Hledání 4.

Lehce se otřu rty o jeho krk a zašeptám „Jsem šťastný, našel jsem cestu „.
Bill se přitiskl ke svému bratrovi, mrazení po celém těle sílilo. Lehce se rukama dotkl Tomových boků a zadíval se mu do očí. Zvláštně se leskly. Tom bratra nespouštěl z očí a ve chvíli, kdy se bratrovy rty přiblížily k těm jeho, tiše zasténal. Na horkém těle cítil chlad Billovy bundy a ledovou sponu jeho pásku. Nemohl to vydržet, prudce si Billa přitáhl k sobě a přitiskl se k jeho rtům. Bill je okamžitě otevřel a vyšel bratrovi vstříc. Jejich jazyky se vášnivě proplétaly, jejich těla byla tak blízko u sebe, že téměř cítili vlny vzrušení, které proudily v žilách toho druhého. V tu chvíli měli pocit, že musí explodovat. Nemysleli na budoucnost. Netušili, co bude následovat a netušili, jak moc tato noc změní jejich životy.
…………………
Na dveře se ozvalo jemné zaťukání. „Bille, lásko, jsi v pořádku?“ Nell! Bill se od Toma odtáhl jako první. Úplně jsem zapomněl, že tady je. Co teď?
„A..ano, jsem v pořádku, hned přijdu“, oba se snažili zklidnit rozbouřený dech. Ve chvíli, kdy se jejich pohledy střetly, Tom zašeptal „Asi bychom si měli promluvit“. Bill němě přikývl. Tom se natáhl po ručníku, omotal si jej kolem boků a zničeně si sedl na kraj vany. Snažil se přebrat si v hlavě události posledních hodin a nějak se s tím vypořádat. Zdvihl hlavu a řekl „Bille, neříkej Nell, že dnes v noci … že jsem to byl já. Nech ji, ať si myslí, že se milovala s tebou, ano? Uděláš to pro mě?“ Bill opět přikývl a rychle ze sebe shodil oblečení, až zůstal jen v boxerkách. „Počkej tady“ řekl Tomovi, potlačil nutkání dotknout se jeho hladké kůže a znovu ochutnat jeho rty. Ne, nejdřív musím vyřešit minulost.
Bill rychle vyklouzl z koupelny a vešel do ložnice. Nell spokojeně ležela v posteli se zavřenýma očima. Bill přelétl pohledem pokoj a pohledem se zastavil na hromádce Tomova oblečení u postele. Ještě že jsme oba měli černé věci, tak ani nepoznala, že to není moje. Sebral oblečení do náruče a vsunul je za dveře koupelny. Vrátil se do ložnice a potichu se položil vedle spící dívky. Co teď?Nechci jí ublížit, i když vím, že ji určitě raním. Je to zvláštní, ale díky ní jsem vlastně zjistil, co mě trápilo několik posledních měsíců. Zjistil jsem, že … Cvak. Z myšlenek ho vytrhlo klapnutí zámku u dveří. Tom odešel. Vždyť si chtěl promluvit? Proč odešel? Byla to pro něj jenom hra? Dostal Nell a pohrál si se mnou? Nesmysl, vždyť to já jsem začal tu hru mezi námi. Toma by něco takového vůbec nenapadlo. Třeba na to ale přistoupil jenom proto, že byl tak strašně moc vydrážděný z Nell. Ach jo, proč jen to musí být vždycky tak složité?Nevěděl, jestli má jít za Tomem nebo zůstat s Nell. Nakonec se rozhodl pro druhou variantu, věděl, že do rána už moc hodin nezbývá a čas to trochu pomůže vyřešit. Znovu si představil Tomovo tělo v koupelně, měl ho tak blízko. A ty nádherné pocity, když se ho dotýkal. Bill se neubránil tichému zasténání. Najednou ucítil, že se k němu Nell přisunula blíž. Její vlasy ho zašimraly na tváři, když se k němu sklonila, aby se dotkla jeho rtů. Bill zavřel oči, představil si Toma, s dredy rozpouštěnými po zádech, jak se k němu smyslně přibližuje. Nedokázal tu představu zahnat a když se na něj Nell obkročmo posadila, přitiskl si ji za boky co nejblíž ke svému klínu a zvrátil hlavu dozadu.
……………
Tom vyšel ze dveří domu. V těle mu pulzoval adrenalin. Na to, že za chvíli bude svítat, se necítil vůbec unavený ani ospalý. Rozhodl se, že se trochu projde. Před sebou měl dva velké problémy. Za prvé jsem se vyspal s holkou svého bráchy, který na to přišel, ale zřejmě mu to vůbec nevadilo! A za druhé jsem se hned potom mazlil se svým vlastním dvojčetem! Chápete to? Může být někdo tak zvrácený jako já?
Tom věřil, že když dostane Nell, všechno se zas vrátí do starých kolejí a on bude zas ten sebejistý a nezranitelný Tom. Ale k jeho velkému překvapení se tak nestalo. Ano, milování s Nell bylo krásné, ale pocit, který zažil potom v koupelně, se s tím nedal vůbec srovnat. Jeho myšlenky plně ovládl Bill. Je to zvláštní, Bill je přece brácha, tohle bychom prostě dělat neměli. Navíc já určitě na kluky nejsem, fakt ne. Bylo to zřejmě jen chvilkové. Trochu jsem pil, potom to s Nell … Zítra to dám do pořádku. Billovi to nějak vysvětlím, určitě to pochopí. Taky to tak určitě nemyslel. Tom šel rychle, ruce vražené hluboko do kapes svých obrovských kalhot a potichu si pro sebe mumlal. Zítra se určitě Bill objeví doma, vždycky v sobotu chodí za mámou, takže se setkání asi nevyhnu. Co mu řeknut? „Hele brácha, promiň, ale nějak jsem si neuvědomil, co dělám?“ A taky mu nějak musím vysvětli to s Nell. Zatímco takhle přemýšlel pořád dokola, došel pomalu k domu, kde s Billem vyrůstali a kde Tom stále ještě s rodiči bydlel, zatímco se Bill před několika měsíci odstěhoval. Odemkl, v předsíni se potichu zul a vyběhl po schodech nahoru. Pár vteřin zůstal stát před dveřmi Billova pokoje. Pak se otočil a vešel k sobě. Začala na něj doléhat únava, rychle ze sebe shodil oblečení, dal rychlou sprchu a jen v boxerkách zapadl do postele. Za chvíli už tvrdě spal, zatímco do jeho snů vstupovala vysoká hubená postava s černými dlouhými vlasy a čokoládovýma očima.

autor: Michelle M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics