Nejvíc vymazlenej mazlík

*BILL*
Pouštím sprchu a se zavřenýma očima vstupuju pod proud horké vody. Po perném dni je to báječná úleva. Hned jak vylezu, půjdu spát. Jsem totiž šíleně utahanej. Z příjemného pocitu rozjímání mě vyruší hlasité prásknutí dveřmi.
„Sakra, sorry!“ ulevil si Tom. „Já nevěděl, že tu jsi,“ koktá ze sebe. Zhypnotizovaně čučí na moje nahá záda. Sleduje kapičku vody, která mi stéká z vlasů po zádech, až se nakonec ztratí někde na mém zadečku. Nemůže odtrhnout oči od toho božského těla!!! I když nejsem otočenej, cítím Tomův výraz. Mrazí mě v zádech. Proč na mě ksakru tak kouká? Když odešel z koupelny, usušil jsem se a jdu si lehnout. A usínám hned.
*TOM*
Vcházím k Billovi do pokoje. Spí. Peřinu má zkopanou na zem. Vezmu ji do ruky a koukám na jeho slaďoulinkej obličej. Vypadá jako andílek. Spí jen v trenýrkách se srdíčky. Bože, je nádhernej! Skvostnej!!! „Musí ti být zima, Billie,“ šeptnu si sám pro sebe a přikrývám ho peřinou. Při tom se ho jemně dotknu dlaní. Bill zabořil čumáček do polštáře. Peřinu znova zkopnul na zem a odhalil nevědomky svoje vymazlené bříško. Nakloním se k jeho tváři: „Spíš?“… Nic. Spí… Dlaní ho hladím po tváři a na rtech. Snad se nevzbudí, to by mne zabilo! Nakláním se ještě více, až se konečně mé rty spojily s jeho. A on spal dál! Bože to je pohádkový – myslím si. Pomaličku přesouvám polibky na Billův ušní lalůček a ten úzký něžný krček. Neklidně se zavrtěl. Snad ho nevzbudím! Ne, spí dál, to je dobrý. Z krčku sestupuju níž a níž a níž, až nakonec skončím těsně nad pupíkem. Pořád spí jako andílek. Něžně Billiemu kroužím kolem pupíčku a jazykem mu ho zlehka lechtám. Ani teď se neprobudil. Kdyby věděl, co s ním dělám… sakra, to by mě zabilo. Pomaličku pokládám hlavu na jeho podbřišek. Potichu vydechnu. Dlaněmi se mazlím s jeho boky a stehny. Několikrát obejmu jeho hebké tělíčko v náručí a něžně se přisaju na Billovy maličký bradavky.Vzbudil se a zlehka mě pohladil po vlasech.
„Tomí?Copak to děláš?“ špitne potichu a hledí mi do očí.
„Já se chci mazlit…“ zakňučím roztouženě a znova ho líbnu na pupíček.
„Tak se mazli,“ špitne znova Bill a zakloní blaženě hlavu. Jemně stisknu mezi zoubky kůži na jeho bříšku, a když něžně zakňučel na znamení, že se mu to líbí, lehce mu začnu kůži sát. Znova přesouvám svoje rty k jeho roztomilýmu oušku a pak ho vezmu do pusiny. Má tak rozkošný uši. Po bradě mi steče slina, jak žužlám to šukézní ouško.
„Aaa-aach,“ zakňučel Bill a ručkama mi přejíždí po zádíčkách.
„Mazlíčkuuu,“ vydechnu potichu a hladově se vpíjím do těch heboučkých rtíků. Bože, je tak miloučkej. Zlehka propletu svůj jazyk s tím jeho a rukama mu hladím bříško. Když se odpoutám od těch měkoučkých rtíků, zavzdychám: „Billie, ty můj mazlíčku…“ Nemohl jsem dál být v klidu, vzrušení mě naplnilo, ale víc než tohle jsem po Billovi nechtěl…
„Tomí, miluji tě… chci tě cítit v sobě,“ zakňoural Bill a dravě se po mě vrhnul. Odstrčil jsem jej. V jeho čokoládových očích se zračil strach, ale i chtíč. „Co je? Já chci sex a s tebou…“ chtivě mě drápne nehty po tvářích.
„Já nechci, Billie, nenuť mě…“ odstrkuju jeho drápky z obličeje a něžně ho k sobě přitáhnu. „Já se s tebou nechci vyspat, copak to nechápeš, bobísku?“ zavrním mu do ouška a čekám na jeho reakci.
„Nechceš? Tak co potom mělo znamenat tohle divadýlko?“ posmutněle a naštvaně zároveň povídá Bill.
„Já se chtěl jen pomazlit, víš?“ něžně se otřu o jeho heboučké rtíky a dlaněmi zlehoučka pohladím ten skvostný zadeček.
„Mazlikimazliki,“ udělá Bill psí očka a něžně se o sebe třeme tvářemi. Prostě se chci tulit. Ještě několikrát stisknu v náručí to heboučké tělíčko, až nakonec unavanej padnu vedle již spícího Billa.
„I ty můj nejvíc vymazlenej mazlíčku,“ špitnu tiše a taky se ubírám do říše snů.

autor: THandie
betaread: Janule

14 thoughts on “Nejvíc vymazlenej mazlík

  1. jůůůůů…..to je sladké….nadržený Bill a mazlivý Tom….hezkýýýý x))) eštěěěěěě :)))

  2. ty jo vy ste hnusnýý ;-(tak já se snažím ať se vám to líbí a vy říkáte že to je přeslazený ;-(jako už vám nic nenapíšu a abyste věděly toho nadsamce si nechám pro sebe :-\ bléééééé na vás!mrchy jedny xD

  3. jééé to je roztomilý!  Náhodou, komu se to nelíbí, tak každej má jinej vkus, žjo! ;)) Mě se to teda líbilo!;) osobně má takovýhle povídky ráda víc než ty "přesexovaný" xDD jasný, nesmí to bejt pořád, a třeba klidně takovej večer můžou twinska prožít, ne?;)

    THandie piš dál! Četla jsem nějaký povídky předtím a

    musím říct, že máš dobrej projev. Pěkně se to čte a hlavně, je to pěkně prošpikovaný, žádný suchary ;))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics