetvářím hranice, chlape,“ pokrčil rameny Tom a zavřel oči. O chvíli později ucítil po své pravé straně teplo a ani nemusel otevřít oči, aby věděl, že si Bill lehl vedle něj.
„Nebyl bys první chlap, který je díky němu zvědavý,“ zasmál se Miles, ale ne nevlídně.
„Vlastně, technicky, myslím, že byl první,“ zamumlal Bill a Tom byl potěšený, když ucítil štíhlé prsty, jak se propletly s jeho vlastními.
„Neměl jsem ani čas být zvědavý,“ Tom pootočil hlavu, aby viděl Billův obličej, zatímco jeho prsty obklopily Billovy v měkkém objetí. „Byl jsi pryč dřív, než jsem vůbec věděl, co si mám myslet.“
Bill obrátil svůj pohled k Tomovi, jeho výraz byl plný záhad. „Jo, já vím.“

„Půjdu si pro další drink. Vy dva něco chcete?“ Prolomil Miles tuto chvíli.

„To je dobrý,“ promluvil Tom a Bill vyjádřil svůj souhlas. Miles věnoval Billovi malý úsměv, který obsahoval různá nevyslovená slova, než zamířil dovnitř.
„Omlouvám se, že jsem tam vás dva vyrušil,“ zamumlal Tom.
„Ne, ne, to je v pořádku. Stejně už s tím zvykem musíme přestat, opravdu jsme teď jen kamarádi,“ ujistil ho Bill a přitiskl polštářky svých prstů do Tomovy dlaně.
„Takže… Co tady dělá? Myslel jsem, že máš na práci nějaké věci s babičkou,“ naléhal Tom a snažil se, aby to neznělo podezřívavě.
„Rozhodl se stavit a já jsem ho nechtěl odmítnout. Babča to chápe,“ Bill pokrčil rameny. „Není tady proto, aby dělal nějaké problémy. Je to dobrý kluk.“
„Neřekl jsem, že není dobrý kluk. Sotva ho znám. Jen je na hovno, že on má dovoleno tě políbit a já ne,“ vychrlil Tom bez přemýšlení.
„Kdo řekl, že to nemáš dovoleno?“ Billovo propíchnuté obočí se zvedlo.
„Minule ses ode mě odtáhl, Bille, a dal jsi dost jasně najevo, že si nemyslíš, že bychom měli zamířit tímhle směrem. To je dost dobré znamení, že nemáš zájem.“ Tom ze sebe vydal hrdelní zasmání a rukou si překryl tvář, aby si protřel své suché oči.
„Protože to bylo intenzivní, a protože nechci, aby ses dostal do něčeho, co nedokážeš zvládnout,“ zašeptal Bill, zatímco přejížděl konečky prstů podél Tomova předloktí v pomalých, škádlivých tazích.

Tom se zachvěl a spustil ruku dolů na svou hruď. „Děláš, jako bych tě neznal, Bille.“

„Neznáš, opravdu. Už ne. Nejsem malý kluk, který je zmatený ze své sexuality nebo má strach se podle ní chovat. Vím, kdo jsem a co jsem udělal. A jak jsi řekl, jsem jediný kluk, o kterého jsi kdy měl zájem. Kdo říká, že bys nezačal vyšilovat, kdybychom se pokusili o něco víc? Nechci riskovat, že všechno zase podělám.“ Billova logika byla jasná a Tomův pomalý mozek měl problém najít nějaký argument.
„Nevyšiloval bych, protože… jsi to ty.“ Vydechl Tom, jejich pohledy se setkaly v obklopení klidnou nocí a cvrkotem cvrčků.
Bill polkl a pohnul rukou, aby uchopil Tomovu tvář, palcem přejel přes výrazné znaménko v bezeslovné odpovědi.
„Proč jsi mi nezavolal?“ Tomův hlas byl natolik slabý, až doufal, že jej Bill vlastně neslyšel.
„Zkoušel jsem to, Tome,“ zamumlal Bill nazpět, mezi obočím se mu objevily vrásky. „Můj táta mě nepustil do blízkosti telefonu. Myslel si, že bych se pokusil zavolat mámě nebo komukoliv, abych jim dal vědět, kde jsme.“
„Tvoje máma s vámi nebyla?“ Zeptal se Tom opatrně. Možná, že kombinace piva, kouře a horké letní noci působila na Billa jako sérum pravdy a Tom ho nechtěl odradit.
„Rozešli se. Ten večer… Chci říct, následující ráno,“ opravil se Bill. „Přišel jsem domů a všechny její věci byly pryč a můj táta byl naštvaný, opilý a balil ten zbytek.“
„Kurva… Měl jsi prostě přijít zpátky ke mně.“
„Bál jsem se, že udělá něco idiotského. Nikdy jsem ho takhle neviděl. Byl oslepený zuřivostí a jen házel všechny mé věci do krabic nebo do popelnice, jako by nic neznamenaly. Byl agresivní a já se bál, že ublíží sám sobě.“ Bill spustil svou ruku a zatlačil proti Tomově hrudi, dokud neseděl a mohl si tak vytáhnout svou krabičku cigaret. „Stejně tak jako jsem toho chlapa neměl rád, tak pořád to byl můj táta. Nemohl bych s tím žít, kdyby se mu stalo něco, čemu bych mohl zabránit.“
Tom se s pomalými pohyby zapřel o lokty, jako by se Bill mohl vylekat a opět upadnout do ticha. „Chápu to. Je mi líto, to jsem nevěděl.“
„Neexistuje způsob, jak bys to mohl vědět,“ Bill se rozesmál, krátce a nevesele, až plamen z jeho zapalovače zavrávoral z toho proudu vzduchu, zatímco ozařoval jeho bledý obličej. „Zavolal bych, ale on už vytrhal telefony ze zdi a sbalil je. Usoudil jsem, že se prostě přizpůsobím tomu jeho absurdnímu chování a s tebou se spojím pak, až budu moct.“

Tom pokýval hlavou, a zároveň se vzpřímeně posadil a opřel se o jednu z podpěr verandy. „Nejdřív… Když jsi mi ten den nezavolal, myslel jsem, že jsi litoval toho, co jsme dělali, a tak jsem ti dal prostor. Kvůli tomu jsem za tebou nepřišel, dokud nebyl večer. Možná, kdybych přišel dřív…“

„Byli jsme pryč už brzy odpoledne. Tome, nic z toho není tvoje vina. Byla to prostě posraná shoda náhod.“
„Ale tvoje máma. Nedokážu si představit, že by tě prostě jen tak opustila.“ Tomovy rysy se zkroutily spolu s jeho žaludkem.
„Nemůžu ji za to zatraceně vinit. Vztáhl na ni ruku a ona věděla, že musí vypadnout. Já jsem nebyl doma, a kdybych byl, doufám, že by mě vzala s sebou. Sbalila si všechny svoje věci, když on byl v baru, a když se vrátil, už byla pryč. Vlastně jsem na ni pyšný, že se dostala pryč,“ Bill si olízl rty a poklepal ukazováčkem na cigaretu.
„Ale měla předpokládat, že jsi se mnou. Měla přijít,“ trval na svém Tom, přestože věděl, že mu vůbec nepřísluší něco takového říkat.
„Myslím, že se bála se zdržovat poblíž. A, no, o pár let později jsem se dozvěděl, že se pro mě o tři dny později vrátila. Ale my jsme byli pryč a ona neměla tušení, kde jsme. Můj táta si na to dal zatraceně dobrý pozor.“

„Já jsem…“ Tom se zhluboka nadechl a vydechl. „Přál bych si, aby tam byl nějaký způsob, jak bys mi mohl zavolat.“

„A co bys mohl udělat, Tome? Nic. Nemyslím to nijak špatně. Jistě, mohl jsi mi nabídnout útěchu, ale v žádném případě bys nemohl udělat nic, co by celou tu situaci změnilo. Během prvních několika měsíců jsem se ti pokoušel zavolat pokaždé, když jsem k tomu dostal šanci, ale vždycky tam byl. Díval se a čekal. Potom mě poslal do školy, kde jsem neměl absolutně žádný přístup k telefonu, pokud jsem nebyl pod dohledem, a můj otec podepsal pouze povolení k tomu, abych volal jemu. Po nějaké době jsem se prostě rozhodl ti umožnit posunout se se svým životem dál a na mě zapomenout. Stejně jsem usoudil, že už jsi to udělal.“
„Jo, to kurva jistě,“ odfrkl si Tom. „Pořád jsem přemýšlel, co se to k čertu stalo a jestli jsi v pořádku a je mi špatně z toho, když teď vím, žes nebyl.“
„Dostal jsem se přes to, Tome. A vážně, tohle stejně nebylo nejlepší místo k tomu, abych tady vyrůstal. Vždycky si na mě každý zasedl, protože jsem byl jiný, a musel bych před každým skrývat, kdo skutečně jsem. Takhle alespoň ve škole, v soukromí kolejí, byli i další lidé jako já. Nemyslím si, že to můj táta opravdu dobře promyslel, když mě poslal do čistě chlapecké školy,“ Bill se zazubil celý zářivý a tak hezký.
„On věděl, že jsi gay?“ Koutky Tomových rtů se pobaveně zvedly.
„Vždycky měl podezření. Poslal mě do přísné školy proto, abych byl úplně mimo radar a aby mě tam ´srovnali´. Moc dobře to nefungovalo.“ Bill zvedl svůj drink a mrkl.
Tom se rozesmál a kousl se do rtu, jeho oči jemně obkreslovaly Billovy rysy. „A jak tě potom našla tvá babička?“
„Příliš mnoho na jednu noc,“ Bill rychle zavrtěl hlavou. „Až jindy,“ dodal tiše.
„Miles se nevrátil,“ poznamenal Tom nepřítomně.
„Myslím, že to bylo úmyslné. Tlačil na mě, abych si s tebou promluvil,“ Bill šťouchl do Tomovy boty svou vlastní.
„Stejně by mě zajímalo, cos mu o mně řekl,“ Tom se na něj zvědavě podíval.
„Až jindy,“ zopakoval Bill s úsměvem.
„No tak, jen malý náhled?“ Tom si pohrával se svým piercingem a ušklíbl se.
Bill nasadil lstivý úsměv a pohlédl dolů, kde dlouhými prsty svíral svůj drink, jeho řasy přejely přes vrchol jeho lícních kostí. „Řekl jsem mu, že ty jsi byl důvod, proč jsem si uvědomil, že se mi líbí kluci. Řekl jsem, že jsi byl první člověk, který mě opravdu vzrušil. Možná jsem se rozplýval nad tím, jak žhavý jsi byl… Jsi.“

Tomovi lehce zčervenaly tváře a on si odkašlal a sklopil hlavu, až mu kšilt čepice skryl tvář, než zamumlal: „A co na to odpověděl?“

„Dobíral si mě, samozřejmě. Teď, když už tě viděl, tak jsem si jistý, že to chápe,“ odpověděl Bill s úšklebkem, odložil svůj nápoj stranou a típnul cigaretu, aby se mohl, zapřený o dlaně, naklonit k Tomovi a lehce ho políbit na tvář.
Tom zavřel oči a popadl zadní část Billovy bundy, aby jej udržel na místě, než přitiskl své vlastní rty na Billovu bradu. Cítil se teple a příjemně a Billova kouřová vůně okázale dotírala na jeho smysly.
Bill se prudce nadechl skrz pootevřené rty a lehce naklonil hlavu, aby přejel rty přes Tomův spánek, zatímco mu prakticky vylezl na klín. Tom si Billa přitáhl blíž svými pažemi, které mu omotal kolem pasu a vydal ze sebe roztřesený povzdech, který možná mohl být ztrapňující, kdyby se o to skutečně staral.
„Tome,“ zašeptal mu Bill do ucha a způsobil mu tak brnění po celé straně jeho krku.
Alkohol v jeho krvi jej dělal odvážným, a Bill v jeho klíně jej dělal toužícím, takže Tom přitiskl rty k Billovu krku a věnoval té teplé a napjaté kůži vlhký polibek. Bill povzbudivě zabroukal a to Toma nutilo chtít jej na tom místě líbat, dokud nebude červené a bolavé.

Opatrnými pohyby Tom opečovával Billovo ucho a sevřel rty kolem lalůčku pro testující sání. Jeho zuby se jen sotva zabořily do kůže a lehce ji škrábaly, zatímco se Billovo tělo napjalo a zhouplo se na Tomově klíně.

„Kurva, tohle bychom neměli dělat,“ zasténal Tom tiše, ale jeho činy a slova se rozcházely a on popadl dvěma dychtivými prsty Billovu bradu, jeho rty byly našpulené a pátrající, aby se setkaly s Billovými v pevném polibku, který se prudce proměnil do pootevřených rtů a sdíleného dechu.
„To si nemyslím,“ Bill zavrtěl hlavou, sevřel zadní stranu Tomova krku a vsál jeho spodní ret, jak žadonil o vstup. Tom se podřídil s malým švihem svého vlastního jazyka proti Billovu a oči se mu zavřely, když spolu jejich jazyky vířily a laskaly se mezi pootevřenými ústy.
Tom byl tvrdý. Tak zatraceně tvrdý, a Bill to mohl cítit a trýznil jej svými pohyby. Tom ani nevěděl, co se to, kurva, děje a pravděpodobně to nebyl dobrý nápad, ale to nezastavilo ten zatraceně dobrý pocit.
Tom vyjel rukou pod zadní stranu Billova trička a s roztaženými prsty vyhledával tu teplou, hladkou kůži. Bill omamně zasténal a stočil svůj jazyk uvnitř Tomových úst a s jemnou dovedností mu přejel špičkou přes patro, zatímco se natáhl vzad pro Tomovu ruku a navedl ji na bouli, která byla patrná v jeho těsných, kožených kalhotách. Bůh žehnej koženým kalhotám.
S těžkým výdechem do Billových úst Tom sevřel prsty kolem toho oblečeného tepla a opatrně stiskl. Sladký sten, který ze sebe Bill v reakci vydal, stál za jakoukoliv chybu, kterou možná právě dělali.
Poté prudce bouchly dveře a oni se od sebe odtrhli, lapající po dechu a frustrovaní.
„Opravdu se omlouvám, ale je tam skupina ožralých týpků, kteří se chystají si jít ven zakouřit. Myslel jsem, že bych vás přišel varovat,“ promluvil Miles s pobaveným úsměvem na rtech, zatímco se líně opřel o stěnu domu.
Tom si odkašlal a Bill zčervenal, ale podařilo se mu usmát, než se rozechvěle postavil na své dlouhé nohy. „Díky za varování.“
Tom byl trochu oslepený a stále bolestivě tvrdý, a tak se rozhodl, že nejlepší možností bylo zůstat sedět a jen pokrčit nohy, aby skryl důkaz. Dokonce ani neuvažoval nad tím, kdo by je tam mohl přistihnout. Nikdo kromě Georga nevěděl o jeho zájmu o Billa, a tohle by byl dost pekelný způsob, jak to vynést na světlo.

„Měli bychom odsud vypadnout a udělat tu párty trochu víc soukromější,“ navrhl Miles a pohlédl z Billa na Toma se zvednutým obočím.

„Vím o jednom docela osamoceném, nedokončeném domě hned u jezera,“ odpověděl Bill a zazubil se.
„Jo, myslím, že možná vím, o kterém mluvíš,“ Tom protočil oči a vstal, jakmile věděl, že ho jeho penis neztrapní.

***

Milesova společnost měla své výhody. Zaprvé mu bylo přes 21 a koupil jim k jezeru pivo. Také uměl hrát na kytaru, a zatímco seděli na lavičce, naučil Toma pár věcí.

„No nejste vy dva roztomilý pár,“ řekl Bill pomalu z místa, kde ležel na trávě.
„My bychom byli sexy pár,“ odpověděl Miles, aniž by minul strunu.
Bill se zapřel o lokty a na rtech se mu rozšířil šibalský úsměv. „Vy dva byste se měli políbit.“
Tom si překvapením rozlil pivo po bradě a rychle si ji hřbetem zápěstí otřel. „Cože?“
„No tak. Nikdy jsi nepolíbil jiného kluka než mě, že? Rozšiř trochu své obzory.“
Miles jen pokračoval ve hře na kytaru, zatímco protočil oči a koutky rtů se mu zvedly vzhůru.
„Já ho nechci políbit. Nic proti tobě, Milesi, očividně jsi hodně atraktivní a gratuluju ti k tvému obličeji a tak. Ale pravděpodobně by to bylo divné.“
Miles se zasmál a lehce Toma šťouchl loktem do paže. „Díky. Prostě Billa ignoruj. On rád provokuje.“

„Může to být malý experiment,“ Bill se posadil a mnul si ruce, zřejmě neměl v úmyslu to nechat být. Všichni už byli za hranicí lehké opilosti a Tom si vlastně nemyslel, že by byla tak velká věc se naklonit a Milese políbit, i kdyby jen proto, aby Billa potěšil a přiměl ho přestat.

„Možná, že prostě jen chceš show zdarma, Bille,“ Miles hravě přimhouřil oči.
Bill předstíral nevinnost s lehkým úsměvem a zhluboka se napil ze svého piva.
Aniž by nad tím víc přemýšlel, Tom se natáhl, přidržel si Milesovu tvář a přitiskl své rty na jeho. Kytara vydala v Milesových rukou příšerný zvuk, jak překvapeně šmátral po strunách, ale rychle se vzpamatoval a hladce zareagoval. Jejich rty po sobě přejížděly a poklidně se pootevřely a Tom pocítil nával sebedůvěry, když Miles roztřeseně vydechl nosem a vsunul raku na zadní stranu Tomova krku, aby polibek prohloubil.
Nebylo to divné nebo špatné, vlastně to bylo příjemné. Ale nebylo to jako líbat Billa.
Miles byl trochu ráznější, ne tak jemný, a když se jeho jazyk pokusil proniknout dovnitř, Tom se odtáhl se škádlivým úšklebkem. Malá ochutnávka stačila.
Miles si olízl a oplatil mu široký úsměv. „Rozhodně nelíbáš jako heterák.“
„Nebudu lhát, to bylo velmi vzrušující,“ promluvil Bill. Vstal a loudal se k Tomovi, než se mu posadil na klín a vtiskl mu polibek na tvář. Tomovy paže se kolem něj instinktivně omotaly. „Teď žárlím.“
„Chtěl jsi, abychom se políbili,“ zamumlal Tom a přitiskl nos k Billově čelisti.
„Vypadal jsi, jako že sis to užíval,“ zabručel Bill.
„Miles dobře líbá,“ rozesmál se Tom a uvažoval, co se to k čertu z tohoto večera stalo.
„Já vím, ale… Teď jsi políbil i jiného kluka než mě, a já si nemyslím, že jsem to skutečně dobře promyslel,“ Bill nakrčil nos a opřel si hlavu proti Tomově.
„Přestaň, Bille. Očividně si více užívá líbání tebe, pokud se dá soudit podle toho, co jsem viděl předtím.“ Miles zavrtěl hlavou a štípl Billa do stehna a náhle byli v tomto podivném druhu trojky, kde se všichni už navzájem políbili a bylo to divné, ale bylo to okay.
„Máš rád víc líbání se mnou?“ Zeptal se Bill pokorně, jeho spodní ret byl nevrle povystrčený.
Tom přejel svými rty proti té vystouplé růžové kůži a přikývl.

Koutky Billových rtů se zvedly do úsměvu, než Toma pořádně políbil. „Ale, jsem zvědavý. Líbilo se ti líbat ho víc, než když líbáš holky?“

„Bylo to asi stejné,“ pokrčil rameny Tom.
„Já myslím, že jsi možná pravý bisexuál,“ Bill zavrtěl obočím.
„Přestaň se mě snažit oštítkovat, chlape. Možná mám prostě rád líbání.“ Dloubnul Billa do boku a poté si ukradl další polibek z těch sladkých rtů. Bylo to snadné a fantastické a jako by Bill mohl být jeho, aby jej od této chvíle mohl políbit, kdykoliv chtěl. Připadalo mu, jako by všechny komplikace, které Bill naznačoval od chvíle, kdy přijel do města, zmizely, a nyní byly věci hladké a bez výhrad.
Občas ale věci klesnou hlouběji než na dno, nebo ne.

autor: Mohanrocks

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

8 thoughts on “Silver Lake 5.

  1. Pro mě osobně bylo čtení tohohle dílu malý horor. Vážně nemám ráda, když se kluci někde párují s jinými kluky, strašně nerada si otom čtu, takže pro mě za mě, by se tehle díl bez Milese rozhodně obešel. 😀

    Každopádně kluci konečně zase o dost postoupili!! Billa je mi líto, protože jsem si myslela, že v celé té věci ohledně stěhování budou mít prsty jeho rodiče a jejich pravděpodobný rozchod, ale vidím, že to měl ještě horší, než jsem čekala. Aby mu otec zakazoval veškeré telefonáty a neustále jej sledoval – to je docela psycho! :-O Tušila jsem, že za tím, že Bill Tomovi nezavolal, něco bude…ale že byl Bill až takhle moc sledován…no prostě páni!

    JInak po dnešním díle nám to mezi Tomem a Billem neuvěřitelně jiskří! Věřím, že z toho máme všichni ohromnou radost a já se už oc těším na další díl! 🙂

    Děkuji za skvělý překlad!

  2. Tohle bylo divný. Vážně divný 🙂
    Abych byla upřímná, tak té Billově historce o tátovi magorovi moc nevěřím. Pravda to sice být může, ale vzhledem k tomu, jak často Bill Tomovi lže a všelijak mlži… Třeba to, co vyprávěl o seznámení s Milesem evidentně pravda nebyla. Asi má těch pomyslných kostlivců ve skříni ještě hafo.
    Ten závěr byl pro mě osobně dost nepříjemný. Jakoby nestačilo, že se Bill zase muchloval se svým ex,
    teď s tím začne ještě Tom ? Doufám, že to měli jenom z toho chlastu a že je ráno nenapadne začít spolu chodit ve trojce… 😀
    Díky za překlad

  3. Já nevím holky.. mě to teda přišlo dost žhavé. Byli opilí a trochu si zablbli. Výsledkem je, že se Tom ujistil, že líbat Billa je to jediné správné a Bill žárlí. Dvě pozitivní informace. Já jsem spokojená.
    Konečně jsme se dozvěděli něco o Billově minulosti. Nicméně si taky myslím, že to ještě není tak úplně všechno. Tipuju to na nějaké špinavé tajemstvíčko. Třeba že dělal eskort nebo něco podobného. 😀
    Tahle povídka mě neskutečně baví. Po minulém díle jsem si myslela, že nic žhavějšího už nepříjde a ono ejhle.
    Moc děkuji za překlad.

  4. Také si myslím že Bill Toma tahá za nos ale nemuselo by se mu to vyplatit a když nemohl telefonovat mohl aspoň napsat.

  5. Milesi, očividně jsi hodně atraktivní a gratuluju ti k tvému obličeji a tak. 😀 😀 😀 ja sa tu inak smejem :D. Všetko vyzerá byť ideálne, takže čakám, čo sa poserie 🙁

  6. Úprimne mi viac gabiku,že sa s Milesom bozkaval Bill, nez že sa s ním bozkaval Tom. Ale to s tým ich zoznámením evidentne pravda nebola a tá posledna veta tiež nepredpokladá ružové zajtrajšky. No, uvidime. Dakyjem za časť.

  7. Miles mi dosť vadí a vadí mi aj Billove správanie, som zvedavá čo sa to tam vlastne deje. Ďakujem za kapitolu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics