Petice za Billovo uzdravení

Zase jednou podpoříme fan-akce – jak jistě víte, Billa zklátila laringitida (je to hnus hnus hnus, je mi ho doopravdy líto, s tímhle jsem dřív často ležela v nemocnici, je to vážně bolestivý..nedivim se, že nemůže vydat ani hlásku..) a myslim si, že by ho mohlo potěšit, když uvidí, že v nás má oporu..takže vás prosím o věnování jednoho podpisu sem, do téhle petice..je to přehlednější než maily (který jsem mimochodem taky posílala) a čím vyšší číslo, tím lepší pocit z toho (snad) bude mít..x))

7 thoughts on “Petice za Billovo uzdravení

  1. Ty jo nez sme neco vymyslela…Tak me málem kleplo..,ale co neudelám pro toho chudácka v postílce s teplomerem v pusince a s cajíckem vedle postílky….Jee uplne ho vidím…Jak chrchlí..:D mno skoda ze s nm není Tom:D

  2. Beztak Tomík sedí vedlě něho drží ho za ruku a šeptá mu konejšivá slovíčka….K tomu ho občas políbí

  3. jo laringitídu sem taky měla, je to nepříjemný jak osina v zadku..vůbec mu ji nezávidím–ve špitále sem ležela pekelně dlouh a jako už byh to nechtěla zažít..

  4. jo laringitýdu jsem měla když jsem byla malá … každejch půl roku jsem jezdila v noci do nemocnice protože jsem nemohla vůbec dejchat … v dospělosti nevim jak se to projevuje xD je mi teprve 15 že ? xDxD

  5. hm… ja ji taky mela… pul roku sem se bala lehnout protoze sem pak nemohla dejchat xD a ted mam nasledky pravdepodobne do konce zivota, mam o hodne hlubsi hlas.. a vubec nemuzu zpivat.. prosim at je to u Billiska jinak!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics