Completely yours (2/2)

autor: Dania
„Gay?“ vyřkl Bill bez dechu a se studem se díval na bratra. Tom zalapal po dechu a se smutným úsměvem ve tváři sklonil hlavu.
„Jsem ti teď odporný?“ zašeptal a sbíral odvahu podívat se Billovi do tváře. Nedokázal to. Cítil, jak se mu slzy derou do očí. Nechtěl plakat. Bylo to všechno tak ponižující!
„Ne! To ne! Nejsi mi odporný, Tome. To nikdy. Jen… je to tak… nepochopitelné!“ vyhrkl Bill prudce a zvedl ruku. Chtěl se bratra dotknout, pohladit jej po rameni. Dát mu najevo, že to nic neznamená. Bylo tak zvláštní vidět Toma, jak stojí shrbený a bezmocný. Nikdy by si nepomyslel, že se tohle stane. Jeho bratr – Tom, ten svůdník.
Billovi najednou došla další věc. Došlo mu, proč načapal svého bratra při tom, co dělal. Nevěděl, jestli se má zeptat, nebo dělat, že nic neví. Cítil se tak bezradný. Jako by stál před bránou, kterou věděl, že musí otevřít, ale současně měl neodbytné tušení, že jestli to udělá, všechno bude jinak. Nic už nebude takové jako dřív. Děsil se toho. Nechtěl nic z toho vědět, ale musel. Už dávno pochopil, že to, co chce, je často úplně jiné, než to, co musí. A teď to platilo dvojnásob. Sbíral odvahu položit tu nejtěžší otázku ze všech. Zavřel oči. Otevřel ústa, formuloval slova a vyřkl je.
„Já… se ti líbím?“ cítil, že je červený. Tolik studu ještě nezažil. Všechno bylo špatně. Nic nebylo tak, jak má. Jeho bratr se nechoval jako jeho bratr. Jeho pocity byly úplně jiné, než by měly být při rozhovoru s Tomem. Jako by mluvil s někým naprosto cizím a ne se svojí druhou polovinou. Tohle všechno způsobovalo, že srdce bilo závratnou rychlostí a že žaludek měl jako na vodě. Jako v horečce zvedl pohled od špiček svých prstů a podíval se na bratra.
Tom na něj zíral a vypadal, že se o něj pokouší mdloby. Rukou se opřel o stěnu vedle Billa a snažil se popadnout dech. Myslí mu vířily myšlenky neuvěřitelnou rychlostí. Připadal si tak dezorientovaný, tak mimo sebe! Na jednu stranu chtěl bratrovi všechno říct. Konečně udělat jasno, pročistit vzduch. Jenže pomyšlení na jeho reakci, na tu možnost ztráty jeho blízkosti, jej tolik děsily. Ještě nikdy v životě se tolik nebál. Ale taky věděl, že nemá smysl zapírat. Jeho bratr není hloupý. Domyslel si všechno sám. Tak jaký smysl by mělo zapírat? Je to vůbec k něčemu? Věděl, že dospěl k rozhodnutí. Jen se s tím ještě potřeboval smířit. Několikrát se zhluboka nadechl a narovnal se v celé své výšce. Podíval se Billovi zpříma do tváře a neznatelně kývl. Viděl, jak se bratrovi v očích zračí ten šok. Viděl, jak se snaží pochopit tu skutečnost.
„Promiň,“ řekl a otočil se k Billovi zády. Snažil se hrdě, se vztyčenou hlavou odejít do koupelny. Sotva udělal pár kroků, oči se zaplnily slzami. Tentokrát si je ale nezakazoval. Nechal je volně proudit, stékat po tvářích a odkapávat na koberec. Loučil se. Truchlil. Truchlil pro ztrátu vztahu, který už nikdy nebude takový jako dřív. Byl si tím tak jistý, jako ještě ničím v životě. Umyl si ruce a odcházel zpět do svého pokoje. Když procházel kolem bratra, ucítil na paži dotek. Zastavil se a rozmazaným pohledem sledoval tu štíhlou ruku. V koutku duše svitla naděje. Pomalu se otočil.
„Řekni mi to!“ naléhal Bill. Sám nevěděl, kde se to v něm bere. Jen za žádnou cenu nechtěl připustit, aby jeho bratr odešel bez jasné odpovědi. Potřeboval to slyšet, potřeboval to tak naléhavě jako vzduch k dýchání. „Prosím!“ dodal ještě a konečky prstů se jemně dotkl Tomovy mokré tváře.
„Nedělej mi to! Nemuč mě!“ zoufalstvím nemohl skoro ani mluvit. Cítil ten dotek tak intenzivně. Na jeho rozjitřenou duši působil jako roznětka. Všechna touha, všechen ten chtíč, který ještě před chvílí burcoval jeho tělo, se opět vrátil. Na chvíli zavřel oči a snažil se ovládnout. Nešlo to. Bratrova vůně mu stoupala do hlavy a nutila jej jednat. Nutila jej zahodit všechno. Dokončit tu zkázu. Prudce otevřel oči, uchopil bratra za paži a rychle ho k sobě přitáhl. Druhou rukou jej chytil za krkem a lačně přitiskl svoje rty na jeho. Nedbal na šok v bratrových očích, ani na jeho ztuhlost. Dobýval se do bratrových úst a jazykem jej laskal. Nedokázal popsat tu slast, která se rozlila jeho tělem. Konečně jej cítil! Konečně se dotýkal té sametově hebké bytosti. Jemně a současně i náruživě.
Bill stál jako přikovaný a nedokázal jakkoliv reagovat. Chtěl slyšet odpověď, ale takhle si to nepředstavoval. Tom jej líbá! V uších mu hučelo a v hrudi mu mocně bilo srdce. Nemohl nic dělat. A s hrůzou si uvědomil, že ani nechce. Jak zareagovat? Poddat se tomu? Dovolit Tomovi vstoupit? Proboha, nad čím to uvažuje?
Tom cítil, jak se jeho bratr chvěje. Postupně se uvolňuje a přestává být křečovitý. Nechtěl věřit svému štěstí. Nemohl se tomu poddat. Stále se cítil jako dobyvatel, jako když dělá něco zakázaného, proti něčí vůli. Nemohl se přenést přes tu hranici. Z bratrova chování poznal, že se nebrání. Jen si to nechtěl připustit, protože potom by jej nezadrželo už vůbec nic. Miloval by se s ním přímo tady, na chodbě.
Bill lehce pootevřel rty a jazykem vyšel bratrovi vstříc. Nechápal svoje jednání. Líbilo se mu to snad? Jednal podvědomě? Toužil snad po tomhle okamžiku? Jak jinak si to vysvětlit! Jeho ruce si samy našly cestu na bratrova záda. Pevně jej objal a přitiskl k sobě. Naklonil hlavu a začal spolupracovat. Líbal se s Tomem jako o život. Najednou věděl, že dělá tu nejsprávnější věc, jakou mohl. Že takhle to mělo být – vždycky.
Tom nepřemýšlel nad Billovými pohnutkami. Nechtěl rozebírat jeho motivy. Jen prostě přijímal, co se mu nabízelo. Lačně vycházel vstříc bratrovu jazyku a pravou ruku přesunu na Billův pas. Mezi nimi už nebyla ani mezírka.
Tom se od bratra odtrhl a mocně lapal po dechu. Nechtěl dopřát Billovi ani vteřinu klidu, možná že by si to ještě rozmyslel. Proto se vrhnul na jemnou kůži Billova krku. Lehce ji okusoval a každičké místo okamžitě ošetřil jazykem. Prsty jemně přejížděl po nahé pokožce a občas zajel až pod látku bratrova spodního prádla. Nedokázal už se krotit. Zavzdychal a rty se přesunul na Billův hrudník. Olizoval mu bradavky a mnul je mezi prsty. Opět zatoužil ponořit se do sametových hlubin bratrových úst. Drobnými polibky vydláždil cestičku až ke rtům a hladově ho políbil. Bill spolupracoval více než ochotně. Tom se od bratra na chvilku odtáhl a zadíval se mu do očí.
„Jsi si jistý, že to chceš? Já už totiž nebudu moct přestat!“ zašeptal Tom a čelem se opřel o to bratrovo.
„Já… já nevím. Ale líbí se mi to. Moc se mi to líbí!“ řekl a sladce se začervenal. Tom jej k sobě silně přivinul a dlaněmi ho hladil po zádech. Ucítil Billovy studené ruce, jak se derou pod jeho triko. Vzrušeně zasténal a opět bratra políbil. Už nepřemýšlel, jestli dělá dobře nebo ne. Nepřemýšlel ani nad pohnutkami svého dvojčete. Jen si užíval tuhle chvíli a poddával se pocitu splněného snu. Dlaněmi pevně sevřel Billův drobný zadeček a zvedl jej ze země. Bill okamžitě obtočil nohy kolem Tomových boků a sám vyhledal jeho rty. Nenasytně jej líbal a stále více se tlačil na bratrův vzrušený klín. Za zády cítil chladnou zeď. Oběma rukama uchopil lem bratrova trika a přetáhl mu jej přes hlavu. Nehty přejížděl po obnažené hrudi a hlavu opíral o zeď za sebou. Slastné vlny mu projížděly celým tělem. Rty líbal každičké místečko, na které dosáhl.
Tom se bratrovi přirážel k rozkroku a vzrušeně vzdychal. Chtěl ho cítit, chtěl se do něj ponořit. Spustil Billa na zem a rozepnul si kalhoty. Sjely k zemi a po nich i spodní prádlo. Viděl, jak se na něj Bill dívá a ve tváři se mu zračí stejný chtíč, jaký pociťoval on sám. Uchopil lem bratrových boxerek a začal je stahovat. Klekl si před něj a každý centimetr nově odkryté pokožky políbil. Billovo vzrušení dosahovalo závratných výšin. Hlasitě sténal a svým mužstvím se snažil přitisknout co nejblíže k Tomovým rtům. Konečně ucítil jeho rty na špičce penisu. Vykřikl a nehty zaryl do omítky. Před očima se mu dělaly mžitky a nebyl schopný popadnout dech. Tom jej vzal do úst celého a začal jej jazykem dráždit. Přidal i ruku a druhou Billa hladil po stehně. Přidával na intenzitě a jeho pohyby se stávaly drsnějšími. Neváhal použít i zuby. Najednou se napřímil, prudce bratra otočil zády k sobě a přitiskl se na něj celým tělem.
„Chci tě!“ zašeptal naléhavě a dlaní mu přejížděl po zadečku. Bill jen zasténal a zlehka se rozkročil. Tom se rty přisál na bratrovo rameno, ruku zasunul k jeho slabinám a prsty uchopil Billovo vzrušení. Prsty druhé ruky zajížděl do úžlabiny mezi půlkami a jemně Billa hladil. Věděl, že takhle na sucho to bude trošku nepříjemné, ale nechtělo se mu shánět nějaký lubrikant. Bill roztáhl stehna ještě víc a mírně se prohnul v zádech, aby Tomovi usnadnil práci. Vlasy ho šimraly na zádech a s napětím očekával ten okamžik. Tom bratra laskal ústy na uchu, vzal svoje mužství do dlaně a navedl je správným směrem.
Opatrně do Billa vstupoval a druhou rukou jemně přejížděl po jeho vzrušení. Bill sklonil hlavu a stiskl zuby. Bylo to dost nepříjemné, ale rozhodl se to vydržet. Tom chvíli počkal, než se bratrovo tělo přizpůsobí a začal se opatrně pohybovat. Bill zaklonil hlavu a zalapal po dechu. Tohle nečekal. Nečekal, že se mu to bude líbit! Ještě více se prohnul a slastně zavzdychal. Tom začal po chvilce zrychlovat a jeho přírazy se stávaly prudšími. Bill se pevněji zapřel rukama o zeď a doufal, že ten slastný pocit nikdy nezmizí. Chtěl bratra cítit ještě hlouběji.
Rázně Toma od sebe odstrčil a kleknul si na všechny čtyři. Tom fascinovaně zíral na ten výjev před sebou a klekl si za bratra. Nenechal se dvakrát pobízet, uchopil jej prvně za boky a prudce do něj pronikl. Bill vykřikl slastí a začal vycházet bratrovi vstříc. Chodbou se nesly výkřiky vášně a vzdechy dvou chlapců, kteří konečně poznali, co je jejich přirozeností. Tom naposledy prudce přirazil a Billovými útrobami se rozlilo příjemné teplo. Položili se na zem a vysíleně oddechovali. Tom v životě nezažil bouřlivější orgasmus. A Bill? Ten konečně pochopil, proč poslední dva roky neměl žádnou přítelkyni. Konečně si přiznal, po čem celou tu dobu toužil. A poprvé za dlouhou dobu se cítil šťastný. Šťastný, že je kompletní – kompletní s Tomem.

autor: Dania
betaread: Michelle M.

4 thoughts on “Completely yours (2/2)

  1. Samozrejme úplne úžasné 🙂 Aj keď som nečakala , že sa to zvrtne týmto smerom , štýl písania je fakt obdivuhodný 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics