Make-up (2/2)

„Bille, počkej…“
Na chvíli se odlepili. Toužili po sobě. Hrozně moc. Bill vztáhl ruce na bratrova ramena a znova jej líbal. Bylo to úžasné. Tom byl úžasný! Bill v něm probudil tolik lásky a něhy, že zapomněl na to, jakou pověst má. Dravec, sukničkář a nadrženec. Ne, tohle v té chvíli neplatilo. Tiskl se k Billovi a byl rád, že ho neodhání. Byl na něj něžný a jemný. Dlaněmi mu hladil úzká ramínka a užíval si ten báječný pocit. Něžně Billovi zabořil nos do záplavy černých vlasů a stiskl droboučký zadeček. Bill kníknul, ale neprotestoval. Naopak. Zabořil zadeček ještě hlouběji do Tomovy dlaně a více se mu nastavil. Tom využil nabídnuté šance a dlaní Billovi přejížděl u lemu černých boxerek. Dlaní mu vjel pod boxerky a líbl ho na sametovou kůži na krku.
„Do toho, Tome. Jen do toho..“ zavzdychal potichoučku Bill a držel Toma za svalnatej zadeček. Tom už se neovládal. Násilím Billovi dal ruce za hlavu a zuřivě jej líbal na hrudník a na břicho. Postupoval níž a níž, až úplně tam, kam měl namířeno. Stáhl mu boxerky a i přes mírné protesty zabořil hlavu do bratrova klína. Dlaněmi mu hladil třísla a zadeček. Bill sténal a vrtěl se. Bylo to úžasné. Tom sál bratrovu chloubu a Bill si to náramně užíval. Sténal a křičel slastí. Tomova ústa zaplnila lepkavá tekutina. „Aaach… Tome…“ vydechl Bill a klesl hlavou do polštáře. Byl vyčerpaný, ale pořád ještě neměl dost. Stiskl kolena a vychutnával si ještě přetrvávajicí vrchol. Tom oddechoval na peřině vedle něj a pozoroval ho.
„Utři si bradu, něco na ní máš,“ zpozoroval Bill flíček na Tomově kůži. Tom si otřel prstem kůži. Ulpěla mu na prstu kapka Billovy cenné tekutiny. S chutí a roztouženým pohledem si prst olízl. „Chutnáš sladce. Mám na tebe chuť.“
Bill vyvalil oči. „Tome, ty ale… tohle po mě nechtěj… Já … nechci se milovat… Nejsem připravený…“ Měl strach. Velký strach. Nechtěl Toma zklamat, ale na sex ještě připraven nebyl.
„Bille, já myslel, že… už jsme zašli tak daleko… Nebraň se mi, lásko.“ Tomovi to bylo líto. Zase se neovládl. „Bille, já… já budu něžný a jemný a slibuji, že nebudu vyvádět blbosti,“ zafňukal Tom.
„Tome, já…. nevím… Nenuť mě….“
„Nebude tě to bolet…“ Tom naléhal.
„Tome, já nechci, nech mě být!“ vztekle vstal a s přivřenýma očima si Toma prohlížel. „Vím, co si o mě myslíš.. Že jsem srab, ale prostě… neumím to, pochop to, Tome,“ špitnul Bill.
„A já zas vím, co si myslíš ty o mně. Že jsem sobecký, sexuchtivý mamlas, co tě chce dostat jen do postele. Ne, tak to vážně není, Bille. Ale… držel jsem to v sobě moc dlouho a…. dál už to dusit nemůžu. Chci tě hned teď a celého,“ vrhá se Tom znova na Billův úzký krček a tentokrát už neslyší protest. Bill se nezmohl na slovíčko. Dostalo ho to. Chtěl to taky!
„Tak… dobře, ale…. něžně, prosím,“ kuňknul a vášnivě se na Toma zahleděl.
„Neboj se už….“ líbnul ho Tom na rty a dlaněmi mu hladil maličký zadeček. Pak opatrně stáhl ty upnuté boxerky a odhodil je kamsi do neznáma. Znova se před ním otevřel bratrův klín. Bill dychtivě nakoukl k Tomovi mezi nohy.
„Mohu si tě… svléknout sám?“ Tentokrát to byl Tom, kdo valil oči.
„Mno můžeš, proč bys nemohl?“
Bill se k Tomovi naklonil a pomaličku mu stahoval trenýrky. Tom se hihňal a Bill zvědavě nahlížel na každý nově odhalený kousíček Tomovy kůže. Když byly Tomovy trenýrky konečně dole, Bill se trošku zalekl. Vejde se tohle do něj? Nikdy neviděl tak velké mužství… jako měl jeho bratr. Vlastně nikdy neviděl ničí než jen to svoje. Ne. Nezalekl se, jen ho to překvapilo… Tom se po Billovi žádostivě vrhnul a líbal jeho heboučká záda. Odkopnul polštář stranou a něžně se otíral o Billova záda celým tělem. Náhle se otřel rozkrokem o jeho zadeček. „Bille… posaď se na mě,“ kecnul a s vztyčenou chloubou si Billa narazil na svůj klín. Bill se křečovitě chytl peřiny, když ucítil Toma v sobě. Zaklonil hlavu. Tom si položil svou tvář na jeho rameno. „Uvolni se,“ vzdechnul mu do ucha a začal se v něm pohybovat. Nejprve pomalu a pak rychleji a rychleji. Bill už to nemohl vydržet. Vzdychal čím dál víc a hlasitěji. A pak… když se udělal Tom do Billa, se udělal i Bill. Po celou dobu si hrál rukou ve svém klíně. „Tomeee…“ zaskučel Bill, když mu Tom vyšknubnul v extázi pramen vlasů. „Dávej si trošičku pozor, bráško, nebo mi vyškubeš všechny vlasy,“ zasmál se potichu.
„Copak to není paruka?“ pokusil se zavtipkovat Tom, ale tím zkazil tak nádherný okamžik. Bill okamžitě vstal. „Paruka? Ti díky teda,“ pohrdavě si odfknul. Tohle ho zamrzelo. „Vystříkal jsem si na ně celou tubu laku na vlasy. A všecko je to zbytečný, ach jo,“ posadil se Bill sklesle na postel. „Ale no tak, lásko, nebuď smutný, vždyť já si vážím toho, jak jsi se pro mě načančal, jsi rozkošný,“ líbl ho na rameno Tom. Bill zavrněl. Položil se Tomovi na hruď a nechal se hladit na břiše a na pažích. Bylo mu to tak příjemné. „Lásko… ještě…“ zafňukal Bill a tak Tom svoje doteky zintenzivnil. Billa tohle dostávalo. Bylo to úžasné.
„Ty moje hvězdičko. Moje malá hvězdičko,“ šeptal Tom mezi polibky, jimiž obsypával Billův úzký krček. „Lásko… Jsi skvostný,“ zašeptal Tom znovu a pohrával si dlaněmi na Billově bříšku. Třel tu heboučkou kůži mezi prsty a Bill jen slastně sténal. „Jsi v mé moci,“ zašeptal Tom a překulil Billa pod sebe. „Co..?“ Bill se nestačil divit, co s ním bratr dělá. Ruce i nohy mu svázal šátkem a přivázal ho k posteli.
„Tome, rozvaž mě..!“ Bill se nestačil ani rozhlédnout. Tom mu šátkem zavázal i oči. „Tome? Rozvaž mě, já nechci… tohle se mi nelíbí!“ zakňučel Bill zoufale a snažil se vykroutit z pout. „Jen tiše, neublížím ti,“ Tom mu položil dlaně mezi kolena a opatrně mu roztáhl nohy. Bylo dobře, že už byl nahý, v téhle pozici by ho svlékal jen asi těžko. V pokoji nastalo ticho. Teplé dlaně z Billových stehen zmizely a nebylo slyšet nic, jen Billův pravdelný dech. Tom přišel zpět do pokoje.
„Tome?“ uslyšel Bill bratrovy kroky. Tom se neozval. Místo toho Bill ucítil na svém břiše horkou dlaň. „Tome… nedělej to… prosím!“ fňuknul potichu Bill. Tom jej konejšivě pohladil po rtech a přejížděl po tom skvostném bříšku. Dlaň sjela níž, až do Billova vzrušeného klína. Tom ho vzal do dlaně, ale nic s ním nedělal, jen mu ho držel. Bill se prohnul v zádech. Tom pustil jeho přirození a začal mu štípat lehce do bradavek.
„Tome, to bolí!“ kníknul Bill plačtivým hlasem.. Tom přestal. Do ruky vzal pírko a začal Billa lechtat na nohách a na tříslech. Bill se svíjel jako housenka. Hihňal se. „Tome, já se počůrám!“ křičel a bylo na něm vážně vidět, že se neovládne. „Nepočůráš, neboj se…“
„Ale ano, počůrám, nech toho,“ kňučel Bill stále hlasitěji.“Odlož to peříčko!“
Tom poslechl. Pírko odložil, ale místo toho začal Billova chodidla olizovat.
„AAAAAA to příšerně lechtá nechej toho….!“ zařval se smíchem Bill. Tom přestal i s tímhle. Bill měl strach, co mu zase vyvede, ale Tom jen roztáhl Billovi nohy a klekl si nad něj. Začal se mu třít zadečkem o rozkok. Billa to vyburcovalo do nepříčetnosti. Začal nahlas vzdychat. „Ale ale, bráško. Vždyť ještě nic nedělám!“ zasmál se Tom a pohyby zintenzivnil. Otíral se o Billovo přirození, až to Bill nevydržel a udělal se. „Tome … Týjo, udělal jsi mě, aniž bys cokoliv…“
„Tomu se říká kouzlo, víš Billí?“ zasmál se Tom a otřel bratrovi rozkrok. Bill byl pořádně vyjevený. Tom mu stáhl z očí pásku a rozvázal mu ruce i nohy. Bill se vyhoupl do sedu a mnul si zápěstí a kotníky.
„Tohle už mi nikdy nedělej!“ syknul na Toma.
„Neříkej, že se ti to nelíbilo!“ odseknul Tom a musel se smát nad Billovým výrazem.“Ale no tak šmudlíkuuu,“ zasmál se Tom a povalil Billa vedle sebe na postel. Měl úžasné tělíčko! Billovi stekla po tváři slza. „Copak se děje, lásko moje milovaná?“ pohladil ho Tom po tváři.
„Já chci make-up! Malovátka, šminky, klidně i debilní řasenku. Jinak umírám!!! Prostě potřebuju šminky!“ rozbrečel se jako malé dítě.
„Ale no tak, přestaň už!“ štěkl na něj Tom nepříčetně.“Malovátka máš na sobě denodenně!“ rozkřičel se na Billa.
„No jo, ale jen jeden den speciálně kvůli tobě,“ kuňknul Bill a zabořil nos do polštáře.
„Stydím se před tebou nenamalovaný. Jdi pryč!“ ječel.
„Bille, přestaň se chovat jako mimino!“ dopalovalo to Toma. „Jsi na šminkách závislák bo co? To ses jako dnes maloval jen kvůli mně?“
Bill se vyděsil z bratrova hlasu.“Jenom kvůli tobě. Tys to zničil. Já tě miluji, ale… dnes jsem se speciálně maloval jen a jen a jen pro tebe nechápeš?“ vyjektal skrz zuby Bill.
„Broučku,“ Tom omluvně šeptal. „Neplakej, lásko moje milovaná… no taaaaak,“ zkusil to znovu a něžně k sobě Billa přivinul. Bill povolil zmučený výraz ve tváři a konečně se znovu usmál. „Tobě se líbím…?“ špitnul a zabořil hlavu do Tomova ramene.
„Jasně, i bez šminek. Chci ti dávat lásku, ať už jsi nalíčenej nebo ne.“
„Já… myslel jsem, že… mě budeš nenávidět, když budu nenamalovaný!“ vydrkotal skrz zuby Bill a znova se dal do pláče.
„Ale lásko, proč bych tě nenáviděl? Já bych tě miloval, i kdybys měl na hlavě pytel od čipsů!“ líbnul jej na uslzenou tvář a konejšivě ho objal okolo pasu.
„Děkujííííííííí,“ vypísknul Bill.

autor: Kodou
betaread: Michelle M.

18 thoughts on “Make-up (2/2)

  1. zdalo se me ze v nekterych okamzicich to billovo chování bylo trosku prehnane…ale jinac celkem fajn povidka,no…

  2. povedená povídka, krásně napsaná! Bill je závislák na šminkách xD ale ten pytel od čipsů mě dostal xD ještě teď se válím pod stolem smíchy xD

  3. lůůůůůůůůůůůův to je fakt skvostnýýýýýý tyjo toman mu volizovall chodidla?fuuj X-)

  4. Pěkný.. teda ale Bill docela přeháňky xDDD sem se mu musela smát xDD

    Jinak to je moc pěkný a ten závěr s tim pytlíkem xDDDDD no luxus

  5. Náááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádhernááááááááááááááá,naprosto ohromující povídky s Happy Endem….miluju to!

  6. to je nádherná poovídka XDD semtam bylo to Billovo chování přehnaný /v dobrým slova smyslu 😉 / ale jinak to bylo nádherné xD mno a pytlík od chipsů XDD ležela jsem na zemi XD

    CHIPSY 4EVER XD

  7. přehnaný nic moc četla jsi sice i horší ale tahle je vážně přehnaná jak furt Bill řeší make-up atd..neustále dokola…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics