Darkroom

autor: Selene
betaread: Verushka
Přišel jsem domů a pokusil se rozsvítit světlo. Nešlo to. Rozhodl jsem se tedy jít do svého pokoje, ale něčí ruka mě stáhla stranou. Pokojem se rozezněla hudba a já se snažil v úplné tmě nějak zorientovat. Hudba přehlušila i kroky neznámého, takže jsem jen stěží odhadoval, kde se nachází.
Najednou mi někdo sundal bundu, co jsem měl na ramenou. Adrenalin stoupal.
„Tak co, bojíš se?“ Odpověděl mi nějaký hlas těsně vedle mé hlavy.
Místo odpovědi jsem ho políbil.
„Věděl jsem, že jsi to ty.“ Šeptl jsem otočil se.
Vzal jsem do úst jeho spodní ret, silně stiskl a zatáhl. Všimnul jsem si, že má dredy svázané do uzlu. Tom ze mě silou strhl mikinu, vzal mě do náruče a pomalu položil na gauč, aniž by přerušil vášnivou hru našich jazyků.
Triko mi během chvilky přetáhl přes hlavu a sobě následně také. Ucítil jsem na sobě jeho rozpálenou kůži. Přejel jsem mu dlaní přes hrudník. Měl ho tak krásně vypracovaný. Ani moc, ani málo. Začal mě líbat na krku a já měl pocit, že začnu vrnět blahem. Chtěl sem ho, strašně moc.
A pak mě políbil těsně za ucho a tím odhalil mou snad nejcitlivější erotogenní zónu. Tál jsem pod každým jeho dotekem jako tabulka čokolády v rozpáleném letním dni.
Sebral jsem všechny síly, které mi stačily a odstrčil jsem ho od sebe. Vstal jsem a rozepnul si kalhoty. Vzal jsem jeho ruce do mých, položil si je na boky a nechal ho, aby mi kalhoty pomalu stáhnul sám. Sám si rozepnul kalhoty a rychle je sundal.

Obkročmo jsem se na něj posadil a zase jsem se ponořil do těch zkušených rtů. Krouživě mi přejížděl po bocích a čím dál častěji i pod lem boxerek. Uchopil jejich okraj a začal je pozvolna stahovat. Vzal mě kolem pasu a sundal mě ze sebe, aby mi je mohl stáhnout celé a sobě poté také. Otočil jsem se a snažil se v té tmě najít lahvičku s lubrikantem a kondomy. Po chvilce jsem se triumfálně otočil.
Zuby jsem otevřel obal kondomu, našpulil jsem pusu a špičkou dovnitř jsem si kondom vložil do úst. Pak jsem vzal Tomův penis do ruky, párkrát zapohyboval a sklonil se, abych mu již zmíněný kondom navlékl ústy. Jeho blažené zamručení mi dalo jasně najevo, že se mu to líbí. Poté mě pevně chytil a otočil k sobě zády. Sedl jsem si na něj a trochu se nadzvedl, aby do mě mohl proniknout dobře nagelovaným prstem. Zezačátku je to vždycky nepříjemné, ale po chvíli už jsem vycházel vstříc dalšímu prstu. Netrvalo dlouho a už jsem v sobě měl i třetí prst.
„Už můžeš“ Špitl jsem a Tom je vytáhl ven.
Přitiskl se hrudníkem k mým zádům a opět mě políbil za ucho. Slastně jsem se vzepřel proti jeho pažím, jenž mě držely za břicho. Náhle mě chytil za stehna a posadil si mě na své přirození, které předtím také obdařil pořádnou dávkou lubrikantu. Chvíli počkal, abych si zvyknul, že je ve mně, a pak mě začal na sobě pozvolna nadzvedávat. Moment trvalo, než jsme našli společné tempo. Zase se na mě přitiskl a začal mě líbat na zádech, aniž by povolil v tempu.
Před očima jsem měl mlhu. Takový sex jsem už pořádnou chvíli nezažil.
„Lehni si.“ Zachraptěl hlasem zmáhaným sexem. Opatrně jsem si lehl a nohy dal tak, aby Tom ležel mezi nima. Přirazil a já mírně vykřikl. Nevím jistě, jestli slastí nebo bolestí. Ty dva pocity se ve mně mísili, i když slast byla zatím větší. Zvolil trochu větší rychlost přirážení a jak zajel hlouběji, narazil na mou prostatu, což ve mně vyvolalo doslova výbuch extáze.
Kousnul jsem se do zápěstí, čehož si zřejmě všiml a tak vzal jednu mou ruku do své a ono zápěstí také skousl. Zasténal jsem a cítil, že už to moc dlouho nevydržím. Vím, že mít zápěstí jako erotogenní zónu je velice podivné.
„Za chvilku.“ Nic víc jsem ze sebe nedokázal dostat.
Hlava se mi motala a chtělo se mi křičet, což jsem ovládl. Tom do mě ještě párkrát vstoupil a při posledním a nejhloubějším přírazu jsem dosáhl opravdu bouřlivého orgasmu. Zatnul jsem nehty Tomovy do zad a jeden si při tom zlomil. To mi ale v tu chvíli bylo fuk. A nejspíš právě to mému nynějšímu milenci dopomohlo k jeho vytouženému momentu slasti.
Chvíli potom jsme jen tak leželi a snažili se popadnout dech. Zvedl se ze mě a bolestivě sykl.
„Promiň, to jsem nechtěl.“ Omluvil jsem se mu. Zřejmě byl ten škrábanec hlubší, než jsem si myslel…
„To nic. Nic to není, netrap se tím.“ Řekl a líbnul mě do rozcuchaných vlasů.
Po chvilce mě vzal do náruče a odnesl mě do našeho pokoje, kde mě položil do postele a já v jeho náruči usnul.

autor: Selene

8 thoughts on “Darkroom

  1. ach, sexy sexy…nejdřív jsem si říkala, co to bude, podle toho názvu, ale začíst se se vyplatilo a vylezla z toho velmi vzrušující povíídka:)jen tak dál

  2. no já nemám slov…možná…..perfektní??…ne to je moc slabý…tak třeba BOŽÍÍÍÍÍ…jo to je to pravý slovo

  3. Joj, Selenko, japak si asi došla na to zápěstí, hm :))))))) by mě zajímalo, jak dlouho se Bill učil nasazovat ten kondom pusou …… x)))) dobrýýýýýý :D:D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics