Hledání 2.

„Miláčku, rozloučíš se i s Tomem?“, zeptal se Bill Nell, ale z tónu a způsobu, jak to vyslovil bylo jasně znát, že to otázka nebyla. Nell se snažila zklidnit svůj dech a vůbec jí nedocházel význam Billových slov. Zato v Tomovi by se krve nedořezal. Co to má znamenat? Co to proboha Billa napadlo? přemýšlel horečnatě. Na druhou stranu to je přece součástí toho, co chceš, říkal mu jiný hlas uvnitř něj. Přistoupil blíž k Nell a čekal, co udělá. Zdvihla hlavu a viděla je oba stát vedle sebe. Jsou si tak strašně podobní a přitom tak rozdílní, napadlo ji. Tomovy oči jiskřily, ale jinak než Billovy. V jedněch byla touha a chtíč a ve druhých něco neidentifikovatelného. Bez dlouhého rozmýšlení se zdvihla na špičky a s přivřenýma očima se přiblížila k Tomovu obličeji. Díval se do jejích černých očí a když se lehce dotkla jeho rtů, měl pocit, jako by ho zasáhl blesk. Bylo to úžasné, ještě lepší než si představoval. Uchopil ji rukou pod vlasy na krku, donutil ji ještě víc zaklonit hlavu a jazykem hluboce pronikl mezi její rty. Když slabě vydechla, neubránil se. Dlaněmi dychtivě přejížděl po jejím těle. Jeho jazyk se dotýkal každé části jejích úst, bylo to tak smyslné a dravé, plné vášně. Nell měla pocit, že se rozsype. Tomovy polibky byly tak jiné než Billovy, které v poslední době byly spíš plné naštvání a hněvu. Na těle cítila Tomovy horké ruce, vnímala prudké pohyby jeho jazyka a jemnou vůni. Bill jako by vedle nich nestál. Cítila, že tohle je pro ni zcela nové a velmi vzrušující.
Bill je sledoval s široce otevřenými očima a snažil se rychle přemýšlet. Co to proboha dělám? Já předhazuju svoji holku svému bráchovi. Já nemůžu být normální! Naštvalo mě, že mě odmítla, nechtěla mě políbit, odstrkovala mě. O to víc jsem chtěl dosáhnout svého. Pak když jsem ji líbal, viděl jsem Toma, jak nás pozoruje. Viděl jsem mu na očích, jak moc by ji chtěl, jak po ní touží. Byl to prostě nápad. Teď stojím vedle nich, vedle mého bráchy a mé holky a dívám se, jak se vášnivě líbají. Bill je chtěl přerušit, ale nedokázal se ani pohnout. Poprvé viděl svého bratra projevovat tolik citu, takhle ho neznal. Milostný život jeho bratra pro něj byl tabu. Úplně zapomněl na Nell, jeho pohled přitahoval Tom. Cítil, jak jeho tělem začíná proudit vzrušení. Nemohl si pomoci. Co to dělám? Je to můj brácha, moje dvojče. A líbá moji holku! A nejhorší je, že je mi to úplně jedno, já … chci být na jejím místě. Chci aby se mě dotýkal tak, jak se dotýká jí. Proboha, co to říkám, co mě to napadá. To nejde. Stop. Zakázat si podobné myšlenky. Tom je můj brácha, já mám Nell. Jsem vážně nenormální.
Tom si pomalu začínal uvědomovat, co se děje. Nemohl tomu uvěřit.Měl pocit, že se mu to jen zdá a až se probudí, bude ležet sám v posteli s dekou odkopanou v nohách. Držel Nell v náruči, byla tak blízko, že musela cítit jeho vzrušení … co s ním dělá. Nechci to skončit, ale jestli to neudělám, vezmu si ji tady a teď, klidně před Billem. Tom sebral zbytky síly a odtrhl se od ní. Přerývaně dýchal a sledoval její zakloněnou hlavu a lehce přivřené oči. Rty měla celé červené, prokrvené od Tomových polibků. Bál se podívat na Billa, naprosto nechápal jeho jednání. Já bych pro něj tohle nikdy neudělal. Udělal bych cokoli, ale tohle ne. Pustil ji ze sevření a bez jediného pohledu na bratra zamířil několika rychlými kroky ke dveřím. Musel pryč. Nedokázal tam zůstat.
Bouchnutí dveří Nell probralo. Tom byl pryč. Bill ji upřeně sledoval, nic neříkal a z jeho pohledu nešlo nic vyčíst. Přimhouřil oči, rty se lehce dotkl jejího ramene a zašeptal „Děkuju, děkuju, žes mi ukázala cestu. A … promiň“. Než stačila jakkoli zareagovat, byl také pryč.
………………………..
Bill sešel po schodech dolů k domovním dveřím. Musel se uklidnit. Tom zatím nesmí nic poznat. Naposledy vydechl a zastavil se vedle bratra. Tom seděl na posledním schodu a obličej schovával v dlaních. „Bille, můžeš mi vysvětlit, co to mělo znamenat?“ zasyčel naštvaně. „Co? Chtěls to nebo ne? Měl jsem pocit, že o nic jiného jsi v tu chvíli nestál nebo se pletu?“ odpověděl Bill škodolibě. Tom se postavil. Stáli proti sobě, dívali se jeden druhému do očí. Z Tomových očí sršely blesky, byl naštvaný, že přistoupil na bratrovu hru. Bill se provokativně usmál a jazykem si přejel suché rty. „Nemůžeš popřít, že tě Nell přitahuje a chtěl bys ji do postele. A nelži mi, já to prostě vím. Jsi můj bratr, tak co bych pro tebe neudělal, ne? Hele, nechci se hádat, myslel jsem, že budeš rád. Tak pojď, taxik už na nás čeká“. S těmi slovy otevřel domovní dveře a oba bratři vyšli mlčky vstříc nadcházející noci. Vysoko nad jejich hlavami stála u okna rozrušená dívka. Dívala se dolů. Vidím je, jak odcházejí. Ani je nenapadne podívat se nahoru. V hlavě mám totální zmatek.Co to Billa popadlo? Nikdy se takhle nechoval. Nemůžu vymazat z hlavy Tomovy doteky. Cítím je pořád žhnout na mém těle. Cítím jeho polibky, bylo to neopakovatelné. Musím na to ale rychle zapomenout. Mám přece Billa. Nebo ne? Zapnula TV a z police vytáhla láhev červeného vína. Naplnila širokou skleničku a nechala se unášet zakázanými myšlenkami, ve kterých se obě dvojčata prolínala. Jenom stále nemohla přijít na význam Billových slov „Děkuju, žes mi ukázala cestu“.
autor: Michelle M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics