(Ne)dobrovolný orgasmus a 20.000 párů očí

(Je to první věc, kterou jsem napsala, takže budu vděčná za rady, připomínky a jakékoliv komenty, díky ZoE. PS: bavte se a popusťte uzdu fantaziiJ)
Hala v Ostravě je vyprodaná do posledního místečka a síla decibelů jí otřásá v základech. Fanynky křičí jedna přes druhou a zoufale natahují ruce po TéHáčkách, kteří se v záplavě zeleného světla zmítají v rytmu „Reden“. Koncert je v plném proudu a Bill se právě dostává k části:
“ bitte nicht zu schnell,“
„Wilkommen im Hotel“.
Tom s kytarou pomalu přistupuje zezadu k Billovi a sleduje ho, jak je při těchto slovech svými rty doslova nalepen na mikrofon a pro sebe si povzdechne:
„Ou, Bille, nech ten mikrofon, nedělej to… ne tady a ne teď, prosííííííííím!“
Nejenže Bill ho neslyší a vlastně ani nemůže, když si to říká Tom sám pro sebe, ba naopak, Bill ještě přitvrdí!
Pomalu pravou rukou obejme mikrofon a přitáhne si jej tak blizoučko k obličeji, až se ho rty jemně dotýká. Pak jej od sebe prudce odtáhne a znova na sebe strhne, až jej letmo políbí. Přitom polibku se divoce a nekontrolovatelně prohne v zádech. Druhou ruku má volně svěšenou … jen tak ledabyle se pohybující kolem rozkroku.
V ten moment se už ale Tom přestává totálně ovládat. Zážitky z předešlé noci jsou stále čerstvé a Tom je mistr v představivosti. Když se na Billa podívá pořádně, najednou vidí, že Bill neolizuje mikrofon, ale JEHO „hračku“. ANO, přesně TAK si Bill hrává s jeho chloubou. Rád ho celého žužlá a sem tam jej lehce, dráždivě zkousne. Také u toho rozkošně přivírá oči právě jako teď! A to už Tomova fantazie jede na plné obrátky. Už jej nemůže nikdo zastavit! Ani fakt, že je na pódiu před 20.000 fanoušky a sleduje ho „jen“ 20.000 párů nadržených očí. Koncert nekoncert. Tom se poddal svým erotickým představám a podléhá chtíči zvanému Kaulitz mladší. Nebezpečně se mu začíná zrychlovat dech a už vůbec si neuvědomuje, že kytara mu v rukou drží jen silou své vlastní vůle. Kolena se mu podlamují při každém druhém taktu, v puse má dokonale vyschnuto, ale i přesto nepřetržitě sleduje Billova ústa, téměř neznatelně spjatá s mikrofonem, s nímž podle Tomova překrveného mozku rozehrává provokující … vášnivou … orální hru, kterou je Tom naprosto fascinován. Cítí, jak jej spaluje vnitřní žár, cítí, jak se mu milimetr za milimetrem zvedá přirození, cítí, jak se mu pomaličku napíná sval za svalem po celém těle. Také slyší své vlastní hlasité sténání. Přímo tady a teď! NA KONCERTĚ! Nikdo jiný ho naštěstí neslyší. Ještě jednou, ano, ještě jednou přivře oči, slastně vydechne a …..
…halou se rozlehne nepopsatelně příšerný zvuk, když Tom hrubě brnkne trsátkem přes všechny struny najednou a má špatně navolený akord! Zvuk jako z hororu!!!
A o dvě sekundy později se v naprosté extázi kácí k zemi. Tohle prostě neustál.
Gusty přestává bubnovat a zvědavě vstává.
Geo je na opačném konci pódia. Rychle si hodí basovku na záda a peláší zpět na hlavní stage.
„PRÁÁÁÁÁÁSK,“ ozve se další ohlušující rána.
Tentokrát Bill upustil mikrofon i se stojanem a ten těžce a plně ozvučen dopadl na zem.
Pomalu se otáčí za sebe, kde ještě před chvílí cítil Tomův neklidný pohled, kterým mu vypaloval díru do zad. Teď tam ovšem už nestojí. Je o úroveň níž. Leží na pódiu v podivné křeči.
Bill se k němu okamžitě rozběhne a padá na kolena. A nemůže uvěřit tomu, co vidí.
Tom leží na zemi v neovladatelném záchvatu smíchu. Drží se za břicho a po tvářích mu stékají slzy.
Jakmile dopadl na zem, uvědomil si, co se mu honilo hlavou, když viděl Billa a již zmíněný mikrofon. Vlastně Billa a své přirození a jak se tou myšlenkou nechal zcela ovládnout, a to nejen pocity, ale i své tělo, které se v mohutném návalu orgasmu bezvládně skácelo k zemi. Ještě že mu nikdo neviděl do hlavy… ani do kalhot. Takový orgáč ještě nezažil!
„Ach, Bille, lásko, ty mi dáváš zabrat,“ proletí mu hlavou a stále se směje.
To už k němu doběhl i Gustav s Georgem. Všichni tři i s Billem se po sobě nechápavě dívají.
„Kluci,“ říká Tom v okamžiku, kdy si jeho tentokrát orgasmující bránice udělala pauza na nádech, „dejte mi dvě minutky, abych se uklidnil a můžem pokračovat. Trochu jsem nezvládl, no… řekněme stabilitu, to se tak někdy stává.“ A olízne si úplně vyschlé rty a přitom lišácky mrkne na Billa.
Ten jen nechápavě zvedne obočí a mile se na Toma usměje. Vůbec netuší, která bije, ale je rád, že je jeho dvojčátko v pořádku.

autor: Zoe
betaread: Helushka

47 thoughts on “(Ne)dobrovolný orgasmus a 20.000 párů očí

  1. Já nevim co napsat xDD Oh bože xDDD Když si to představím… Jsem z toho pod stolem xD Hrozně, hrozně se tlemím xD Vážně, usmívám se jak magor 😀 Moc se mi to líbilo, na to, že je to první věc, já čumim xD Já jsem toho napsala spoustu, ale neměla jsem odvahu to uveřejnit :-/

    Moc se ti to povedlo 😀 doufám, že budeš psát i nadále ;))

  2. taaaak toto bolo dosť husté :DDD hmm, ako by to vyzeralo, keby sa to naozaj stalo? 😀 píš ďalej, vážne! ide ti to…

  3. Jéééé komentíky x))) já vás  šecičky upa luw*luw*luw*

    když jsem viděla tu fotenu áááá prsy samy skákaly po klávesnici 🙂 už je okomentovaná další :)))) a jsou i vícedílky, ale ty jsou spíše perverzní, drsnější nebo sladké, atd. Já jsem prostě nenormální. Kdo mě viděl, snad chápe :DDD A Jedna vtipná tam asi je – "Billovo zvrhlé druhé já" DÍKY MOC :-))

  4. ááách krásná a tááák vzrušující 😀 :D! Zoe je fakt šikulka;-)!!! A že seš nenormální si z toho nic nedělej,vždyť to sme všechny,ber to jako přednost=)♥♥♥

  5. =D =D =D…..já nemůžu prostě :D:D:D:D:D…uplně jsem myslela že budu potřebovat kapesník na ty slzy :D…já sem ten smích zadžovala tak dlouho než sem začala řvát :D:D…Zoe…to je prostě úžasná povídka :D…na první je až dokonalá :D…slouho sem se tak nezasmála…. :D…tomu říkám fantazie….a když přidám tu svoji :D..ojéé :P…podruhé to číst budu raději až zítra, hrozí vzbuzení ostatních mím velice hlučným smíchem 😀

  6. xD to se bude zase usínat xD bože tohle mě jednou zabije xD můj nepříčetný smích přilákal dokonce i další členy rodiny xDD  Nejlepší bylo jak Tom padl na zem a všichni se tam zběhnou a on se prostě tlemí xDD doufám že budeš psat dál, protože je to naprosto ú.ž.a.s.n.ý xDDD

  7. dokonalýýýý!!! vážně skvělá povídka, povededá, no prostě já nemám slov už XDD tyjo ,stejně bych chtěla vidět tu reakce fanoušků a časáky plný toho, jak se Tom skácel na pódiu: "Tom Kaulitz, kytarista ze skupiny Tokio Hotel, se v křeči skácel na pódiu,…." xDD no bože! =DDD ale fakt hezky píšeš, určo dál vymýšlej! ;))

  8. No teda Zoe, ty mas ale napady :O) Jsem se fakt pobavila!  Presne jako Nuggie uz vidim bulvarni titulky: "Sok! Tom Kaulitz se zhroutil na podiu! Zahadna nemoc!"…

  9. Hej neee xDDD Ja ma výtlem xDD

    Jestli sečbou někdy z ničeho nic lupne na koncertě a pak se se smíchem sebere tak myslim, že všechny TWC fans budou bouchat šampáňa a dělat ohňostroj jak kráva xDDD

    Ta fotka k tomu je ůžasná xDDD Beztak se mu to honí hlavou… já tam vidim xDDDD

  10. Tak to bylo trefné :D:D:D To bych chtěl vodět… A jak s klidem to potom neřešil 😀

    To se mi líííííbííí 😀

  11. chci ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!

  12. já nemůžu,ležím mrtvá smíchy..je to perfektně napsaný..:-)))..z toho,jak se Tom kácí k zemi v podivné křeči..jsem se neovládla amamka přiletěla,čemu se tady směju.:-D..perfektní!!

  13. Jáááá seeem mrtváááá jako dostala jsem děsnej lochec! Ty představy sdílím s Tomem, já bych na tom koncertě z něj nemohlaXD Vidět mu tak do hlavy…to by bylo fantazie! XD Seš dobrá XD

  14. A po tomto mám ísť na rodičko a pokúsiť sa myslieť na niečo iné :DDD To nedokážem budem mať Reden v hlave 😀 Dokonalé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics