How does Tom like it (2/2)

Originál povídky

„Má to Tom rád pusou?“ Zeptal se Bill nevinně a olízl si spodní ret, ukazujíc tak kovovou kuličku, se kterou se tak rád předváděl.
Tom polkl a se zaujetím sledoval bratrovy rty.
„Oh, Tom si myslí, že se to naučí.“

Bill se zakřenil. Tucty představ, které ho dříve trápily, nyní zaútočily na jeho mozek. Konečně se mu podařilo rozluštit zapínání bratrova opasku. Silně s ním trhl, dokud se celý nevyvlékl ze smyček na Tomových džínech. Odhazujíc pásek, se Bill vrhl na přední část kalhot. Tvrdě škubal s džínovinou, dokud nebyly všechny knoflíčky volné. Podíval se na Toma, který se slabě usmíval.
„Tom je nějaký netrpělivý, že?“ řekl Tom, dívajíc se na Billovy ruce, jak tahají za pas jeho kalhot, aby je stáhly dolů. Bill ignoroval bratrovo škádlení a prsty zahákl za okraj jeho boxerek. Tom trochu nadzvedl boky, takže trenýrky mohly být staženy také.
Bill cítil, jak mu vysychá v krku, když konečně odhalil bratrův penis – Tom byl netrpělivý. Stáhnul obojí, jak džíny tak boxerky, dolů. Spolu s tím stáhl i bratrovy boty a ponožky. Takže byl Tom na půl těla stejně nahý jako sám Bill. Podíval se na Toma, který jej upřeně sledoval a pravděpodobně čekal, co jeho bráška udělá dál.
Bill polknul. Nevěděl, co dělat dál. Tom se posadil a přetáhl si přes hlavu triko, zároveň s tím i kšiltovku.
Bill vzdychl, jak si Tom lehal zpět na polštář. Mohl stěží uvěřit tomu, že má svého bratra vedle sebe kompletně nahého, nahého a tvrdého. Bill se zachvěl a připlazil se zpět nahoru k polštáři, očima slídíc po odhalené kůži.
Posadil se vedle Toma a při okusování spodního rtu se snažil, aby nevypadal moc nervózně. Jako teorie se všechno jevilo jako úžasný nápad, ale teď, když to měl Bill před sebou, se najednou cítil vystrašeně a styděl se. Co když to neudělá tak, jak Tom chce? Nikdy tohle nedělal. Před pár lety mu to sice udělala jedna holka, ale jediné, co si pamatoval, byla teplá ústa, která byla tak překvapivě příjemná, že vyvrcholil prakticky okamžitě. Jeho bratr to bezpochyby zažil už nesčetněkrát a Bill chtěl, aby se tohle Tomovi líbilo, zvláště po tom, co Tom před chvílí udělal pro něj.
V krku se mu udělal knedlík, jak se střetl s bratrovým pohledem. Starší z dvojčat si přejelo dlaní po hrudníku, poté si dlaní lehce pohladil vrcholek svého vzrušení, vypouštějíc z úst tichoulinký sten, nad vlastními doteky.
Bill zakňoural, když uviděl, že jeho bratr dělá přesně stejnou věc jako on, když začíná. Tomův pohled byl zabodnutý do toho jeho, jak pokračoval se sebeobjevováním, klouzajíc po svém ztopořeném penisu a varlatech.
S ustupující stydlivostí, Bill plácl Toma přes ruku a odtáhl ji od místa, kde se právě dotýkala. Tomovy oči se rozšířily překvapením a z jeho hrdla uniklo souhlasné zamručení.
„Hmm … může se tě dotknout?“ zeptal se Bill tiše a ucítil teplo, jak se mu rozlila červeň po lících.
Tom se jen tak tak udržel, aby neprotočil oči. „A kdy se Tom začal ptát o svolení?“ Dloubnul Billa do boku a pak ukázal na své vzrušení. „Navíc já ti to ani povolit nemůžu, takže se mě radši koukej dotknout!“
Bill se zasmál, pouštíc tak opět něco ze svojí nervozity. Lehl si vedle Toma, stejně jako bratr předtím vedle něj, a pomalu svojí dlaní přejížděl po jeho boku. Tom se trochu zavrtěl a Bill se rozhodl ho netrápit.
Obtočil prsty okolo jeho vzrušení. Bill se usmál nad povzdechem, který Tom vypustil a stiskl jeho penis těsněji, přesně, jak mu bratr předtím ukázal na něm. Pevně hladil Tomovo vzrušení od kořene ke špičce, ale přestal, když Tomovi utekl hluboký sten.
„Myslel jsem, že si říkal, že Tom nedělá moc hluk?“ zamumlal škádlivě, obdivujíc bratrův klidný výraz v obličeji. Oči měl zavřené a ústa lehce pootevřená.
Tom nechal oči zavřené a s úšklebkem odpověděl. „Nedělá, ale Bill dělá.“
To Billa rozzlobilo. To není fér!
Počkej, já ti dám, pomyslel si, jak se díval na bratrův culící se obličej.
Opatrně, aby mu nerozdrtil nohy, si na něj Bill obkročmo sedl a pohodlně se usadil, takže měl Tomovo vzrušení lehce na dosah. Tom otevřel oči a pozvedl obočí.
Se sladkým úsměvem Bill jedním prstem lehounce přejel po spodní straně Tomova penisu.
„Mmmm, ano.“ Mumlal Tom a trochu kroutil boky.
Bill se zazubil a uchopil bratrovo vzrušení oběma rukama. Tvrdě pohyboval v obou směrech, nahoru i dolů, takže se dlaně setkaly vždy v půlce.
Šokovaný Tom zaskučel a snažil se bratrovy ruce odrazit stranou, ale Bill jej nenechal.
„Ah! Sakra! Ah, kruci!“ Křičel Tom, trhajíc boky nahoru, tak rychle, jak jen mu dovolila bratrova váha na nohou. Bill by se smál při pohledu, jak sebou Tom nekontrolovatelně mlátí, kdyby mu ta podívaná nekroutila vnitřnostmi – v dobrém.
„Přestaň! PŘESTAŇ!“ zasyčel na něj Tom. Vzal vedle sebe polštář a hodil jej po svém dvojčeti.
Bill se rozesmál a uhnul. Pustil hekajícího bratra, který okamžitě spadnul zpět na polštář a snažil se chytit dech. Bill chtěl vidět Toma, jak ztrácí kontrolu nad sebou samým a nejvíc ze všeho toho chtěl být příčinou.
„Copak?“ zeptal se Bill něžně, s očima doširoka otevřenýma, „nebylo to dobré?“ Měl co dělat, aby se nezačal šklebit.
Tom se na něj upřeně zadíval. „Ty víš, že to bylo dobré! Až moc dobré. Ježiši!“ Těžce oddechoval a rukama si překryl obličej. „Kdybys pokračoval, nevydržel bych už ani třicet vteřin.“
Bill se k němu boky přitiskl a nehtem mu lehce přejížděl po kyčelní kosti. „A to by bylo špatně? Proč?“
Tom měl hlavu stále schovanou pod rukama. „Protože ty víš, že chci abys … ty víš co chci.“ Zanaříkal, tlačíc svoje boky proti Billovým, který se lehce zasmál.
„Jo, ale chce to Tom?“ zeptal se chraplavě zatímco rukou hladil Tomovo břicho.
„Ano, chce to! Chce to!“ vykřikl Tom s náznakem zoufalství v hlase. Trochu roztáhl prsty, aby mohl kouknout na Billa. „Chce to?“
Bill si olízl rty a sklonil se, dokud nebalancoval nad bratrovými slabinami. Oči nepustil z těch Tomových, které stále vykukovaly zpoza dlaní. „Ano, chce to.“
Ale stále neskončil s mučením svého bratra. Pomalu se přeplazil, až byl obličejem nad Tomovým hrudníkem. Podíval se nahoru na Toma, pozorně ho sledujíc. Oči mu padly na jeho lehce pootevřené rty. Zajímalo ho, jak moc hloupé by bylo, kdyby jej políbil. Opravdu to chtěl, ale nevěděl, jak by se na to tvářil Tom, mohlo by mu to přijít moc … intimní. Blbost, pořád zvažoval co dělat, ale pořád si nebyl jistý. Raději se proto rty přisál k Tomově bradavce, spokojený, když se bratr pod ním zavrtěl a slabě zasténal. Cítil, jak se mu Tomova ruka probírá vlasy. Zastavila se, aby vychýlila jeho hlavu, takže se díval bratrovi znovu do obličeje.
„Prosím.“ Tomovy oči byly ztmavlé, výraz prosebný. Bill to dále ignorovat nemohl. Naposledy políbil bradavku, se kterou si hrál a rty si razil cestu dolů po bratrově hrudníku a břiše. Užíval si, jak se každý sval pod jeho rty jakoby napnul.
Tom slabě zamručel, když Billova brada narazila do jeho vzrušení. Bill se zastavil na místě a sledoval Tomův výraz, jak se mazlil s jeho penisem, jak jej škádlil nosem a lící po něm přejížděl nahoru a dolů. Cítil na sobě Tomův pohled, když konečně vyplázl jazyk, aby olízl špičku jeho vzrušení. Odpovědí mu bylo tiché zasténaní jeho bratra.
Bill sjížděl jazykem dolů, pamatoval si, co mu Tom řekl o svých varlatech. Bill sám měl rád, když se dotýkal svých, takže počítal s tím, že bratrovi se bude líbit, když mu je bude dráždit jazykem. Usmál se, když sebou Tomova noha škubla.
„Oh bože … to je dobré.“ Sténal Tom, jak Bill vsál jedno jeho varle do úst. Bill se ústy kousek přesunul, aby si mohl pohrát i s druhou stranou. Tom se zmohl jen na zrychlené dýchání.
Bill se vrátil zpět a ruce nechal klouzat po bratrově břiše, jak vzal jeho vzrušení konečně pořádně do úst. Bylo to mnohem snazší, než předpokládal.
Tom sykl a boky vystrčil nahoru. Bill doširoka otevřel oči překvapením, když byl Tomův penis skoro zaražený do jeho krku. Trochu se odtáhl a rukama bratra přidržel u matrace. Potřeboval tohle mít pod kontrolou. Vytvaroval ze rtů těsný kroužek a začal Toma pomalu zpracovávat.
„Sakra … Sakra.“ Šeptal Tom a prsty zarýval do prostěradla. „Bille …“
Bill se odtáhl od bratrova penisu pryč a zvedl obočí.
Tom se přestal zmítat po posteli a zadíval se na Billa. „Co? Proč jsi přestal?“
Bill se zazubil.“Bill taky nesténá své vlastní jméno.“
„Ah, ty BLBČE!“ zakňučel Tom, líce zrudlé.
Bill byl nadšený. Nikdy ho nenapadlo, jaká může být sranda, mít kontrolu nad svým bratrem. Tom se samozřejmě nemusel ničeho obávat. Nyní, když ho Bill ochutnal, pro něj bude problém udržet svá ústa od bratra. Cítil to, jako akt úcty.
„No tak.“ Usmál se sladce Bill a špičkou nehtu opatrně přejížděl po délce Tomova penisu. Jenom lehounce, aby ho nezranil.
Tom se otřásl, oči široce otevřené.
„Fajn.“ Procedil konečně skrz zuby. Dal si ruce přes obličej a zasténal.
„Tome, Tome, TOME, prosím nepřestávej…“ zalapal Tom po dechu, zrudlý obličej ukrytý pod rukama.
Bill také zasténal. Téměř okamžitě vzal bratrův penis zpět do úst a začal jej tvrdě sát. Cítil jak jej Tom lehce tahá za vlasy, ale to ho teď nezajímalo. Tom v jeho ústech byl kluzký a vlhký. Bill tak okusil preejakulát a vsál bratrův penis ještě hlouběji.
„Jo, ano ano ano.“ Naříkal Tom a z jeho úst vycházel zvláštní broukavý zvuk.
Bill sjel jednou rukou níž, aby mohl znovu jemně stisknou Tomovy koule a náhodně zatlačil dlaní proti bratrově zadku.
Tom vykřikl. Bill už chtěl přestat a zeptat se, co se stalo, ale ucítil jak se Tom posouvá víc na jeho dlaň. Pochopil, že narazil na něco dobrého a tak přejel dlaní po bratrových varlatech a začal jemně dráždit citlivou kůži u Tomova konečníku.
„Už budu.“ Lapal Tom po dechu, napínajíc se pod svým dvojčetem.
Bill se odtáhl a našpulil rty. „Už? Ale já jsem sotva za – “ nedokončil, když ucítil něco teplého a vlhkého, jak zasáhlo jeho rty a bradu. „Oh.“ Vzal Tomův penis a párkrát zapumpoval, nechaje tak bratra se udělat úplně.
Tom vykřikl a záda propnul do oblouku, než sebou těžce hodil zpět na matraci. Podíval se na Billa a zakňoural.
„V pořádku?“ zeptal se Bill jemně, olizujíc hustou tekutinu z brady a z prstů.
Tom přitakal a stále lapal po dechu.
„Promiň,“ řekl Bill. „Neměl jsem přestávat.“
Tomovi uniklo slabé zasmání. „To je v pořádku..“ řekl, „Ty můžeš dělat všechno, co budeš chtít … Bille.“
Bill se na něj usmál, víc než šťastný, že už může být sám sebou. „Opravdu? Všechno?“ zamumlal a pomalu se plazil po bratrově boku.
„Po tomhle? Ano, všechno.“ Odpověděl Tom a sjížděl Billa pohledem směrem dolů, kde byl jeho bratr znovu vzrušený.
Bill se zazubil a lehl si obličejem vedle toho Tomova. Šťouchnul bratra do nosu tím svým a něžně jej políbil.
Tom se tiše zasmál. „Typický Bill. Já řeknu všechno a ty se chceš líbat.“ Podržel si bratrovu bradu mezi prsty a upřeně se na něj zadíval. „Tom by se se mnou miloval.“
Bill cítil, jak se mu pod bratrovými slovy zkroutily vnitřnosti. Opravdu by ho to Tom nechal udělat?
Zrudnul a hlavu si zabořil do Tomova ramene, takže se na něj nemusel dívat. „Místo toho, se může Tom milovat se mnou.“ Zašeptal.
Tom lehce zasténal a stáhnul si Billa na hrudník, kde jej objal. „Ano, to Tom může určitě udělat … jen co se Tom trochu vzpamatuje.“ Nechal svou ruku volně spadnout na postel podél boku.
Bill se zasmál. „Dobře, ale ať to netrvá moc dlouho.“ Přitiskl se blíže k bratrovi a třel si vzrušení o jeho stehno.
„Neboj.“ Slíbil Tom a políbil jej.
***
„Mmmmm, Tom miluje cornflakes.“ Řekl Tom vesele, zatímco si misku až po okraj plnil svými oblíbenými cereáliemi.
„Nech si nějaké místo pro mléko, blbče.“ Smál se Georg.
Bill se smál také, míchajíc lžičkou ve své vlastní misce. Byli zpátky v tourbuse a Tom si užíval spousty zábavy, když ostatní otravoval s tím, jak sám sebe oslovoval ve třetí osobě. I když Gustav byl jediný, koho to skutečně otravovalo. Georgovi to přišlo legrační a Billův žaludek pokaždé udělal radostí kotrmelec, když Tom takhle něco řekl. Věděl, že je to míněno pro něj.
Ráno, po jeho noci s Tomem, se Bill obával, že by celou situaci mohl jeho bratr ignorovat. Nebo ještě hůř, že by ignoroval jeho.
Sbalil si všechny své věci a nervózně čekal v pokoji na Davida, až si jej přijde vyzvednout. Byl poslední, kdo měl opustit hotel, nepřipravený čelit tváří v tvář Tomovi a případným důsledkům, než opravdu musel.
Šoural se k místu, kde měli zaparkovaný autobus. Georg už na něj křičel ze dveří, ať pohne. Domyslel si, že Tom a Gustav už jsou uvnitř a čeká se jen na něj. Ale jakmile vešel do autobusu, ucítil, jak se mu na záda přitisklo něco teplého a zaslechl slova šeptaná do ucha.
„Ah ano, pospěš si. Tom nerad čeká.“
Billovy vnitřnosti okamžitě roztály a on věděl, že všechno bude jinak, že všechno bude lepší.
„Oh ano, Tom miluje i mléko.“ Řekl Tom a popadl láhev, kterou doteď držel Georg.
Bill sledoval, jak se Gustavovi trochu rozšířily nozdry. „Jestli Tom nepřestane, Gustav mu něco narve do prdele.“ Zamumlal bubeník.
Tom se na Gustava zazubil. „Raději si dej pozor Gusti, Tomovi by se to mohlo líbit.“ Poslední část zašeptal, ale přesto jej všichni slyšeli.
Gustav vyprskl svou kávu a Georg zařval smíchy.
Bill se jen tajně usmál do svým cornfalkesů, protože on jediný věděl, že by se to Tomovi opravdu líbilo.

autor: Haylzee
překlad: Crowley
betaread: Janule

29 thoughts on “How does Tom like it (2/2)

  1. Bože, toto je posledná poviedka od Haylzee čo je tu preložená, budem musieť začať čítať od začiatku. To je neskutočné aké klenoty stvorila. Milujem Haylzee. A obrovské ĎAKUJEM za preklad Crowley.

  2. Tak tohle je boží, to je boží, to je boží!! ^^ 😀 Pro nadržence paráda…tyjo, Hanička dává pět hvězdiček za tuhle úžasnou povídku ^^

  3. Ten konec je naprosto bezkonkurenční! 😀 Naprosto výborná povídka! Moc se mi ten nápad líbil, to jak Bill tajně přišel k tomovi do pokoje..ach, vážně krása! 🙂

  4. Súhlasím. Celá poviedka super, ale ten koniec… Toto rozhodne nemá chybu. Ďakujem za dokonalý preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics