Psychotest

Ano, ne, ano, ne, ano!! Tom odtrhl poslední lupen na voňavé květině a vyšlo mu to, co už dávno chtěl… Chtěl říct bratrovi, jak strašně moc jej miluje. A tohle bylo definitivní. Řekne mu to.
Odhodlaně vstal ze svojí postele a nechal spadnout lupeny na zem – měl je na kolenou. Nikdy nebyl na takové romantické věci jako květiny, ale vhodnější způsob, jak najít správné řešení, nenašel. Když byl na chodbě, jen asi metr od Billova pokoje, odhodlanost jej zcela přešla… Ale už byl rozhodnutý. Musí mu to říct. Kolik nocí by ještě nespal a musel přemýšlet nad jeho dokonalostí? Už jej to přestávalo bavit. Ale nic s tím neuměl dělat. Nedokázal zabránit těm myšlenkám o bratrovi, které byly svým způsobem nádherné, ale na druhou stranu jej hrozně tížily.
Tiše otevřel dveře a proklouzl do Billova pokoje. Pokoj osvětlovalo jen světlo z počítače, které se měnilo podle toho, co Bill dělal a na jaké barevné stránce byl… Bill zaujatě přejížděl po různých internetových stánkách a sem tam překlikl na icq. Tom neskutečně žárlil na lidi, s kterými si Bill psal… Jim svěřoval svá tajemství, své pocity. A na něho jakoby zapomínal a nevěnoval mu už tolik pozornosti, jako dříve. Najednou se jeho úmysl, říct bratrovi pravdu a jak jej miluje, změnil. Chtěl pozorovat bratra… Bill byl tolik ponořený do pokecu, že si bratra nevšiml. A toho Tom využil. Došel k bratrovi blíž a naklonil se nad něj. Zaujatě sledoval co a s kým si to vlastně Bill píše:
„Nechceš si to rozdat, chlapečku… Budu ti…“ zeptal se jej nějaký chlap a Tomovi se zatmělo před očima.. .Už ani nedokázal dočíst celou „nabídku“.
„Hmm… samozřejmě že…NE,“ zněla Billova odpověď. Tom byl rád, že má rozumného brášku…
Pak se ozval někdo jiný… Byla to nějaká holka…
„Ahojky… moje zlatíčko,“ napsal Bill a Tom poznal, co je to žárlivost…
„No caw, miláčku,“ odepsala mu ta holka a na Billovi bylo vidět, že má radost…
„Milí… uděláš pro mě něco?“ zeptala se ta holka a v Tomovi to doslova vřelo.
„Pro tebe všechno…“ odpověděl Bill a téměř přilepený na obrazovce čekal na to, co mu ta holka „přikáže“.
„Uděláš si jeden, psychotest, jo?… Prosím… Je to zábava…“ byla odpověď.
Pak Bill klikl na odkaz, který mu ta holka poslala a zjevil se mu sexuální psychotest… Bill nasucho polknul a Tom se musel jenom pousmát… Test byl takový, že ten. kdo to vyplňoval, si mohl vybrat ze tří odpovědí: Jo, Ne, Co to je? Bill začal:
1.otázka:
Byli jste už někdy nebo jste do někoho zamilovaný?
Odpověď: Jo
Do koho může být Bill zamilovaný? Do té holky?Ne, to nesmí! Pomyslel si Tom a dál sledoval odpovědi
2.otázka:
Měli jste už někdy orální sex?
Odpověď: Co to je?
Tom vykulil oči na obrazovku. Nemohl uvěřit, že Bill nezná takový pojem…
3.otázka:
Měli jste už normální sex?
Odpověď: Ne
Probůh… On je ještě pořád nevinný?
4.otázka:
Měli jste anální sex?
Odpověď: Ne
5.otázka:
Onanujete někdy?
Odpověď: Jo
Při téhle odpovědi Billovi malinko zrudly tváře. On se červená ještě i v soukromí a ne jen před fotografy! Tom hltal každé Billovo gesto a jeho roztomilost. A nejen roztomilost, ale i něco jiného. Tom si prostě neuměl představit Billa, jak…
Bill zadal svůj věk a pak klikl na vyhodnocení:
Vy máte sex rozhodně jenom na plození dětí a žádnou zábavu z toho nemáte. Jste nudný člověk a když tak, vystačíte si sám. Bojíte se sexu a to jakéhokoliv! Nejspíš držíte onanovací celibát.
Radíme: Najděte si už nějakou známost. Ve vašem věku je to více-méně nutné!
Když to Bill přečetl, zamračil se a pořád se červenal. Tom četl pomalu a jako by musel přemýšlet nad každým slovem. Bylo pro něj neuvěřitelné, že jeho bráška ví o sexu ještě míň, než desetiletá holčička. Bill překlikl zase na icq s tou holkou, ale Tom to už ani nezaregistroval. V jeho mysli se tvořily nejzajímavější a pro někoho až celkem odpudivé obrázky. Vždyť on je ještě panic! A to Toma burcovalo nejvíc.
„No jak to dopadlo…?“ napsala holka, která se podle nicku nejspíš jmenovala Ella…
„Hmm… Nic moc, „ odpovědel jí Bill v rozpacích.
„Hele, já už budu muset jít. Zítra se ozvu. Pa…“ dopsal rychle Bill, protože věděl, že by se ho Ella na psychotest vyptávala i nadále. A ani náhodou nechtěl někomu říkat, že je panic a onanuje.
Bill se spokojeně protáhl, zavrněl a to byl znak pro Toma, že je nejvyšší čas odejít. Začal zmatkovat. Chtěl vyběhnout z pokoje tak, aby si ho Bill nevšiml, zakopnul však o Billovy rozházené věci, které byly všude po pokoji. Zařval všechny nadávky, které znal a s hlasitým smíchem se sesunul na zem… Bill se vyděšeně otočil. Až po chvilce mu došlo, co se vlastně stalo. Celý zrudnul – styděl se, ale hlavně kvůli hněvu.
„Četls ten test?“ zeptal se výhružně a stoupnul si. Měl tak lepší pocit, když byl vyšší než Tom. Cítil se být silnější, než ve skutečnosti byl.
„Jaký test?“ Tom nahodil výraz: Já? Já tu ani nebyl! Ale Bill poznal, když jeho bratr lhal. A teď určitě lhal. Bill zrudnul ještě víc: „Vypadni ty lháři. Tohle je moje soukromí!!“ vykřikl Bill, ale Tom se na nic neměl… Měl jiné plány.
„Ale Billí… Přede mnou se přece nemusíš stydět… Jsi můj bratr. Vím o tobě všechno,“ začal Tom pomalu a zvedl se ze země.
„Cos teda potřeboval?“ zeptal se Bill už trochu klidněji, ale pořád rudý až za ušima… Přece jen, Tom se dozvěděl to, co vědět neměl.
„Potřeboval jsem tě vidět,“ usmál se Tom… Nabíral na ztracené jistotě a řekl si, že pokud Bill nebude jeho, neodejde z jeho pokoje.
Bill znejistěl, protože nevěděl kam tím Tom mířil. Ten si k němu popošel blíže a Bill automaticky couval. Měl špatnou předtuchu. Narazil na stěnu za sebou a vystrašeně se díval bratrovi do očí… Tom viděl ten strach a nejistotu, ale to ani náhodou nechtěl. Chtěl, aby se mu to, co s ním hodlal dělat, líbilo.
„Neboj… Já ti přece neublížím!“ zašeptal mu Tom do ouška, natiskl jej na stěnu a něžně přitiskl svoje rty na jeho krk. Bill nevěřil tomu, co se právě teď děje, ale neskutečně jej to vzrušovalo. Ale vždyť, vždyť ho právě teď líbá jeho vlastní bratr! Chtěl Toma odstrčit, on se ale nenechal. Ruce omotal kolem jeho krku a vrhnul se na jeho rty, které jemně a pomalu líbal. Ne tak jak bylo u něj zvykem. Bill vůbec nevěděl, co si má myslet. Něco mu říkalo, že to co dělá je správné, rozum mu to však zakazoval. Zatím vítězil rozum. Vzpíral se a nedovolil Tomovi, aby mu pronikl jazykem do úst. Tom věděl, co bratr cítí a chtěl mu to ulehčit. Přesně si pamatoval jak vypadalo jeho poprvé. A až pak zjistil, že to byla vážně hloupost, začínat si s holkou, která byla o dvě léta starší a chtěla ho jen pro sex…
Tomovi teď nešlo mu o svoje uspokojení. Stáhnul Billa na postel a Bill zjevně nevěděl, co má dělat. Asi někde tady končily veškeré Billovy zkušenosti. Uvědomil si, že na Toma nemá, proto nechal všechno na něm. Tom sáhl někam za Billa a ten se už ani nedíval, co bratr hledá.. Tom uchopil pouta, tedy ozdoby, které připomínaly řetězy – Bill je nosil na kalhotách. Na oči mu dal šátek, který měl doteď pod čepicí…
„Tome! Prosím, přestaň! Já nechci,“ vykoktal Bill a pokoušel se vyprostit. Tom se jen pousmál: „Bille, ty chceš. Nelíbí se ti jenom to, že nevíš, co se bude dál. Tak se přestaň bránit a užij si to,“ zašeptal Tom a znovu ho políbil.
Bill vpustil jeho jazyk do svých úst, ale nespolupracoval. Když Tom viděl, že teď mu polibky nebudou oplácené, jazykem přešel na jeho krk. Bill se pomalu začal uvolňovat a hluboce dýchal. Ale umínil si, že s Tomem nebude spolupracovat. Tom mu pomalounku zajel rukou pod triko a hladil ho na bříšku. Billovi naskočila husí kůže. I když si to nechtěl přiznat, začínal být vzrušený. Tom to vycítil a rukou mu přešel přes kalhoty po vzrušení. Bill hlasitě zavzdychal.
„Jak máš rád tohle tričko?“ zeptal se Tom šibalsky a přes tričko mu začal mnout bradavky. „Hodně. Proč?“ Billovi se špatně mluvilo přes to vzrušení.
„Smůla!“ řekl jednoduše a to tričko roztrhal. Bill zalapal po dechu… Jeho oblíbené tričko! Hněv ho přešel hned, když mu Tom začal jazykem zkoumat bříško. Pohrával si se sponou pásku a následně se zipem… Pomalounku mu ho rozepínal a Bill vzrušením hlasitě vzdychal a nebral ohled na morálku nebo na to, že je to proti přírodě. Dokázal se soustředit jenom na Tomův jazyk, který ho laskal na podbřišku. Bill tam cítil motýlky… Nevěděl, jak si to vysvětlit… Přišlo mu to tak zvláštní, že jej líbá a laská jeho dvojče a jeho to neskutečně vzrušuje! Tom mu stáhnul kalhoty a sjížděl Billa pohledem. Nemohl uvěřit, že tohle tělo bude patřit jemu. Billa Tomův zrak pálil na pokožce. Nevěděl, jaký má Tom výraz ve tváři, protože měl zavázané oči. Tom se přímo rozplýval nad tou krásou. Bill mu připadal dokonalý. Rukou mu přešel od trupu až po lem boxerek. Pomalu je stahoval, ale Bill nechtěl pomalu. Měl pocit, že už to nevydrží… Už mu vůbec nepřekáželo, že je to Tom, co ho dokázal takhle vzrušit.
Tom ho jemně vzal do ruky a Bill vykřikl slastí… Pak jej dráždil jazykem a Bill se prohýbal jako luk a hlasitě vzdychal. Zmítal sebou, když mu sál špičku penisu. Tom věděl, že to Bill dlouho nevydrží, vzal ho celého do úst a rytmicky pohyboval hlavou. Bill se svíjel na posteli, ještě několikanásobně více než předtím a pokoušel se vytrhnout ruku z toho pevného sevření. Ten pocit, co právě zažíval, byl pro něj neuvěřitelný… Billovým tělem náhle proběhla vlna rozkoše, slastně vykřikl Tomovo jméno – přišlo jeho vyvrcholení. Zaplnil Tomova ústa a ten poslušně polykal. Byl to pro oba silný zážitek.
Bylo už po všem. Billův orgasmus naplno odezněl a Tom ho odpoutal – stáhl mu šátek, který měl na očích… V bratrových očích viděl velký zmatek.
Toma trápily myšlenky typu: Nelíbilo se mu to snad? Bude mě za to nenávidět? V pokoji vládlo ticho, jen Billovo hluboké dýchání ho přerušovalo. Bill nevěděl, co si má myslet. Nikdy nezažil nic tak silného jako tohle, ale zároveň měl strach, že pro Toma to byl jen další incident na jednu noc. Tom hned poznal, na co bratr myslí. Měl chuť zasmát se nad bratovou nevinností. Jemně přitiskl svoje rty a něžně je otíral o ty jeho a zašeptal mu do ouška: „Miluju tě, bráško!“ Bill vyhledal jeho ústa a tentokrát mu polibek opětoval. Tomovo vyznání jej přesvědčilo.
„No, tak jaké bylo tvoje poprvé?“ vyzvídal Tom a něžně bratra hladil po tvářích…
„Nevím sice, jak se to jmenovalo. Ale bylo to nádherné!!“

autor: DarkAngel, Peťushka
betaread: Janule

9 thoughts on “Psychotest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics