Overnight Sensation 1.

autor: anachan87
Další z povídek, kterou pro vás k překladu vybrala Zuzu, má 10 kapitol a byla napsaná a zveřejněná na THF v roce 2010. Dobře se bavte a komentujte, pa J. :o)
Čas k rozchodu

Tom Trümper byl velmi šťastný dospívající kluk. Pocházel ze zdravé rodiny, právě dokončil školu s dobrými známkami, byl to velmi hezký mladý kluk a byl zamilovaný do krásné dívky, která jej milovala. Toho brzkého odpoledne hezkého letního dne Tom zaparkoval své auto před domem své přítelkyně. Trina mu před hodinou volala a pozvala ho k sobě, jelikož její rodiče byli na víkend mimo město. Samozřejmě, že Tom si tu příležitost nenechal ujít, vítal každý jediný moment, který mohl s Trinou strávit, obzvláště pokud spolu budou sami.

Tom zazvonil na zvonek a už předem si vychutnával tu chvíli, kdy bude moct kolem ní omotat ruce a ochutnat její rty. Naštěstí nemusel čekat příliš dlouho a brzy se dveře otevřely, odhalily tak menší dívku s hezkým tělem, dlouhými blond vlasy a svůdnýma očima. Na sobě měla bílé tílko, které nijak neskrývalo chybějící podprsenku, a opravdu krátké růžové šortky.

Tom se nad tím pohledem před sebou rozzářil a bez okolků vkráčel dovnitř, popadl dívku kolem pasu a přitáhl si ji blíž. Trina v jeho náruči vyjekla, ale na rtech se jí objevil uličnický úsměv odhalující její dokonalé bílé zuby.

„Ahoj,“ řekl Tom s úsměvem, než zabořil nos do jejího krku a zhluboka se nadechl její sladké vůně. Trininy prsty vyšplhaly po jeho vypracovaných pažích až k nedávno zapleteným černým vlasům. Hravě zatahala za jeden copánek a druhou rukou mu masírovala kůži na zadní straně krku, tak, jak to měl Tom rád.

„Neplýtváš časem, co?“ Zahihňala se, když ucítila, jak jí Tom zajel rukou pod tílko a žádostivě hladil nahou kůži na jejích zádech.
„Tak dobře mě znáš,“ zazubil se Tom proti její kůži. Bez potíží ji popadl v pase a zvedl ji, jako to často dělal. Trina mu omotala nohy kolem pasu, zatímco Tom si ji v náručí upravil a chytil ji za její dokonalý zadek. Ucítil na krku Trininy rty a rychle vyšel do schodů, dlaněmi jí přitom tisknul zadek.
„Ach, ano,“ vydechla Trina proti jeho kůži. „Vezmi mě do mého pokoje.“

Tom se zazubil, vyšplhal posledních pár schodů a odbočil doprava, snažil se dosáhnout dveří Trinina pokoje tak rychle, jak jen to bylo možné, ačkoliv by neměl nic proti tomu pobavit se opět v hlavní ložnici. Málem zakopl o něco na podlaze, ale Tomovi to opravdu bylo jedno, dostali se do pokoje a Trina už ležela na posteli. Tom cítil, jak při pohledu na svou přítelkyni tvrdne – její nohy byly lehce roztáhnuté a tílko vyhrnuté, odhalovalo tak většinu jejího plochého břicha a také piercing v pupíku. Dívala se na něj se slibným pohledem a necudně se kousala do spodního rtu.
Tom se vážně považoval za šťastlivce, když se ponořil do jejích rtů, hladově ji líbal a rukou jí vklouzl pod titěrné tílko, aby stiskl její ňadro. Přísahal by, že Trinin hrudník byl vytvořen pouze pro jeho ruce. Opustil její ústa, přitiskl rty k jejímu krku a přirazil proti ní svými boky, až zasténala.
„Ano,“ vzdychala mu přímo do ucha, až se Tom cítil skoro hrdě. „Ještě,“ Zalapala po dechu, jak druhá Tomova ruka vklouzla pod okraj jejích šortek. „Chci víc, Bille!“ Zasténala znovu.

Tom se zastavil, jako by zamrznul, a napřímil se na posteli. Trina zmateně otevřela oči.

„Co se stalo?“ Zeptala se nechápavě. „Proč jsi přestal?“
„Proč jsem přestal?“ Zeptal se Tom nevěřícně. „Řekla jsi mi Bille. Už zase!“ Vykřikl, to poslední slovo téměř vzteky odplivl.
„Aha,“ řekla Trina s vědoucím kývnutím hlavou. „Ale to je okay, zlato,“ pokrčila rameny. „Stalo se to už i dřív, teď pojď zpátky ke mně, ano?“ Požádala, poplácala místo vedle sebe na posteli a zamrkala.
„To není okay,“ vykřikl Tom zuřivě. „A já vím, že se to už stalo i dřív, ale tentokrát jsme dokonce ještě ani nešukali!“ Zařval.
Trina protočila oči a posadila se, překřížila si na posteli nohy. „Fajn,“ vyprskla. „Co chceš, abych udělala? Vykouřila tě? Budeš se pak cítit líp?“ Zeptala se vážně.

Tom nevěřil svým uším. „Ne, Trino,“ řekl pomalu a snažil se zůstat klidný. „Tohle musí přestat,“ řekl. „A tím ´tohle´ myslím jeho. Tom ukázal na stěnu pokrytou plakáty černovlasého kluka. Zobrazovaly jej postupem let, některé s krátkými špičatými vlasy, další s dlouhými vlasy připomínajícími lví hřívu, a ty nejnovější s vlasy zapletenými do bílých a černých dredů. Jediná věc, kterou měly všechny ty plakáty společnou, byl silný černý make-up, těsné oblečení a jméno Bill Kaulitz.

„Chceš, abych zhasla světlo, abys ho neviděl?“ Zeptala se Trina lstivě a Tom musel napočítat do deseti, aby neztratil nervy.
„Ne, Trino,“ zopakoval. „Musíš s tím skončit, s tou svou posedlostí tím klukem,“ vysvětloval. „Myslím to vážně, tohle už není normální.“
Trina se na něj dívala s dokonale pozvednutým obočím v nevěřícnosti. „Ty chceš, abych se ho vzdala jen proto, že žárlíš?“

„Já nežárlím!“ Bránil se Tom, opět se pokoušel vysvětlit své důvody.

„Mně to připadá, jako že až příliš žárlíš a dáváš přednost tomu o věcech mluvit, místo toho, aby sis se mnou užil trochu dobrého času, jelikož za dva dny odjíždím,“ řekla Trina a překřížila si ruce na hrudi.
Tom zamrkal, teď se cítil být opravdu zmatený. „Kam jedeš?“
Trinin výraz najednou zjemněl, jak vzhlédla k plakátu pověšenému nad postelí. „Jedu na jeho turné,“ řekla se zasněným pohledem.
Tom se zamračil. „Jeho letní turné?“ Zeptal se. „Myslel jsem, že začíná až za dva týdny.“
„Začíná,“ řekla Trina a znovu se k němu otočila. „Budu tábořit před halou, abych mohla být v první řadě,“ vysvětlila s přikývnutím.

Tom vzdychl, doufal, že jeho přítelkyně už vzdala své pokusy se stanováním poté, co málem umrzla po týdenním stanování během posledního zimního turné.

„A kdy se vrátíš?“ Zeptal se.
„Za tři měsíce,“ zazubila se Trina. „Uvidím většinu jeho evropského letního turné.“
Tom vytřeštil oči. „Cože? Tři měsíce? A kdys mi to plánovala říct?“ Zeptal se vztekle.
„Dneska?“ Odpověděla s pokrčením ramen, Tomovi se vážně chtělo řvát.
„To nemůžeš,“ protestoval. Nemohl tomu uvěřit, jeho přítelkyně jej opouštěla na tři měsíce kvůli nějakému zmalovanému frajerovi.
„Samozřejmě, že můžu,“ řekla Trina defenzivně. „Už jsem za všechno zaplatila, a dokonce jsem vyhrála meetko, věříš tomu? Setkám se s Billem!“ Vypískla a očividně tak ignorovala naštvanost svého přítele.

Tom zavřel oči a zhluboka se nadechl, v duchu se modlil, aby to byla jen ta nejhorší noční můra v jeho životě.

„Trino, tohle… nemůže pokračovat,“ řekl pak a prosebně se jí podíval do očí. „Jestli mě na tři měsíce opustíš, pak jsme skončili,“ řekl vážně.
Trina se na něj podívala s nevěřícným výrazem ve tváři. „Vážně mi dáváš ultimátum a chceš, abych si vybrala mezi tebou a Billem?“ Zeptala se.
Tom přikývl. „Myslím to vážně, Trino. Tahle to nemůže dál pokračovat, myslím, že už jsem dosáhl svého limitu.“
„Ale Tome!“ Zakňučela Trina. „Tohle po mně nemůžeš chtít, ty víš, jak Billa miluju, on je můj život!“ Řekla a ukázala rukou po svém pokoji.
Tom zaťal zuby, snažil se nedat najevo své emoce. Snažil se neukázat, jak se jeho srdce právě roztříštilo na milion kousků.
„Pak hádám, že to je tvoje rozhodnutí,“ řekl, na patě se otočil a vyšel z místnosti.

***

Když Tom prošel dveřmi svého domu, první osoba, kterou spatřil, byla jeho matka.

„Tome,“ zavolala na něj s úsměvem. „Ty už jsi doma, myslela jsem, že tě neuvidím až do večeře.“ Přivítala jej polibkem na tvář a zamračila se, jakmile si všimla jeho zvláštního výrazu. „Stalo se něco?“ Zeptala se starostlivě.
Tom zavrtěl hlavou. „Jen jsem se pohádal s Trinou, nic důležitého,“ zalhal.
Tomova matka nakrčil obočí, ale nic neřekla. „Tvůj otec dorazí na večeři, musíme si promluvit,“ řekla s úsměvem. „Přidáš se k nám?“
Tom se poškrábal na krku, neměl příliš náladu na rodinnou večeři, ale věděl, že jeho matka by byla ještě podezíravější, kdyby neřekl ano.
„Jasně,“ řekl a přinutil se k úsměvu. „Jen se osprchuju a vrátím se, abych ti pomohl,“ řekl s přikývnutím a začal vycházet do schodů.
„Dej si na čas, zlato,“ zavolala za ním matka a Tom uvažoval, kolik času bude opravdu potřebovat.

***

Tom seděl u jídelního stolu a pomalu popíjel vodu ze sklenice. Jídlo proběhlo téměř v naprosté tichosti a Tom si všiml, jak si jeho rodiče vyměňují konspirační pohledy.

„O co jde?“ Zeptal se nakonec, opřel se zády o židli a díval se na své rodiče.
Tomův otec pohlédl na svou ženu a po jejím souhlasném přikývnutí si odkašlal a otočil se k synovi.
„Tome,“ začal pomalu. „Zaprvé, tvoje matka a já s tebou chceme mluvit o našem manželství.“
Tom si úlevně oddechl. Konečně dobré zprávy. Jeho rodiče se odloučili před pár lety, k jeho velkému šoku. Ta zpráva přišla tak náhle, že ten šok byl nevyhnutelný. Naštěstí v posledních několika měsících, si Tom všiml, že jeho otec k nim pravidelně přicházel na večeři a zůstával dlouho, aby si popovídal s Tomovou matkou. Tohle Toma opravdu nijak nepřekvapovalo – jeho rodiče spolu vždy dobře vycházeli a on si byl jistý, že se mu otec chystá říct dobré zprávy.

„Rozvádíme se,“ řekl jeho otec, a Tom cítil, jak mu vyschlo v krku.

„Cože?“ Zachraptěl. „Já myslel, že se to mezi vámi zlepšuje!“ Řekl, podíval se na svou matku. „V poslední době jste spolu trávili tolik času!“
Tomova matka zavrtěla hlavou. „Tome, to bylo všechno kvůli práci,“ vysvětlila.
„Práci?“ Zeptal se Tom a otočil se na otce. Ten přikývl.
„Tvá matka mi pomáhala s plánem na propagaci kapely, které dělám producenta.“
„Aha,“ řekl Tom a sklopil hlavu ke svému poloprázdnému talíři. Mělo ho to napadnout, nebylo to nic zvláštního. Jeho otec byl hudební producent a jeho matka pracovala pro hudební společnost v organizačním výboru, opravdu nebylo neobvyklé, že jeho rodiče pracovali společně. „Okay,“ dodal a pomalu přikývl. „To je všechno? Můžu odejít?“ Zeptal se a podíval se zpátky na matku.

„Ne, Tome,“ řekla jeho matka a potřásla hlavou. „Ještě pořád si musíme o něčem promluvit.“

„O čem?“
Jeho matka se napila vína, než odpověděla. „Tvůj otec a já jsme diskutovali o tom, na co ses nás ptal minulý týden,“ řekla.
„O tom ročním volnu?“ Zeptal se Tom. Vedli ten rozhovor před několika dny, ačkoliv Tom dokončil střední školu s dobrými známkami, stále si nebyl jistý svou budoucností. Vyrostl ve světě, kde byla velkou částí jeho života hudba, a věděl, že chtěl práci v tomto odvětví, ale jeho mysl byla stále zmatená. Jedna jeho část by neměla nic proti tomu být organizátor a promotér jako jeho matka, další byla zaujatá prací jeho otce a tvorbou hudby, ale stále tady byly další práce, proti kterým by nic neměl. Proto požádal své rodiče o rok volna, aby si pročistil mysl. Samozřejmě, že by si našel nějakou práci, neplánoval stát se peciválem.

„Ano,“ odpověděl jeho otec. „Oba si myslíme, že jsi chytrý kluk a souhlasili jsme, že rok volna by ti možná mohl opravdu pomoct, pokud si to myslíš.“

„Vážně?“ Zeptal se Tom nadějně.
„Jistě,“ usmál se jeho otec. „Vlastně jsme si mysleli, že kdybys chtěl, mohl bys po nějakou dobu pracovat s námi oběma, možná ti to pomůže si nějaké věci ujasnit.“
Na Tomových rtech se rozšířil velký úsměv. „To by bylo úžasné,“ zvolal. „Díky tati!“
Jeho otec se usmál. „Věděli jsme, že se ti ten nápad bude líbit,“ zazubil se. „Tvoje matka už pro tebe vlastně má práci,“ řekl a otočil se ke své již brzy ex-manželce.
„Opravdu, mami?“ Tom se vzrušeně otočil k matce. Už téměř ztratil naději, že by ten den mohl být něco jiného než jen příšerný, ale nakonec se ukázal být opravdu skvělý, až na tu věc s Trinou.

Tomova matka s úsměvem přikývla. „Pamatuješ si na Dunju? Mou spolupracovnici?“

Tom přikývl, párkrát se s tou ženou potkal, když své matce pomáhal organizovat nějaké akce. Jen sotva mohl uvěřit, že mu jeho matka dávala příležitost pro ni pracovat.
„No, Dunja je těhotná,“ vysvětlovala jeho matka, stále s úsměvem. „Jelikož bude muset brzy odejít na mateřskou, byl mi předán její další projekt tour manažera,“ řekla jeho matka a Tom mohl vidět pobavenou jiskru v jejích očích. „Jestli chceš, můžeš pracovat jako můj osobní asistent. Už jsi mi pomáhal i dřív a já vím, že…“
Tom ji přerušil a vyskočil na nohy. „Ano, mami!“ Zvolal nadšeně. „Tu práci beru!“
Otec se rozesmál a matka vypadala překvapeně, ale stále se na něj zářivě usmívala.
„No to je skvělé, Tome,“ řekla a tleskla. „Tak se připrav, příští týden odjíždíme na letní turné Billa Kaulitze!“

autor: anachan87

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

6 thoughts on “Overnight Sensation 1.

  1. Ha! Tak to je pecka. Chudák Tom, takhle si místo něj představovat kluka z plakátu. Myslím, že mu dost povadly koutky, když zjistil s čím souhlasil… 😀 mám své teorie, ale těším se na pokračování 💜
    Díky za překlad 👍

  2. Milujem take poviedky kde jeden druheho nemaju radi a potom sa to premeni na lasku. Tesim sa na pokracovanie

  3. Ajajáj, toto vyzerá veľmi zábavne. Dúfam, že Trina uvidí Toma pri Billovi a bude ľutovať. Ešte lepšie by bolo, keby ich videla spolu… Spolu. Však sa chápeme. To by bola sladká pomsta. Len dúfam, že Tom nebude príliš zlý kôli svojej žiarlivosti. Veď Bill za to predsa nemôže. Na druhej strane ešte netušíme, čo je Bill zač. Teším sa na pokračovanie. Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics