Časoprostor I 25.

Se strachem seběhnu pár schodů a skloním se k němu.

„Tome, co se stalo, co je ti?“ šeptám s hrůzou nad ležícím bratrem a snažím se dostat k jeho obličeji. Leží tak divně… přiblížím se k jeho vlasům a snažím se je odstranit z tváře, když vtom se mi těsně u ucha ozve: „BAF!!!“

„Tome, já tě zabiju!“ zakřičím na celý barák, když vidím jeho rozesmátý opilý obličej, v kterém se dá snadno přečíst, jak je spokojený, že mě zase dostal. Nasaju odér alkoholu, který se kolem něj zatím nashromáždil a hned jsem doma…

„Vstávej, ty ožralo, válíš se tu jako pytel brambor, já tě neuzvednu,“ domlouvám mu a snažím se ho za podpaždí zvednout. Za mnou se otevřou dveře a vykoukne rozespalá Sabine.

„Co to tu vyvádíte, takhle v noci? Slušný lidi nemůžou spát,“ dodá už s pobaveným smíchem, když mě vidí, jak marně zápasím se svým dvojčetem, a jde mi pomoct.

„Chodí takhle často?“ zeptá se mě, když se snažíme vyvléct Toma nahoru do jeho bytu.

„Já ho takhle vidím poprvé,“ přiznám pravdu, aniž bych přemýšlel.

„Jááááá… ještěěěě… nechciiiiii… domůůůů…“ úpí ten ožrala, kterého podpíráme každý z jedné strany.

„Už tam budeš a nediskutuj,“ domlouvám mu, když se snažím vylovit z kapsy jeho kalhot klíče.

„Billíííí… ty mě normáááálně… vošaháváááááš, a to se teda před Sabinkou neděláááááá,“ směje se mi opile, když prohmatávám už asi pátou kapsu jeho plandavých kalhot. Konečně jsem je našel a můžu ho strčit do bytu.

„Pusť ty futra, nebo ti zlomím ruce,“ zahrozím mu naštvaně, když se chytne oběma rukama rámu dveří a nehodlá se nechat procpat dál.

„Jááááá… domůůůůů… nechciiiii,“ řve na celý barák a já v duchu děkuju, že nemáme sousedy. „Jáááá… chciiii… k toběěěě… do postýlky,“ dodá, pustí se dveří a vrhne se mi na krk. Div jsem se neporoučel na zem, ale díky Sab, jsem to ustál.

„Jo, to určitě. Pozvracej si vlastní postel, ty čuně,“ pronesu znechuceně při té představě a tlačím ho do bytu. Konečně se nechal vláčet a s žuchnutím dopadl na svojí postel.

„Díky, Sab, tohle už snad zvládnu sám. Jdi spát, já tu u něj ještě zůstanu,“ řeknu Sabine, a když odejde, zavřu dveře bytu. Svlíknu Toma do boxerek, alkoholem a kouřem páchnoucí oblečení, vyhodím na balkón a zachumlám ho do peřiny. Klíží se mu oči a za chvilinku už o sobě neví.


Dojdu pro bezpečnostní kbelík, postavím ho vedle postele a sednu si na její kraj. Chvilku u něj budu, aby se mi neudusil, kdyby něco. Je roztomilý, i když je v takovémhle stavu. Už vidím, jak bude ráno vypadat… no ale na druhou stranu se mi to docela hodí. Prospí nejspíš celý den a já mám v plánu se hned ráno vydat zpátky do Bambulky. Vypadá sice klidně, ale nemůžu ho tady nechat samotného… lehnu se vedle něj a přikryju se částí jeho peřiny. Zavrtí se, když ho obejmu kolem pasu a spokojeně spinká dál. Budu tu s ním… stejně by mi bylo dole v té velké posteli smutno…


– sen –

Probralo mě klepání na dveře.
„Dále,“ zavolal jsem rozespale, směrem ke dveřím svého pokoje a věděl jsem, že je to on. Takhle klepe jenom on.
„Můžu?“ zašeptá do potemnělé hotelové místnosti a potichu se vplíží dovnitř. Slyším, jak opatrně otáčí klíčem a zamyká dveře.
„Jo, můžeš,“ usměju se na něj. Má na sobě jedno ze svých volných bílých triček a rozpuštěné vlasy… vypadá jako anděl… našlapuje tiše směrem k mé posteli, aby nás nikdo neslyšel. Kluci mají pokoje hned vedle nás. Nadzvednu peřinu a vpustím ho do svého teplého pelíšku. „Vzbudil jsem tě?“ zeptá se šeptem a políbí mě na tvář.
„Ani ne, už jsem byl ve sprše a jenom jsem odpočíval…no trošku jsem při tom odpočívání zase zdříml, ale ty můžeš přijít, kdy chceš…“ odpovím potichoučku, líbnu ho na čelo a mrknu na hodiny. Bude pomalu osm večer. Zítra brzo ráno letíme do Rigy, tak jsem rád, že máme chvilinku jen pro sebe.
„Moc ti to sluší,“ řekne potichu Tom a ukazováčkem mi obkrouží přivřené oči a rty.
„Kecáš, nejsem nalíčený a učesaný a…“ už nestihnu nic dodat, protože Tom mě umlčí polibkem. Je to poprvé od té chvíle na včerejší oslavě, co jsme spolu absolutně sami.
„Takhle tě mám nejradši, lásko,“ řekne mi, když se naše ústa oddělí. „Jsi jen můj. Když jsi nalíčený, patříš všem, ale takhle ne… takhle tě mám jen pro sebe,“ šeptá mi něžně a hladí mě po tváři.
„Jsem tvůj pořád… už tři roky,“ odpovím a oplácím mu jeho něžnosti.


Voní sprchovým gelem a má ještě vlhkou pokožku. Zlehka ho pod peřinou obejmu kolem útlého pasu a přitáhnu si ho blíž ke svému tělu. Zajedu mu opatrně rukou pod triko a hladím ho na zádech. Jeho dlaň, která mě hladila na tváři, se pomaličku přesune pod peřinu a začne prozkoumávat, co se pod ní ukrývá. Cítím jeho dotek na svém boku. Jemně sjede na zadeček a přitáhne si mě těsně ke svému vzrušenému klínu.
„Miluju tě,“ zašeptá mi do vlasů a políbí mě něžně na rty.
„Já tebe víc…a nekonečně dlouho,“ odpovím a dívám se do jeho vášní zastřených hnědých očí a pomalu mu začnu vyhrnovat tričko, které má ještě stále na sobě. Když zaznamená mojí snahu, chvilku mě pustí, rychle ho stáhne a odhodí vedle na zem. Přitiskne se ke mně ještě silněji a pomalu mě začne líbat. Vracím mu jeho vášeň a naše jazyky spolu za chvíli zápasí v divokém tempu. Je tak něžný a pozorný…mám pocit, že se bojí zajít dál, aby mě nevyděsil. Ví, že jsem nezkušený, tak mu ukážu, co dovedu, když jsem zamilovaný a vzrušený…


Rozhodnu se k prvnímu kroku a zaháknu prsty o lem jeho boxerek. Mám trošku strach, ale chci ho v sobě překonat. Miluju ho už tak dlouho, a konečně se můžu dotýkat jeho krásného těla. Už jsem v to skoro přestal doufat a najednou je to tady. Roztřesenou rukou se snažím pomaličku sundat tu tenkou látku z jeho boků. Malinko se nadzvedne, aby mi pomohl, a když ten kousek prádla dostane až dolů ke kotníkům, chytí mi ruku a pomalu ji dlaní přitiskne na svůj klín.
„Vidíš, co se mnou děláš?“ vzrušeně zachraptí do mého ucha a naznačí mi pohybem své štíhlé ruky, co by ode mě chtěl. Přetočí se pomalu z boku na záda. Obejmu jeho vzrušený penis celou dlaní a pomalinku začnu pohybovat třesoucí se rukou. Zasténá a zakloní hlavu, čímž mi poskytne celý svůj štíhlý krk k líbání a něžnému okusování. Moje ruka se se získanou zkušeností stává klidnější a rytmus pohybů je pravidelný a jistější. Tom sténá potichu do mých vlasů a já se z jeho krku postupně jemnými polibky přesouvám stále níž a níž. Chci ho ochutnat… ve všech svých erotických snech jsem to dělal už tolikrát, a teď mám konečně příležitost si svoje divoké sny vyplnit.


Odkryju peřinu, která nás doteď zahalovala, a pokrývám mu polibky krásné ploché bříško. Jeho hrudník se vzrušenými nádechy zvedá čím dál rychleji, když sleduje mojí pomalou cestu ke špičce svého mužství. Už jen pár milimetrů a dotknu se ho poprvé na tom nejcitlivějším místě.
„Billí, lásko, prosím…“ zasténá, když cítí, že se blížím a jeho ruka mě podvědomě přitlačí ke kýženému cíli. Je tak hebký na dotyk… když se konečně dotknu malé prohlubně na jeho konci, jemně a pomalu ho obkroužím jazykem a postupně nahrazuji svojí ruku ústy. Dodržuji pořád stejný rytmus a uvolněnou rukou bloudím po jeho slabinách a bříšku. Když začne rychleji přirážet, musím ruku vrátit zpátky, protože bych se jinak asi udusil. Tom sténá bez přestání a já mám strach, aby nás ostatní neslyšeli.
„Tišeji, lásko…“ přeruším na chviličku svojí práci a rychle pokračuju, abych ho dovedl k vrcholné extázi.


Tom popadne můj polštář a přitiskne si ho vší silou na obličej, aby ztlumil svůj poslední výkřik. Cítím, jak napíná všechny svaly v těle, a když povolí, ucítím v ústech, že jsem dokázal svojí lásku vrcholně uspokojit. Polknu a vrátím se k prudce oddychujícímu Tomovi. Je stále napůl zakrytý polštářem a snaží se vydýchat. Sundám z něj polštář, položím mu hlavu na rameno a hladím jeho zklidňující se hrudník. Obejme mě pevně rukou kolem ramen a políbí do vlasů.
„Děkuju…“ pošeptá ještě stále zrychleným dechem a já mu jemně přejedu palcem po rtech. „Miluju tě, Tomí,“ odpovím na jeho slova díků a jsem šťastný. Po tomhle okamžiku jsem toužil celé kruté tři roky, a teď jsem dosáhl všeho, co jsem od života chtěl. Nepotřebuju slávu, peníze, obdiv, potřebuju jeho. Svojí lásku, svého Toma.


„Chutnáš báječně,“ pošeptám mu do ucha s úsměvem a Tom se nahlas rozchechtá. Honem mu zakryju pusu, aby nás nikdo neslyšel, a leknutím ucuknu, když postřehnu lechtání jeho jazyka na své dlani. Povalí mě se smíchem na záda a překulí se na mě celou vahou.
„Tak a teď tě mám ve své moci,“ zavrčí naoko výhrůžně a chytne obě moje zápěstí. Drží mi ruce za hlavou a začne mě šimrat svými vlasy na tváři.
„Néééééééé,“ začnu kňučet, když se přemístí na krk a do podpaždí, kde jsem extrémně lechtivý. Chvilku mě ještě mučí, ale pustí mi ruce a začne mě pomalu něžně líbat. Obejmu ho a přitisknu ho na sebe vší silou, kterou ještě mám. Tak moc ho miluju…


Probudí mě prudký pohyb Tomovy ruky. Mlátí sebou ze strany na stranu a něco vykřikuje. Venku je ještě tma, ale nevidím nikde, kolik je hodin.

„Psssssst, lásko,“ uklidňuju Toma a objemu ho, aby se přestal tak škubat.

„Bille, ne, ne, ne, já nechci!“ zakřičí najednou srozumitelněji a prudce se posadí na posteli. Dýchá, jako kdyby běžel maratón a zírá do tmy.

„Tomí, lásko, co se ti zdálo?“ zeptám se, aby si mě všiml. Prudce se ke mně otočí, asi se lekl mého hlasu a skočí mi na krk.

„Bille, to je dobře,“ vydechne mi do vlasů a stiskne mě, jak nejsilněji může.

„Co je dobře?“ zeptám se nechápavě.

„Že žiješ…“ odpoví udýchaně a já ho položím zpátky na polštář. „Zdálo se mi, že jsi umřel… to bylo tak strašný… že neumřeš, viď?“

„To víš, že ne,“ slíbím mu a za chvilku už zase pravidelně oddechuje spravedlivým spánkem všech opilců.

Vzpomenu si na to, co se mi zdálo. Ještě teď cítím tu lásku, co jsem Tomovi dával ve svých osmnácti letech. Bylo to tak silné, krásné, čisté. Jsem rád, že mi ten zážitek moje paměť nabídla, nerad bych to znal jen z vyprávění. Já vím, vzpomenu si nakonec na všechno, ale tohle bylo opravdu exkluzivní. Přímý přenos našeho prvního milování. Na to, že jsem byl absolutně nezkušený, jsem byl pěkně odvážný. Vrhnul jsem se do toho po hlavě, a docela mi to vyšlo. Alespoň podle reakce Toma, to bylo úúúžasné. Škoda, že se mi asi nebude zdát pokračování, uvažuju, když se zase uložím ke spánku a zavřu oči.
autor: Janule
betaread: Janik

5 thoughts on “Časoprostor I 25.

  1. oh , aj ja chcem také sny !!! dobre , priznám sa , že tri dni po sebe som raz mala uplne erotické sny 😀 ale odvtedy nič xD kváásny diel x) už nebrečím ani mihálnicou na oku a žiarim šťastím =D

  2. Opilý Tom byl opravdu srandovní 😀 Ráno to bude mít chudák těžší, ale co už 🙂
    Jinak jsem ráda, že jsem se mohla s Billem ´podívat´ do jejich minulosti a k tomu, jak spolu začínali 🙂 Je to hezké 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics