Potají

Je asi kolem deváté hodiny ráno. Kluci jsou zrovna na turné. Včera v noci dorazili na hotel a padli totálně vyčerpaní do postele. Bill s Tomem si samozřejmě vyžádali pokoj spolu, jak už to bývá zvykem, a Georg a Gustav se ubytovali ve vedlejším pokoji.
Kluci si plánovali, jak si spolu užijí v noci soukromí, ale jakmile včera večer ulehli do postele, zmohli se akorát na pár polibků a letmých doteků a pak usnuli přituleni k sobě.
Bill právě vyšel z koupelny. Tom ještě ležel v posteli a zpod peřiny mu koukaly jen dredy a noha. Bill ho chvíli s úsměvem pozoroval. Trošku ho mrzelo, že včera zaspali jejich příležitost. Přistoupil k posteli a trochu odkryl přikrývku z Tomova obličeje. Tom vypadal vážně jak malý andílek. Oči měl pevně zavřené a pravidelně oddechoval. Bill mu odhrnul dredy z obličeje a lehounce ho pohladil po tváři. Připadal mu tak sladký… tak strašně nevinný…líbilo se mu ho pozorovat, když o tom jeho bratr neví…Rád se díval na jeho přirozený výraz a ne na naučené výrazy cool týpka.
Chvíli se kochal pohledem na jeho tvář a pak sjel očima na jeho nohu, vystrčenou zpod přikrývky. Dotknul se Tomova kolene a rukou pomalu jel výš a výš, až se dostal k okraji peřiny. Zarazil se… Pocítil trochu vinu, že takhle Toma objevuje a dotýká se ho, když o tom jeho bratr neví… Chvíli pokoušel bojovat sám se sebou a přemýšlel, jestli má zajít ještě dál, a při tom přemýšlení si všimnul, že nevědomky jemně hladí Tomovo stehno… Když si uvědomil, jak neopatrně si počíná, rychle ucuknul rukou zpět a upřeně sledoval bratra, jestli se neprobudil. Jeho bratr ale neměl o jeho počínání ani ponětí. Bill se tedy rozhodl pokračovat dál… Nemohl si přece nechat ujít tuhle jedinečnou příležitost… chtěl si užít každou částečku Tomova těla, aniž by do toho jeho bratr nějak zasahoval… opatrně tedy odhrnul peřinu z Toma úplně… v tu ránu se mu zatajil dech… viděl už sice Tomovo tělo mnohokrát, ale pokaždé ho to dostalo na kolena. Tom ležel na boku, jen v trenýrkách… Bill položil ruku na Tomův bok a začal rukou pomalu a lehce přejíždět po Tomově těle… nechal své prsty klouzat po Tomově dokonale hladké pokožce… přesunul se směrem na hrudník a bříšky svých prstů přejel přes Tomovy bradavky… Tom se náhle nepatrně zachvěl… Bill se polekal, ale ruku z Tomova těla nesundal… měl strach, že by teď každým sebemenším pohybem mohl Toma polekat…
Upřeně sledoval několik minut bratrovu tvář… ten ale začal opět pravidelně oddechovat. Bill ještě chvíli počkal a pak se zase odvážil pokračovat. Bylo to sice nanejvýš riskantní, ale už zašel příliš daleko… sám sebe jen tímhle brouzdáním po Tomově těle vydráždil natolik, že už nemohl jen tak přestat… rozhodl se opustit Tomovy bradavky… bylo to dost nebezpečné místo – Tom tam je velmi citlivý a dál ho tam dráždit by ho mohlo probudit… Bill sjel na Tomovo dokonale ploché bříško… chvíli objížděl prsty okolo Tomova pupíku, ale pak mu ruka začala klesat níž a níž… cítil, že se mu zrychluje dech… jen maličko zajel prsty pod lem Tomových trenýrek a jemně laskal jeho podbřišek… nejradši by svou ruku strčil do Tomova rozkroku úplně, ale to bylo pro něj v tuto chvíli tabu. Nemohl to riskovat, nechtěl bratra probudit. Proto jen opatrně poposunul Tomovy trenýrky co nejníž mohl… odhalit Toma úplně se neodvážil. Ale i ten malý kousek navíc udělal s Billem hodně. V podbřišku začínal mít pocit, jako by mu tam poletovalo hejno motýlů. Roztřesenými prsty přejížděl po Tomově kůži… Najednou Tom vzrušeně vydechl – oči ale stále zavřené… že by mu Bill navodil příjemné sny? Jakmile Bill zjistil, že se Tom nevzbudil, ale cítí jeho doteky a prožívá je… začal být víc než vzrušený. Cítil, jak se mu napíná rozkrok… Začal hladit Tomův podbřišek intenzivněji… Tomovo vzdychání se stálo zrychlovalo… Bill začal také vzdychat… už to nedokázal vydržet… prudce zajel rukou na Tomův rozkrok a obepnul své prsty okolo Tomova přirození a začal jako v extázi pohybovat svou dlaní nahoru a dolů… v tom se Tom prudce posadil a Billovu dlaň zaplnila teplá tekutina…
Tom zmateně zíral na Billa jako v tranzu a pomalu mu docházelo, co se vlastně před malou chvílí stalo. Bill na tom nebyl o moc lépe. Pozoroval Tomův nechápavý, zmatený výraz, ruku stále v jeho rozkroku. Ani jeden se nepohnuli. Setrvali v tomto sousoší několik vteřin.
Tom se probral jako první.
„Ani se nehni. Zůstaň tu a nikam nechoď,“ zvedl se Tom a rychle vyběhnul z ložnice ven.
Bill zůstal sedět jako opařený. Ani se neopovážil pohnout – ani o píď. V hlavě měl teď totální zmatek. Nevěděl, jak si má bratrovu reakci vyložit. Jestli se mu to líbilo a nebo jestli je uražený. Cítil se napůl zvrhle za to, čeho se opovážil, a napůl vydrážděný z toho, co právě bratrovi způsobil. Seděl takhle asi dvě minuty a nechal ve své hlavě vířit myšlenky, až se v ložnici objevil Tom, ruce schované za zády.
Na tváři nevyzpytatelný, avšak trochu pobavený úsměv.
„Bavil ses dobře?“ zeptal se provokativně Billa.
Bill nebyl schopný slova. Nevěděl, co má říct. Jen na Toma trochu provinile koukal.
„No, každopádně. Ty ses pobavil, teď se ale budu bavit já… myslím, že si to zasloužím..“
Bill absolutně nechápal Tomova slova. Tom se k němu najednou vrhnul, povalil ho na záda a jazykem mu olíznul rty.
„Posuň se výš,“ přikázal mu. Bill uposlechl a lehnul si na polštář, v očích stále nechápavý výraz.
Tom se na něj obkročmo posadil, dlaně přitiskl na Billovy boky a silným, intenzivním pohybem přejel až nahoru k Billovým ramenům. Poté vrazil Billovi letmý polibek a své dlaně nechal klouzat po Billových pažích až k zápěstí. Pak mu ruce rychlým pohybem založil nad hlavu, z kapsy vytáhl jakýsi šátek, svázal Billovi ruce k sobě a pak ho ještě pořádně pevným uzlem připoutal k posteli.
„Tome, co… co… co to děláš?“ vykoktal ze sebe zaražený Bill.
„Jak už jsem řekl – před chvílí ses bavil ty, teď se budu bavit já,“ odpověděl Tom a provokativně se na bratrovi zavrtěl. Pod svými stehny ucítil bratrův napjatý rozkrok.
„Ostatně myslím, že stejně stále nemáš dost.“
Ano, Bill byl stále vydrážděný, ale jeho vzrušení se teď mísilo s nejistotou a značným překvapením. Nevěděl, co teď může od bratra čekat. Stále nevěděl, zda jeho zbrklé počínání bratra pohoršilo nebo rozvášnilo. Nevěděl, jestli to, co teď Tom provádí, je odměna nebo spíš malá msta.
Než Bill stačil své myšlenky dokončit, následoval další šok.
Tom vytáhnul z ruky další šátek a tentokrát zavázal Billovi oči. Bill se teď cítil naprosto bezbranný. Teď mu teprve došlo, že se ho Tom snaží dostat do stejné situace, v jaké se nacházel předtím on. Absolutní nemožnost cokoli udělat. Věděl, že jeho bratr je v sexu mnohem odvážnější a jeho choutky jsou mnohem zvrhlejší než ty Billovi. Naskočila mu husí kůže. Nevěděl, co může od bratra čekat. Měl rád něžnosti a teď měl strach, že bratr na něj „zaútočí“ příliš silně, že mu jeho doteky a věci, které s ním bude dělat, budou nepříjemné.
„Tome, prosím… sundej mi to. Já… já… se ti omlouvám… neovládl jsem se, ale nedělal jsem nic obscénního, já… já…“
Tom vycítil Billův strach. Přišel mu najednou tak rozkošný a bezbranný. Připadalo mu tak roztomilé, jak se jeho bratr obává. Pod svým tělem cítil, jak se Bill nepatrně chvěje.
Naklonil se k němu a pošeptal mu do ucha: „Nemusíš se bát. Neudělám ti nic, co by se ti nelíbilo. Budu k tobě něžný. To, co jsi mi právě udělal, bylo nejkrásnější probuzení, jaké jsem kdy zažil a já ti to chci vrátit. Neublížil bych ti. Uvolni se…“
Billa Tomova slova uklidnila, stále se ale chvěl. Bratr ho začal sladce líbat na rty a chlácholil tak jeho rozrušení. Po chvíli se už Bill uklidnil úplně a ochotně Tomovi jeho polibky vracel. Nechal vklouznout Tomův jazyk do svých úst.
Tom se začal na bratrovi pomalu pohupovat sem a tam. Líbilo se mu cítit pod svým penisem bratrovo vzrušení. Líbil se mu tento těsný kontakt.
Po chvíli se rozhodl přesunout se svými polibky o kousek níž. Začal jemně líbat a laskat jazykem Billův krk. Billovi každou chvíli unikl vzrušený sten. Najednou byl vděčný bratrovi za zavázané ruce a oči – tím, že nemohl nic dělat ani se dívat, si mohl každý Tomův dotek užít mnohonásobně intenzivněji. Tom začal jemně sát kůži na Billově krku a rukou přitom zajel Billovi pod tričko a dlaní mu přejížděl po jeho dokonale plochém bříšku. Pak opustil Billův krk, vyhrnul mu tričko, co nejvýš to šlo a začal jazykem laskat jeho pupík. Bill se začal opět chvět – tentokrát už ale ne strachem, nýbrž vzrušením. Tom se pomalu přesunul k Billovým bradavkám a začal je důkladně sát. Billovo sténání teď dosáhlo vyšších tónů. Tak slastné mučení snad ještě nezažil.Nejradši by Toma strhnul ze svého těla a natlačil si jeho ústa do rozkroku, ale pevně uvázaný šátek mu v tom zabraňoval. Tom moc dobře věděl, co svými doteky bratrovi způsobuje. Nepřestal ale v laskání jeho bradavek, jen sjel rukou k bratrovým kalhotám a rozepnul mu poklopec. Svými neodbytnými prsty začal putovat po bratrově rozkroku, ale stále ještě nezajel pod boxerky. Chtěl Billa maximálně vzrušit. Bill to ale tak necítil, nechtěl už déle čekat. Jeho bratr právě laskal najednou všechny jeho nejcitlivější erotogenní zóny a Bill měl pocit, že už to nevydrží, že každou chvíli exploduje. Začal se pod Tomem svíjet a prohýbat vzrušením a nedočkavostí. Jeho steny už začaly být nanejvýš hlasité a zoufalé.
„Tome… ach Tome… panebože… já to už nevydržím… prosím…“ Mezi jeho slova se vkrádaly vzrušené vzdechy… jeho dech byl zrychlený…
Tom tedy přestal laskat Billovy bradavky, sesunul se z bratra o kousek níž a nesnesitelně pomalu mu začal stahovat kalhoty. Billovi to připadalo jako nekonečno. Konečně se Tom dotknul lemu jeho boxerek a i ty sjížděly pomalu dolů. Tom si ale dal záležet, aby to bylo ještě pomaleji než předtím kalhoty.
Hrozně se mu líbilo a rajcovalo ho Billovo propnuté tělo, svíjející se v návalech vzrušení a jeho pootevřené rty, každou chvíli skousnuté Billovými zuby v návalu nedočkavosti.
Když byly i boxerky dole, Tom roztáhnul Billovi nohy. Nemusel se ani moc snažit, protože Bill se je svou nedočkavostí snažil roztáhnout, jak nejvíc dokázal.
„Bille?“ promluvil Tom. „Teď už to přijde…“
„Jo… přijde… tak dělej, prosím…“ vydral ze sebe mezi vzdechy Bill.
„Chceš, abych ti to udělal pusou?“ zeptal se opět pomalu a dráždivě Tom.
„Jo… chci… panebože… Tome, prosím… já hrozně to chci, už to nevydržím…“
Tom v životě nezažil Billa tak vzrušeného. Jemně si vložil jeho penis do úst a lehce podráždil Billův žalud špičkou svého jazyka.
„Ach Tome…“ bylo mu odpovědí.
To byl ale jen začátek. Tom se rozhodl Billa ještě víc vydráždit. Opustil jeho penis a začal sát jeho podbřišek kousíček pod Billovou vytetovanou hvězdičkou. Přitom bříšky svých prstů co nejjemněji šimral Billovy vnitřní strany stehen.
„Tome… panebože… Tome… prosím… ach… já… já… Tome, udělej mi to už… já… prosím…“ Bill už křičel. Cukal sebou a svíjel se. Spodní ret už měl naběhlý od věčného skousávání.
Tom ignoroval Billovy prosby. Věděl, že čím víc ho bude dráždit, tím větší mu pak navodí uspokojení. Jazykem začal šimrat vnitřní strany jeho stehen. Kdyby Bill neměl svázané ruce, vyrval by si vzrušením snad všechny vlasy. Kdyby aspoň mohl zatnout pěsti do prostěradla nebo drtit mezi svými prsty peřinu. To ale nemohl. Nemohl své vzrušení nikde kompenzovat. Nikdy to tak neprožíval… Cítil Tomův jazyk na svých stehnech. Všemožně se snažil natočit svým rozkrokem tak, aby se ho Tom dotknul svými ústy…
Tom začínal cítit, že už je toho laskání na Billa moc… za to dlouhé čekání si už zaslouží řádnou odměnu.
Vložil si tedy Billův penis do úst a začal se pohybovat nahoru a dolů. Nyní si mohl dovolit přidat na intenzitě. Přehnané něžnosti teď nebyly na místě. Věděl, že Bill teď potřebuje intenzivní, silné doteky. Pomáhal si rukou i jazykem… občas začal sát Billův žalud. Netrvalo dlouho a Bill se s posledním nejhlasitějším výkřikem propnul do slastné křeči a Tomova ústa zaplnilo Billovo sperma. Tom počkal, až se Bill uklidní a až když Billovo tělo kleslo opět uvolněně na postel, nahnul se Tom k Billovi a něžně mu sundal šátek z očí. Bill ještě unaveně oddechoval a přitom mžoural očima, protože si pořád nemohl zvyknout na náhlé světlo. Tom mu mezitím rozvázal i ruce a osvobodil tak Billa z jeho pout. Billovy ruce se okamžitě obmotaly kolem Tomových zad. Tom se nechal stáhnout na Billovo tělo.
„Tak co bráško, líbilo?“ zeptal se Billa a políbil ho na čelo. Na svých rtech ucítil chuť slaného potu.
„Nemám slov,“ vydechnul unaveně Bill. „Snad jen… děkuju…“

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

5 thoughts on “Potají

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics