Léčba

„Tomeee… neblbni, já nejsem nemocný,“ chraptěl mladší z Kaulitz twins, Bill. Byl nucen utíkat před svým starším bratrem, který ho honil po celém bytě s teplým čajem a dekou v ruce.
„Já už nemůžu,“ padl Bill udýchaně na jednu z pohovek.
„No vidíš, že to jde,“ usmál se spokojeně Tom a svalil se na svého bratra.
„Mně ale nic není,“ odstrkoval ho Bill a snažil se utéct, což se mu po pár minutách skutečně podařilo. Sebral poslední síly a běžel po domě, jak nejrychleji mohl.
„Tomí, neblbni. Já už fakt nemůžu,“ padl rozesmátý Bill na postel ve svém pokoji.
„Tak hele Billí… buď to půjde po dobrým..“ svalil se Tom na Billa, „nebo po zlým,“ dodal a hodil přes Billa deku.
„Po zlým?“ usmál se provokativně Bill a olízl si rty.
„Tohle nedělej,“ zašeptal Tom a na důkaz vážnosti po něm hodil naštvaný pohled.
„A co znamená po zlým?“ usmál se svádivě Bill, nedbajíc na varování.
„To znamená, že tě takhle pěkně zabalím a donutím vypít ten čajíček,“ usmál se Kaulitz starší a přesně tak udělal.
„Tomí, neblázni,“ smál se Bill a snažil se vymotat z deky, zatímco Tom se snažil o přesný opak.
„Tomí, ale když…“ zarazil se Bill.
„Co když?“ podíval se na něj Tom, pohledem slétl na jeho rty.
„Když mě to nebude bavit samotného,“ mrkl na něj Bill se smutným kukučem.
„Tohle nezkoušej. Vždyť víš, že pak neodolám,“ bránil se Tom.
„No tak Tomííí…“ zamrkal na něj Bill.
„Ty jsi ale vyděrač,“ obvinil ho se smíchem Tom.
„Ne ne… já jsem tvůj malý bratříček, na kterého bys měl dohlížet,“ usmál se Bill a našpulil své rty, kterými doháněl Toma k šílenství.
„Tak když si to můj bratříček přeje,“ usmál se Tom lišácky a zabalil Billa do deky ještě víc.
„A… co když bude bráška chtít i něco jiného než bratrského?“ zamrkal Bill.
„Třeba tohle?“ nahnul se nad něj Tom a zlehka ho políbil.
„Třeba tohle,“ potvrdil Bill s úsměvem a sepnul své ruce za Tomovou hlavou, aby mu neutekl. „Tomí, mně je zima,“ zadíval se na něj Bill najednou.
„Zlatí… a copak bych měl udělat?“ ptal se Tom.
„Zahřát,“ protáhl se spokojeně bráška.
„A jakpak?“ usmíval se Tom.
„Já bych se chtěl… mazlit,“ natáhl k němu svoje ručky Bill.
„A nebude ti zima?“ provokoval Tom, ale zajel svojí rukou pod deku.
„Broučku, pamatuješ si na náš první večer? Jak jsi mi svázal ruce?“ nadhodil Tom po chvilce, kterou bratři strávili líbáním a hlazením toho druhého.
„Já nechci. Prosíím,“ upřel na Toma svůj smutný pohled Bill.
„A dáš ručky aspoň za hlavu?“ prosil ho Tom.
„Tak… tak dobře,“ povolil po chvilce Bill a poslušně dal ruce za hlavu, kde se chytil pelesti postele. Tom ho za to odměnil sérií polibků na krk. Zajel rukou pod jeho tričko, které pomalinku vyhrnoval a každé odhalené místečko políbil. Kroužil rty po bříšku, směřoval nahoru. Cítil, že Billův dech se zrychlil. Potěšilo ho to. Když zarejdil jazykem na Billovu bradavku, bratříček vydechl.
„Ty se chvěješ,“ usmál se Tom na brášku.
„A ty se divíš?“ vydýchával se Bill. Tom se jen spokojeně usmál a pokračoval ve své práci. Kroužil jazykem kolem bradavek, zatímco jedna ruka potají putovala směrem k rozkroku Billa. „Tomí..“ vyjekl Bill, když ucítil na žaludu bratrův palec, jak ho jemně hladí. Jeho dech se zrychloval čím dál víc, mezi výdechy se začaly vkrádat steny. V jednu chvíli už nemohl vydržet to přímé dráždění a prudce vymrštil ruce k Tomovu triku. Ten mu v ničem nebránil, naopak. Vydatně mu pomáhal a zbavoval oblečení obou, dokud nebyli nazí.
Tom se opatrně vyhoupl na Billa. Zavrtěl se mu v klíně tak dráždivě, až si Bill myslel, že předčasně vyvrcholí. Vzrušením zatínal pěsti do prostěradla a přál si, aby Tom už konečně dodělal svoji práci. Tom si najednou lehl celým tělem na Billovo. Roztáhl Billovi ruce a propletl s ním prsty, jako kdyby spolu letěli. Poté se začal pomalu třít svým klínem o Billův. „Tomí…jsi..užásnej,“ vyhekával Bill mezi slastnými nářky a prosbami.
Obě těla vypadala, jakoby k sobě srostla. Tom se tiskl co nejvíce na Billovo tělo, které se naopak vzpínalo a tak se otíral o Tomův klín ještě příměji. Tom opět zabloudil rukou na Billovo přirození a palcem jemně přejížděl přes přecitlivělý žalud. Bill zoufale sténal, jako kdyby mu šlo o život. „Netrap… mě,“ žadonil omámeně.
Tom bratra dravě políbil a v následující chvíli se jeho ústa objevila u Billova klínu. Obkroužil jazykem žalud a bez průtahů si vložil jeho penis do úst. Cítil, že Bill má už blízko k vrcholu a tak nepotřebuje žádné citlivé a pomalé zacházení. Sál Billův penis, zatímco svojí rukou obtočil své přirození a pohyboval rukou ve známém tempu. Bill se pod jeho doteky vzpínal, naříkal, sténal Tomovo jméno a jeho zdrobněliny. Už… už… jeho tělo se vzepjalo ve vrcholné křeči a Tom pocítil v ústech hřejivé teplo s neobvyklou chutí. Během pár vteřin, kdy jeho ruka odváděla svojí práci, explodoval i Tom.
Když se oba bratři trochu vydýchali, vtáhl Tom Billa do své náruče a přehodil přes oba deku. „Bylo to… dokonalý,“ usmál se na něj Bill. Tom ho jen s úsměvem políbil a pohladil po zpoceném čele.
„Ta tvoje lěčba ale zabírá. Cítím se o hodně líp než předtím. To budeme muset někdy zopakovat,“ mrkl na něj Bill těsně předtím, než usnul.

P.S. hm… co na to říct. Přesvědčili jste mě, že bych mohla napsat ještě jednu povídku. Moc vám za to děkuju.. je to pro mě nový pocit, psát takovéhle povídky. Snad jsem vás tímto potěšila a napsala to podle vašich představ. A doufám, že se zase dočkám tak skvělých komentů jak předtím, fakt jste mě potěšili =). Díky moc =)

autor: Weryska
betaread: Michelle M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics