Jeden polibek stačí 2/2

autor: Luki

Naposledy jsem se přede dveřmi nadechl a co nejnormálněji jsem vešel do našeho hotelového pokoje. Trochu jsem doufal, že jej najdu opuštěný, ale štěstěna nebyla nakloněna mým přáním a tak první, co jsem zahlédl, byl Tom, jehož pohled pořád ještě působil lehce zastřeně vinou kocoviny.

„Tome… jak je?“ Musel jsem zjistit, jestli si ze včerejška něco pamatuje. Tom vstal z postele a lehce frustrovaně si uhladil copánky, aby spojil své ruce za krkem. Nemusel jsem být jeho dvojče, abych pochopil, že něco se rozhodně děje. „Co je?“ Tom si skousnul piercing.
„Bille, sakra, kdes byl tak dlouho? A proč jsi mi to nebral?“ Věnoval mi vyčítavý pohled a pak přešel k oknu. „Brácho, musíš mi pomoct.“ Otočil se ke mně s prosbou v očích.
„O co jde?“ Tak hergot věděl to, nebo ne?
„Včera jsem se s někým líbal a podle toho, co mi Gustav říkal, tak na akci nebyly žádné kočky a už jsem taky zjistil, že ani Geo to nebyl.“ Nejistě pokrčil rameny a já se musel zasmát.

„Sakra, Tomi. Proč a jak jsi zjišťoval, jestli jsi se včera líbal s Georgem?“ Tak tohle jsem teda nečekal vůbec. Po celém dni přemýšlení a vymýšlení různých scénářů, tenhle jsem vážně nezvážil.

„Jasně, směj se mi. Já vím, že nemám chlastat, když si pak nic nepamatuju, ale to je to. Vzpomněl jsem si jenom na to, že jsem s někým prožil to nejlepší líbání v životě a že měla dotyčná osoba dlouhé vlasy. Takže po tom, co jsem vyloučil ženské, to mohl být už jenom Geo, což jak se ukázalo, byla taky falešná stopa. Mimochodem, víš, jak jsme přemýšleli, jestli je něco mezi Géčky? Tak po dnešku už vím jistě, že jeden druhého klátí, ale, sakra, neptej se mě, kdo je king.“ Tom udělal obličej a znovu došel k posteli, na jejíž okraj se posadil. To, že mě do svého podivného seznamu ani nezahrnul, mě podivně zabolelo, ale bylo to logické. Ovšem vůbec mi to nehrálo do karet. Po celém dni jsem se rozhodl, že to, co se stalo, bylo sice divné, rozhodně proti pravidlům a zvyklostem, ale jak říkal Tomi, nejlepší líbání v životě.

„Fajn, omlouvám se, co ale chceš po mně? Na akci holky fakt nebyly a Gea jsi vyloučil, takže zbývá už jenom varianta, že se ti to všechno jenom zdálo. Bratříčku, chlast je mrcha.“ Otočil jsem se k němu zády a vydal se do koupelny. Co mám, sakra, dělat? Na pokoj jsem se vrátil s tím, že si o tom včerejšku s Tomem promluvím. Je to přece moje dvojče, má druhá polovina, kdo jiný by měl chápat, jak se cítím? Tváří v tvář se ovšem moje odhodlání rozplynulo… co když to Tom nebude brát stejně a zavrhne mě, protože mu to bude připadat nechutné? Kurva… kvůli svým touhám a přáním přece nepřijdu o nejdůležitějšího člověka ve svém životě.

„No jo, nemůžeme být všichni svatí jako ty. Zase nikdo nepotřebuje doučování tak jako…“ náhlé ticho na mě téměř zakřičelo. Zastavil jsem se v půli pohybu, a najednou jsem byl vděčný, že jsem došel až do koupelny a Tom nevidí mou reakci. Začal jsem zmatkovat a chtěl se v koupelně zavřít, ale bráška byl rychlejší. Postavil se do dveří a upřeně na mě hleděl s otázkou v očích. Došlo mu to. Tohle se nedalo nijak popřít a já vlastně ani nechtěl, jenom jsem najednou nevěděl, co říct, co udělat. Takže jsem jen přikývl a se sklopeným pohledem čekal na Tomovu reakci.

„Panebože… já… ty… no do prdele!“ Zvedl jsem pohled a viděl Tomova záda ztrácející se za dveřmi pokoje. Než jsem se ale stihnul nadechnout, hrnul se zpátky a rovnou ke mně, aby mi prudce přitiskl rty na ty mé a s dravou žádostivostí si je podmanil. Bezmocně jsem mu zasténal do úst. Byla to dokonalost, celý můj život najednou dostal absolutní smysl, tady a teď, v Tomově náručí, s jeho jazykem ponoukajícím mě žádat od něj víc a jeho vůní plnící samotnou mou podstatu. Takhle je to správně.

V tu chvíli se ode mě Tom odtáhl a mně se chtělo protestovat, protože jsem byl ochuzen o jeho doteky. Bráška si ale opřel čelo o mé a se zavřenýma očima prudce oddechoval.
„Jsi to ty.“ Spokojeně vydechl. „Co budeme dělat?“ Tomova tiše zašeptaná slova mě hřála. Cítil to stejně jako já. Miloval jsem jej ještě dřív, než jsme společně přišli na svět, teď jsem jej ale totálně zbožňoval. Přesto jsem se musel zeptat.
„Nebojíš se?“ Tom se lehce odtáhl a mírně zavrtěl hlavou.
„Bojím se jenom toho, že bych ztratil smysl svého života. Přiznám se, že tohle jsem nečekal, vlastně jsem to ani nechtěl, ale vždycky jsem tě miloval a tímhle naše pouto dostalo jenom větší prostor, více možností. A protože jsem od přírody zvědavý… hmm?“ Náš společný smích se rozléhal celou koupelnou.

„Už teda víš, na co je dostávám? Říkal jsem ti, že jeden můj polibek stačí.“ Tom se na mě samolibě usmál a mě napadl jenom jeden způsob, jak jej uzemnit. Zuby jsem se škádlivě zakousl do jeho spodního rtu a polaskal jazykem jeho piercing. Naše piercingy o sebe lehce cinkly a oběma nám do těla vyslalo příjemné vibrace. Ale měl pravdu, jeden polibek stačil, aby se dvě spřízněné duše našly a milovaly.

***

Frustrace. Jinými slovy by se můj stav fakt nedal popsat. Sakra, už jsou to dva týdny, co jsem byl odkázaný na ruční práci. Já, který byl zvyklý mít skoro každou noc jinou kočičku, a teď? Jako nestěžuju si, Bill je všechny dohromady hravě strčí do kapsy, ale do prdele, jestli se brzo nepropracujeme k nějaké akci, přísahám, že buď nebudu moc jeho vinou hrát na kytaru, anebo mi odumře mozek. Jediné, k čemu byl bráška zatím svolný, bylo líbání a mazlení, ale kdykoliv jenom naznačím, že bych se vydal do neprozkoumaných vod, začne panikařit.

Bouchnu hlavou do opěrky pohovky a zničeně povzdechnu. Pravačkou jsem si upravil problém v kalhotách a zvažoval, kolik času ještě mám, jestli bych si mohl ulevit, než budu muset čelit novinářům. Bohužel při pohledu na hodinky mi bylo jasné, že nemá ani cenu začínat.

„Tome, do háje, kde se flákáš? Už jsi měl být na place. Trocha spolupráce z tvé strany by neuškodila.“ David naštvaně vpadl do dveří a téměř okamžitě byl zase pryč. Tak se jde zase pracovat. Tuhle část popularity a jak říká David, propagace, naprosto nesnáším. Nestačí jenom hrát? Musí být kolem toho tolik keců? Na poslední chvíli se připojím ke zbytku skupiny a při pohledu na Billa se mi chce skučet. Vždycky vypadal tak šukézně? Precizní make-up, bezchybně upravené vlasy, za které by se tak luxusně tahalo, a tělo zahalené jako vždy v modelu, který se tvářil jako Billova druhá kůže. Kurva, dnešek bude jako procházka po žhavém uhlí. Snažil jsem se zachytit Billův pohled, ale vypadalo to, že brášku nezajímám. Pocit frustrace se jenom prohloubil.

Během otázek reportérů a našich odpovědí jsem měl dostatek času, abych si promyslel strategii a pevně jsem se rozhodl, že dneska všechno, nebo nic. A já věděl, že nakonec se mi Billa povede zpracovat, toužil po tom stejně jako já, jenom ho něco pořád drželo zpátky. Hned jak jsme skončili, jsem si odchytil Gustava, pro dnešek moje studnice vědomostí, s odhodláním jít do toho naplno.

„Gustave, máš teď chvíli? Můžu s tebou něco probrat?“ Gustav se zastavil a zmateně si mě prohlížel, obyčejně si k němu pro rady nechodím.
„No, víš, onehdy… ty a Geo… sorry, že se na to ptám, ale potřeboval bych… zjistit, jak… kurva,“ nebyl jsem schopný to ze sebe dostat. Sám velký Tom, který lámal jednu za druhou, takže cokoliv kolem sexu má v malíčku, přileze pro rady, jak na to. Bylo mi neuvěřitelně trapně, ale aspoň jsem si byl jistý, že Gusti to nepustí dál a že si mě nebude vychutnávat. Byl to prostě Gusti.
„Potřebuješ zjistit… co přesně?“ Gustav pozvedl obočí. „Myslíš sex? Jak je to mezi dvěma chlapama?“ Teď už zněl dost zaskočeně. Nejenom, že se ptám na sex, ale hlavně na sex s chlapem. Podle šokovaného výrazu v Gustavově tváři můžu být ještě rád, že to s ním neseklo.
„Jo, přesně na to.“ Začínám litovat, že jsem za ním vůbec šel.
„No, moc zkušeností nemám, ale z toho, co s Geem-„
„Jo, domluvíme se na tom, že to bude čistě informativní, všeobecné, jo? Žádné pikantní detaily směrem na Gea. Mám trochu obavy o své libido.“ Hlavně se svou bujnou fantazií bych to viděl v až moc živých barvách.
„Vole, tak se neptej, když nechceš slyšet odpovědi. Nemel a poslouchej…“ Gustav se nadechl a snažil se mě aspoň lehce zasvětit do svého intimního života.

***

Posledních pár dnů jsem pozoroval na Tomovi, že tu nedobrovolnou abstinenci těžce nedává. Pravdou je, že už i mně to začíná lézt na mozek, jenomže strach byl pořád silnější. Dneska ale ne. Když ne dneska, tak už nikdy. Takže na image na dnešní rozhovor s novináři jsem si dal sakra záležet. Večer nastane rozhodující okamžik v našem vztahu. Jenom zbývalo obstarat si pár věciček v drogerce. Po rozhovoru s novináři mi docela nahrálo, že měl Tom své plány, takže jsem měl čas na ty své.

Roztržitě jsem si už asi po padesáté upravil lem županu a poupravil polštář, o který jsem se na posteli opíral. Nervozitou se mi chtělo kousat si nehty, ale nechtěl jsem si zničit manikúru. Kde ten Tom vězí? Volal jsem mu asi před půl hodinou, jestli se už vrací na pokoj, že s ním potřebuju o něčem mluvit a on byl už na cestě, tak sakra, kde je? Rozhlédl jsem se kolem sebe. Pár hořících svíček nahodile rozmístěných po pokoji vydávalo příjemně tlumené světlo. I když Tom na romantiku moc nebyl, zase… mělo to být naše společné poprvé, takže proč to neudělat trochu speciální. Kouknul jsem na noční stolek a sáček první pomoci k akci byl taky připraven, už jenom chyběl… Zřetelně jsem slyšel odemykání dveří a Tom konečně vešel dovnitř. Sledoval jsem jeho pohled, nejdřív zaražený, pak překvapený, jak mu to začalo docházet, a pak už jsem jenom sledoval ten spalující chtíč v jeho čokoládových očích, nebylo cesty zpět.

***

Celý den jsem přemýšlel, jak to udělat, abychom se konečně s Billem dostali k sexu. Vybaven Gustavovými radami, jsem se odhodlal k prolomení ledů dneska večer. Samosebou jako správný skautík jsem na to byl pečlivě připravený. Na co jsem ale nebyl připravený vůbec, byl můj bratr, který na mě čekal v mé vlastní posteli a byl víc než k pomilování. Vzrušením se mi zkroutily prsty u nohou a sevřel se mi žaludek. Bože, může být ještě něco takhle žhavé?

„Bille?“

„Pššt, Tomi. Naše těla si rozumí, nech to na nich.“ Bill se lehce pousmál a sledoval mě mírně přivřenýma očima. No sakra… Přetáhl jsem si mikinu přes hlavu a odhodil ji na zem. Všiml jsem si svíček v místnosti. Bill je prostě romantik. Postupně jsem se zbavil oblečení, abych se před postelí zastavil jenom v boxerkách. Bráška ke mně natáhl ruku, a když jsem propletl naše prsty a on mě stáhl k sobě do peřin, cítil jsem se nejlíp ve svém životě.

Okamžitě jsem mu chtivě zajel do vlasů. Jeho tiché zasténání si našlo přímou cestu do mého rozkroku. Pohlédl jsem do jeho očí a jeho rty se skvěly červení z našeho divokého líbání. Ten pohled na něj ve mně rozdmýchal vášeň, která se stupňovala k bodu únosnosti. Přivíral touhou oči a mělce dýchal. Druhou rukou jsem sjel k jeho pasu a pevněji se na něj přitiskl. Trhavě jsem se nadechl, když jsem ucítil na svém stehně jeho chtíč. Z úst mi uniklo zasténání. Hladově jsem se vrhl na jeho rty a téměř okamžitě jsem překonal hradbu jeho zubů, abych mohl s vášní vybízet jeho jazyk k milostnému tanci. Ochotně se mi poddal. Cítil jsem, že si s ním můžu dělat cokoliv, což mému vzrušení jenom přidávalo. Vjel jsem mu rukou pod látku županu a nedočkavě ho pohladil po horké kůži. Odtrhl jsem se od něj a netrpělivě z něj ten kousek oblečení sundával. Velmi ochotně mi pomáhal. Sjel jsem mu přes hranu jeho čelisti na krk s chutí zlíbat každičký kousek jeho dokonalého těla. Mé ruce se netrpělivě rozeběhly po jeho hrudníku a břiše, kde se zastavily na tetování hvězdy.

Nejistě jsem zvedl svůj obličej k tomu jeho a čekal na souhlas. Jenom neznatelně přikývl a prsty jeho ruky vedly nesměle ty mé k cíli. Zaklonil jsem hlavu, zatnul zuby a snažil se nevyvrcholit předčasně. Rozhodně jsem k tomu měl hodně blízko. Už jenom samotná jeho přítomnost byla natolik vzrušující a opojná, že i tento jeho nejistý dotyk stačil, abych byl hotový, a to jsem si nemohl dovolit.

Cítil jsem se jako patnáctiletý kluk se svou první holkou. Možná to bude i tím, že na ní mi nezáleželo tolik jako na bytosti, ke které jsem se teď tiskl. Sevřel mé dlaně do svých šikovných prstů a mě hřálo teplo, které do mého těla vysílalo vlny slasti. Mučivě pomalu jsem jej obalil svými prsty a pokojem se neslo dvoje šokované zalapaní po dechu.
„Už to taky nemůžeš vydržet?“
„Evidentně.“ Jeho hlas byl zhrublý chtíčem a já si ho pořádně prohlédl tak, jak ho stvořila příroda, a že si dala sakra záležet. Zapřel jsem se na loktech a zamilovaně jsem koukal na jeho zrůžovělý obličej.
„Víš, jak moc tě miluju? Víš to?“ Tiše jsem zašeptal.
„Ne víc než já tebe, lásko.“ Dotek jeho dlaně na mé tváři byl jako dotyk motýlích křídel. Jemný, něžný a láskyplný. Pak se ale netrpělivě zavrtěl v bocích, kterými mě vyzýval k akci.
„Nespěchej tolik. Chci si tě vychutnat.“ Neklidně se pode mnou zavrtěl a já ucítil, jak se mi jeho nohy obmotaly kolem pasu.
„Na vychutnávání bude dneska ještě hodně času. Teď nás ale netrap.“ Mučivá žádostivost mísící se s prosbou v jeho očích byly posledními hřebíky v odhodlání jít na to pomalu. Kurva, že jsem nechal tašku s výbavou v koupelně.

„Něco se děje, Tomi?“ Bill se odtáhl a zkoumal, proč jsem přestal.

„Kurva, zapomněl jsem to nejdůležitější a nechci posrat tuhle chvíli, což se mi právě povedlo.“ Už jsem se chtěl vyhrabat z postele a vzdálit se tak od jeho jemné kůže, když se Bill rozesmál a natáhl se rukou k nočnímu stolku, kde sebral papírovou tašku a podal mi ji.
„Hádám, nikam nemusíš.“ Pohledem jsem proletěl vnitřek a musel se taky rozesmát. Bill byl fakt připravený. Kondomy jak zásoba v případě závalu lavinou na měsíc a lubrikačním gelem taky nemusíme šetřit.
Vytáhl jsem jeden balíček, trhnutím zubů ho otevřel a zkušeně si jej nandal. Bill to všechno ostražitě sledoval. Tím má sebedůvěra ovšem skončila, co mám, kurva, teď dělat? Jak to ten Gustav říkal? Nejdřív si partnera připravit? Nejspíš jsem se moc nesoustředil, protože jsem si nemohl vybavit, co dál.
Bill uchopil mou ruku a přitáhl si ji k ústům. Šokovaně jsem zalapal po dechu, když jsem sledoval, jak Bill svým růžovým jazýčkem naslinil mé prsty a vedl mou ruku k místu, které bylo pro mě jako magnet.
„Můžeš, ale prosím, buď jemný.“ Nejdřív v Billovi zmizel jeden, po chvíli druhý a po troše zaváhání i třetí prst. S každým dalším opatrným zasunutím jsem se málem překulil přes okraj a celá příprava tak mohla jít do háje. Až se to nakonec už nedalo vydržet.
„Bille, už… musím dovnitř. Nevydržím…“
„Tomi…“ víc jsem nepotřeboval. Velmi opatrně jsem do něj začal vstupovat. Zaťal jsem pěsti. Tak málo stačilo a mohlo být po všem. On ale nehodlal čekat a vyšel mi naproti a já hlasitě zasténal. Všechno bylo rozhodnuto. Naše těla našla svůj naprosto dokonalý rytmus a my stoupali s každým dalším přírazem do světa rozkoše.

S posledním rázným pohybem jsme téměř ve stejném okamžiku dosáhli vyvrcholení a já se zhroutil na jeho potem se lesknoucí hrudník. Zabořil jsem obličej do prohlubně na jeho krku a snažil se zklidnit svůj dech. Bylo mi tak, jak už mi dlouho nebylo. Božsky. Odkulil jsem se z něj a stáhl si ho do svého náručí. Něžně mě políbil na rty.

„Miluju tě. Víc než cokoliv. Nikdy nebudu litovat svého rozhodnutí. Prostě patříme k sobě.“ Jeho polibek jsem mu s chutí vrátil a usmál se na něj.
„Nikdy ti nedám příležitost litovat. Miluju tě.“ Billovi se obličej rozzářil šťastným úsměvem.
Po rychlé sprše jsme se k sobě unaveně přitulili na Billově čisté posteli a já lehce kreslil abstrakce na Billova záda, a najednou mě to napadlo.

„Sakra, jaké jsou tvé zkušenosti se sexem s chlapama?“ Bill se zachichotal.

„Geo… byl jsem si u něj pro informace.“ Pokrčil rameny.
Musel jsem se začít smát.
„Já si zase byl pro nápovědu u Gustava.“ Myšlenka, jak sondujeme u našich kamarádů, mi přišla humorná jenom chvíli. „Kurva, myslíš, že něco tuší?“ Odtáhl jsem se od Billa a vytřeštil na něj oči.
„Znají nás, řekl bych, že něco mezi námi předpokládali už dřív, anebo si prostě jenom myslí, že těžíme z dvojčecího vztahu maximum a trochu experimentujeme, ale jedno vím jistě, ať si myslí cokoliv, se světem se o své myšlenky nepodělí. Jsou nejlepšími přáteli. Neboj, Tomi.“ Políbil mě na nos a pohodlně se mi uvelebil v náručí.
„Miluju tě, Bille, a dokud jsme spolu, nebojím se.“ Bill jenom něco zamručel, co mohlo být při troše fantazie i „taky tě miluju“ a pak už jenom spokojeně oddechoval. Poslední, na co jsem myslel, bylo, že takhle dobře se mi ještě nikdy neusínalo. A miloval jsem to.

autor: Luki

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Jeden polibek stačí 2/2

  1. To bylo vážně překrásné. I první díl se mi moc líbil, ale tenhle byl hezčí, když v něm k něčemu došlo a dvojčata byla střízlivá 😀 Děkuji za povídku 🙂

  2. Tohle je DOKONALOST. Prosté, bez komplikací. V jednoduchosti je krása. Hodně se mi líbilo, že když spolu kluci mluví je to psáno hovorově. Myslím že na tohle se v povídkách hodně zapomíná, že mezi sebou nevedou spisovné hovoroy. Za tohle rozhodně body navíc. V téhle story bylo všechno. Vtip, romantika i sex. Rozhodně se k ní časem ještě vrátím. Moc za ní děkuju.
    Jen mě napada jedna otázka. Luki, holka nebo kluk?

  3. Moc hezká, pohodová povídka, ke které se určitě ještě někdy vrátím. 🙂 Čekala jsem, že si Tom vzpomene daleko později, že to byl Bill s kým se líbal, a možná jsem i čekala nějaký strach od obou, ale moc se mi líbilo, jak Tom ani neváhal a hned k Billovi přiběhl pro další polibek. Opravdu krásné! 🙂

  4. To bylo prostě úžasné! Druhý dílek mě rozhodně nezklamal, což je evidentní i z toho, že tady sedím a uculuju se jako debílek. 😀 Díky.

  5. Jste naprosto úžasní lidičkové. Moc se omlouvám za své pozdní poděkování a vynasnažím se vám to vynahradit další povídkou. Nápad už by byl, teď už jej jenom zrealizovat. Jinak abych utišila zvědavost, ano, jsem holka 🙂 Ještě jednou, moc děkuju za všechny vaše komentíky, moc moc si jich vážím, byla jsem dost nervózní, jestli se mé psaní bude líbit a ani nevíte jak moc ráda jsem, že ano. Jste prostě báječní 🙂

  6. Teda Lukiiiiii, to bylo boziiiii! Ja jsem zase ovdarena 😀 Tenhle styl povidek, to je moje! Pokud splnuje povidka kriterium: 1) dvojceci prvni zjisteni & pusa, 2) pritomnost Gecek a diky nim dokresleni atmosfery, 3) happy end, tak ma povidka velky potencial, ze se mi bude libit hodne 😀  Luki ty ses talent. Takhle krasne to zamotat, jak si to chudak nepamatoval a myslel, ze to bylo s Georgem!:D A Gecka spolu, bonus, ouhjeee xD To se mi v povidkach zamlouva! Taky mam rada veskery hotelovy temata:)))
    Bylo to chvilema i strasne vtipny, predstavit si, jak vypada scena, jak jdou kluci na jidlo a ty jejich prupovidky po prochlastane noci, jak si nejsou jisti, jestli jim to nekopne zpatky xD To je tak ze zivota a je to proste vtipny 😀 Diky!!!^^ A pis dal!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics