Najdu tě! 9.

autor: Bína
Anitu si v nemocnici nenechali, spíše by Tom odhadoval, že prostě odešla. Pro dnešek spala u Mischy, ten to odůvodňoval tím, že by jí mohlo být špatně. Teď už Tom ležel vedle podřimujícího Billa v posteli. Zbraň měl pod polštářem, čtyři policisty venku a dva vevnitř. Nehodlal nic ponechat náhodě a stejně se necítil bezpečně. Mohl to být kdokoli. Mohl to být polda. Posadil se a vzal notebook na klín. Rád si poznatky zapisoval, aby v nich měl pořádek. Také se mu lépe přemýšlelo. Tlook je podmáznutý polda, co víc mohl zatajit důkazy v případě vraždy Billových rodičů. Mohl to být on, kdo je zavraždil, ale jak to udělal? I kdyby zabil prvního otce, vzbudilo by to matku a při takovéhle vraždě lidé křičí. Vzbudilo by to děti. Prostě museli být nejméně dva. Otázkou je, zda Tlook má komplice a je vrah, nebo se nechal vrahy podplatit. A co jejich vrah? Může to být vůbec ten samý člověk, nebo se prostě jen svezl? Mohl využít Billovy situace, mohl využít Tlooka. Ale jak?
Tohle pro něj bylo velmi deprimující. Vlastně byl bezmocný. Od teď nehodlal pustit Billa na krok od sebe. V práci si stejně vzal volno a na nikoho jiného v jeho ochraně spoléhat nechce. Je to velmi riskantní. Zvláště když jsou do toho zapleteni poldové. Stává se, že jeden je usvědčený, další tomu nevěří a mstí se.

Jak Tom ťukal do počítače a toulal se ve svých myšlenkách ani si nevšiml, že je Bill vzhůru a pozoruje ho.
„Pojď už spát.“ Dloubl do něj.
„Promiň, vzbudil jsem tě?“ Ustaraně ho pohladil po vlasech.
„Ani jsem nezabral. A tobě tohle ponocování taky nepomůže. Musíš se na zítřek vyspat.“ Bill se k němu povytáhl, aby mu dal pusu na tvář. Sotva se ho dotknul, Tom si ho přichytil za bradu a políbil ho.
„Jen chci, abys byl v bezpečí. Nic jiného.“ Znovu mu věnoval drobný polibek na rty. Tentokrát si ho přidržel Bill a polibek protáhl.
„S tebou se mi nic nestane.“ Bill mu během dalšího polibku sebral notebook a odhodil ho stranou, potom si mu vylezl do klína a objal ho kolem krku. Špičkou nosu přejel Tomovi po krku a vdechoval jeho vůni. Tom ho konejšivě hladil po zádech a polibky vytvářel vlhkou cestičku po Billově krku. Najednou ho protočil pod sebe a svým tělem ho doslova přimáčkl k matraci.
„Mm, Tome jsi vždy tak dominantní?“ Otázal se Bill, ale nijak se tomu nebránil.
„Ano, musím mít vše pod kontrolou.“ Usmál se na něj a svlíkal mu triko. Bill nezůstával po zadu a svlíkal i to Tomovo. Jen co ho odhodil stranou, Tom mu přišpendlil ruce nad hlavou a přesunul se k Billovým bradavkám. Pomalu mu rukama sjížděl přes jeho ruce po linii těla až k bokům, kde se zastavil a silně mu je zmáčkl.


„Aaa.“ Billovy boky vystřelily vzhůru k těm Tomovým. Tom mu jemně skousl bradavku a drobným kousáním se dostával k Billovým bokům, zatímco si hrál prsty s jeho druhou bradavkou. Už jen tohle malé škádlení Billovi způsobovalo vzrušení, že by byl schopný škemrat o uspokojení. Tom se dostal až k jeho boxerkám a jedním rychlým pohybem mu je svlékl. Naskytl se mu pohled na Billovu chloubu v plné velikosti, až Bill studem zčervenal.
„Jsi tak nádherný, Bille.“ Věnoval pár malých polibků Billovím tříslům, než se vrtil k jeho rtům. Bill si ho hladově přitáhl k sobě a vpil se mu do rtů. Rukama sjel Tomovi na boky a svlékal mu boxerky, s čímž mu Tom velice rád pomohl. I on byl vzrušený. Bill se nedal lehce odbýt a jen co zahodil ten přebytečný kus oblečení, sáhl po Tomově chloubě a párkrát zapumpoval nahoru a dolů.
„Bille.“ Tom se s hlasitým vzdechnutím propnul v zádech. „Ty mě zabiješ.“ Bill se nad svým malým vítězstvím pousmál, těšilo ho, že on je ten, co má nad detektivem moc. To díky němu je vzrušený a taky díky němu prožije orgasmus. Teď šlo Billovo vzrušení stranou, chtěl uspokojit hlavně Toma. Párkrát palcem obkroužil špičku Tomova penisu, ale tahle poloha se mu zdála značně nevyhovující.

„Tomi, lehni si, prosím.“ Tom ho téměř ihned uposlechl. Najednou to byl on, Bill, kdo byl dominantní a kdo měl nad vším kontrolu. Klekl si mu mezi nohy a pomalu nasál špičku Tomova penisu, párkrát ji obkroužil jazykem a potom nasál jeho penis celý.
„Mmm. Bille.“ V tom Bill přestal a vzhlédl k němu, s nevinným výrazem ve tváři pronesl:

„Ano Tome?“ Tom na něj nevěřícně koukl a začal se smát.
„To nebyla otázka.“ Bill znovu nevinně zamrkal řasama a usmál se.
„Já vím.“ Tom ho bleskově vytáhl k sobě a znovu ho přetočil pod sebe.
„Takže mladý pán si ze mě bude dělat srandu, jo?“ Billovi se tahle hra moc líbila.
„To bych se v životě nedovolil.“ Smál se Bill. Tom se nahnul k jeho uchu a kousl ho do něj.
„Víš, že bych tě teď mohl vošukat.“ Najednou zdrsněl.
„Prosím. Vošukej mě.“ Zakroutil se pod ním Bill.
„Bude tě to bolet.“ Zavrčel mu znovu do ucha Tom. Bill jen přikývl a natisknul svůj rozkrok na ten jeho. Tom sáhl do nočního stolku a vytáhl lubrikační gel. Nanesl si ho trochu na dva prsty a strčil je do Billa. Bill se pod tíhou rozkoše prohnul v zádech jako kočka. Tom ho pomalu roztahoval a líbal na krku. Přes všechnu tu drsnost a drzost byl stále opatrný a jemný. Bill od sebe roztáhl nohy, co nejvíc to šlo a popoháněl Toma k dalšímu jednání svými pohyby pánví. Chvílemi se mu zdálo, že se snad začne uspokojovat sám. Což by také stálo za podívanou. Bill se pod ním kroutil, propínal a vzdychal. Ještě chvíli mu dopřával tu rozkoš, než Tom vytáhl prsty a nanesl gel na svůj penis.
„Jsi si jistý?“ Ještě jednou na něj upřel pohled, ale Bill si ho vlasy přitáhl k sobě a políbil ho. To byl dostatečný signál, aby pokračoval. Tom do něj tedy začal pomalu pronikat. Bill nadzvedával pánev a sám zasunoval jeho penis dál do sebe. Tom si ho přichytil za boky a přirazil.
„Aaaa, ještě.“ Bill zavzdychal a omotal své nohy kolem Tomových boků. Tom znovu přirazil a trefil se špičkou na Billovu prostatu. Propletl mezi nima ruku a začal Billa uspokojovat. Chtěl se udělat zároveň s ním. Bill sám zrychloval tempo a vycházel Tomovi vstříc.

V tu samou chvíli o pár bloků dál.

„To bylo úžasný.“ Mischa se lehl vedle Anity.
„To teda bylo.“ Přikyvovala Anita.
„Co ruka, dobrý?“ Mischa se zvedl na loktech, aby si ji pořádně prohlídl. Byla dokonalá. Černé havraní vlasy měla pohozené na polštáři a tvořily kolem jejího obličeje temnou svatozář.
„Bolí, ale dobrý.“ Nadzvedla se k němu, aby ho políbila. I on se jí zdál krásný, na čele se mu třpytilo pár kapek potu a vlasy měl uhlazené dozadu. Mischa si lehnul a přitáhl si ji na sebe. Anita se pohodlně uvelebila na jeho hrudi a poslouchala, jak ještě ztěžka oddychuje.
„Když jsem viděl, jak jsi to dnes schytala, strašně mě to vyděsilo. Myslel jsem, že tě trefil do srdce.“ Líbnul ji do vlasů. Už od prvního dne, co byli parťáci, se o ni bál. Možná proto, že to je žena, je tvrdá, dokonce tvrdší než on, ale je to žena. Zdá se být křehká.
„Ty jsi mě vyděsil tím, jak ses ke mně vrhl. Mohl tě zabít.“ Pokárala ho pohledem.
„Mohl zabít kohokoli.“ Konstatoval Mischa.
„Chtěl zabít Billa.“
„Bill nejspíš něco ví.“ Zadumal se Mischa.
„Už to dnes nech být.“ Anita ho políbila na čelist.

„Dobrou noc, Tomi.“

autor: Bína

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Najdu tě! 9.

  1. To je jedna z variant… Bill je nepohodlný svědek, i když možná ani netuší, o co jde. Ale když se dá několik indícií dohromady, bude to najednou dávat smysl. Nebo taky ne. 😀 Já doufám, že už brzy přijdou na nějakou šťavnatou stopu, aby mohli tuhle šarádu ukončit.
    Děkuji za další díl.

  2. Som rada, že sa táto poviedka vrátila a dúfam, že budeš mať dosť času, chuti a inšpirácie na písanie ďalších častí. Som zvedavá, čo za tajomstvo sa za tým všetkým skrýva… :-p

  3. Já jsem strašně moc zvědavá na toho vraha! Vážně mi to děsně vrtá hlavou a to i ta poznámka, že Bill možná něco ví. Kdyby ale jo, proč by to už dávno Tomovi neřekl?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics