Po NRJ awards

Jo, tam byli chlapci kapku opilí..ale ten záznam byl roztomilej..xD „A moje srdce bušilo asi takhle…“ xDD A ten přípitek..hmm..x))
Tohle jsou dokonalý výrazy.. xD Druhý je taky vyscreenovaný z TH TV, nevim z který epizody, ale vim, že to byl dobrej moment..časem vám sem ty epizody hodim, i s těma časama, kde bylo co zajímavýho..vím, že už jste je viděli, ale tady to nesmí chybět, nemyslíte..? x)
___________________________
After NRJ awards
Yeah, boys were a little drunk there..but it was cute..xD „And my heart was like…“ xD And the pledge..hmm..x))
Perfect grimaces..xD The second one is screened from TH TV too, I don’t know, from which episode, but I know, it was nice moment..I’ll post those episodes with times of twincest-moments later..I know, you all saw it, but it can’t miss here, don’t you think..? x)

9 thoughts on “Po NRJ awards

  1. Bill a jeho "opilý" výraz..xDTu Episodu jsem viděla nesčetněkrát,ovšem jako všechny ostatní…xDDJá fakt nechápu,proč už se nepřiznaj,vždyť na Twincestu,až na to že je to trestný,a že stratěj miliony fanynek,nění přece nic špatnýho? No ne?xDD

  2. EHMM…KETT….TY JSI ŘÍKALA KAPKU?VÁŽNĚ SI MYSLÍŠ,ŽE TOHLE BYLO KAPKU?DYK TI BYLY TAK SŤATÝ,ŽE SE DIVIM,ŽE SE PO SOBĚ HNED NEVRHLY.. xD xD

    TEN TOMŮV VÝRAZ NA TOM DRUHÝM SCREENU JE ZABIJÁCKEJ…

  3. heeeeeej, tak tomu říkám výrazy!!!!!!! se poseru !!!!! sorry, za ten výraz, jinak to nešlo a kde to bylo, taky jsem to neviděla!

    sem s tím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. In addition to past episode moments, you absolutely MUST post a screencap of the part in epi 21 I believe it was–when bill sat on tom's lap.  SO SO cute.  You all know what I'm talking about ; )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics