Vezmeš si mě? 3.

„Jak to, že nejsi u ní?“ zeptal se ne moc mile Tom a podezíravě na bratra pohlédl. Bill si skousl spodní ret a rychle vymýšlel nějakou vhodnou výmluvu.
„Nějak mi nebylo dobře,“ šeptl a otočil se k němu zády. Tom udělal totéž, ale nemohl si odpustit uštěpačnou poznámku na Billovu adresu.
„Před chvilkou ti špatně nebylo, co?“ zavrčel a bolestně přivřel víčka.
Bill si totiž ani neumí představit, jak moc bolí, když slyší, jak se s ním miluje ona a ne on.
Bill se k němu otočil a šokovaně na něj hleděl.
„T-tys to slyšel?“ zvládl ze sebe vykoktat a přitom se lehce začervenal. Tom po něm hodil zhnuseným pohledem a znovu se na matraci trošku ošil.
„To proto jsi brečel, Tome?“ protnula ticho v obýváku Billova otázka. Měla působit jako další jed na Tomovy rány, jenomže teď zasáhla srdce.
„Já? A brečet kvůli tomu, že spíš se svou snoubenkou? Prosím tě, proč?“ Tom se snažil udržet v pohodě. „Určitě je lepší než já, viď? Mazlení asi miluje stejně jako ty, viď?“ začal jej schválně provokovat.
Bill se musel obrátit zády. Kdyby jen věděl, že mazlení je u nich dvou při sexu minimální, skoro vůbec ne. Tom si určitě myslel, jak je Bill šťastný i v téhle stránce života, tady se však spletl.
„Tome, buď zticha. Nemáš ani páru o tom, co mluvíš,“ špitl Bill tence a snažil se usnout. Pevně semkl víčka k sobě a ucítil, jak mu po tváři tečou slzy. Rychle je setřel a opatrně se přitulil více k Tomovu hřejivému tělu. Bylo tak krásné, být mu znovu takhle blízko…
„Ona se s tebou nemazlí, viď?“ zašeptal Tom lehce a pohladil Billa něžně po tváři.
„Tome, přestaň,“ zašeptal Bill tiše, avšak sám nebyl schopný odstrčit jeho ruku pryč, ba právě naopak, sám se do doteku opřel.
Tom si jej pomalounku otočil k sobě čelem a lehce setřel slzy kanoucí po Billově krásné tváři.
„Chybí ti to?“ znovu se přisunul k jeho oušku a vábivě zašeptal.
„Tome-n-ne,“ vydechl ztěžkle Bill, jakmile ucítil Tomovu dlaň putující po svém pravém stehně. Tom ale nechtěl přestat. Teď byla jeho šance. Zjistil, že to malinko přehnal a tím dost ublížil své lásce. A on se sem vrátil beztak jenom proto, aby ho nějak získal zpět. Kimi jej nikdy nebude milovat tolik, jako on. A proto se téhle šance rozhodl využít. Cítil, jak Billova kůže prosí o něžné doteky a hlazení. A proto nemínil přestat.
Bill tiše vydechl a přisunul se tváří ještě blíž k Tomovi. Tohle mu tolik chybělo. Tohle Kimi nikdy nebude umět, protože tohle s ním dokáže udělat jenom jeho bráška.
Ten mu mezitím hladil letmými doteky celé tělo a něžně vlíbával svou lásku do Billových
vlasů. Cítil, jak se Bill o něj podvědomě otíral, aniž by si to uvědomil. Byl tak sladký. Jako medvídek. Tolik se bál, ale zároveň se toho nedokázal vzdát. Nedokázal ani normálně uvažovat. Tiše Tomovi sténal do ouška a zoufale hleděl na bratrovy rty. Jak asi chutnají? Změnila se jejich sladkost po tom roce? Ale věděl, že i když moc chce, líbat je už nesmí.
Tom cítil, jak se s ním bratr něžně mazlí a vychází mu svým tělem vstříc. Najednou se však Bill odsunul, zhrozeně se na něj podíval a prudce vstal. Chtěl co nejrychleji odejít, avšak Tomovy dlaně jej zastavily.
„Bille, ne… já se neovládl. Promiň. Prosím. Zůstaň tady,“ zašeptal a mile se mu zahleděl do zmatených očí.
„Tak jo,“ vydechl a lehce se pousmál…
Bill se tedy položil na gauč vedle Toma, ale tentokrát se otočil tváří k němu. Tom se na něj mile usmíval a svoje ruce měl raději položeny na svém boku. Teď už jej nechtěl ničím vyděsit. Oba dva přivřeli lehce svá víčka a snažili se usnout……
„Takhle jsme spali vždycky, když jsme se schovávali před bubákama,“ Bill se lehce zaculil a už jenom při vzpomínce na ty časy jej zahřálo u srdíčka.
„Tome?“ zašeptal tiše a nesměle sklonil svou tvář.
„Hmm?“ zabručel už skoro v polospánku.
„Spíš?“ špitl a lehce mu přejel bříškem prstu po nosíku.
„Ještě ne… ale rád bych,“ zasmál se tlumeně Tom, jakmile vedle sebe ucítil Billův pohyb.
„Tome, já ti musím něco říct. Prosím… je to moc důležitý,“ šeptl naléhavě. Už to nedokázal vydržet. Musí jej o to poprosit, i kdyby to mělo být naposled. Už to nevydrží. Když to neudělá, praskne…
„Stalo se něco?“ zeptal se Tom tiše, avšak trošičku polekaně. Lekl se bratrova tónu hlasu.
„J-jo… Já tě… neuvěřitelně tě chci líbat,“ zašeptal Bill najednou a v jednu chvíli spojil své rty s těmi Tomovými ve vášnivým polibku. Tom překvapeně vykulil oči, avšak před sebou viděl jenom záplavu hustých černých vlasů. Billova ruka putovala pod jeho triko a jeho jazyk se nořil pořád víc a víc do jeho úst. Byla to pro něj neskutečná nádhera… najednou se však Billovy rty ztrácely a jeho ruce pomalu přestávaly v něžném hlazení jeho těla….
„Tome,“ ozvalo se mu u ucha. Tom polekaně otevřel obě oči a prudce se posadil.
Byl to jenom sen… Ale byl tak nádherný
„Co se stalo?“ zašeptal trošičku posmutněle a svůj pohled věnoval bratrově krásně střapaté dikobrazí hřívě.
„Měl jsem zvláštní sen,“ zašeptal nesměle Bill a vstal z rozehřátého pelíšku Tomova gauče. Pomalu došel k oknu a zahleděl se na nádherně vycházející slunce, které svými paprsky jemně osvětlovalo jejich ulici.
Tom na něj zvědavě koukal a také vstal. Pomalu došel až úplně k Billovi a něžně jej chytl za boky.
„Zdálo se ti to co mě, viď?“ zašeptal a přitlačil se na něj svým horkým tělem ještě více.
„Tome, prosím… budu se ženit. Copak to nechápeš?“ zašeptal zoufale a otočil se ke své lásce.
„Miluješ ji?“ zněla Tomova jednoduchá otázka. Bill se mu upřeně zadíval do těch krásných očí.
„A-ano,“ šeptl po chvilce avšak sám si tím nebyl vůbec jist.
„A mě ještě miluješ, Bille?“ ozvalo se ztichlým pokojem. Bill trpce sklonil tvář.
„Seš můj bratr. I přes všechny tyhle hádky, tě budu vždycky milovat,“ šeptl, ale odmítal zvednout svou tvář.
„Ale mě tohle, Bille, nestačí…“ vydechl a smutně se na Billa podíval.
„Tome, už je to jenom asi 12 dní do svatby. Zkusme si to nepokazit, hmm? Nezačali jsme sice moc růžově, ale to lze napravit,“ pousmál se a nastavil bratrovi ruku. Tom však prudce zakroutil hlavou.
„Proč si tolik nalháváš, Bille? Chceš mi to vrátit? Tak do toho! Já tehdy udělal chybu. Velikou chybu, který budu litovat snad do konce mého života, jenomže to nebyla svatba… šlo jenom o jednu noc,“ řekl Tom očividně si myslíc, že tohle jeho čin omluví.
„Měl jsi přece mě. Copak já jsem ti nestačil?“ zeptal se Bill rozhořčeně. Ještě dodnes měl před sebou nahého bratra, milujícího se s cizí holkou.
„Bille… já nevím. Tehdy mi hráblo. Byla to jenom jedna noc. Já ji pak ani víc neviděl. To tebe jsem miloval. Tebe miluju a vždy také budu. Copak to nechápeš? O všechno bych přišel kvůli tobě,“ zašeptal zoufale. Bill k němu pomalu došel a lehce mu přejel prstem po spodním rtu.
„Tys tím ale přišel jenom o mě, Tome,“ vydechl mu na rty sladký vzduch ze svých rtů a odešel pryč.
Tom až teď pochopil, že je jeho snaha zbytečná. Ztratil jej…

autor: B-kay
betaread: Janule

9 thoughts on “Vezmeš si mě? 3.

  1. nádhera…ale chudáček Tomík…:°( Je to sice děvkař,ale každej někdy udělá chybu…to si nezaslouží,doufám jako,že mu to Bill odpustí=)!!!

  2. Jenom??? To není jenom!!! Budu plakat =( Proč je Bill tak blbej? =D Jako tak fajn, Tom udělal kravinu, ale tak druhou šanci by mu dát mohl…

  3. Jenom??? To není jenom!!! Budu plakat =( Proč je Bill tak blbej? =D Jako tak fajn, Tom udělal kravinu, ale tak druhou šanci by mu dát mohl…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics