Dnes neumírej! 28.

„Ne, nech mě ještě spát Nette…“ mumlal Tom rozespale do polštáře, jak se s ním někdo pokoušel třást.
„Psst, to jsem já…“ zašeptal Bill rozechvěle, jak se bál, aby neprobudil Vignonette.
Tom se konečně začal probouzet.
„Bille, zešílel jsi? Co tady proboha děláš?“ prskal šeptem a posadil se na posteli.
„Promiň…“ zašeptal Bill a sklopil pohled. „Když já v tom pokoji prostě nemůžu spát sám…“
„Ach, ty mě jednoho dne přivedeš do hrobu,“ povzdechl si Tom a začal se zvedat z postele. Bill ho chytl za ruku a táhnul ho z ložnice. Když za sebou tiše zavřel dveře ložnice, Tom hodil po Billovi vyčítavým pohledem.
„Já za to nemůžu, prostě nemůžu usnout v tom tvým pokoji!“ bránil se Bill.
„No jasně,“ Tom jen kroutil hlavou a nechal se táhnout do vlastního pokoje. Věděl moc dobře, o co Billovi jde.
„Takže jako co? Předpokládám, že předčítat ti nemusím…“ prohodil ironicky a posadil se do křesla naproti posteli. Billovi bylo do breku. Tolik se na ten víkend těšil a Tom se k němu chová takhle chladně…
„Co dělám špatně?“ pohlédl ublíženě na Toma.
„Co tím myslíš?“ zeptal se klidně Tom.
„Co jsem ti udělal, že jsi na mě takovej?“ Bill popotáhl.
„Jakej? Vždyť je všechno v pohodě, koupil jsem ti kytku, vzal jsem tě na večeři… co ještě chceš?“ Tom zarýval nehty do svého zápěstí, jak se za tohle neměl rád… Bill mu dal perfektní příležitost konečně mu všechno povědět, říct mu o Nette a ukončit už ten vztah, ale on to zkrátka nemohl udělat. Teď ne, teď by ho to zničilo…
„Ne, Tome, není to v pohodě! Copak… pamatuješ si vůbec co bylo mezi náma dvěma? Co ještě chci? Chci to, cos mi celý tři měsíce nemohl dát. Chci… abys mě chytnul za ruku, když to potřebuju, chci tvojí lásku, chci tebe,“ Billovi se v očích odráželo světlo pouličních lamp z venku.
„No tak. Vždyť víš, je to složitý,“ Tom se ošil.
„Ještě před třema měsícema to složitý nebylo,“ odsekl Bill a dál vyčítavě zahlížel na bratra.
„Bille, já vážně nevím, co chceš, abych dělal… Vždyť je všechno tak jako dřív…“ pokrčil Tom rameny.
„Ne, kdyby bylo všechno jako dřív, tak bys mě teď právě… ehm… prostě bychom se už dávno milovali,“ vmetl mu do tváře Bill, sklopil pohled a mírně se začervenal.
„Takže tobě prostě jde jenom o tohle? Tobě vadí, že s tebou v prvních pěti hodinách co tě znovu vidím nejdu hned do postele… Tak to je.“ Tom naprázdno otevřel ústa, aby vyjádřil ohromení nad bratrovým postojem.
„Tome, já…“ Bill zrudl až po kořínky vlasů. „Já jsem tři měsíce bez ničeho… bez jedinýho dotyku… prostě tři měsíce jsem úplně sám. A teď, když máme konečně příležitost a čas jenom pro sebe, tak ty radši spíš ve vedlejším pokoji, vedle přítelkyně našeho otce…“ procedil skrze zuby a hleděl na svoje ruce; červeň z tváří se mu vyhnat nedařilo.
„Já jsem si to nevymyslel, že tady bude spát! Ty… jseš stejně nezodpovědnej jako před těma třema měsícema! Copak si nepamatuješ, jak to dopadlo minule, když jsme nebyli dost opatrní? A ty klidně přijdeš uprostřed noci do ložnice, kde spí Vignonette a chceš abych se s tebou vyspal! Chápeš, co by se stalo, kdyby nás nachytala, jak si to spolu rozdáváme? Jedna věc je, že nás rozdělí, ale pochop, že… incest je trestnej! Jí to je jedno, jestli nás zavřou nebo ne!“ Tom se na Billa podíval s vážností v očích.
„Takže mi to prostě neuděláš?“ obrátil se k němu Bill umíněně.
„Ne,“ zavrtěl Tom rozhodně hlavou a nepříjemný pohled bratrovi opětoval. Měl své důvody proč nechtěl, aby to zašlo takhle daleko, ale ty se rozhodl sdělit mu později.
„Fajn, tak si to budu muset udělat sám, jako celý ty tři měsíce předtím,“ obeznámil ho Bill se stávající situací, naposledy po něm hodil uražený pohled a pak se konečně vyhoupl celý na postel.
„Tak dělej…“ hecoval ho Tom.
„Taky že jo,“ odsekl Bill a počal se sám sebe dotýkat. Hladil se po bocích, dráždil se dlouhými nehty na hrudi, obkružoval prsty svoje bradavky, svíjel se, sténal… Tohle na Toma MUSELO zapůsobit. A taky že ano. Tomovi div nevypadly oči z důlků, jak ohromeně sledoval bratra. On se před ním snad vážně bude sám uspokojovat… Tom chtě nechtě brzy pocítil známé pnutí v klíně. Ale no tak, vždyť už dnes jednou sex měl, přece by si nechtěl užít podruhé… Vzdychající bratr byl ale natolik přitažlivý, že Tomovi nic jiného ani nezbývalo. Tak moc silnou vůli zase neměl. Bill sám už byl taky pořádně vzrušený, a to rozhodně ne jen ze svých vlastních rukou. Ve chvíli, kdy rukou konečně zajel pod napnuté boxerky, Tom si povzdechl.
„Ne, Bille… já to udělám…“
Než se mu podařilo přemístit se na svou vlastní postel, vrhl se mu rozradostněný Bill kolem krku a zaplnil jeho rty svým jazykem. Bill věděl, jak dosáhnout toho, co chtěl. Sápal se po Tomovi, hladově jej líbal, prsty mu zajížděl do dredů. Chtěl si vzít všechno, co mu Tom mohl nabídnout. Koneckonců – čekal a trpěl pro tenhle moment dost dlouho.
Tom se nechal povalit na postel, užíval si dotek těch ostrých nehtů a sametově jemných rtů na své kůži. Bylo to tak naléhavé, v Billových očích se zračila taková touha, jako by s někým nespal minimálně rok. Bylo to něco naprosto odlišného, než jeho předchozí styk s Vignonette. V těch velkých hnědých očích, tak podobných těm Tomovým, se blýskalo tolik emocí… Byla tam vášeň, chtíč, sobecká touha vzít si z bratra co nejvíc, ale zároveň absolutní něha a oddanost, ta neschopnost ublížit mu a především ta nevyhasínající vroucí láska… Pod vlivem všech těchto pocitů, stávaly se Billovy dotyky pro Toma naprosto neodolatelnými. Pro jednou se nebude zabývat tím, co je a není správné, pro jednou si prostě užije… Billovi tím navíc splní přání – po té přemíře citů, co mu Bill vyjadřoval ve svém pohledu Tom nevěřil, že by ho dokázal zklamat. Že by dokázal připustit, aby ty ohníčky vášně a radosti vyhasly…
Bill se věnoval Tomově hrudníku a náramně si to užíval. Bloudil jazykem od jeho klíčních kostí až k plochému bříšku, dráždil jeho bradavky a rukou zatím obkružoval Tomovy boky; Tom se stával maximálně vzrušeným. Nechtěl ale dnes být tím, kdo dostává, alespoň hned ne. Objal Billovo útlé tělo, těsně ho přivinul k sobě a líbal jeho horký krk. Nohu přehodil přes tu Billovu, aby se mu bráška moc necukal a rukama střídavě přehmatával na jeho kostnatých zádech. Převalil ho na záda a zaklínil jeho nohy svými koleny, takže se Bill prakticky nemohl hýbat.
„Ah, Tomi…“ zasténal Bill, když se Tomův jazyk dostal k jeho hrudníku. Zajížděl mu dlaní do dredů, tlačil jeho hlavu co nejblíže ke své hrudi a v druhé ruce svíral Tomův zadek.

autor: Ketty
betaread: Janule

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics