Horká vášeň

Byl chladný a mrazivý den. Dvojčata Kaulitzova se opět konečně po dlouhé době dostala na víkend domů. Dny strávené s rodinou pro ně byly teď vzácné, a proto si je snažili užít co nejvíc.
Tom seděl na posteli u sebe v pokoji a rozhlížel se po místnosti, ve které už tak dlouho nebyl. V myšlenkách se vrátil do dob, kdy tady spolu se svým bratrem trávili celé dny, hráli si a dováděli. Ty dny už jsou pryč. Oba dva za tu dobu, co jsou slavní, tak strašně rychle dospěli. Na poličkách a skříních byly ještě vystavené různé hračky… které už ale ztratily svůj účel… Tom se pomalu dostával do nostalgické nálady. Strašně moc by si přál zase jednou prožít aspoň jeden ten bezstarostný den, kdy byli ještě neznámí kluci. Tak rád by se tu zase s Billem zavřel a snil o tom, že jednou budou slavní… Při této myšlence si vzpomněl na Billa.
Jeho bratr odešel už před hodinou spolu s matkou a jejich nevlastním otcem na procházku se Scottym. Tom s nimi nechtěl jít. Chtěl být sám – sám v tomhle domě, nasávat atmosféru dětství a nenechat se nikým rušit. Teď ale trochu zalitoval, že s nimi nešel. Smutné a melancholické myšlenky se mu vkrádaly neodbytně do hlavy.
Pohlédl z okna. Už se stmívalo. Kde jen můžou všichni tak dlouho být? Tom si nechtěl zatěžovat hlavu ještě obavami, které by si sám pak nevědomky zveličoval a svými představami by děsil sám sebe. Rozhodl se tedy jít do sprchy, trochu si tam vyčistit hlavu a snažit se vyhnat z hlavy ty pochmurné myšlenky. Zvedl se tedy z postele a zamířil do koupelny. Otevřel dveře od sprcháče a pustil vodu. Pomalu se začal svlékat. Věci házel bez ladu a skladu na zem, ostatně jak to měl ve zvyku. Stáhnul si z vlasů čepici, přes hlavu přetáhnul triko, vyzul se, shodil kalhoty i trenky… Pára naplňující koupelnu ho uspávala a otupovala. Vlezl si pod sprchu, zavřel za sebou skleněné dveře a nechal kapky horké vody padat na svá ramena. Zavřel oči a zaklonil hlavu. Cítil, jak mu těžknou dredy. Byl unavený ze všech těch myšlenek… snažil se nemyslet na nic… relaxovat… Takhle vydržel stát několik minut. Z malátnosti ho však probudilo nesmělé zaklepání. Tom vykouknul ze sprchy a ve dveřích spatřil obličej Billa. Byl promočený až na kost, drkotal zuby a klepal se.
„Na-na-ši potkali nějaký známý, tak šli k nim a já šel do-do-domů se Scottym a hrozně jsem zmoknul…“
Tom neváhal, vylezl ze sprchy, vtáhnul beze slov Billa do koupelny a zavřel za ním dveře.
Okamžitě z něj začal sundávat mokré oblečení.
„Musíš být strašně zmrzlý… neboj, hned tě zahřeju…“ chlácholil Billa Tom. Miloval tyhle situace, kdy se mohl o bratra starat.
Když byl i poslední kousek Billova oblečení dole, vtáhl Tom zkřehlého bratra do sprchy. Jakmile Bill ucítil teplou vodu na svém těle, zalil ho příjemný pocit.
Tom mu instinktivně třel paže.“Tak co, už je to lepší?“
„Jo… děkuju,“ odpověděl Bill a sladce bratra políbil.
Tom se zadíval bratrovi do očí.
„Naši se vrátí až za dlouho…“ usmál se Bill s potěšením v očích.
Odpovědí na tuhle větu mu byl Tomův dlouhý polibek. Jejich jazyky se propletly a snažily se dostat co nejhlouběji do úst toho druhého. Až teď si oba uvědomili, jak vzrušující je být spolu ve sprše. Tom si bratra přitiskl co nejvíc na své tělo, Bill ucítil okamžitě bratrovo vzrušení. Oba dva zalila prudká vlna vášně. Bill přitlačil své stehno do bratrova rozkroku. Tom jen zavzdychal a začal se o bratra vášnivě třít. Bill také nezůstával chladným, i Tom po chvíli ucítil na svém podbřišku bratrovo vzrušení.
Tom začal bratrovy rty přímo sát a občas mu jemně skousnul dolní ret. Ruce mu sklouzly na Billův zadeček, který každou chvíli hladově stisknul.
Billa Tomova rozvášněnost téměř doháněla k šílenství. Z úst se mu draly vzrušené steny, nehty zarýval do Tomových zad. Tom se se svými rty přesunul k Billovu ušnímu lalůčku a začal ho laskat špičkou jazyka a jemně sát. Billovi se už téměř podlamovala kolena. Jeho penis už nemohl být snad víc ztopořený a jeho bradavky už nemohly být tvrdší. Stehnem přitlačil ještě intenzivněji na Tomovo přirození. Tomova reakce byla neovladatelná. S prudkým vzdechem, přitlačil Billa na stěnu, až Bill zalapal po dechu. Od ledových kachliček mu naskakovala husí kůže všude po těle. Tom se na okamžik od Billa odtáhnul a sjel ho pohledem od hlavy až k patě. Musel se kousnout do rtu. Ještě nikdy neviděl bratra nahého pod sprchou. Snad nikdy nebyl přitažlivější. Z jeho pocuchaných, černých vlasů mu stékala voda na ramena a hledala si cestičky dolů po jeho štíhlém, světlém těle. Tom se opět vrhnul k Billovi, pravou rukou mu zajel do rozkroku, levou rukou mu začal třít bradavku a přitom mu sál, líbal a opatrně skousával krk. Billovým tělem proudily vlny horka, v břiše jako by mu poletovalo hejno motýlů, podvědomě se snažil Tomovi vymanit, protože měl pocit, že už to dlouho nevydrží. Kolena se mu každou chvíli podlamovala, ale kdykoli jen o trošku klesl, ucítil ještě intenzivněji Tomovu dlaň na svém přirození. Přestal ovládat své sténání. Nemohl si jinak pomoci. Vzdychal a sténal nahlas, volal Tomovo jméno. Vzrušením už ani nedokázal otevřít oči. Uvnitř se celý chvěl a přál si, aby tahle nesnesitelná slast už brzo skončila, ale zároveň se modlil, aby to nikdy nepřestalo. Když už Tom ucítil, že sebou Bill už nekontrolovatelně cuká a šije, rozhodl se přejít na věc. Klekl si na kolena, chytil bratra pevně za boky a vložil si jeho penis do úst. Rytmickými pohyby přiváděl bratra k vrcholu. Bill se marně snažil zarýt své nehty do kachliček. Tom si začal pomáhat i rukou a během několika vteřin ucítil v ústech slano. Billem projela vlna horkého mravenčení, která se rozlévala do každého bodu na jeho těle. Koupelnu naplnil slastný, poslední vzdech a Bill se malátně sesunul na zem. Chvíli jen tak seděl, aby se vydýchal a pak pozvedl oči k Tomovi, který stále klečel nad ním.
„Pojď ke mně,“ vyzval Toma tiše a bratr ho okamžitě ochotně poslechl. Oba dva seděli na zemi, opět se zasypávali polibky jako na začátku a nechávali padat kapky vody na svá těla. Po chvíli začal Bill bratra jemně odstrkovat, až ho povalil na záda. Obkročmo se na něj posadil a začal se na něm houpavě pohybovat. Věděl, že tohle má jeho bratr rád. Ústy začal zpracovávat Tomovy bradavky. Nejprve je jen tak lehce přejížděl rty, poté je začal jemně sát a občas je vzal mezi zuby a nakonec po nich intenzivně přejížděl svým piercingem v jazyku. Pod svým tělem cítil bratrovo vzrušení. Tom jen vzrušeně vzdychal, hlavu zakloněnou, oči zavřené, svými štíhlými prsty bezcíle putoval po Billově plochém bříšku a prohýbal se pod nátlakem Billova laskání. Bill se začal brzy přesouvat svými rty níž a níž, až dospěl k Tomovu pupíku. Poté se z Toma sesunul a roztáhl mu nohy. Tom jen vzrušeně zasténal. Věděl totiž, že Bill bude nejprve putovat po jeho těle, že nepůjde hned na věc. Tahle myšlenka na slastné čekání ho dráždila a způsobila mu v podbřišku nepřestávající šimrání. A opravdu jak očekával, Bill podle svého zvyku začal bloudit všude možně po Tomově těle. Nejprve mu věnoval dlouhý polibek na koleno a s každým dalším polibkem se posouval výš a výš. Pak to samé učinil i na druhé Tomově noze. Tomovo vzdychání teď začalo nabírat vyšších tónů. Bill roztáhnul bratrovi stehna ještě víc a mezi Tomovým stehnem a kořenem Tomova penisu začal bratrovi sát kůži. Tváří se ho přitom lehce dotýkal a šimral ho svými mokrými vlasy. Tom už nesténal, nýbrž téměř křičel. To, co mu právě Bill dělal, ho dohánělo k šílenství. Nejradši by rukou Billovu hlavu posunul o kousek stranou na to správné místo, ale moc dobře věděl, že to si s Billem nesmí dovolit. Musí počkat, až to bude Bill chtít udělat sám. Namísto toho tedy začal mezi svými steny a vzdechy volat: „Prosím… Bille… panebože… ach… já… prosím… achmůjbože… Bille, prosím…“
Nedokázal ze sebe dostat nic než pouhé výkřiky. Bill přidal na intenzitě a začal ještě šimrat Toma jazykem. Tom už byl zoufalý z tak silné slasti. Začal si nehty zarývat do břicha a škrábat se. Bill poznal, že je pravý čas… Vložil si Tomův penis do úst a razantními pohyby nahoru a dolů se snažil zbavit bratra toho nesnesitelného pocitu. Za neuvěřitelně krátkou dobu už Tom zaplnil jeho ústa, prudce se prohnul a nechal proudit ten blažený pocit do celého těla. Bill se odtáhnul a opřel se zády o zeď. S láskyplným úsměvem pozoroval vydýchavajícího se bratra, jen tak ležícího a nechávajícího na sebe padat kapky vody.
Když se Tomův dech i tep vrátily do normálu, zvedl Tom hlavu a usmál se na bratra.
„Bráško… děkuju…“
„To já děkuju. Perfektně jsi mě zahřál…“

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

7 thoughts on “Horká vášeň

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics