Časoprostor I 15.

Frank je moc milý kluk, hned si mě získal svojí bezprostředností a radostnou povahou. Je sice na vozíku, ale života si možná užívá víc než někteří zdraví. Nedávno mu bylo osmnáct, ale postižený je skoro od narození, takže si zvykl. Nebyly žádné problémy, zvládl jsem to na jedničku. Šachy jsem spolehlivě prohrál, abych Franka potěšil, ale musím přiznat, že mi to nedělalo žádný problém. Hrál jsem tu hru asi dvakrát v životě. Frankův pokoj je celý pokrytý našimi plakáty, vypadá to u něj tak trochu jako svatyně, chyběl mi tam akorát oltář a obřadní svíce. Některé z těch plakátů jsem si ještě pamatoval, ale většina byla z doby, na kterou si ještě nevzpomínám.
Celou dobu, co jsme hráli, mluvil Tom s Frankem o všem možném, aby zabránil otázkám, na které bych třeba neznal odpověď, a já mohl přemýšlet o tom, co se mi zdálo v kadeřnickém křesle… musím nějak zjistit, jestli tu Karin skutečně znám a co je to zač. Nechápu, jaké známé si v tomhle životě vybírám… nebo jsem si ji nevybral? Podle pocitů, které se mi vybavily, si myslím, že jsem u ní nebyl dobrovolně. Spíš mi to připadalo, že jsem naštvaný a nejradši bych odtud okamžitě vypadl a už se tam nikdy nevrátil. Jenže jsem jí tam nechal peníze… a docela dost peněz. Chvilku uvažuju, jestli se na ni zeptat Toma, ale něco mi říká, že to není moc dobrý nápad. Musím se pak podívat, jestli někoho takového nemám v mobilu.

Cestou od Franka jsme si koupili k večeři pizzu. Dáme si ji pěkně v pohodičce doma u televize, mám v plánu se podívat na všechny naše klipy, co jsme za těch sedm let natočili. Ovšem to bych nesměl mít vedle sebe toho svého dredatého ďáblíka. Nenechá mě pořádně dívat, pořád doráží a chce se mazlit. Ne že by mi to vadilo, ale nemám z těch klipů vůbec nic, tak to radši vzdám.
„Jdu si dát koupel,“ sdělím mazlíkovi. Leží mi hlavou na klíně, a když slyší, co jsem právě řekl, zvedne ke mně ta svoje hnědá kukadla a vyhrkne na mě s úsměvem: „Já taky, kdo tam bude první…“ vyskočí jak čertík z krabičky a cestou do koupelny se div nepřerazí o svoje široké kalhoty. Odevzdaně se zvednu a duševně se připravuju na to, že tentokrát to nebude pohodová relaxační lázeň, ale pěkně divoká jízda v bublinách.

„Fůůůj, do pusy néé,“ zakňučí Tom, když na něj fouknu pěnu a on ji vdechne, protože mi zrovna chtěl něco říct. Prská kolem sebe jako kočka a snaží se mi to oplatit. Sedíme proti sobě v naší velké vaně a už asi čtvrt hodiny se vzájemně pošťuchujeme jako malí kluci. Takhle jsme se spolu naposledy koupali, když nám bylo osm, ale vyváděli jsme u toho úplně stejně. Máma tenkrát nadávala, že je koupelna plná vody, ale nám to bylo jedno, námořní bitvy měly přednost. Tentokrát ovšem tu spoušť budeme muset vytřít sami, protože máma je daleko a služku jaksi nemáme. Cááák, plácne mi Tom před obličejem dlaní do vody a já se okamžitě začnu topit, vodu mám snad všude, kam se může dostat. Prskám, abych se jí zbavil.
„Končíme, nebo mě utopíš,“ zaječím na něj se smíchem a uvolním špunt na dně vany. Vyskočím a rychle zapadnu do sprchového koutu, abych ze sebe smyl zbylou pěnu. Ách… krásně teplá voda mi hladí tělo, byla mi z té koupele už trošku zima, ale tohle je moc příjemné.

„Kdo to bude vytírat?“ zahulákám směrem k vaně, abych zjistil, co mě ještě dneska čeká. „Nikdo, je tu odtokový kanálek,“ ozve se mi za zády. Tom se na mě usmívá otevřenými dvířky sprchového koutu a už se sune za mnou dovnitř… já ti dám, ty ďáble, to máš za ten cákanec… namířím mu do obličeje proud vody, ale jeho to neodradí, protáhne se ke mně a rychle za sebou zabouchne. Se smíchem mi vytrhne sprchu z ruky a zasadí ji nahoru do držáku. „Uáááá… já tě zastřelím, teď mám po účesu!“ zakňučím, když ucítím, že mi voda stéká přímo na hlavu. Tom mě ale nevnímá a klouže mi očima po celém těle. Samozřejmě se jeho pohled zastaví přesně tam, kde jsem teď nejvíc napnutý. „Dívej se mi do očí, když s tebou mluvím,“ zvednu za bradu ukazováčkem jeho obličej… je to divné, ale ještě se trochu stydím. To je pohled, divoký a vášnivý… tohle bude mít nejspíš příjemné následky. Cítím na svých mokrých zádech jeho nenechavé ruce, sklouzne mi po nich až k pasu a pevně si mě přitiskne na tělo… naše oči jsou v neustálém spojení, čtu si v nich, co všechno by se mnou teď chtěl dělat. Cítím jeho vzrušení těsně přitisknuté na svém a pomalu ho začnu líbat. Stále se díváme jeden druhému do očí, je to fascinující pohled. Když mu zajedu rukou na zadek, přivře víčka a prudce mě přirazí na mokrou zeď sprchového koutu.

Jo, teď je to ten dobyvatel, kterého jsem si celou dobu představoval, žádné krotké koťátko… vášnivě mi drtí rty, hraje si s mojí kuličkou v jazyku a divoce mi přejíždí rukama po mokrém těle. Uvolním jednu ruku a zastavím sprchu. Přestane mě na chvilku líbat a já toho hned využiju. „Pojď do postele…“ šeptnu mu do ucha.

Tom povolí svoje sevření a rychle otevře skleněná dvířka sprchového koutu, vyleze ven a podá mi z věšáku župan a osušku, kterou si rychle začnu sušit vlasy. Mezitím si oblíkne svůj župan a netrpělivě čeká, až se dosuším. Když vylezu ze sprchy, všimnu si v zrcadle, že mám černo kolem očí, ale než se stihnu vzpamatovat, Tom vyndá odličovací tampóny a s úsměvem mi jemně setře šmouhy z obličeje. Oba dýcháme jako po maratonu a neustále se vzájemně propalujeme očima. Vlasy mám ještě stále vlhké, ale už to neřeším, na fénování teď není vůbec čas, teď máme důležitější věci na práci… hodím osušku na věšák, a za stálého líbání, s nohama obtočenýma kolem Tomova pasu, se nechám odnést do ložnice.

Zastavíme se těsně vedle postele osvětlené jen malou lampičkou na nočním stolku. Tom mě pomalu postaví na zem, sundá župan z mých ramen a nechá ho volně spadnout na měkký koberec. Jeho oči mě stále sledují tím zatraceně vášnivým pohledem… mám pocit, že mě konečně dobývá a moje dlouholeté erotické představy se pomalu začínají naplňovat. Políbí mě, a přitom mě lehce jako pírko vyzvedne do náruče a hodí se mnou do měkkých peřin naší velké postele. Pomalu se svléká a odhaluje své perfektní tělo. Vzrušuje mě jeho dokonalá postava a musím si zálibně prohlížet vypracované svaly. Když jeho župan konečně dopadne na podlahu, moje oči samovolně sjedou k jeho připravenému rozkroku. Je dokonalý… naprosto dokonalý. Nemůžu se dočkat, až ucítím jeho tvrdost na svém těle, ve své ruce… v ústech.

Ležím nahý na zádech a při pohledu do temných očí svého dobyvatele si rukou zajedu do maximálně vzrušeného klína, a začnu v pomalém rytmu vyzývavě pohybovat zápěstím nahoru a dolů… současně k sobě Toma přitahuju pohledem a sleduju jeho oči, které hladově míří přesně do míst, kde se moje ruka snaží upoutat jeho pozornost. Po čtyřech se ke mně připlíží jako mlsná kočka, skloní hlavu k mému klínu a jemně odstrčí ruku, která čím dál tím netrpělivěji uspokojuje moji nenasytnou touhu. V očekávání jeho dotyků zavřu oči, zakloním hlavu a zasténám, když ucítím teplé vlhko a obratný jazyk, který jemně krouží kolem mé chlouby. Zpracovává mě něžně, ale jen malou chvilku… najednou mravenčení v celém mém těle ustane, a já cítím, že si mi obkročmo sedl na klín. Jeho tvrdé vzrušení mě mírně tlačí na břiše, když se mi opře rukama vedle hlavy a pomalinku mě začne líbat. Jazykem, kterým mě ještě před chviličkou dráždil tam dole, se teď dobývá do mých pootevřených úst a tlumí moje vzdechy. Polibek začíná být stejně divoký jako ve sprše, ale stále se jemně pohybuje pánví na mém vzrušení.

„Chci tě mít v sobě,“ zašeptá chraptivě mezi vzrušenými vzdechy, když mě přestane líbat, a já jen nedočkavě kývnu na znamení souhlasu. Natáhne se k nočnímu stolku a vyndá stříbrnou tubu. Opustí můj napnutý klín, vytlačí trošku průhledného gelu do dlaně a tubu hodí vedle postele na zem. Oddálí od sebe má stehna, usadí se mezi ně a neustále se mi přitom dívá do očí… krouživými pohyby dlaně pomalu natírá gelem můj vzrušený penis. Musím zavřít oči, nevydržím ten jeho pohled a slastné doteky kluzké ruky na svém vzrušení. Slast mě nutí zaklonit hlavu a oddat se pocitům. Tom se pomalu přesune zpátky na můj klín a já obejmu rukama jeho útlé boky. Než si stihnu uvědomit, na co se chystá, ucítím, jak můj penis pomalu proniká do jeho horkého těla a projede mnou vlna elektrického výboje. To je úplně nový zážitek… nádherný zážitek. Když se Tom po chvíli dokonale usadí, oba strneme v němém sousoší slasti. Pokrčím nohy v kolenou a Tom se o ně opře svými dlaněmi, celý se mírně propne dozadu a zakloní vášnivě hlavu… začne pomalu rytmicky nasedat na můj klín.

„Bože, jsi tak úžasný,“ zašeptám a ani nevím, jestli mě v té chvíli slyší. Fascinovaně Toma sleduju zpod přivřených víček, výraz jeho tváře mě vzrušuje a nutí mě sténat nahlas spolu s ním v jednom jediném společném rytmu pravidelných přírazů. Nadzvedávám boky, abych Tomovi vyšel vstříc, a rukou obejmu jeho horký tvrdý penis. Pravidelně mi klouže v dlani, oba společné sténáme, zatímco celým mým tělem proudí úžasné pocity, které se začnou stupňovat, když se tempo našeho přirážení zrychlí… cítím, že se pomalu blížím k vrcholu… rukou víc stisknu Tomovo vyzývavé vzrušení a naléhavými pohyby nás přivádím ke společnému orgasmu. Jeho pohyb se náhle zastaví a v té samé chvíli, kdy ucítím teplé sperma na svém břiše, dojdu k vrcholu a udělám se do jeho vzrušením napnutého těla. Naše poslední výkřiky jdou těsně po sobě, a vzápětí se můj vyčerpaný milenec zhroutí do mé náruče a zaboří mi hlavu do vlhkých vlasů. Obejmu ho a ještě si chvíli užívám ten pocit být v jeho úzkém horkém těle, zatímco se oba snažíme obnovit pravidelný dech. Jde to pomalu… společně se vydýcháváme a vzájemně hledáme svoje rty k polibkům. Vyčerpaně se mi sesune k boku, hladím ho po vlasech a on mi oplácí moji něhu jemnými polibky na tváře, nos, oči… miluju ho, panebože, jak já ho miluju… víc než svůj život, víc než naši slávu… dal bych mu všechno, o co by si řekl…

Ležíme klidně vedle sebe a díváme se jeden druhému do očí. Vidím v těch jeho lásku. Včerejší strach tam už není… usměje se na mě a já mu to s radostí oplatím. Hladím tu krásnou tvář a slíbávám pot z jeho hladkého čela.

„Kdybych ti tu cestu časem doteď nevěřil, dneska bych už musel,“ zašeptá mi do ucha „… bylo to úžasný, jedna z nehezčích chvil v posledních letech, co jsem s tebou zažil,“ dodá a já jen spokojeně zavrním. Jsem šťastný, že se to Tomovi se mnou tak líbilo, s tím ještě včera nezkušeným panicem. Hladím jeho vlasy na svém rameni a společně odpočíváme.
„Byl jsi divoký a vášnivý přesně podle mých představ,“ řeknu mu na oplátku svůj pocit z našeho milování. Podívá se mi do očí a s úsměvem mě políbí. Jeho kovové kuličky ve rtu mi způsobí husí kůži. Najednou je tu docela chladno.
„Máme tu někde kapesníčky?“ zeptám se, když si uvědomím, že bychom se měli jít znovu vysprchovat. Jsem ale tak unavený, že si teď cestu do koupelny vůbec nedovedu představit. Kapesníčky budou muset stačit.
„V nočním stolku,“ odpoví mi Tom a sáhne zkušenou rukou do šuplíku. Vyndám z balíčku bílý papírový kapesník a začnu pomalu likvidovat tu bílou spoušť na svém a Tomově těle. Konečně nás můžu přikrýt peřinou a stulit se své lásce do náruče. Je mi s ním tak dobře, že za chvilinku usínám…

„Nekřič na mě, nejsem tvůj majetek!“ řekne důrazně Tom s nasupeným výrazem. Jsem na něj neskutečně naštvaný.
„A co jsi? No, řekni! Moje děvka do postele!?!“ zakřičím mu zle do obličeje. „Jsi můj partner a od toho já vyžaduju věrnost! Viděl jsem tě, jak se k ní lísáš a bylo mi z tebe špatně! Viděl jsem tvojí ruku na jejím zadku! Nevěřím ti ani slovo!“ přecházím pomalu ze vzteklého křiku do bezmocného pláče. Tom ke mně natáhne ruku, ale já mu ji vztekle odstrčím. „Nesahej na mě! Ještě před chvílí jsi osahával tu děvku a já to nebudu dál snášet, já už to nevydržím,“ rozbrečím se a sesunu se na koberec uprostřed obýváku. Už nemám sílu, cítím se zrazený, podvedený… Tom si ke mně klekne a obejme mě kolem ramen, hladí mě ve vlasech… a já se k němu zoufale přitisknu. Vždyť já ho miluju, nechci na něj být hnusný, ale nemůžu si pomoct…
„Miláčku… neplač, já už nevím, jak ti to mám pořád vysvětlovat,“ šeptá mi do ucha. „Vždyť víš, že to prostě musím dělat… nemáme na vybranou. Já taky nežárlím, když se líbáš se Sabine… já ti věřím. Přísahám na svůj život, že jsem ji poslal domů. Nevím, jak ti to dokázat… přestaň už prosím plakat, vždyť já tě miluju a nikoho jiného už nikdy nechci,“ uklidňuje mě. Všechno to vím, a přesto mu vždycky znova a znova ztropím takovouhle žárlivou scénu. Nemůžu to v sobě dusit. Zbláznil bych se. Sám sebe za to nesnáším. Já… zrovna já mám co mluvit…

Prudce otevřu oči a posadím se na posteli. Co to bylo? Panebože to byl živý sen… Padnu zpátky do polštáře úplně vysílený z pláče a vzteku, co jsem před chvilkou prožíval. Možná to nebyl sen, možná to byla vzpomínka. Všude kolem mě je neproniknutelná tma a vedle mě spokojeně oddechuje… jak jsem ho to v tom snu nazval? … „děvka do postele“… bože, jak jsem to o něm mohl někdy říct? Choval jsem se jako žárlivý idiot… vybavuje se mi ten bezmocný vztek, co jsem cítil. Nedivím se Tomovi, že si myslel, že už ho nemám rád. Jestli tyhle scény byly často, muselo mu být strašně. Vzpomenu si na svoji poslední myšlenku v tom snu, ale neznám její pravý význam… teď nemá cenu to rozebírat, stejně nic nevymyslím. Zavřu oči a pokouším se znovu usnout, opatrně se přitisknu ke své lásce, obejmu štíhlé tělo pod peřinou a vdechuju jeho krásnou vůni. Jak jsem k němu mohl být tak krutý? Jsem hlupák, žárlivý hlupák…

autor: Janule
betaread: Janik

7 thoughts on “Časoprostor I 15.

  1. Ale my to chápem, Billí! Ten chudinka Tom ti byl věrnej a miluje tě, ale ty si mu určitě zahnul, podle té poslední věty! Že se nestydíš! xD

  2. NO tak ta scena ve vaně mě dostaka btw: mám stížnost Když jsem na mobiklu ve škole tak mi nejde komentovat .. .-/

  3. Jak už jsem psala na THF, BotTom, to opravdu nemusím. Vážně mi to docela vadí a dokonce jsem si na THF už začala dávat pozor, abych něco podobného omylem nepřečetla. Existuje jedna jediná výjimka, a tou jsi ty. 🙂 Tvůj spodní Tom, abych tu situaci nějak případně nazvala, mi prostě tak nějak nevadí. Možná proto, že ten tebou popisovaný dvojčecí sex je tak láskyplný, že mi prostě v tu chvíli nezáleží na tom, kde se zrovna které dvojče nachází. 🙂
    Jinak chci ještě poznamenat, jak neustále prosazuju "no women, no men, just B+T", tak v tvém případě to zas až tak neplatí, charaktery tvých vedlejších postav jsou vždycky tak čtivě, zajímavě a působivě vykresleny, že se pokaždé těším na další do sbírky. 🙂

  4. Janule, vzpomeň na třetí řadu a na mé zoufalé komentáře!!! A to buď ráda, že máš protekci!!! 🙂

  5. Miluju, když se jejich role v posteli vymění! A takových povídek je strašně málo, takže mě to u téhle povídky vážně mile překvapilo 🙂
    Jenom mě stále děsí ten ´starý´ Bill :/ Achjo, takže to nakonec vypadá, že Toma beztak podváděl..což se mi ani trochu nelíbí, takže doufám, že jsem to jenom blbě pochopila! A teda on byla dobrá žárlivka. Je fakt, že jestli tohle Tom zažíval často..tak teda pěkně děkuju. Ještě že už má u sebe ´nového´ Billa, který jej bezmezně miluje. A teď už jen doufat, že se mezi nimi nic nepokazí!

  6. Tyjo i po tolika letech co jsem to cetla poprve a podruhe a uz nevim po kolikate je ta povidka super!
    Ale vuuubec se netesim na pokracova i… zacina to houstnout.
    Janulko toto se ti skutecne moc povedlo. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics