Brothers 13.

‚Bille, Bille, Bille!!! Ach, Bože!‘ Opakoval jsem si neustále v duchu. Snažil jsem se nedívat na jeho pohupující se boky, nedívat se na jeho zadek, schovaný v těsných jeansech. Byl tak neskutečně HOT! Žádné jiné slovo nedokázalo vyjádřit, jak moc sexy a vzrušující byl. Děkoval jsem Bohu za svoji kytaru. Snad nikdy v životě jsem nebyl takhle nadržený. Už jen ta Billova lesknoucí se kůže, lačný pohled v očích. A když si přede mě kleknul při Reden, myslel jsem, že zahodím kytaru a vrhnu se na něj.

Moje mužství bylo bolestivě tvrdé, všechny svaly v těle napnuté k prasknutí. Připadal jsem si jako v horečce, absolutně jsem se nesoustředil na hraní, divil se, že po mně ještě nikdo nemrsknul lahví s vodou. Určitě jsem dělal jednu chybu za druhou. Ale zkuste se soustředit, když vám hrozí, že vyvrcholíte během několika minut a navíc, když před vámi a kolem vás neustále pobíhá božská prdelka, jejíž majitel bude co nevidět ležet u vás v posteli a sténat rozkoší!

„Aaach,“ zasténal jsem hlasitě a snažil se nemyslet na dnešní večer. To mi v tuhle chvíli rozhodně nepomůže. ‚Bille, těš se, tohle si vypiješ, a až do dna!‘
Jako by mě slyšel, protože se v ten moment otočil a svůdně se na mě usmál. I když, cokoliv co udělá, i kdyby to mělo být jen otření potu z čela, mi připadá svůdné. Zatraceně svůdné!
Během první přestávky jsem zabořil obličej do ručníku a zhluboka dýchal. Musel jsem se uklidnit. Ještě mě čeká asi 40 minut koncertu, takže bych se měl trochu krotit. Kupodivu se neobjevila žádná kritika mého hraní, čemuž se upřímně divím.
Po druhé přestávce jsem měl pocit, že mi pára uniká i z uší. To se prostě nedá vydržet! Začínal jsem Billa litovat už teď, protože kvůli tomu, co s ním udělám, si zítra ani nesedne! Může si za to sám, říká si o to! Provokuje a moc dobře to ví. Nebo že by to dělal schválně? Vždycky jsem si myslel, že je spíše na něžnosti. Co když se mu líbí něco trochu jiného? Co když to má rád tvrdě? Ach ano! Prosím, ať to má rád pěkně tvrdě, silně, zhluboka, divoce!
„Aaach, Bože!“
„Je ti něco? Vypadáš divně, není ti blbě?“ Georg mi položil ruku na rameno a starostlivě se na mě díval.
„Eeh, ne-e, je mi fajn. Jen jsem si na něco vzpomněl.“ Slabě jsem se usmál. Prej vypadám divně! Ani se nedivím! Chtěl bych vidět jeho, jak by se tvářil, kdyby mu stál už hodinu v kuse! A to je před náma In die Nacht! Asi spadnu z té stoličky a pojdu na explozi penisu. Příště to budeme muset udělat obráceně, pomilovat se před koncertem, protože si nedovedu představit, že bych tohle snášel třikrát do týdne!
Vyšli jsme na pódium a usadili se na stoličky. Děkuju za svoje volný oblečení. Bill uvedl „naši“ píseň a já začal hrát. Snažil jsem se soustředit alespoň teď, ale copak se to dalo? S Billem, roztouženě hledícím na můj obličej? Nikdy! Sklonil jsem hlavu a modlil se, abych to zvládl bez chyby.
Když dozněly poslední tóny dnešního koncertu, opustil jsem pódium takovou rychlostí, že po mě zůstala žhavá čára. I Bill vedle mě vypadal jako slimák, a to už je co říct!
Celou cestu do hotelu jsem skoro ani nedýchal. Zatínal jsem prsty do stehen a modlil se, ať si ten kretén za volantem pohne. Už jsem se ovládal jen silou vůle. Věděl jsem, že jen co se za námi zavřou dveře mýho pokoje, vrhnu se na něj a během vteřiny se udělám. A potom začneme pěkně od začátku, a to nejméně celou noc. Hodlám toho jeho slibu řádně využít. No, spíš zneužít! Bill, prosící o uspokojení, o to, abych se jej dotýkal. Svíjející se na prostěradle, horký, vlhký, připravený! Ach, Bože!
Poposedl jsem si a cítil pot, řinoucí se mi z tváře. Tohle bude moje smrt!
„Kdy už tam budem?“ vyštěkl jsem na řidiče.
„Klídek, už je to jen pár minut.“
„Díky Bohu!“ ulevil jsem si a čelo opřel o studené sklo okna.
„Nějakej nervní, ne? To se ti chce srát, nebo co?“ Měl jsem sto chutí po Georgovi něco hodit. Něco hodně těžkýho, nejlépe kovovýho! Jeho dotaz jsem nechal bez odpovědi. Jen jsem se na něj kysele zašklebil, dávajíc mu najevo, co si myslím o jeho připomínce.
Koutkem oka jsem zavadil o Billa. Potutelně se usmíval a radši nic neříkal. Když si všiml mého pohledu, špičkou jazyka přejel po rtech a mrknul na mě. Pro nezainteresovaného pozorovatele to neznamenalo nic, ale pro mě to bylo jako mávnutí rudým šátkem pro rozzuřeného býka. Sykavě jsem se nadechnul a opět si poposednul. Bolest ve slabinách se už nedala vydržet. Potřeboval jsem si ulevit, a to okamžitě!
„Ale tak Tommi, jestli se ti chce ‚kakat‘, tak jsi měl jít v hale. Tam přece toalety byly!“ Nevině se usmíval. Tak přesně tímhle si můj milý bratr podepsal rozsudek smrti. Já ho zničím! Nejen, že si zítra nebude moct sednout, on nebude moct ani chodit, a kdo ví jestli mu nebude dělat problémy i mluvení! ZNIČÍM HO!
Zíral jsem mu do tváře s pohledem zabijáka, se slibem, co všechno jej dnešní noc čeká. Jen se uculil a poslal mi vzdušný polibek.
****
Jen co se za námi zavřely dveře mého pokoje, přirazil jsem jej na ně a přitiskl se na jeho tělo.
„Tak prej jestli se mi nechce kakat, jo? To ty se nebudeš moct vykakat, a to aspoň týden!“ zasyčel jsem mu do ucha. Cítil jsem jak sebou trhnul a hlasitě se nadechnul. Pánví jsem přirážel na jeho klín, v dlaních svíral Billovy paže. Jednou rukou jsem uchopil jeho dlaň do své a přitiskl ji na můj rozkrok, prsty pevně přitlačil na to citlivé místo. Hlasitě jsem zasténal a prudce se přisál na jeho horká ústa. Dobýval jsem se mezi stisknuté rty, nechtěl mě pustit, mrška!
Odtrhl jsem se od něj a pozoroval jeho tvář. Oči přivřené, rty nateklé od dravého líbání, zrychlený dech omýval můj obličej.
„Jsi překrásný,“ zašeptal jsem. A byla to pravda. Otevřel oči a sladce se usmál. Vyhledal moje rty a políbil mě. Naše jazyky o sebe narazily, třely se, zkoumaly. Opět jsem byl omámen jeho vůní. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych po někom tak toužil, že bych byl přesycen dvěma různými typy pocitů. Bylo to tu zase, opět jsem cítil potřebu jej objímat, hladit, šeptat mu sladká slova, cítit jeho váhu na svém těle, doteky našich těl. V tuto chvíli jsem po ničem jiném netoužil. Vlastně jsem se stal loutkou v jeho rukách. Moc dobře jsem věděl, že tyto pocity jsou jeho práce, že dokáže svými pohyby, polibky, pohledy, výrazem tváře navodit atmosféru, dokáže mě přimět k čemukoli.
„Tommi?“ Jeho hlas se skoro ztrácel.
„Ano?“
„Budeš něžný, že ano? Prosím!“ Kdybych nestál pár centimetrů od něj, neslyšel bych jej. Možná jsem to přehnal, ale ví, že bych mu nikdy neublížil. Alespoň jsem si to myslel.
„Omlouvám se, nikdy bych ti neublížil, nikdy bych neudělal nic, co bys sám nechtěl. Věříš mi?“
Kývnul hlavou a mírně se usmál. Pohladil jsem jej po tváři a opět jej políbil. Objel mě kolem krku a přitiskl se ke mně blíže. Jazykem mi zkoumal vnitřek úst, nechal jsem jej, ať si se mnou dělá, co se mu zlíbí. Nijak jsem se nezapojoval, jen mé dlaně masírovaly Billovy boky. Ucítil jsem pohyby jeho štíhlých prstů, i přes kalhoty to bylo téměř víc, než jsem byl schopen snést.
Ukončil polibek a podíval se mi do očí.
„Tome? Už to můžu konečně vyzkoušet na něčem opravdovém?“ Usmíval se. Ale já absolutně netušil, o čem mluví. Poznal to a jeho odpovědí byl stisk dlaně na mém vzrušeném mužství. Rozšířil jsem oči poznáním. Moje představivost opět zapracovala naplno a čelo mi orosil studený pot.
„Ach Bože, lásko, ty můžeš zkoušet naprosto cokoliv se ti zlíbí!“ Po mém nadšeném ujištění mě odvedl k posteli. Strčil mi do ramen a já se svalil na záda, nohy spuštěné na zem. Vyhoupl jsem se do sedu a čekal. Bill přistoupil ke mně, sklonil se, do dlaní uchopil mou hlavu a zaklonil ji. Pootevřel ústa a vystrčil jazyk, navlhčil si rty a přiblížil se ke mně. Opět jej vystrčil a přiblížil se jím k mým rtům. Jen se jich dotknul a zase se stáhnul. Po vteřině svůj nájezd opakoval a já se snažil svými ústy dotknout těch jeho. Vždycky mi utekl. Opět se přiblížil a jazykem vyšel vstříc mým rtům. Napodobil jsem jej a v tu chvíli se setkaly. Proplétaly se, olizovaly, nakonec se k jazykům přidaly i rty a já zažíval jeden z nejkrásnějších polibků svého života. Přitáhl jsem si Billa blíž k sobě, stáhl si jej na klín. Polibek se stával hlubším, pomalejším, intimnějším.
Přesunul jsem rty na jeho krk. Ochutnával jemnou pokožku, dlaněmi zajížděl pod tričko. Bill jemňounce vzdychal, zakláněl hlavu, aby se mi mohl nabídnout celý. A já jeho nabídku přijal. Mnul jsem úzké boky, tisknul jej k sobě čím dál těsněji. Do dlaní jsem uchopil jeho zadeček a v pravidelných intervalech jej tiskl na svůj klín. Moje celovečerní vzrušení už potřebovalo uvolnit.
Bill mi vtiskl lehký polibek na čelo a sesedl z mého klína. Roztáhl mi nohy a uvelebil se na zemi, mezi mými stehny. Zalapal jsem po dechu a musel se hodně přemáhat, abych nevykřikl nadšením. Vzápětí jsem ucítil jeho prsty na zapínání kalhot. Nadzvedl jsem boky a nechal se svléknout. Konečně volný! Aaach, jaká to úleva! Když se dlouho nic nedělo, podíval jsem se na Billa. Zíral na můj penis a olizoval si rty. V tu chvíli natáhl ruku a sevřel jej v dlani. Hlasitě jsem zasténal. Bylo nepředstavitelně úžasné, cítit dotek jeho prstů.
„Hmm,“ zamručel a začal dlaní pohybovat nahoru a dolů. Viděl jsem hvězdičky kolem hlavy, a když nejprve horký a potom studený vzduch ovál špičku mého mužství, byl jsem jen pár milisekund před vyvrcholením. Podíval jsem se na něj a nemohl se nabažit Billových otevřených úst, přibližujících se k lesklému žaludu. A když jej obkroužil jazykem a vsál do úst, explodoval jsem. Vylekaně se odtáhl a schytal další výstřiky semene do obličeje a vlasů. Zamrkal a olizoval mléčnou tekutinu ze rtů. Podíval se do mé vyvrcholením stažené tváře a usmál se. Klesl jsem k němu na zem a prstem setřel všechny zbylé stopy spermatu. Vzal moji dlaň do rukou a vsál palec. Neustále se mi při tom díval do očí. Když slízal i tu nejmenší kapičku, propustil mě ze svých úst a já prsty nahradil svým jazykem. Chutnal po mně. A zřejmě se mu to moc líbilo. Náruživě se mnou proplétal jazyk, zuby skousával spodní ret, přejížděl po něm jazykem, sál jej.
„Bylo to dokonalý!“ zašeptal jsem mu do ucha. „Promiň, že to bylo tak rychlý, ale rajcoval jsi mě dneska celej večer.“
„Ty mě taky. Vypadal jsi tak sexy, tvůj pohled mě rozpaloval do běla. Chtěl jsem tě konečně ochutnat. A stálo to za to.“
Několik sekund jsme jen seděli na zemi a dívali se na sebe. Před očima se mi objevil výjev z dnešního odpoledne. Bill, vycházející z koupelny, vlhký, voňavý, sexy. Popadla mě neskutečná touha jej takto vidět a navíc ještě plně vzrušeného! A svoji představu jsem se rozhodl okamžitě realizovat. Popadl jsem Billa za ruku a táhnul jej do koupelny. Dnešní noc zdaleka nekončí.

autor: Dania
betaread: Janule

12 thoughts on “Brothers 13.

  1. Jooo to je jasný že tahle noc nekončí!Ještě ho musí odřít o kachličky a vyšukat mu mozeček z hlavinky.xD

  2. xD cože? hej xD ja nemožem xD s tak hrozne smejem ,  ale moc xD xD xD kakat xD xD twe xD xD tá prvá časť xD to nemá chybu xD xD xD xD xD

    prosíím , Daninka =D daleej ♥ ♥♥♥♥ ♥

  3. Asi spadnu z té stoličky a pojdu na explozi penisu :D….to bylo mrtěě :D…no jen tak dál jako :D…začíná to být zajímavý ^^ (ne že by to předtím nebylo :D)

  4. bože dokonalost

    myslím že mi pravě vypadla huba s pantu jak jsem se smala xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

  5. ako mi vysvetli ze "Dnešní noc zdaleka nekončí" a tento diel uz hej?????? ta zbijeeem :):) mi nerob….je to PERFEKTNEE!! :):) aaaaw….hehee…Billi sa ma na co tesit a moja uchylna dusicka sa tesi tez :):) tak rychlo pis dalej…plskyyy :):)

  6. Jo jo JOOOO!!!! Slintám tady u monitoru,je to naprosto bezchybný,skvělý!!! V některejch částech sem se válely smíchz pod stole a někde semto zas četla s otevřenou hubou 😀 :D! No naprostá dokonalost prostě! Na další dílek už se těším jak malá=oD!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics