Osudný kruh

Billovi nebylo do smíchu. Dnešní koncert nestál za nic. Zpíval jsem hrozně falešně a vůbec, není mi dobře. Tom byl pěkně nasranej, že jsem to tak podělal. To mě mrzí nejvíc a přitom jsme tak tvrdě zkoušeli… Ale může si za to vlastně sám. Kdyby nekoukal furt na mě, ale třeba na tu prsatou blondýnu hned pod podiem, všecko by klaplo… Ach bože, už zase! Už zase svádím vinu na Toma a přitom za to můžu já. Co se to se mnou děje?! Pořád na něj koukám, i když mi dá najevo, že se mu to nelíbí, nedokážu přestat. Stačí jediný pohled do jeho svůdných tmavě hnědých očí a už se mi podlamujou kolena. Musím přestat, jak pro dobro kapely, tak i pro Tomovo. Tohle totiž nemá budoucnost …
Do pokoje vtrhnul Tom .
„Sakra Bille, co to zas mělo dneska znamenat, hm ?! Poslední dobou jsi jak vyměněnej, nepoznávám tě. “ To já sebe taky ne, pomyslel si Bill . „Haló? Skvělý, ani mě neposloucháš.“ „Já tě poslouchám, Tome a… moc… moc mě…“ Bill byl myšlenkami ale úplně jinde, jakmile viděl bratrovo tělo, jeho tvář , nic jiného nevnímal a zíral na něj, jako by to byl jeden z divů světa . “ Co tě moc ?“ vytrhl Tom bratra ze snění. „No, moc mě to mrzí,“ vyhrkl Bill. „To doufám. A taky, že se to už víckrát nezopakuje. Máme toho dost. Všichni se snažej a ty to prostě… No nic, hele promiň, tak strašný to nebylo. Sorry, brácha, já jen, že seš děsně divnej a takhle jsi nikdy nezpíval, víš?“ Tom se zvedl k odchodu, nechtěl bratra urážet, ale musel mu nějak dát najevo, že s jeho dnešním výkonem rozhodně nebyl spokojený nikdo. Od něho přes manažera, až po fanoušky.
Co se to s Billem zatraceně stalo? Nejenom s jeho zpěvem, ale vůbec je divnej. A pořád po mě kouká, ne on na mě přímo zírá. Myslí si, že jsem si toho nevšiml nebo co? Jen kdybych věděl důvod. Tom uslyšel z bratrova pokoje scény ze známého filmu. Byl to Kruh. Aspoň že ještě kouká na DVD. Jinak bych se o něj vážně musel bát. Pozorování filmů totiž patřilo k Billovým oblíbeným činnostem. Najednou Toma něco napadlo. Vyhrabal ze skříně co možná nejdelší bílé tričko s úmyslem vyděsit Billa k smrti. Třeba ho to konečně probere a vrátí se zpátky do reality, mumlal si pro sebe Tom. Věděl sice, že tenhle film vyděsil Billa při prvním shlédnutí dokonale i bez jeho nápadu, ale hodlal ho za každou cenu zrealizovat.
Zatímco se Tom připravoval na hrůzostrašnou scénku, nic netušící Bill zatím jen s občasnými výkřiky sledoval film. Ach jo, proč jsem si to pouštěl, to mi na náladě nepřidá. Ale co, kdyžtak mě za sedm dní Samara zlikviduje a pak už nebudu kapele na obtíž. Zazvonil telefon, Bill málem spadl z postele, jak se lekl. Koukl na mobil, skryté číslo. Zvedl to a čekal na odpověď, ale slyšel jen: „Seven days.“
Teď už byl vážně vyděšený k smrti a v duchu se proklínal, že si film pouštěl. Chtěl vyběhnout z toho deprimujícího pokoje a nadechnout se čerstvého vzduchu, ale ve dveřích se potkal se Samarou (vlastně s převlečeným Tomem :D). Bill zařval na celý dům a okamžitě se snažil utéct zpět do pokoje. Tom ho ale chytil za ruku a přehodil dredy zpátky. „Bráško, co vyvádíš, to ses tak lekl?“
Tom se snažil Billa uklidnit, ale ten byl jak utržený ze řetězu. „Co to děláš? Chceš mě zabít? Už mě nemůžeš vystát? Tak do toho, ale já se budu bránit!“ Bill začal do Toma vši silou bušit pěstmi, ale pak najednou přestal, svezl se na kolena a s vyčerpáním začal tiše plakat. Konečně mu začalo docházet, co se vlastně stalo a nechtěl, aby ho bratr pozoroval takhle zřízeného. Vytrhl se mu a zabouchl dveře svého pokoje Tomovi před nosem.
Tom stál na chodbě jako opařený a nevěděl, co dělat. Chtěl sice Billa vyděsit, ale ne takhle. Chtěl, aby se tomu pak spolu zasmáli, aby se vrátil ten starý Bill. Došlo mu, že mu ublížil a zaklepal.
„Nech mě být! Nestojím o omluvy ani o nic jinýho!“ ozval se Bill. Tom na to ale nedbal a vešel.
„Bille, tohle jsem nechtěl…“ „Ne? A cos chtěl?!?“ „Já tě chtěl jen rozptýlit, nezlob se, prosím.“ Tom se posadil na okraj Billovy postele. Jakmile Bill cítil větší blízkost bratra, zapomněl na zlost a vnímal jeho pronikavou vůni. Neodolal a objal ho. Tom ho pevně chytl, v domnění, že to má brát jako přijmutí své omluvy. Bill začal s pláčem nanovo. Tentokrát ale štěstím, protože mohl být bratrovi tak blízko. Už to nemohl vydržet, musel se Tomovi přiznat.
Ale dřív než to stačil udělat, Tom pocítil v sobě něco zvláštního. Začal nasávat Billovu vůni a působilo to na něj jako afrodiziakum. Zvednul Billovu bradu a podíval se mu do očí, viděl v nich něco, co mu nahánělo strach, ale zároveň ho to strašně vzrušovalo.
Tom se vyděsil. Vždycky se mi líbily holky, tak co blbnu? Co si o mně Bill bude myslet? Že jsem buzerant? A ještě k tomu zvrhlej, ale mě to přijde úplně normální, i když je to můj bratr! Tom se neudržel a pomaličku se blížil k Billovým rtům.
Co to dělá? Že bych se celou dobu bál zbytečně? pomyslel si Bill. Ale to už cítil sladkou příchuť bratrových rtů a nemohl uvěřit tomu, co právě dělají. Odhodlal se promluvit. „Tome, panebože, já vůbec nevím, co mám dělat,“ vyhrkl ze sebe Bill a vážně nevěděl, co si počít. „Tak já tě povedu,“ ušklíbl se Tom a piercing se mu leskl v odrazu měsíčního svitu. Začal hladit Billa po vlasech a něžně ho políbil na ústa. Ten ale nečekaně vystartoval jako neřízená střela a povalil Toma na záda, roztáhl mu nohy a svým rozkrokem přejel přes ten jeho. V Tomovi se odehrávalo něco, co nepocítil s žádnou sebekrásnější a sebevnadnější holkou. Cítit vzrušený penis svého bratra ho vyburcovalo natolik, že rozhodně nehodlal couvnout, naopak, chtěl si všechno pořádně užít. Nechal Billa, aby mu svlékl triko a to samé udělal s tím jeho.
Pohled na Billovo nahé tělo ho nepředstavitelně dráždil, ani on sám tomu nemohl uvěřit. Pro změnu přebral moc on a obratně rozepnul zuby bratrův pásek u kalhot. Jazykem mu přejel po podbřišku a slyšel bratrovo procítěné vzdychnutí. Začal jemňoulince kousat jeho kůži okolo pupíku a sledoval přitom jeho výraz. Byl nepopsatelný. Rozepnul mu zip a svlékl džíny z jeho štíhlých nohou. Pohled na vzrušeného bratra mu poskytoval neskutečnou slast. Posunul jeho trenky co nejníž, ale jen tak, aby pořád to hlavní bylo zakryto, chtěl ho vyprovokovat na maximum.
Bill si připadal jako v sedmém nebi, tohle předčilo všechny jeho sny a představy, jaké kdy měl. Byl už nehorázně rozdrážděný a bratr přitom stále ani nezavadil o jeho penis, jen kolem něj kroužil prsty, jako sup okolo kořisti.
„Tome, já už to nemůžu vydržet…“ ozval se nedočkavě Bill.
„Ale no tak, čekal jsi určitě dlouho, pár chvil tě nezabije.“ Tom si ďábelsky olízl rty a začal se přibližovat k tolik touženému místu. Sundal bratrovi poslední kus oblečení a špičkou jazyka přejel po bratrově pýše. Bill hlasitě zasténal a to udělalo Tomovi radost, rozhodl se ho ještě chvilku potrápit a tak se ho dotýkal všude, jen ne tam, kde to Bill v danou chvíli potřeboval a také chtěl nejvíce. „Tome, já už to dlouho nevydržím!“
Tom se nad bratrem slitoval a začal kousíček po kousíčku brát do úst jeho přirození.
Začal sát a přiváděl tak Billa do neskutečné extáze. Netrvalo dlouho a Bill ucítil v sobě bublající vulkán. Zaplavilo ho teplo zevnitř a mráz zvenku, jeho sperma vystříklo na Tomovy dredy.
Tom spokojený se svou prací prohlásil: „Teď ty, bráško.“ Bill ani trochu neváhal, tak moc chtěl oplatit bratrovi tu neskutečnou vášeň a smyslnost, kterou před malou chvilkou věnoval on jemu.
Začal ho laskat a motýlími polibky zasypal celé jeho dokonalé bříško. Nosem se otřel o jeho rozkrok a probudil tak v Tomovi neskutečnou touhu. Tom si přál, aby Bill zkrátil předehru, která jen oddalovala ten vytoužený pocit slasti, po kterém toužil.
Konečně Bill stáhl z bratra kalhoty i trenky a začal se věnovat jeho údu. Tom vzdychal
tak vehementně, až se málem zakuckal, jak nemohl ani pořádně dýchat.
Bill chtěl bratrovi trochu oplatit jeho zdrženlivost a tak se na chvíli od jeho penisu
vzdálil a začal se věnovat jeho bradavkám. Tak intenzivně je laskal a kousal, že se Tom
málem zbláznil. Bill se vrátil k bratrovu citlivému místu a po krátkém čase spolkl
nahořklou tekutinu, i když pro něj chutnala jako zmrzlinový pohár. Naposledy olízl
Tomův žalud jako třešničku na dortu a lehl si k němu.
„To bylo úžasný bráško,“ řekl Tom.
„A víš ty co? Kdyby nebylo toho Kruhu a tý tvojí scénky, asi bych se nepřiznal.“
Bill políbil Toma na rty a pak vedle sebe usnuli. Oba spokojení z nově objeveného
vztahu mezi nimi.

autor: Neilinka
betaread: Michelle M.

4 thoughts on “Osudný kruh

  1. to je dokonalost!! ale teda…jak se tam chudák bill bál tý samary (toma), tak jsem se mu musela smát, to je ode mě hnusný 🙂 ale fakt super povídka!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics