Sladký ráno

(Tohle je můj první pokus o kratší povídku, tak to berte prosím s rezervou 😉 )
Bylo pozdní ráno a v domě Kaulitzů Bill připravoval snídani pro něj a pro jeho brášku Toma. Byl sice všední den, ale ani jednomu se nechtělo do školy a tak zůstali doma. Jejich matka Simone byla pracovně na dva dny mimo Německo, takže měli celý dům pro sebe. Zatímco Bill už chystal snídani na stůl, vtom už se ze schodů hrnulo jeho dvojče Tom.
„Dobrý ránko,“ řekl usměvavě Bill.
„I tobě, zlatíčko,“ odpověděl mu Tom. Když byli po snídani, rozhodli se, že si pustí film.
Tak tedy oba spolu usedli na pohodlnou pohovku v obýváku a zapli televizi. Bill provokativně, mezitím, když Tom přepínal z programu na program a hledal něco, na co by se dalo koukat, přejížděl bříšky prstů po jeho bříšku a neváhal zajet i trošičku níž. Věděl, že to Toma nenechá chladným a tak pokračoval dokud nezaregistroval Tomův napnutý rozkrok. Tom se snažil Billa ignorovat, ale jeho přirození ne, vykašlal se tedy na televizi a schoulil se víc k Billovi. Lehce jej líbnul na nosánek a v zápětí na ústa. Bill mu polibky začal oplácet a nepřestával hladit Toma.
Za chvíli byli oba už jen v boxerkách, ale i ty skončily zanedlouho na zemi, kde se ostatně válel zbytek jejich oblečení. Tom se překulil na Billa a začal mu zasypávat polibky krk a dráždit rukou jeho vnitřní stranu stehen. Z krku se přesunul na jeho bradavky a jemně je sál, za chvilinku byl už u pupíku a směřoval pořád níž a níž. Tom si ale řekl, že Billa trošičku potrápí a tak z Billova podbřišku přešel na jeho stehna. Bill sténal… byl skoro jako v horečce a volal mezi steny Tomovo jméno. Bill už toužebně prosil, ať už „to udělá“, Tom ho tedy jako hodný bráška poslechl a vzal Billa do pusy. Prvně jazykem dráždil Billovu špičku penisu a pomalinku po boku sjížděl až ke kořenu. Laskal ho tak jemně a přitom tolik intenzivně že po chvilince Tomovu pusinku zaplnila teplá tekutina. Poslušně polkl a lehl si vedle svého udýchaného dvojčátka, zářícího blahem.
A aby to Tomovi nebylo líto, když se Billí trošičku vzpamatoval, překulil se on na Toma. Laskal jeho ušní lalůčky, věděl, že Toma tohle vydráždí na všecky možné obrátky. Dal mu sladký, dlouhý a vášnivý polibek na ústa a vrhal se po jeho krku. Lehce skousával Tomovu kůži, až se mu na krku začaly tvořit malinkaté flíčky a pak ji jemně olízl, sjížděl níž přes krk, bradavky, pupík až na podbřišek. Tam se Bill zastavil a začal Tomův podbřišek zasypávat motýlími polibky. Z Toma se dral jeden slastný sten za druhým, Bill jeho steny rád poslouchal, ujišťovaly ho, že se to, co dělá, Tomovi líbí. Billí se po chvilince zasypávání polibky Tomova podbřišku přesunul na jeho chloubu. Začal ji ústy laskat a občas si pomohl i ručkou. Netrvalo dlouho a i Billova ústa zaplnila bílá tekutina. Spokojen se svým dílem, si lehl vedle Toma a poslouchal, jak Tom oddechuje z odeznívajícího orgasmu.
Chvíli se tedy potom dívali a komentovali pořad, který tam zrovna běžel. Hodinku na to se oběma dvojčátkům ozvaly žaludky. Billí se rozhodl, že jim něco uvaří dobrého k obědu. Celý den se potom už jen váleli a užívali si přítomnost toho druhého až do večera, kdy spolu ulehli do postýlky a sladce ve vzájemném objetí usnuli.

autor: Veča
betaread: Janule

8 thoughts on “Sladký ráno

  1. juuuu..pěkný,ale asi bych to trochu více rozepsala,skočili na to tak hopem… ;)) ale jinak je to fakt moc hezké,skládám poklonu…pokud je to opravdu tvá první ff-ka tak teda *klobouk dolů* to jsem právě já,které erotické scény nejdou x)) moc hezký

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics