Autobus

Seděli v autobuse úplně vzadu, kde nebylo od řidiče skoro vidět… Nikdo jiný tam nebyl, jen jeden starší pán, který už na první pohled tvrdě spal. Tom se otočil na svého bratra. Hlavou se opíral o okénko a s lehce přivřenými víčky sledoval vodící proužek, který se občas ztratil pod koly autobusu. Připadal mu tak sladký… Byla na něm vidět únava po celém dni.
Sám pro sebe se usmál a dlaní se lehce přiblížil k Billovu stehnu.. Než se ho však stihl dotknout, Bill se na něj otočil a vytřeštil oči na bratrovu ruku, která od něj byla vzdálená jen pár centimetrů..
,,Co děláš??“
,,Klid Bille, nikdo tu není a jedno pohlazení nikomu neublíží,“ usmál se na něj Tom a zase se prsty přiblížil.
,,Nech toho,“ Bill se mu snažil bránit, ale v duchu věděl, že už teď má prohráno. Pro Toma ne znamená pravý opak. Když mu řeknete ne, je to jako byste rudým světlem signalizovali ,,ANO,,
,,Klid,“ Tom mu jemně přejížděl po stehně nahoru a zase dolů. Krásně se při tom na svého bratra usmíval a nebral ohled na muže, který se nepatrně zavrtěl. Existoval pro něj jen Bill, který ho právě v tuto chvíli tolik vzrušoval…
,,Tome, prosím,“ zaúpěl Bill, když se bratr přiblížil až příliš blízko jeho rozkroku. Jestli bude pokračovat, je si jistý, že tohle nevydrží. Díky situaci, která právě panuje doma, na sebe nemají skoro žádný čas. Jejich rodiče je velmi zaměstnávali, dávali jim spoustu úkolů, které se nedaly zvládat. Večer už pak byli vždy příliš unavení na to, aby spolu udržovali nějaký intimnější vztah. Vždy vedle sebe v objetí jen vyčerpaně usnuli..
,,Ale, copak??“ zasmál se Tom, když viděl, jak jeho bratr začíná před jeho doteky uhýbat a slastně přivírá oči… Byl rád, byl šťastný, že se ho může zase dotýkat. Už dlouhou dobu se Billa nedotýkal a fyzický kontakt mu začínal chybět… Potřeboval ho políbit, alespoň na malou chvíli ochutnat jeho sladké a jedinečné rty…
Bez rozmyslu se k Billovi naklonil a lehce se otřel o jeho rty. Pro Billa to bylo jako blesk z čistého nebe. Místo toho, aby začal bratrovi polibek oplácet, prudce rozevřel oči a Toma od sebe odstrčil.
,,Zbláznil ses?!“ okřikl ho potichu a ohlédl se po muži, který seděl jen tři sedačky před nimi. Děsil se toho, že by se náhodou probral a viděl bratry v této situaci. Ve městě je znal téměř každý, byli proslulí svými žerty a bojovnou povahou. Nejvíce však svými maléry.. Lidé je ale i přes to měli rádi, proto se Bill bál, aby nikdo jejich vztah neodhalil. Svého bratra miloval nadevše, ale nedokázal by se smířit s tím, že by je někdo ,,odhalil,,
,,Co se děje Bille?? Vždyť nás nikdo nevidí,“ namítal Tom a už se zase blížil k bratrovým rtům, které měl vztekem pevně sevřené..
,,Co se děje?! Že nás nikdo nevidí?! A co on?!“ Bylo jasné, že Bill se rozhodl.. Otočil se od Toma zpět k okénku a snažil se vnímat jen hrbolatou cestu.. Nešlo mu to.. Koutkem oka viděl, jak si Tom založil ruce na prsou a uraženě špulí rty.. Už jen tohle bylo pro Billa naprosto mučivé.. A ve chvíli, kdy si Tom suché rty olízl, prudce se na něj otočil a tep měl dvojnásobně vyšší než normálně.. Bratr ho velmi vzrušoval, ale jeho strach byl prozatím větší..
,,Přestaň,“ vydechl tlumeně a snažil se zklidnit svůj dech. Tom se na něj otočil a když viděl, do jakého stavu své dvojče dostává, ani v nejmenším nehodlal přestat. Jen se na něj usmál a opět si špičkou jazyka navlhčil rty. Bill jen přivřel oči, zhluboka se nadechl a hlasitě vydechl… Dělalo mu problémy ovládat se, ale chtěl dokázat, že i on umí říct ne, za kterým si stojí..
,,Nějaký neklidný,“ zasmál se Tom a lehce si rukou přejel za krkem. Po očku přitom sledoval svého bratra. Pomalu ztrácel nervy, Tom ho tak dokonale dráždil a provokoval..
,,A divíš se??“ zeptal se Bill již přiškrceným hlasem. Dělalo mu potíže soustředit se na to, aby zformuloval srozumitelnou větu, když vedle něj Tom dělal to, co dělal… Tom se jen slabě usmál a naklonil se k Billovi. Nedělal nic, jen se díval do jeho dokonalých očí a hrál s ním hru, kdo déle vydrží… Zvítězil. Bill po pár vteřinách stočil pohled někam za Toma. Nevydržel by se na něj takhle dívat už moc dlouho.. Hladově by ho políbil a už by nedokázal přestat… Zrovna tak, jako Tomovi, i jemu chyběl fyzický kontakt s bratrem..
,,Bille, nic se nestane, jen jeden polibek,“ zašeptal Tom a dvěma prsty nadzvedl Billovi bradu… Musel se mu dívat přímo do očí. Oba v nich měli ohromnou touhu, která už nešla ovládat. Bill jen slabě kývl a hned na to si k sobě Toma přitáhl. Zapomněl na muže, který jim byl tak blízko, zapomněl na vše okolo. Existoval jen on, Tom a jejich polibek, který postupně nabíral na intenzitě… Tom v zápalu vášně začal dlaněmi přejíždět po Billových bocích a nepatrně ho přitlačil na sklo. Jednou rukou se zapřel za jeho hlavou a druhou mu opatrně zajel pod triko. Bál se odporu, ale toho už Bill nebyl schopen. Plně se oddával Tomovým polibkům a dotekům a přál si jediné… aby nepřestával.
***
Uběhlo již pár minut a ani jeden z chlapců nevypadal na to, že by měl přestat.. Naopak se do toho oba dostávali stále více a více.. Zapomněli na celý okolní svět a žili jen jejich polibky.. Tom už oběma dlaněmi bloudil pod Billovým černým, přilehlým trikem, které by z něj právě teď nejraději strhl, aby se dostal k jeho hebké pokožce. Bill slastně přivíral oči a za volné tričko si k sobě bratra stahoval ještě blíže..
,,Tome…“ zastavil bratrovu ruku, která se právě snažila rozepnout knoflíček od jeho kalhot.. Na malou chvíli se ozval strach, ale ten hned Tom zahnal svým polibkem. Billův stisk na jeho ruce pomalu povoloval a Tom se tak mohl pomalu dobývat tam, kam se nejvíce toužil dostat. Ve chvíli, kdy pronikl dlaní pod Billovo upnuté prádlo, dostal šílený nápad.
,,Sedni si,“ přikázal honem zmatenému Billovi. Ten ho uposlechl a zmateně shodil nohy dolů ze sedačky. Přesně to Tom chtěl. Usmál se na něj a pomalu se vtěsnával mezi sedačky..
,,Co to děláš??“ Bill se ho snažil zastavit, ale Tom chytil jeho ruku a lehce ho na ni políbil.
,,Nech to na mě,“ Tom doklekl na tvrdou zem a na malou chvíli se zamyslel nad tím, jestli to byl opravdu dobrý nápad. Ale hned tyto myšlenky zahnal, stačil mu jediný pohled na vzrušeného Billa a měl jasno. Rukama mu od sebe trochu oddálil nohy a naznačil mu, aby se trochu nadzdvihl. Bill jen poslušně dělal to, co po něm Tom chtěl. Prudce zaklonil hlavu, když ho Tom políbil na vnitřní straně stehen. Tom se pro sebe jen usmál a pokračoval v bratrově dráždění..
,,Tome, prosím,“ zasténal Bill, až se Tom zalekl, jestli se muž neprobral… Nestalo se tak, tak se zase otočil na Billa.
,,Ještě jedno slovo a nechám toho,“ upozornil ho a opět se vrátil tam, kde přestal. Pro Billa to bylo těžké, nevydat ze sebe jedinou hlásku, ale bál se, aby Tom opravdu nepřestal. Silně zaryl nehty do sedačky, když ho Tom vzal do úst. Bál se, že bude slastí křičet, ale zatím se ovládal.. Když udělal Tom pár temp, zajel mu rukama za krk a podvědomě si tlačil jeho hlavu blíže ke svému klínu. Tom se mu lehce vzepřel, protože už tak to bylo nepříjemné, a Bill tedy povolil. Nechal ruce položené na bratrových ramenou a slabě stiskával podle intenzity Tomova laskání..
,,Tomeee,“ nevydržel to. Nešlo to. Tom ale nepřestával. Jen se sám pro sebe usmál a pomalu dováděl bratra k vrcholu.. ,,Tome,“ zasténal znova Bill a v tu chvíli naplnil bratrova ústa.
Seděl s prudce zakloněnou hlavou a stále se snažil nabrat dech… Cítil se, jako by právě uběhl maratón.. Podíval se ke svým nohám, odkud se pracně snažil Tom dostat a podal mu ruku.. Tom se posadil vedle Billa a usmál se na něj.. Oba byli šťastní.. Bill si opřel hlavu o Tomovu hruď a ještě stále měl zrychlený dech..
Tom jej hladil po ramenou a tentokrát to byl on, kdo se díval do ztemnělých ulic… ,,Vstávej, vystupujeme,“ usmál se na svého bratra a za ruku ho vytáhl na nohy.. Ignorovali spolucestujícího a ve společném objetí opustili autobus..
,,Tohle si musíme zopakovat“ usmál se Bill na Toma a ten ho jen lehce políbil do vlasů.. Znamenalo to souhlas…

autor: Dádinka
betaread: Michelle M.

6 thoughts on “Autobus

  1. Už při čtení prvních pár řádků jsem si uvědomila, že tohle byla povídka, kterou jsem četla mezi prvníma kdy jsem se dostala k twincestu 🙂 Takže jsem se do ní opravdu s radostí pustila znova, připoměla jsem si staré časy a musím říct, že se mi povídka líbila stějně jako tehdy 🙂
    Tomovo provokování naprosto miluju 🙂 A když Bill nemůže odolat, to je pak ještě lepší! 🙂 Opravdu krásná povídka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics