Vezmeš si mě? 2.

„Fajn, já jdu, ale pamatuj, co jsem ti řekl,“ štěkl po něm ještě Bill vztekle a vykročil směrem ke dveřím, kam ukazovala Tomova ruka.
„Sem tady beztak jenom kvůli Kimi, ona mě o to požádala a já jí to tedy splnil. Ale přeju si, aby těch 14 dnů co nejrychleji uběhlo a já už tě pak vůbec nepotkal,“ zasyčel mu ještě do tváře a nemohl si nevšimnout na Billův bojový pohled.
„Neboj se… ani nepotkáš,“ šeptl Bill a sáhl na kliku. Nevěděl, že za dveřmi je Kimi a všechno slyší. Ta totiž konečně chtěla zjistit, proč se najednou dvojčata tolik odcizila. Dokonce o tom mluvila i se Simone, jenomže ta také nechápe, co se to s nimi stalo.
Popravdě by to asi nepochopil nikdo. Nikdo totiž neviděl do duší a srdcí těch dvou.
„To bylo slibů,“ povzdechl si Tom a zmoženě se posadil na kraj gauče. Bill náhle kliku upustil a nechápavě se na něj podíval.
„Co?“ zeptal se nevrle a nespouštěl z Toma pohled.
„Slibů… a také přání. Jak budeme spolu bydlet, jak spolu zestárneme, jak budeme pořád spolu, jak si koupíme psa a kočku a i kdyby jsme zůstali na ocet,“ upřeně se na Billa podíval.
„Pořád budeme spolu,“ dokončil za něj Bill tiše a jeho hněv poklesl. Do očí se mu vtiskly slzy. Celé jejich dětství bylo tak krásné. Vlastně i dospívání. Vlastně nejkrásnější byl ty časy, kdy spolu uléhali do měkkých peřin a nechávali se unášet vzájemnou láskou a něhou.
„Už je to prostě jiné… a nechoď na mě s tímhle, Tome. Už je to za námi. Tak to nech být“, řekl tiše a konečně vyšel ze dveří.
Tom za ním smutně koukal a poté se stulil do klubíčka na gauči.
„Ahojky,“ ozval se milý hlásek ode dveří. Tom ledabyle zvedl hlavu a podíval se Kimi do očí.
„Mrzí mě to,“ šeptla a posadila se vedle něj.
„To nemusí. Můžu si za to sám,“ Tom zakroutil hlavou a snažil se zahnat slzy, tlačící se do jeho očí. Teď to byl Bill, kdo tiše naslouchal.
„Máš jej rád, vid?“ zeptala se a malinko se na něj pousmála. Nechtěla, aby byl smutný.
Tom tiše pokýval hlavou a smutně se zahleděl na fotografii, která ležela na Billově stolku. Myslel si, že tam kvůli hněvu jeho fotku nedá, ale když tam spatřil sebe v těsném objetí s Billem, asi se malinko spletl.
„I on tě má moc rád. Jenom je teď tak trošičku citlivější,“ usmála se na něj Kimi, která si všimla Tomova pohledu na fotce. „Jeho to přejde, Tome. A znovu to bude dobré, hmm?“ mile jej poplácala po rameni a poté vstala. „Měl by ses jít navečeřet. Bill dělal lasagne a nechal ti malinko na stole,“ usmála se a poté odešla.
Billa ještě dlouho trápilo to, co Kimi říkala. Možná měla pravdu, ale co když ne? Takhle to už ale fakt oba přeháněli.
Bill se vždycky nasnídal nebo prostě najedl dříve než Tom a on tam pak chudák jedl vždycky sám a opuštěný…
„Lásko, dneska ne,“ šeptl Bill tence, jakmile leželi v posteli a Kimi se hned chopila příležitosti.
„Ale Billee. Prosím. Nebooj,Tom už nepřijde,“ lehce se zahihňala a vášnivě Billa políbila.
„Hmm, K-Kimi, počkej,“ špitl Bill mezi polibky, když se náhle ocitl bez trička. Tohle byla jediná Kimina nevýhoda. Milování chtěla vždycky hned, prudce a vášnivě a chudák Bill si to nikdy ani nestihl užít. Milování s Kimi se však nikdy nevyrovnalo tomu s Tomem. Tom byl vždycky něžný. Milováním strávili vždycky skoro celou noc a pořád se líbali a mazlili. Byl jemný a pozorný a hlavně ne tak rychlý a vášnivý jako Kim. Jenomže jemu ta vášeň u Toma nikdy nechyběla, protože ji měl zas někde jinde, jako například ve sladkých dotecích a vášnivých polibcích…
„Stalo se něco, lásko?“ zašeptala a něžně jej kousla do ouška.
„Ne… to jenom já, dneska mi jaksi není dobře,“ povzdechl si, ale hned zas protočil oči, protože cítil, jak mu Kim stahuje i trenky. Takže dnes se tomu asi nevyhne…
Tom chtěl jít ještě na WC a umýt se, takže vyšel schody nahoru. Potichu kráčel chodbou, kde byl Billův a Kimin pokoj. Najednou však uslyšel něco, co mu trhalo srdce na miliony kousků. Celým Billovým pokojem se neslo táhle Kimino sténání a Billovy občasné vzdechy. Tom se strnule svezl dolů po zdi a hlavu si položil mezi kolena.
„Bože můj, kdy už tohle přestane?“ šeptl přes závoj slz a pár mu jich dokonce steklo po zroněné tváři. Proč jej ona milovat může a on ne?!
Rychle se běžel umýt a pak zalezl do svého obýváčku, kde dlouho nemohl usnout…
Hned, jakmile Kim dosáhla svého orgasmu, její tělo unaveně přistálo v Billově náručí.
„To… to bylo nádherný,“ vydechla a něžně jej políbila. Jemně laskala Billovy rty těmi svými, až když se najednou Bill otočil k ní zády.
„Půjdu se osprchovat,“ řekl smutně a vstal. Celé tělo jej bolelo a pálilo.Kimi na něj vůbec nehleděla, že by mu to třeba bylo nepříjemné. A dokonce jí o tom už i říkal, ale ona to dělala pořád. Pokaždé na něj přirážela tak tvrdě, až někdy nemohl popadnout dech. Vlastně na rovinu – milování s ní bylo pro Billa někdy doslova trestem.
Rychle se osprchoval a šel se do kuchyně napít. Věděl, že Kimi teď už určitě hluboce spí a tak se klidně posadil na židličku u okna a hleděl na krásnou oblohu.
Nevěděl zdali si ji chce vzít jenom proto, aby zapomněl na Toma, nebo ji skutečně miluje.
Pomalounku a hlavně tiše vstal a došel k zavřeným dveřím obýváku.
Nevěděl, zdali má nebo ne, ale nakonec zvítězilo ano.
Tiše vzal za kliku a vešel do tmavého pokoje. Tiše jako myška došel až k osobě zachumlané do klubíčka a něžně se na ní usmál.
Poté vzal ze země deku, kterou si Tom asi omylem skopnul a lehce jej přikryl. Tom se malinko spokojeně zavrtěl a poté spinkal dál jako batole.
Bill si však všimnul jednoho faktu, Tom měl mokro pod očima a dokonce i na polštáři… On brečel!
Smutně sklonil pohled a protřel si unavené oči. Ale při představě, že by se měl vrátit ke Kimi… mu teď naskakovala husí kůže.
Tom se najednou lehce pootočil tváří k Billovi a poté pomalu otevřel oči do tmavého pokoje.
Nejdřív se malinko lekl, ale když uviděl před sebou bratrovy oči, uklidnil se. Tyhle oči by nikdy neublížily.
„Já vím, žes mi sem zakázal chodit… ale můžu tady prosím zůstat?“ šeptl Bill tiše svou otázku a smutně na Toma pohlédl.
Ten na něj upřel svůj malinko rozespalý pohled a poté udělal vedle sebe Billovi místečko. A ještě k tomu to ani nebyl rozkládací gauč, takže se musel posunout až na kraj, aby se tam Bill k němu vešel. Ale vůbec mu to nevadilo.
Opatrně nadzvedl deku, aby se pod ní vešel i jeho bráška…

autor: B-kay
betaread: Janule

7 thoughts on “Vezmeš si mě? 2.

  1. skvělý!!! Kim mi příde taková…uhm…prostě se k Billovi nehodí xD takže doufám že se Bill vrátí k bráškovi :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics