Láska prochází duchem 1.

(A/N : Podobnost s jistým filmem čistě záměrná. Kdo pozná jakým filmem je to inspirováno nechť písne do komentáře :D)
„Takže se uvidíme večer kluci,“ zamával vesele na své kamarády z kapely a poté se odebral do auta, které ho mělo převézt na jednu z mnoha VIP-párty. Už jich navštívil tolik, že to pro něj znamenalo normální věc. Večírky, spousta pití a zábavy. Ano. Bill Kaulitz si užíval života stejně jako jeho kolegové z kapely. Tentokrát se ale ostatní rozhodli pro relaxování po koncertě na pokoji, a tak Bill vyrazil na párty sám. Řidič byl ten večer unavený. Stejně jako Bill, který si ale profesionálně skryl kruhy pod očima make-upem a tvářil se energicky. Takovou skvělou párty si přeci nemohl nechat ujít. Chtěl si užívat života, a tak nedbal na to, že v poslední době spal jen minimálně a jeho tělo je velice slabé na to, aby strávilo další dávku alkoholu. Auto zastavilo před tím největším klubem v Berlíně. Mladík vystoupil a nasál do plic vůni linoucí se z klubu. Vůni zábavy, veselí a hlavně dobrého pití. Ta vůně ho lákala, a tak s radostí vešel. Na takových akcích se cítil jako doma. Když se okolo půlnoci vymanil ze sevření svůdné blondýnky, se slovy omluv brzkého odchodu, měl v sobě už slušnou dávku všemožných drinků. Vypotácel se ven z klubu, kde už na něj poslušně čekalo přistavené auto. Řidič zívl. Bill otevřel pomalu dveře, načež se opile skácel na sedadlo, za asistence blesků z fotoaparátů senzacechtivých fotografů .
„Jedeme !“ vydal povel, na který řidič ihned reagoval nastartováním. Ujeli jen pár stovek metrů a dostali se na rušnou silnici. I v noci to bylo okolo plné aut a lidí, vyrážejících za zábavou. Řidič si promnul ospalé oči. Bill vytočil číslo svého bratra. Potřeboval mu hned říct co celý večer dělal, ještě než se uvidí.
„Bille ? Už jedeš zpět ?“ ozval se v telefonu veselý hlas jeho bratra, který zrovna seděl v pokoji s Georgem a Gustavem a smáli se jeho novému vtípku.
„Jasně, brácho. Jsem tam hned,“ odpověděl. Řidič zavřel oči. Hlava mu klesla ospale na volant.
„Tak my tu na tebe čekáme,“ zasmál se Tom a hodil po Gustavovi polštářem po jeho pravici.
„Co se to děje ? Tome!!!“ píp píp píp … hovor se přerušil. Auto narazilo do svodidel. Bill ztratil vědomí.

autor: Leny
betaread: Michelle M.

One thought on “Láska prochází duchem 1.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics