Fact or fiction

Dovolte mi malý komentář!
Tenhle příběh je hodně zvláštní. Nepsala jsem ho já a vlastně se ani neví, kdo ho napsal. Tenhle příběh mi poslala jedna kamarádka, která si to přeložila z jednoho DE blogu. S jejím vyžádáním nesmím zveřejnit adresu blogu. Nevím, proč to nechtěla. Možná proto, že je ten příběh až nějak „podezřelý“. Nechci tady ze sebe dělat blázna a roztrubovat tu věci, co možná ani nejsou pravda, tak radši končím. Určitě si to přečtěte. Je to velmi zvláštně napsané. Ten příběh ani tak ne, ale spíš ta přezdívka na konci příběhu. Co víc říct?
Pěkné počtení
Nathanya
Utrpení. Moc dobře znám toto slovo. Trápím se kvůli… Koho to zajímá? Teď už vlastně nezajímám nikoho. Jsem jenom obyčejnou loutkou všeho toho humbuku kolem nás. Jsem loutka, kterou nikdo neslyší, jak volá o pomoc. Ani ten člověk, na kterém mu záleží ze všech nejvíc. Připadám si až hloupě, když se tady z toho vypisuji. Stejně mé trápení a zvrácenost nikdo nepochopí. Hnusil bych se jim i jemu, ale nejvíc se hnusím sám sobě, že jsem dovolil tomu v sobě růst. Lásce k němu. Vím, že mé prosby nebudou vyslyšeny, a moje duše klesne zase o něco níž. Do propasti, do které se propadám. Utrpení a strach. To je teď náplň mého života. Utrpení, že moje city nebudou opětované a strach z toho, co bude se mnou dál?!
Nedávno se mě David zeptal, proč jsem poslední dobou tak zamlklý, proč se nesměji a proč se každých straním a proč s nimi společně bývám tak málo. I ty už ses mě ptal, ale já ti neodpověděl. Jen jsem zbaběle utekl. Ani tvé volání mě nezastavilo, běžel jsem dál a dál až do svého pokoje. Oh, proč mi to děláš? Copak nic nevidíš? To jsi vážně tak slepý? Nebo to spíš nechceš vidět? Víš kolikrát jsem kvůli tobě probrečel noc? Víš kolikrát s tebou musím mluvit se sebezapřením? Už se tě nesmím ani dotknout, bojím se toho! Jediný okamžik, na který rád vzpomínám a přehrávám si ho v hlavě, je, jak jsme letos vyhráli Echo. Tam jsem tě mohl obejmout. Tvá vyčkávající náruč čekala jenom na mě. Ale z tvé strany to bylo pouze bratrské obětí .
Už hodněkrát jsem se snažil skoncovat s city, co k tobě chovám, ale nešlo to. Má láska je silnější než já sám. Už nemám ani sílu žít. Ale říkám si „musíš tu zůstat, pro něj, co kdyby jednou…?“ Já vím, dávám si marné naděje, ale aspoň něco teď mám. Naději. Trhá mi srdce, když tě vidím s nějakou dívkou. Ať už flirtovat nebo tančit na nějaké party. Vždycky musím utéct. Nemohl bych se na to dívat. Jak rád bych byl na jejím místě, ale to se mi bohužel nepodaří.
Když jsem si jednou prohlížel pár fan stránek, tak jsem s úděsem zjistil, že je na nich incest o nás dvou. Akorát úplně jiný příběh. V příběhu stojí, že se ti dva milují. Přitom v reálném světě je pravda jiná a krutější. Jen jedno srdce dvou bratrů po tom druhém touží. To mé. Moje srdce ti bude vždycky patřit. Ty sis ho ukradl, sice o tom ani nevíš, ale je to tak.
Navždy Tě budu milovat, moje city se k tobě nezmění a tvoje bohužel asi taky ne.
Navždy tvůj …
Secret-boy

poslala: Nathanya
betaread: Michelle M.

5 thoughts on “Fact or fiction

  1. Uplně v klidu to mohl napsat kdokoliv,ale je hezká představa tomu věřit…Baví mně tomu věřit x)

  2. zvlášť ten poslední odstaveček se mi zdá až opravdou, fakt že jo…"V reálném světě je pravda jiná a krutější…" Líbí se mi to 😉

  3. je to fakt moc hezky napsaný, ale nezdá se mi, že by to fakt psal, ale stát se může všechno no 🙂 at tak či tak, chudák 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics