My bodyguard 26.

autor: Muckátko :o*
Smrt v přímém přenosu

Díky privilegiu vlastnit klub a být svým vlastním šéfem si mohl Shane dovolit přinést si zábavu do svého bytu. Vzhledem k tomu, že se snažil být i pro sousedy spořádaným člověkem, aby nikdo nepřišel na jeho pravou tvář, kvůli pozdním hodinám držel hudbu ztlumenou a svoji společnost držel jen na pár skleničkách alkoholu kvůli náladě. Nepotřeboval, aby se mu tam jeho návštěva ztřískala a nebyla schopná ničeho. Sám seděl rozvalený na prostorné pohovce se sklenkou své oblíbené whisky. Bylo jedno, kolik jí vypil, za ty roky a roky požívání tvrdého alkoholu si vypěstoval vysokou toleranci, a i když mu v žilách koloval spíš alkohol lehce naředěný krví, stejně byl stále při smyslech. Navíc to mělo ještě jednu výhodu. Vydržel být opravdu dlouho tvrdý, což byla poměrně špatná zpráva pro tři dívky, které si na dnešní noc vypůjčil od svého dobrého přítele.

Uvolněně seděl na pohovce nahý s doširoka rozevřenými stehny, labužnicky upíjel z nalité sklenky a zpod přivřených víček sledoval dvě mladé vystrašené dívky, jak olizují jeho tvrdý penis, mnou jeho varlata a tvářemi se otírají o vnitřní stranu jeho stehen. Třetí dívka stála za ním a masírovala mu ramena. Byli teprve u předehry a ty dvě kočičky v jeho klíně neměly daleko k slzám. Rád si půjčoval masíčko, které nebylo v tomhle byznysu dlouho. Bavilo ho sledovat ten strach a nervozitu v jejich očích, nesmělé pohledy a dotyky, dokonce i lehký odpor, když došlo na sex.

Zrovna když se rozhodl, že kouření už bylo dost a hodlal dívkám nařídit, aby se položily na zem vedle sebe a roztáhly nohy, ozval se zvonek. Shane hlasitě zanadával a zaklonil hlavu přes opěradlo a chytil dívku za vlasy, aby se mu podívala do tváře.

„Jdi otevřít, kočičko,“ poručil jí a neodpustil si dost tvrdý chlípný polibek, který zahrnoval spoustu slin a jazyka. Dívka poslušně přikývla a natáhla se pro saténový župan. Shane tvrdě stiskl její hubené zápěstí. „Řekl jsem, abys šla otevřít,“ zavrčel.
„J-já hned půjdu, jen se obléknu, pane.“
„O oblíkání nebyla řeč. Jdi otevřít takhle. Buď se ten dotyčný lekne a uteče, nebo se přidá k naší zábavě,“ mrkl na ni a vyrval jí kus látky z dlaně. Dívka těžce polkla a úplně nahá a ponížená se vydala ke dveřím. „A nikdo neřekl, abyste vy dvě přestaly,“ obořil se na dívky mezi svýma nohama, které ustaly ve své činnosti a čekaly, co se bude dít. Jakmile na ně ale jejich zákazník udeřil, vrátily se ke své práci.

Během chvíle se v prostorném obýváku objevili dva muži, přičemž jeden z nich dívku nepokrytě osahával a užíval si její povolnosti.
„Co tady děláte?! Jasně jsem řekl, že nechci být rušen,“ zahřměl Shane, když pohlédl na dva příchozí muže.
„A taky jsi řekl, že až budeme mít nějaké informace, tak ti máme dát okamžitě vědět bez ohledu na to, jestli je den nebo noc,“ připomněl mu Derek odvážně a jako každý normální zvědavý člověk si nemohl pomoct od toho, aby se podíval, co se odehrávalo v Shanově rozkroku.
„Dát vědět! Ne že mi hned polezete do bytu!“
„Věř mi, že až ti všechno řekneme, budeš nám líbat ruce, že jsme přišli až sem,“ dovolil si Derek tvrdit.
„Fajn, v tom případě se přidejte k naší párty a vyklopte, co máte,“ pobídl je Shane a předhodil jim dvě dívky. Derekův doprovod okamžitě sáhl po dívce, která jim přišla otevřít, usadil se do křesla a okamžitě si rozepl kalhoty.
„Neboj, zlatíčko, nepotřebuju moc, takže si na něj budeš moct brzy sednout,“ zašveholil natěšeně a pomohl dívce na kolena. Derek znechuceně odvrátil pohled.
„A co ty, D? Která tlamička potěší tebe?“ podíval se do svého klína.
„Žádná. Myslíš, že je ok mluvit před tvojí… uhm… návštěvou?“
„Bez obav. Moje návštěva si je moc dobře vědoma, co by se jí stalo, kdyby použila svoji pusinku i na něco jiného než na kouření,“ usmál se Shane ďábelsky.

Derek se tedy posadil co nejdál od celého toho divadla a raději se zahleděl do papírů, které s sebou přinesl. Bez ohledu na to, jak moc znechucený se celou situací cítil, byl pořád jen muž, který přirozeně reagoval na všechny vizuální podněty.

„Tak spusť,“ pobídl Shane Dereka. „Tady zrzečka, ti alespoň namasíruje krk, zatímco zelenoočka napodobí kamarádku támhle v křesle,“ ukázal mlsně do rohu místnosti, kde třetí z dívek balancovala nad vzrušeným penisem, nechávala ho vniknout do svého těla a se zakňučením po něm sjela dolů, dokud nebyl celý uvězněný v ní a ona neseděla plně usazená na stehnech zákazníkova přítele, který v ten okamžik, kdy dosedla, zaklonil hlavu a spokojeně zasténal.
„Hele, víš co? Co kdybych ti tady ty papíry nechal, aby sis je přečetl, až bude kolem víc klidu a míň sténání?“ vyhrkl Derek.
„Zůstaň tam, kde jsi a mluv. Jestli tě něco rozrušuje, stačí navést ty ruce níž. Je to tvoje volba,“ řekl a otočil obličej k dívce, která právě dosedla na jeho penis. „A ty zůstaň sedět a jen vlň boky,“ poručil jí a podíval se zpět na Dereka. I on se potřeboval soustředit, a kdyby na něm dívka začala jezdit, těžko by vnímal cokoli, co by vycházelo z úst jednoho z jeho mužů.

Derek si povzdychl.

„Sestavovat jeho harmonogram činností nebylo třeba, protože noviny a časopisy píší o tom, že se Kaulitz stáhl a už několik týdnů nebyl nikde vidět. Dokonce zrušil pár akcí, které byly naplánované několik měsíců dopředu. Jeho manažer opustil Německo. Noviny spekulují o tom, že se pohádali, nebo že ukončí spolupráci, ale tak to není. Mám tu výpisy z policejní databáze. Kaulitz je už přes měsíc vedený v systému na ochranu svědků a jeho manažer pravděpodobně zmizel z povrchu zemského, aby si zachránil krk. Nenašli jsme ale žádné informace o tom batohu ani o tom mrtvém klukovi.“
„Všichni víme, jak tyhle jejich systémy fungují. Kam ho uklidili?“
„To je právě to. I když má v počítači složku, není v ní vůbec nic, takže buď se stala někde chyba a úředníci ještě nesplnili svoje povinnosti, nebo tam ty informace nevložili schválně. Každopádně bude dost složité zjistit, kam ho přesunuli, protože už je přes měsíc někde zavřený.“
„Na místě až tak nesejde. Vždycky ho můžeme vylákat ven. Otázkou je, kdo k němu byl přiřazen,“ pronesl Shane s pozvednutým obočím. Oba věděli, co to gesto znamenalo.

„Trümper s ním není. Nemůže být, protože ho před týdnem viděli dvakrát vcházet na stanici,“ zpravil Shana.

„Žádný Trümper, žádná šance na přežití, i když při našem posledním setkání mému kolouškovi nepomohlo ani to, že u sebe Trümpera měl,“ zachechtal se Shane, když si vzpomněl, za jakých podmínek se oba muži rozešli. „Ať je u něj kdokoli, tak je bez šance. Trümper by věci mohl zkomplikovat, ale takhle jsme prakticky bez problémů. Teď už jen chci, abyste zjistili, kde toho zmetka ukrývají, nebo kam se zahrabal ten jeho manažer, abychom ho mohli použít jako návnadu na vylákání.“
„To nebude třeba,“ zamumlal Derek neochotně. Shane mu věnoval tvrdý pohled. „Tohle se dneska objevilo na oficiálních stránkách,“ řekl a hodil na stůl nějaké vytištěné stránky.
„Co je to?“
„Prohlášení jeho manažera. Za pár dní se bude konat tisková konference, na které hodlají médiím vysvětlit, proč se stáhli ze scény. Je tam i adresa studia, kde se to bude celé konat.“
„Kaulitz nám přijde naproti osobně a ještě dobrovolně?“
„Moc bych se neradoval. Je jasné, že tam bude spousta fízlů. Všude.“
„Tak to je to nejmenší. Seženeš mi mapy toho místa, chci fotky a informace o celé oblasti a pověř někoho, aby dal dohromady nejlepší výchozí body.“
„Chceš ho zabít? Jen tak bez odpovědí?“
„V první řadě nasadíme někoho jako novináře, a jestli se nepovede ho unést, pak ano. Někdo ho zastřelí, protože bez něj nebude žádného svědectví. Chlupatí možná mají ten batoh, ale nemají na nás vůbec nic.“
„Jak myslíš,“ řekl Derek a začal si sbírat všechny papíry, které vrátil zpět do složky a nechal je ležet na konferenčním stolku.

„To bude perfektní. Všude budou kamery a foťáky. Smrt v přímém přenosu,“ máchl Shane rukou ve vzduchu, jako by ukazoval na velký novinový titulek. Hned na to se s chutí zasmál, jak mu všechno nádherně vycházelo. Dívku ve svém klíně plácl po zadečku. „Přidej, kotě, táta má moc dobrý den,“ sevřel dívčiny boky a sám si ji přirazil na přirození. Dívka nešťastně vyjekla, ale podle rozkazu se zapřela dlaněmi o mužova ramena a začala na jeho klíně poskakovat sama od sebe.

„No, tak já už nebudu dýl rušit tvoji zábavu,“ řekl a vysmekl se zpod dotyků druhé dívky, která stále svírala jeho ramena a střídavě krk.
„Sedni si zpátky!“ ukázal Shane zpět.
„Půjdu zařídit ty další věci,“ snažil se Derek.
„Jen se tomu chceš vyhnout a zmizet. Posaď se a užívej si to. Dostaneš perfektní servis zdarma a ty si dej záležet! Tvůj zákazník odvedl opravdu dobrou práci!“ pokynul dívce a dál se o dvojici nestaral.

Derek dosedl zpátky do měkkého polstrování a podíval se na dívku, která stejně jako on neměla nejmenší chuť něco dělat, ale rozkaz byl rozkaz. Pro oba. Nechal si rozepnout kalhoty a před tím, než se kolem jeho penisu omotala jemná ruka, se Derek soucitně zadíval do dívčina obličeje a zašeptal velmi tiché ‚omlouvám se‘, aby ho nikdo neslyšel.

Odměna za jeho práci se pro něj v tu chvíli stala spíš trestem.

**

Příště: „Jako za starých časů“

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

10 thoughts on “My bodyguard 26.

  1. Moment, takže Shane zná Billa ? Tak to je pecka…
    Jestli jsem to správně pochopila, tak to vypadá, že Bill už kdysi před Shanem někoho chránil a zřejmě to pro jeho klienta nedopadlo vůbec dobře. Že by právě tohle bylo důvodem Billova chování ? Ten bude asi zírat, až zjistí, s kým má tu čest….
    No ať už to bylo jakkoliv, doufám, že tentokrát bude úspěšnější. Úplně nejlepší by asi bylo, kdyby se mu podařilo Shana odprásknout. Nemyslím si, že by ten zmetek někomu chyběl. V opačném případě to bude pro Toma moc, moc špatné 🙁
    Díky za díl

  2. Zdá se, že Bill má v podsvětí svou pověst. Ačkoli by mě zajímalo, co se vlastně tenkrát stalo.
    Ze zpětného pohledu je vlastně klika, že Tom měl ten úraz, protože takhle si Shane myslí, že ho hlídá někdo jiný. Doufám, že bude hodně nemile překvapený. Na druhou stranu jsem zvědavá, jak Bill zareaguje, až zjistí, že po jeho dalším klientovi jde stejný člověk.
    Díky za kapitolu a těším se na pokračování.

  3. Uchylnej parchant! Opravdu se tesim na to, ze ho Bill prostreli skrz na skrz. A ze osvobodi i ty chudinky holka. Ackoliv to je asi naivni. Ony maji sve pribehy. Tom je v poradne kasi, Bill ani netusi proti komu stoji. No radna polizanice.
    Dekuji za dil 🙂

  4. Uf, ten Shane je ale prase… A ani na vteřinku mě doteď nenapadlo, že by spolu už s Billem mohli mít dříve co dočinění… Tohle mě strašně zajímá, co se tenkrát stalo a proč je teď Bill takový, jaký je… Samozřejmě se bojím i o Toma, ale nemůžu si pomoct, Bill mě teď prostě zajímá víc, protože je strašně tajemný a furt o něm nic nevím! 😀

  5. Dobře tedy. I když jsme se v ději skoro vůbec nepohnuli. Hrozně jsem se těšil na to, jak to bude dál. A ano, je to tady! Huráááá…

    Dost jsem se toho dílu bál, ale zdá se, že si na tu pravou "smrt v přímem přenosu", budeme muset ještě chvíli počkat, protože je stále jen ve fázi vývoje.

    Bože, jsem tak rád, že jsem se dneska podíval na blog stylem… co kdyby… 😀

    Takže Bill se s nima zná? Hádám, že to nebude zrovna skvělé setkání a hádám, že si Bill vyškrábe oči, až někoho z nich pozná jen nepatrný kousek od sebe. Celkem se na to shledání-neshledání těším, bože já už ho potřebuju. 😀

    Miluju tyto pasáže z druhé strany. Teď tam byly docela hezké pasáže i pro mou představivost. Samozřejmě všichni víme, o které pasáže se jedná. 😀 Ach ano… co já bych dal za luxusní masáž ramenou po tvrdé práci… 😀

    Nicméně už to chci zase posunout o kousek dal 😀 tak doufám Muckátko, že ti to učení učiva jde, stejně tak dobře, jako psaní povídek, které mnozí z nás milují.

    Děkuju za dílek a pac a pusu :*

  6. Džízis, díky bohu, že jsem na tuhle povídku přišla! 😀 Dnes mě snad musel osvítit bůh a vnuknout mi myšlenku, abych se po dlouhé době konečně koukla na blog a prošmejdila, jestli se tu nááhodou neskrývá nějaký nový poklad – a hele! No mám hroznou radost, že mám zase něco, nad čím můžu přemýšlet a dedukovat, jak se to asi bude rozvíjet dál!! 😀 Stihla jsem všechno přečíst dnes za pár hodin a s každým dílem jsem se i těšila na komentář od Davidoff (nebudu to skloňovat :D), protože co si budem, bez tvých komentářů by to nebylo ono! 😀
    Jsem dost naštvaná, že jsem to přečetla všechno, protože teď budu muset čekat na nové díly a to bude něco strašnýho 😀
    Miluju tu snad všechny postavy a jestli mi necháš zabít Davida, tak.. tak nevim, protože budu hrozně smutná! 😀 Co se týče Billa, zbožňuju ho tu a jsem moc zvědavá, co se tenkrát vlastně stalo.
    Ať už je další dííííl!!! 😀

  7. Fuj, Shane je šílené prase, že jsem některé ty pasáže ani nemohla číst. Rozhodně tohle nebyl šálek mé kávy a Shane se mi zprotivil ještě více než kdykoli jindy!

    Jsem celkem překvapená, že Shane Billa zná. Ani já jsem netušila a ani mě nenapadlo, že by spolu ti dva už mohli mít co dočinění. O to zajímavějším se to teď stává, protože Shane bude nakonec překvapený, že to je Bill, kdo Toma chrání. Trochu se bojím, aby Bill nezazmatkoval, až zjistí, kdo po jeho klientovi jde, ale snad bude stejný profesionál jako do teď! 😉

    Těším se na další pokračování! 🙂

  8. [1]: Ano. Shane a Bill mají kousek společné minulosti. Nejsem si jistá, jak dalece se budu chtít do minulosti vracet, ale  rozhodně vás nepřipravím o více Shane vs. Bill momentů. S tím odprásknutím to nebude tak lehké, protože Shane je opravdu mistr ve svém oboru a není snadné se k němu dostat.

    Děkuji za komentář 🙂

  9. [1]: Ano. Shane a Bill mají kousek společné minulosti. Nejsem si jistá, jak dalece se budu chtít do minulosti vracet, ale  rozhodně vás nepřipravím o více Shane vs. Bill momentů. S tím odprásknutím to nebude tak lehké, protože Shane je opravdu mistr ve svém oboru a není snadné se k němu dostat.

    [2]: Shane v tom určitě hraje svoji roli, ale není přímým důvodem, ten se skrývá daleko hlouběji. 🙂

    [3]: To, že Billa viděli vcházet a vycházet z policejní stanice byla opravdu klika a určitě to na chvíli poslouží jako moment překvapení, ale vzhledem k povaze a osobnosti Shana, ho tato skutečnosti vyvede z míry maximálně tak na jednu sekundu.
    O Billově zlém tušení a reakci, že za vším může být Shane, se dočtete v následujících dílech.

    [4]: Na střílení dojde, to v každém případě a ne jednou v této povídce, to mohu předem prozradit. Dívky v tomto díle hráli jen epizodní roli a dál se o nich nemám v plánu zmiňovat. Proti komu Bill stojí začne tušit v následujících dílech.

    [5]: Billova tajemná minulosti a celkově celá jeho tajemná osobnost nakonec spatří světlo světa, takže kdo si počká, ten se dočká.

    [6]: Davidove (jestli se to tak skloňuje O:) ), učení a psaní závěrečné psaní jde pomalu a psaní povídek ještě pomaleji, protože na to nemám čas a tu správnou náladou. Je těžké pokoušet se ztratit ve vymyšlené realitě, když za minutu musím provádět opravdový výzkum k tématu diplomové práce, ale snažím se, jak jen to jde. Masáž bych potřebovala taky hlavně kvůli tomu věčnému sezení u laptopu a psaní, takže nejsi sám.
    Na to pravé setkání tváří v tvář si ale budeme muset ještě několik dílů počkat.

    [7]: Vítám tě při čtení mé povídky a moc mě těší, že ses do ní pustila, i když sis vybrala dost nepříjemný čas, kdy díly povídky přibývají ještě pomaleji a nepravidelněji než obvykle kvůli mým státnicím, tak snad vydržíš čekat. Jsem ráda, že se ti povídka prozatím líbí a doufám, že se mi podaří tě udržet zaujmutou až do konce.

    [8]: Shane je opravdu prase a musím říct, že ani mě se tenhle díl nepsal úplně dobře, ale takhle si ho zkrátka představuji. Bad guy, drogy, alkohol, prostituce a veškerá další kriminální a nezákonná činnost. Vzhledem k tomu, že má Shane lidi,  kteří se umí nabourat policii do systému má prakticky přehled o všech agentech, kteří pro policii pracují, takže to není čistě jen o Billovi. Kdyby Toma chránil někdo jiný, věděli by o něm stejné množství informací jako teď o Billovi, ale je pravda, že u Billa se za tím skrývá opravdu víc.

    Děkuji vám všem za komentáře a hlavně za trpělivost. Budu se snažit poslat další díl co nejdříve to půjde, ale nic předem slíbit nemohu. Zatím se mějte krásně! M. :o*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics