S copánkama za holku (1/3)

Bill se pomalu vracel domů. Měl vztek. Ale na sebe. Že do té sázky vůbec šel.
(Bill)
Tak tohle vážně nepřežiju! Proč jsem se já blbec vsázel? Teď musím na diskotéku za holku! To bude poděl!
Naštvaně kopl do plechovky, která ležela před jejich domem. Otevřel dveře a vešel. Tom, jak se zdálo podle ticha, doma nebyl. Táhlo se na pátou odpoledne a Bill nasupeně seděl na kuchyňské lince. Popíjel hodně silné kafe a snažil se nemyslet na dnešní večer. S kamarádem se totiž vsadil, že pokud nedostane trojku z testu, přijde na dnešní diskotéku jako dívka. Zachrastily klíče a vešel Tom.
„Čau brácha!“ zvolal od dveří.
„Nazdar!“ odsekl Bill.
(Tom)
No ten má zas náladu! pomyslím si. Ještě ve škole o poslední hodině byl v dobré náladě. Že on zase schytal nějakou pětku?
„Co je to s tebou bráško?“ zeptám se, když ho uvidím na lince.
„Radši nic!“ Billovi málem vyskočila sklenička z ruky, když si všiml Tomova pohledu.
„Tak dobře…dobře. Jen mi dovol jednu otázku!“
„Tak mluv.“
„Jdeš dnes na tu diskotéku?“
V Billovi hrklo. Nemůže mu přece říct, že tam jde oblečený za holku.
„No…ehm…jo. Asi jdu.“
„Fajn! Tak se tam uvidíme! Zatím čau, brácha!“ řekl Tom. Vzal si z linky jednu sušenku, vypadl z kuchyně a posléze i z domu. Bill si vydechl.
„Ty seš takovej idiot!!!“ vykřikl na sebe.
Nastal večer. Klub se otevřel a Tom byl mezi prvními, kteří seděli u baru a popíjeli drink.
„Budu stát u parketu! A koukej někoho sbalit!“ pokynul Billovi Matyas. Bill si nepřipadal vůbec ve své kůži v uťatých bokových džínech a s podprsenkou. Přesto vyšel přímo k baru.
(Bill)
No, jsem teda vážně zvědavej, jak tohle dopadne! Jsem tady jak úchyl s copánkama a v holčičím oblečení.
Nejistě potřásl hlavou, na které se vyjímaly dva copy. Přešel k baru a objednal si pití. Netušil, že sotva pár metrů od něj sedí Tom. Bohužel ho ale jeho bratr zaregistroval.
(Tom)
No to je kus! Ta bude moje! Nemohl jsem odtrhnout oči od jejího sexy zadečku. A to bříško. Tu musím mít! Rozhodně jsem k ní vykročil a oslovil ji.
„Čau kotě!“ začal jsem.
(Bill)
A do prdele! Tome, to sis vážně našel okamžik. V klidu… Vydýchej to…Jen budeme flirtovat…
„Ehm… Ahoj Tome,“ odpověděl jsem nejistě. Věděl jsem, že mě Tom bude chtít sbalit… Ale proč zrovna mě? Proč si nesbalí třeba támhletu blondýnku?
(Tom)
Tak hezkou holku jsem ještě neviděl… Někoho mi připomíná. Ne, to je až moc absurdní.
„Cože jsi tu tak sama?“ zkoušel jsem. Věděl jsem o její nejistotě, ale taky jsem věděl, jak na ni.
„No…kluk mě nechal…a tak jsem sama,“ odpověděla mi.
„Škoda…Už jsem si myslel, že jsi zadaná.“ Udělal jsem nevinná očička.
„Proč sis myslel, že jsem zadaná?“
„Že…No prostě…Myslel jsem si, že taková kráska jako ty nemá o kluky nouzi!“ Začal jsem ji hypnotizovat.
„No…A je to právě naopak…“ povzdechla si.
(Bill)
Divím se, kde se ve mně tolik bezvadných a zabíracích výmluv bere.
„Tak můžu tě pozvat na Colu? Nebo na něco?“ Tom už věděl, jak na mě. A já věděl, že pokud ho teď odmítnu, asi mi už nikdy neodpustí.
„No…když budeš tak hodnej…“ odpověděl jsem. Když se ke mně Tom otočil zády, aby objednal pití, zavalil mě takový divný pocit. Měl tak úžasný tělíčko…Mrazilo mě v zádech, ruce mi ochably a zchladly. Proč jsem si nikdy nevšiml jeho těla? Začal jsem v duchu děkovat Matyasovi, že něco takovýho vymyslel. To už se ale Tom otočil a nesl dva koktejly. Podal mi jeden a já ho přijal. Bože, měl tak jemnou ručičku. Usrkl jsem ze skleničky a nezapomněl jsem si to, co mi zůstalo na rtech, mlsně slíznout jazykem. Tom se na mě mile usmál a taky se napil.
„Nechceš jít tancovat?“zeptal jsem se ho. Musel jsem se ho ještě jednou dotknout. A tanec se mi jevil jako dobrá příležitost. Právě tam běžel ploužák, a tak jsem ho vyzval.
(Tom)
Teda tahle holka mě bere! Příležitost k dotekům. Proto jsem na její odpověď jen kývnul a vzal ji za ruku. Přeběhl mi mráz po zádech, když jsem cítil její stisk. Dovedl jsem ji doprostřed parketu a vzal ji za boky. Měla je tak jemné a krásně zaoblené. Akorát do mých dlaní. Začal jsem je jemně třít a cítil jsem jak její ruce, obtočené kolem mého krku, začínají nabírat na teplotě. Opatrně jsem ji k sobě přitáhl a moje ruce sjely z boků na zadeček. Položila mi svou hlavu na rameno a slyšel jsem, jak začíná vrnět. Tak zlatíčko! A jsi moje! V duchu jsem si gratuloval, že se mi podařilo ji sbalit.
(Bill)
Už chybí jen jedno. Polibek! Ježiši! Já chci líbat svého bráchu! Já toho vypil nějak moc. No, ale musím uznat, že tančí hezky…A ty jeho rty…Bože! Já ho fakt musím políbit…musím!
„Tome…“ zašeptám mu do ucha. Tak mooc bych ho chtěl kousnout do lalůčku, ale nenašel jsem odvahu.
„Ano, lásko?“ zašeptal…Bože, byl tak krásný, když se tvářil tak vášnivě. Zamrazilo mě, když se ke mně začal přibližovat. Neodvážil jsem se ani pohnout, abych nekazil tu jedinečnost okamžiku. Naše rty se dotkly. Nejdřív pomalu, jakoby snad Tom nevěděl, jestli smí. Ale já jsem svoje vášně dal najevo lehkým přejížděním jazyka po jeho rtech. Otevřel mi je a já do nich bez váhání vnikl.
(Tom)
Ta holka na to jde rychle! Ale líbá nádherně. Užíval jsem si ten polibek snad jako žádný jiný.
Pak jsem se konečně odtáhl.
„Chci tě…“ zašeptal jsem jí do ucha.

autor: Liemelde
betaread: Lucy

4 thoughts on “S copánkama za holku (1/3)

  1. WOOOOOOOOOOOW!! to je úžasný,suprovní,srandovní (v dobrém smyslu slova) xDD prostě ÚŽASNÉ!! jdu dál,vím,že on nakonec zjistí že je to jeho milovaný brácha Bill xDD bude zděšen xD a Bill se nejradši propadne 100 m pod zem xD úžasné! a nejvíce mě pobavila věta

    No, jsem teda vážně zvědavej, jak tohle dopadne! Jsem tady jak úchyl s copánkama a v holčičím oblečení.

    !!!!—to jsem fakt chytla LOL a nemohla jsem !! tlemila jsem se asi 5 minut,a musela jsem na záchod xDD sQělý!!

  2. tyvole xDD souhlasím tady s TH forewer xDD No,jsem teda vážně zvědavej,jak tohle dopadne ! Jsem tady jak úchyl s copánkama a v holčičím oblečení XD tywole ty se mnou točíš holka xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics