In die Nacht

Noc byla temná a chladná. Jen třpyt hvězd narušoval černou tmu. Jemný vánek bil do oken a tak nutil oba dva, aby se k sobě tiskli ještě víc. Leželi schouleni v náručí druhého na pohovce a pozorovali oheň z krbu, který je naplňoval vášní, která se postupně rvala ven z jejich těl. Hladili se, laškovali navzájem se svými pramínky vlasů. Něžnost, kterou se obsypávali navzájem ani nestíhali vstřebávat.
Ich will da nicht allein sein
Lass uns gemeinsam
In die Nacht
Irgendwann wird es Zeit sein
Lass uns gemeinsam
In die Nacht
,,Miluju tě.“
Létali vzduchem slova, která chtěli od sebe navzájem slyšet. Tom vyzdvihl Billa na svůj napjatý rozkrok a pozoroval ho, jak se krouživými pohyby pohupuje. Bill začal něžně líbat každé zákoutí Tomova těla. Zasypával ho motýlkovými polibky, které ho přiváděly do neuvěřitelné slasti. Obrovské vzrušení nevydržel ani jeden z nich a tak si okamžitě svlékli všechno oblečení a ani si nevšimli pár věcí hořících v krbu, byli tak soustředěni na sebe, že nedokázali uhnout pohledem. Tom se přehoupl na Billa a začal mu laskat jeho vzrušení. Bill zhluboka v rychlé tempu oddechoval. Tom přibíral na rychlosti. Až když mu zalila tekutina pusu, bylo po všem, ale oba ještě chtěli jednou. Znovu si přáli to laskaní, které mu ten druhý přinesl. Kapky potu jim sklouzával po obličeji a tělem dozníval nádherným pocit blaha. Bill lehce, ale přitom s vášní skousnul rty Toma. Byli nádherně rudé, prokrvené. Dlouho do rána se mazlili. Až když únavou usnuli, utichl vánek a s ním dohořel poslední plamínek ohně.
Du bist alles was ich bin
und alles was durch meine Ader fließt…

autor: Anndrejkaa
betaread: Kajess

9 thoughts on “In die Nacht

  1. joo to si pamatuju, že sem četla a znova píšu – čekala sem, že to tam začne hořet a budou mět smolu xDxD

  2. Asi bychom jim měli poslat na narozeniny hasící přístroje… kdyby je někdy přece jen nápadlo trefit se oblečením do ohně 😛

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics