Bodyguard 1.

,,Tome ,víš, že to nejde!“
,,No tak…slyšelas, ne? Máme úzce spolupracovat,“ zašeptá a ještě víc se na mě nalepí.
Jsem blázen, uvrtat se do téhle práce! Je mi 17 a zacvičuji se jako osobní strážce. Proč to vlastně dělám? Kvůli tátovi. Pracoval jako bodyguard, ale zabili ho před dvěma roky, když se snažil chránit Robbieho. Bylo to jeho přání. Nevím, možná jsem na to ještě moc mladá, ale baví mě to. A škola? No válčím na dvou frontách zároveň. Přes léto jsem u strejdy Bennyho a pomáhám mu. A zbytek roku chodím na internátní školu. Jelikož jsem u strejdy v opatrovnictví a on je celkem dost vytížený, musím být na internátu. Ale nestěžuju si. Naučila jsem se samostatnosti a v téhle branži to je velké plus.
Strejda Benny pracuje u jedné kapely. Jmenují se Tokio Hotel. Aby se neřeklo, že jsem jenom na obtíž, tak jsem dostala na starost dohlížet na dvojčata. Ale nemyslete si, že jsem nějaký profík, to ne. V podstatě se snažím, aby byli všichni pohromadě a jsem něco jako ‚holka pro všechno‘.
Jenže Tom mi to moc nezlehčuje. Od chvíle co jsme se seznámili, si umínil, že mě dostane. Asi chtěl dostát své pověsti, a dokázat mi, že svede každého a kdykoliv si zamane. Jenže u mě se spletl. Já nejsem tak lehce k mání! A za druhé, nejsem žádná modelka, a tak nechápu, proč má zálusk právě na mě.
,,Tak ještě jednou! Nech toho nebo ti něco provedu a ty víš, že to dokážu!!“
,,Jak myslíš, ale stejně tě jednou budu mít…ta tvoje saténová soupravička by se hodila k MÝMU povlečení, koťátko.“
Otočí se a odejde.
Já se tady zblázním… Co si o sobě ten trouba myslí? Že mu hned skočím do náruče? Tak to se přepočítal!! Hošánek !!
,,Kelly…,“ zakřičí na mě strejda.
,,Jo, už jdu,“ odpovím a nasadím si kšiltovku… dneska to bude určitě dlouhej den.

autor: Dania
betaread: Michelle M.

One thought on “Bodyguard 1.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics