When you’re gone

I alway needed time on my own
I never though I´d need you there when I cry
And the days feel like years when I´m alone
And the bed where you lie
Is made up on your side
Jak už je to dlouho. Jak už je to dlouho, co jsem tak sám? Bez tebe… Snažím se, tak moc se snažím být silný a nepřipouštět si, že tě potřebuju. Ale copak to jde? Ať se podívám kamkoli, vzpomínám. Vzpomínám na náš první polibek, na tvoje první doteky na mém těle, na naše první milování. Vždycky jsem to byl já, kdo přišel na pomoc, když jsi ji potřeboval. To já tě vždycky utěšoval, když se z tvých krásně čokoládových očí spouštěly slzy. Byl jsem to já, kdo byl silnější, ale teď… Teď jsem to já, kdo potřebuje tvoji pomoc. Ty dny bez tebe jsou tak nekonečné. Jen stále ležím na posteli a objímám tvého nejoblíbenějšího plyšáka, který je stále načichlý tvojí jedinečnou vůní. Vrať se mi, lásko! Potřebuji tě.
When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
Proč jen musíš být tak tvrdohlavý! Copak nechápeš jak moc mi ubližuješ, Přiznávám, to já udělal chybu. To já jsem ti tak moc ublížil, ale nevědomky. Zatímco ty, ty mi ubližuješ vědomě. Ani si neuvědomuješ, jak moc to bolí. Nechci už být bez tebe! Zabíjí mě pocit, že už nejsi můj. Jsi to jediné, čím si jsem 100% jistý. Vrať se, Bille!
When you´re gone
The pieces of my heart are missing you
When you´re gone
The face I came to know is missing too
When you´re gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you
Chybí mi tvá usměvavá tvář. Tvé zářivé oči plné radosti a lásky. Tvůj roztomile se krčící nosík. Tvé sladké plné rty, toužící po polibku. Tvé jemné vlásky, se kterými jsem si tak rád pohrával. Tvoje drobné dlaně, jež jsem tak rád schovával do svých. Potřebuji tě tak moc, ani nedokážu říct jak moc… Potřebuji, abys byl u mě, aby bylo všechno jako dřív. Abych tě mohl opět sevřít v náručí a už tě nikdy nepustit. Chybíš mi, lásko!
I´ve never felt this way before
Everythin that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do
Nikdy jsem si nemyslel, že to budu já, kdo bude někoho prosit o lásku. Ale je to tak. Tak moc si přeju, abys mě stále miloval. Abys mi dokázal odpustit a vrátit se ke mně. Takhle jsem se ještě nikdy necítil. Je mi tak smutno a zároveň mám na sebe hrozný vztek. Protože jsem se ani nepokusil ti vše vysvětlit, nechal jsem tě jen tak odejít. Ale všechno tady mi tě připomíná. Často chodím do tvého pokoje. Vím, že to nemáš rád, ale nemůžu si pomoct. Něco mě tam táhne… Vím co to je. Jsi to ty. Pokaždé, když ležím na tvé ustlané posteli, cítím tebe. Cítím tvoji přítomnost. Vzpomínám, jak pedantsky jsi si srovnával své oblečení, pečlivě sis stlal postel, úhledně srovnával popsané papíry s tvými texty… Nechápal jsem to… jak můžeš být tak pečlivý, pořádný… jsme přece dvojčata, ale já jsem byl úplně jiný… ale nikdy mi to nevadilo. Vždycky jsem miloval to, co jsi dělal. A to proto, že jsem tě miloval. A miluju tě do dneška. Už dva roky…
When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
When you´re gone
The pieces of my heart are missing you
When you´re gone
The face I came to know is missing too
When you´re gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you
Vrať se mi lásko. Jsi to nejlepší, co mě potkalo. Jsi moje součást. Přesně ta polovina, bez které nemůžu žít. Slyším rachot klíčů… Ne, určitě si to jen nalhávám… Tak jako vždycky.
„Tome…?“
Mám slyšiny… jako by ses vrátil a promluvil na mě. Ale proč bys to dělal? Zradil jsem tě a ublížil ti.
Cítím, jak se postel trochu prohnula, jakoby si na ní někdo sedl. Oči ale nechám zavřené. Určitě je to další z mých snů o tobě.
„Tomi…“ uslyším znovu tvůj hlas a ucítím tvou horkou dlaň na své tváři. Prudce otevřu oči. Skláníš se nade mnou a lehce se usmíváš.
„Billí… lásko…“ špitnu potichu jako by ses mohl rozplynout, kdybych promluvil moc nahlas.
„Sním?“ zeptám se opatrně a svou tvář tulím do tvé dlaně.
„Nesníš, Tomi. Jsem tady, s tebou.“ Po tváři mi steče slza. Slza štěstí.
„Neplakej, lásko…“ šeptneš a setřeš mi slzičku.
We were mean for each other
Out here for ever
I know we were
All I never wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breath I need you feel you here with me
„Odpusť mi, lásko, prosím. Tak moc mě to mrzí. Nemůžu bez tebe žít. Potřebuji tě. Neopouštěj mě, prosím. Je mi to tak líto….“
„Ššššš… klid, Tomí… jsem tady, neopustím tě, miláčku. Už jsem ti opustil. Miluji tě, lásko.“
Začnu znovu vzlykat. Pevně se k tobě tisknu a už tě v životě nepustím. Už tě nenechám, abys ode mě odešel. Patříme k sobě. Byli jsme pro sebe stvořeni. Jeden bez druhého nemůžeme existovat. Přísahám, že už tě nikdy nezklamu, lásko.
„Miluju tě Billí.“
„Já tebe taky, lásko.“

autor: Ash-lee
betaread: Janule

5 thoughts on “When you’re gone

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics