Zadám Vám práci

autorka: TeZuLkA_kAuLiTz
betaread: Michelle M.

Bylo krásné páteční odpoledne. Venku svítilo slunce a všichni běhali venku nebo se spolu se svými partnery procházeli někde v parcích. Jenom Bill a Tom seděli ve škole.
,,Tak za tu rvačku vás nechám po škole, Kaulitzi, i s vaším ctěným bratrem, který ji vlastně zavinil!“ řekl přísně učitel a kouknul po bratrech.
,,Ale pane učiteli, já ho bránil, Alex mu nadával!“ bránil se Tom, ale Bill do něho pod stolem jemně kopnul, aby se nehádal, i když věděl, že má Tom pravdu. Věděl, že by pak mohli ve škole pobýt třeba i o 2 hodiny déle.
,,Neměli jste si ho ani jeden všímat! To je váš problém a vy budete potrestáni! Teď ode mě dostanete na ty 2 hodiny práci a pokud to nestihnete, doděláte ji doma a v pondělí mi ji předložíte,“ dořekl učitel a začal listovat v učebnici matematiky.

„A nemohli bychom si najít něco sami?“ vykrucoval se Bill, ale učitel se na něj jen rozčileně podíval.
,,Ehm… Kaulitzi mladší, jak jsme řekl, zadám vám práci a konec řečí,“ otočil se zpět k tabuli a začal vypisovat čísla stran a příkladů. Po 5-ti minutách byl hotov a odešel do ředitelny se slovy, že je přijde zkontrolovat za ty 2 hodiny.
Hned jak se zavřely dveře, si Bill lehnul na lavici a zavřel oči.
,,Ty to nebudeš počítat?“ zeptal se Tom a odkryl Billovi z tváře pár vlásků, aby mu viděl do tváře.
,,Ne, nebudu. Stejně to nechápu a navíc jsem docela unavený,“ zdůraznil Bill a provokativně se na Toma podíval. Tom se na chvíli zamyslel a zavzpomínal na včerejší noc. Celou ji totiž s bratrem promilovali. Bill ráno skoro nemohl vstát, jak mu chyběl spánek. Tom tyhle problémy neměl. Měl vždycky energie na rozdávání. ,,Dodělám to doma, teda jestli mi pomůžeš..“ řekl Bill Tomovi a mrknul na něj.
Bill po 10ti minutách ležení na stole skutečně usnul a Tom měl v uších svůj iPod. Po půl hodině sezení a nic nedělání se Tom začal nudit a vzbudil Billa. ,,Miláčku… nespi…“ zašeptal Tom potichu a Bill zavrněl.
,,Co bys chtěl, lásko?“ Bill k Tomovi otočil hlavu.
,,Bille, já se chci mazlit a líbat a objímat a taky hladit a chci, abys mi šeptal, jak moc mě miluješ.“ Bill na něho vyvalil oči a sledoval, jak si Tom pokládá hlavu na jeho klín a jak se k němu lísá. Bill byl překvapen, protože takhle se Tom za celé 3 měsíce, co byli spolu, nikdy nechoval. Vždycky to byl Bill, kdo večer potichu vlezl Tomovi do pokoje a zachumlal se k němu do postele a nechával se hýčkat. Tom takový prostě a jednoduše nebyl. Bill se usmál a přestal v přemýšlení. Očividně mu nevadila Tomova náhlá změna. Byl rád, že jednou může být za toho ochránce on.
,,Samozřejmě že tě miluju lásko. Udělal bych pro tebe cokoliv,“ říkal mu Bill potichounku a dal mu jenom jemnou pusinku na líčko. Tom se otočil, aby na něj viděl.
,,Bille… učitel přijde až za hodinu… což znamená… že máme ještě spoustu času…“ řekl Tom a do tváří se mu nahrnula červeň. Bill byl pro teď rád, že to Tom řekl, protože Bill začínal být nervózní. Nevěděl už totiž, co Tomovi říkat, aby se neopakoval. Bill prostě nevěděl, jak dokázat Tomovi říct všechno, co k němu cítí slovy a jak moc jej miluje. Chytil Toma za ruce a pomohl mu do sedu na jeho židli, kde měl položené jen nohy a kousek zadku, když ležel celou tu dobu na Billovi. Tom skoro nestihnul dosednout a už měl Billa na klíně. Bill vzal do svých dlaní Tomův obličej a něžně jej políbil. Odtáhnul se od něj, ale Tom si ho hned přitáhnul zpět ke svým rtům. Bill pootevřel ústa a Tom mu do nich hned vniknul. Tomovy ruce sjely z Billových boků k jeho rozkroku a začaly se pokoušet rozepnout Billovi kalhoty. Bill ho ale zastavil a Tom na něj překvapeně zvednul oči.
,,Tome ne… víš, včera jsme se spolu milovali celou noc a já dneska nechci nic. Chci se s tebou jen líbat nic víc,“ řekl Bill a sklopil hlavu. Tom se usmál a zvednul mu bradu. Políbil ho na rty. ,,Ty se nezlobíš??“ Bill se na Toma překvapeně díval.
,,Na tebe se ani nedá zlobit, andílku. Na to tě až moc miluju.“ Ještě chvilku se tedy jen líbali, ale pak Bill upozornil na hodiny. Slezl z Tomova klína a sedl si na svou židli. Do 3 minut byl ve třídě učitel.
,,Tak co? Máte hotovou práci?“ zeptal se učitel a začal mazat tabuli se zadáním.
,,Ehm… pane učiteli, nemáme. Nestihli jsme to. Můžeme to odevzdat v pondělí??“
„Tak dobře, ale v pondělí to chci vidět!“
,,Ale jistě, doneseme vám to… nashledanou,“ opustila dvojčátka třídu…
V pondělí
,,Bille, vstávej… Bille, slyšíš?“ třepala s Billem Simone, aby svého mladšího syna probudila a oznámila mu, že dnes nepůjdou s bratrem do školy.
,,Tome… miláčku, mně ještě nezvonil budík, nech mě ještě spát.“
Simone trochu nechápala, proč používá Bill pro Toma, svého bratra, oslovení lásko, ale nějak to dál neřešila.,,Bille to jsem já – máma.“
Bill otevřel oči.
,,Tomovi dnes není dobře, tak tady spolu zůstanete a nepůjdete do školy. Dávej na něj pozor, vrátím se až kolem půl 12 večer,“ dořekla Simone, dala Billovi pusu a odešla.
Bill už nemohl usnout a tak jen tak ležel. Po 5ti minutách se rozrazily dveře a v nich stál Tom. Rozběhl se a skočil Billovi rovnou do postele.
,,Já myslel, že je ti špatně?“ řekl Bill provokativně a kouknul na Toma s pozvednutým obočím.
,,Mně je špatně kvůli tobě.“
Bill se usmál a najednou začal mít na Toma strašnou chuť.,,Já tě tak strašně chci!“
Tom se usmál a hned začal Billa líbat na krku. Bill pomalu začal posouvat ruku k Tomově rozkroku. Tom i Bill už byli pěkně vzrušení. Tom položil Billa pod sebe a jemně do něj vniknul. Milovali se něžně, pomalinku, nemuseli nikam spěchat. Asi po hodině už oba spokojně leželi vedle sebe, vydýchávajíc právě doznívající orgasmus. Bill se k Tomovi natisknul víc. ,,Tomí… to bylo tak krásný… Moc tě miluju.“
Tom ho hladil po zádech a začal se trošku smát. ,,Víš, já původně nechtěl do školy kvůli té práci z pátku, kterou jsme nedodělali a měl jsem v plánu tenhle den jen proležet, ale tvůj nápad se mi pak zalíbil víc…“ Bill na něj uraženě kouknul.
,,Fajn, takže pane Kaulitz, teď vám za vaši drzost zadám práci. Musíte mě ulíbat k smrti,“ dořekl Bill nadmíru vážně a posadil se a založil ruce na prsou.
,,Ale pane učiteli, já na tuhle látku chyběl.“ Tom na Billa mrknul, jak byl na sebe pyšný, že by se snad mohl vykecat.
,,Tak to bych vám to měl patřičně vysvětlit. Myslím, že bychom tomu měli věnovat minimálně další dvě vyučovací hodiny,“ řekl Bill a už obmotával ruce kolem Tomova krku…

autor: TeZuLkA_kAuLiTz

18 thoughts on “Zadám Vám práci

  1. ,,Fajn, takže pane Kaulitz, teď vám za vaši drzost zadám práci. Musíte mě ulíbat k smrti," dořekl Bill nadmíru vážně a posadil se a založil ruce na prsou.

    ,,Ale pane učiteli, já na tuhle látku chyběl." Tom na Billa mrknul, jak byl na sebe pyšný, že by se snad mohl vykecat.

    ,,Tak to bych vám to měl patřičně vysvětlit. Myslím, že bychom tomu měli věnovat minimálně další dvě vyučovací hodiny," řekl Bill a už obmotával ruce kolem Tomova krku…<<<<<<<<to je supeeeeeeeeeeeeeer

  2. ano je to skvělý.. sem tady byla když tu ještě nebyl žádnej koment.. akorát mě zrovna spadl celý hardisk… toe pech já vim.. xDD Jinak ten konec je vážně dokonalý

  3. [6] Segra, web, 30.5.2008 15:05

    ano je to skvělý.. sem tady byla když tu ještě nebyl žádnej koment.. akorát mě zrovna spadl celý hardisk… toe pech já vim.. xDD Jinak ten konec je vážně dokonalý

    NEVYMLOUVEJ SEEEEEE MY VÍME ŽE JEN ŽÁRLÍÍÍŠ ŽE NEMÁŠ PLVNÍ KOMEEEEENT XDDD

  4. Už sem se začínala bát, že to bude tuctovka o sexu ve škole a ono se to takhle zvrtlo 😀 Ten konec je fakt dobrej 😀

  5. Teddyno xD jaká tuctovka sex ve škole je nejlepší xD xD

    hej ale dobry 🙂

    mně to připomělo naši učitelku ta nam taky dycky da ukoly na 50 stran xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics