******** spamy

Nevim, co vám je, ale poslední dobou není tady na blogu článek, pod nímž by nebylo tisíc reklam na bleskovky, pozvánky na něčí blog, či zprávy typu „hlásni pro mně tady a tady“.
Za prvý mě to nebaví mazat, za druhý nechápu jejich význam, protože aby na to člověk klikl, musel by to být úplný idiot, a za třetí mě to irituje, takže vám radím, nechte toho, nebo ztratim nervy a zakážu komenty u všech článků.
Což by mě samotnou mrzelo, protože pokud mě z práce na blogu něco baví, pak číst vaše komenty k článkům .. ale ty spamy prostě nemůžu vystát..
Takže tak, a opovažte se mi pod tenhle článek provokativně hodit nějakou reklamu, nebo si najedu na ten váš „bloček“ a vsadím se, že by se tam určitě našlo něco, co by se teamu blog.cz moc nelíbilo..a co se jim nelíbí, to mažou, na to nezapomínejte..x)
Ale na druhou stranu chci poděkovat všem, kdo nadále >normálně< komentují, přestože už většinu fotek viděli..a vy co nekomentujete si mě taky nepřejte..xD je to otrava, dělat se znova s článkama, který pak nikdo ani neprohlídne.. No, nic…klidně nekomentujte..hlavně když tu nebudou ty ******** spamy..^^
Jinak, vás mám všechny ráda a jsem úplně klidná..xD
Ketty

20 thoughts on “******** spamy

  1. wuaaa Ketty,upe sem z tebe dostala strach,jak sem si tenhle članek četla:-D sem čekala,že vylítneš z monitoru a všechny nás pozabíjíš kulometem:-D ale myslim si,ze uz to kazdej s tema spamama pochopil a nikdo si netroufne semka nakej spamovej koment vlozit;-)

  2. Nemůžu za to, že komentuju jenom články co mě něčím zaujmou a tenhle byl skvělý. Na tyhle typy lidí co si myslí, bůhví jak skvělý blgo mají a přitom se skládá z 90% okopírovaných článků… radějise nebudu vyjádřovat. Bleskovky a reklamy a podobné "…" jsem dostatečně trapné na to, aby se to umísťovalo pod články (pro ty méně chápavé do komentářu), které slouží pouze k tomu, aby mohli lidé kterým se články líbí napsat svůj názor. A navíc co s nějakýma přiblblejma soutěžema, kde vyhrá ten, co domutim nejvíc lidí kliknout? Ten není nejlepší, ten jenom tak největší ubožák když má tak debilní výtvory, že si musí hlasy kupovat. Chjo, kdy to někteří pochopí? Já ráda jenom někdeté bleskovky, které stojí za to, ale jinak se podobným blbostem vyhýbám.

    PRO LIDI O KTERÝCH BYL TENHLE ČLÁNEK: JDĚTE DO TRAPÁKOVA A DEJTE POKOJ!

    Myslíte, že jsem byla moc ošklivá? xD

  3. Taková krutá  😀 Ne ,ale jako me to taky dost stve ze mi davaj na blog reklami atd…:D Já bych je prerazila!To si clovek myslí joo novej komntár si prectu ..a vono prd a je tam reklama…To ybch kopala..Uplne s tebou souhlasím!

  4. já se omlouvám, že jsem přestala komentovat 🙁 šetřím si síly na komentáře k Dúhe 😀 (slovensky neumím, omlouvám se :D).. ehm, výmluva 😀 – teď jsem neměla vůbec čas chodit na net – měla jsem tu exchange-person z Belgie..s těží jsem stíhala číst povídky B-kay.. ale pochybuji, že zrovna moje komentáře někomu chyběly.. 😀

  5. u mňa je bleskovkaaa!!..SONB….hlasni za mňa plz…….tak toto fakt nemusím ani……ja…..zrovna si robím new blog a skoro na každom článku nejaká reklama…..zmazala som všetko…a myslím, že tie bleskovky a všetky SONB a podobne sú fatálne OUT!

  6. ale to na vsetkych blogoch to zacina!!! vsade podivej se, hlasni, sonb sutaz bleskovka wrrrrr a ver ze kazdy kto tu chodi tak si prehliadne vsetky clanky hoci sa im (mne) nechce davat koment:)

  7. taky to nemám ráda.. stašně ráda čtu komentáře a lidi mi jich moc ani nepíšou no… a když tak fakt jenom na mojí té a té je to a to… děs… upe tě chápu 🙂

  8. Héééééééééééj , ja napíšem všade kam sa mi len dá ! uplne všade  ved sa pozrite ! obrazky , wally , blendy , montáže ..ts , mna sa te teda netýkad, ale …Kettyns ,sa divíš? pozri na svoju návšťevnosť! , večer okolo 20 :00 je niekedy on aj 120 ludí ! a teraz je ich napr. okolo 70 ! wow !

  9. zrivna včera jsem na to myslela, polovina z komentářů jsou bleskovky…

    ale tak doufám že už to bude lepšíí:)

  10. Yeah… mě to tky štve protože si ty komentáře čtu.. páč mě zajímá jestli se to lidem líbí stejně jako mě atd… prostě mě baví číst vaše názory pod článkama a ty trapárny mezi tim mě štvou…

    Jinak zpytuji svědomí… budu více komentovat :))

  11. mě toto vždycky taky vytočí…včera jsem na svým blogu (kterej se netýká TH) zveřejnila článek s anketou a hned tam bylo 6 komentů typu bleskovka, kukni na můj blog…za to bych zabíjela…xD

  12. Normálně se těm našim twins možná blýskne na lepší časy, tenhle článek je takové zamyšlení nad incestem….zní to jako reklama? no, vzhledem k tomu, že jde o normální článek, který by mohl být užitečný, bych se bránila a hlavně: nemusí se hlasovat, není to bleskovaka:) Původně jsem to chtěla poslat Ketty na mail, ale tohle bude asi rychlejší:) Třeba je Radim Uzel taky fanda:D

    http://www.novinky.cz/clanek/136713-falesny-mytus-kolem-krvesmilstva.html

  13. Hlásneš pro mě v SONB?

    ..

    ..

    Ok, to byla sranda 😀 Menší provokace… Jakože, tyhle reklamy bych házela oknem na D1 o_O

  14. na blogu mám SONB, máš užasnej bloček a máš velkou šanci na výhru

    .

    .

    .

    .

    .

    ok, tohle sem nemyslela vážně xD holka sem na tom absolutně stejně! taky to k smrti nenávidím, dokonce sem udělala rubriku jenom pro rekllamy, ale stejně mám v normálních článkách 5x tolik reklam, než v té vyhrazené rubrice! ach bože bych za to vraždila!

  15. ježiš, já už taky nekomentuju…:D Sakra, je mi to líto.. ale slibuju, já se změnim, od zítřka povinně komentuju každej článek x) jako, ale ne tak docela povinně, mně to dělá radost x)

  16. Hej,vy jste dementní,reklamaři,a toto je prstižní blog,tady nikdo nestojí o vaše utapněně trapné reklamy,jste trapný jak reklama na Dove,tak zalezte..xDDA Komentutju..xDKettyše..:D

  17. jo, byla jsem hodně zklamaná, když jsem se asi po měsíci (po nemoci a bez netu) dostala opět na twincest.blog a místo zajímavých a vtipných komentů, jsem našla převážně jsem reklamu na bleskovky :((((((( příznivci twincestu jakoby vymřeli :((((((

    prohlížím vše od začátku a snažím se to komentovat, i když jsem to už viděla :)))))

    ale teď mám měsíc skluz a dohnat to bude veeeeeeeelkááááááá fuška, protože jste moc moc moc šikovné a denně tady toho přibývá tolik, že si budu muset vzít 2 měsíce volno x)))))))))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics