Secret Santa

autor: Remy

Zdravím vás všechny a přeju krásné vánoční svátky. 🙂 Zuzu vám pod stromeček přeložila jednodílku z roku 2008 od autorky, která z THF už dávno zmizela i se všemi svými povídkami, proto pod ní nenajdete odkaz na originál. Je – jak jinak – na vánoční téma, tak si ji užijte. Šťastné a veselé, J. :o)

Tom má tajného ctitele

„Wow, ty jsou kýčovité,“ prohlásil Bill cumlající cukrovou hůlku, když vstoupil do Tomova pokoje skrz spojovací dveře a všiml si, jak jeho bratr drží červené saténové boxerky se soby. Bill pokračoval v chůzi a zamířil rovnou do koupelny pro maličkou lahvičku kondicionéru z košíku hotelových toaletních potřeb. Bill neměl problém využít dvě nebo tři lahvičky kondicionéru, a Tom tyhle věci nepoužíval, takže to tak fungovalo vždycky.

„Já jsem si je nekoupil,“ řekl Tom na svou obranu a zastrčil nevkusné spodní prádlo pod polštář.
„Aaach, takže je to dárek! Od koho?“ Bill skočil na postel a znovu boxerky vytáhl, jakmile si cukrovou hůlku opatrně zabalil zpátky do obalu a odložil ji na noční stolek.
Tom zrůžověl. „Je to, ehm, od toho Tajného Santy, co nás Dave přinutil udělat.“

Tým Tokio Hotel se rozrostl na více než dvacet lidí a David si myslel, že by byl hezký nápad zahrát si tento rok na Tajného Santu. Každý kromě Davida nadával a skuhral, ale nakonec všichni ustoupili. Tom si vytáhl jméno jednoho z řidičů a už se rozhodl, že mu prostě koupí flašku, a tím to pro něj skončí.

„Spodní prádlo je docela osobní dárek,“ zauvažoval Bill, zatímco si přidržoval boxerky u pasu a pochvalně na ně shlížel. „Máš představu, od koho jsou?“

„Vůbec netuším,“ řekl Tom, zastrčil si za záda několik polštářů a opřel se o ně. „Ale je to ještě horší – podívej se na cedulku.“
Bill uvnitř boxerek našel cedulku připevněnou k pasu, a nahlas ji přečetl. ´Napadlo mě, že bys v nich vypadal dobře.´ „Ach… můj… bože! Tom má někde mezi námi milovníka.“ Bill se zatvářil upřímně šokovaně, posadil se na postel s rukou přes pusu a hodil boxerky zpátky po Tomovi. Tom zvedl ruku, aby zabránil ráně do obličeje, a boxerky se mu sesunuly do klína.
„Jo, tak trochu mě to děsí,“ řekl Tom. „Totiž, v celém týmu je stejně jen málo žen.“
Bill začal počítat na prstech. „Tak se podívejme… Dunni, Nat, Mel, Brit, Steph, a ta nová holka, jak se to jmenuje?“
„Ta boubelatá,“ napovídal Tom.
„Buď milý,“ odpověděl Bill a strčil Toma do ramene. „Ale jo, ta.“

„Tohle ani není první dárek, co jsem dostal,“ řekl Tom a přešel ke kufru, aby z něj vytáhl červenobílou Santovu čepici.

Bill pozvedl obočí. „Byl u toho taky vzkaz?“
„Jo, něco o chtění mě vidět bez čepice,“ přiznal Tom.
Billovi znovu poklesla čelist. „Taková nestydatá děvka! Tím prakticky říká, že tě chce vidět nahého!“
„Já vím,“ řekl Tom vážně. „Kdo si myslíš, že to je?“
„Nemám tušení,“ řekl Bill s vykulenýma očima. Na moment si prohlížel Tomovu tvář, než vědoucně přimhouřil oči. „Ty to totálně miluješ, co – líbí se ti, že nad tebou nějaká holka z našeho týmu slintá jako fanynka. Miluješ to!“
Tom protočil oči. „Věděl jsem, že mi to dáš sežrat.“

***

Později toho večera, když Bill procházel hotelovou chodbou, cumlal další cukrovou hůlku a nesl přitom kyblík ledu, Tom vykoukl ze dveří a podezíravě se rozhlédl oběma směry, než zatáhl Billa do svého pokoje.

„Už se to stalo zase,“ sykl Tom tiše, rukou svíral Billovu paži těsně nad loktem.
„Víš, že nás tady nikdo nemůže slyšet, že?“ Zašeptal Bill nazpět. Tom se zazíráním jeho paži pustil.
„Jen se podívej,“ řekl Tom a ukázal na postel, kde uprostřed nevinně vyhlížejícího vánočního papíru ležela páska přes oči.
„Aaach!“ Řekl Bill a přiskočil, aby pásku zvedl a přečetl si cedulku. ´Dnes večer dostaneš svůj poslední dárek. Měj na sobě všechny mé dárky a počkej na mě v deset. Kartu od dveří nech ve dveřích. ŽÁDNÉ VYKUKOVÁNÍ!´
Bill se podíval na Toma a pak zpátky na kartičku. „No do prdele,“ řekl Bill, zamyšleně vsál mezi rty cukrovou hůlku. „Sakra.“ Podíval se na své dvojče a vytáhl si z úst cukrovou sladkost. „Uděláš to?“

Tom přecházel sem a tam. „Já nevím. Přál bych si vědět, kdo to je. Co když je to někdo jako… Georg a jeden z jeho vtípků.“

„Georg by za vtip neutrácel peníze,“ řekl Bill, zavrtěl hlavou a zastrčil si hůlku zpátky do pusy. Tomovi se zdálo, jako by Bill měl v tomto čase vždy nějakou z těchhle zatracených věcí a Tom se pokaždé snažil ignorovat, jak moc je to rozptylující. V zimě to byly cukrové hůlky, na jaře lízátka, v létě to byly nanuky a na podzim pendreky. Bill a ta jeho zatracená orální fixace.
Tom si okusoval nehet na palci a zamyšleně se na Billa díval, zatímco ignoroval jeho ústa. „Co kdybys jedním okem hlídal, však víš, na chodbě. Takže kdyby to byl Georg nebo nějaká ošklivá holka, můžeš prostě tu kartu ze dveří vytáhnout dřív, než se věci vymknou z rukou.“
„Ty jen chceš, abych ti potom řekl, kdo to byl…“ obvinil ho Bill.
„Ty myslíš, že mi po celou dobu nechá zavázané oči?“ Zeptal se Tom. To jej až do této chvíle opravdu nenapadlo.

Bill pokrčil rameny. „Pokud je to někdo z týmu, nebude chtít, abys to věděl – mohlo by to být potom trapné. Ta osoba se nejspíš jen chce pobavit a dopřát ti dobrý čas.“ Bill nyní držel hůlku u koutku svých úst, povystrčeným jazykem olizoval rapidně blednoucí červené proužky a Tom odvrátil pohled. „Vzrušuje tě to?“ Pokračoval Bill, Tom ostře vzhlédl. „Chci říct, to, že nevíš, kdo to je?“ Ujasnil Bill.

„Tak trochu, jo,“ řekl Tom a vrátil se k přecházení. Nikdy necítil potřebu před Billem něco ze svého sexuálního života tajit. „Takže to uděláš? Budeš kolem desáté dávat pozor a hlídat?“
Bill pokrčil rameny. „Budeš naštvaný, pokud si budu myslet, že je to někdo, kdo by se ti líbil, ale pak se ukáže, že to byl někdo, koho by sis nevybral?“
Tom se nad Billovým ustaraným výrazem usmál. „Ty jsi vybíravější než já – věřím tvému úsudku.“

***

Tom byl nervózní a zároveň i vzrušený, když později toho večera ležel na zádech na své posteli s rukama za hlavou a s páskou přes oči na svém místě. Za svých devatenáct let už udělal spoustu podivných věcí, ale tahle definitivně všechny překonávala. Už se osprchoval a svlékl a nyní měl na sobě pouze ty sváteční boxerky, satén jej na kůži chladil.

Tom by s tím nikdy nesouhlasil, pokud by na něj Bill nedohlížel. Jeho vztah s bratrem byl komplikovaný a podivným způsobem jej vzrušovalo, že Bill ví o jeho dnešních aktivitách. Ať už z jakéhokoliv důvodu, Tomovi se líbilo, když Bill věděl, že má sex. Nijak ty důvody neanalyzoval – prostě jen věděl, že se pak cítil žádaně, když jeho bratr viděl, jak ho ostatní lidé chtějí. Přesně z toho důvodu si už domů odvedl spoustu groupies. Tom už byl napůl tvrdý jen z myšlenky na to, že Bill bude vědět, s kým si dnes zašuká, a Tom sám ne.
Tom zaslechl kliknutí otevírajících se dveří a zhluboka se nadchl, aby se uklidnil. Okay, takže se to opravdu stane, ať už to byl kdokoliv, zjevně prošel Billovými kritérii a nyní byl v jeho pokoji.

„Čau,“ řekl Tom, ale zůstal nehybný, věděl, že jeho tajný obdivovatel chtěl tuto hru hrát podle vlastních pravidel.

„Ššš,“ přišlo pouze jako odpověď, a to zašeptané citoslovce nedalo Tomovi žádnou nápovědu k identitě oné osoby. Tom se pousmál, jakmile zaslechl zvuk oblečení dopadajícího na podlahu, pak se postel vedle něj prohnula. Tom si začal vytahovat ruce zpod hlavy, ale pár štíhlých paží vyjelo po jeho rukou vzhůru a nutilo jej nechat je na místě, a tak poslechl. Druhé ruce byly teplé, nyní se pohybovaly po jeho těle a familiárně jej hladily na hrudi. Ten dotek byl podivně uklidňující, dokonce i když věděl, že jeho penis je tvrdý jako skála a napíná mu boxerky. Nyní mu nehty lahodně kroužily kolem bradavek a dolů kolem okraje boxerek.

Tom se ostře nadechl, když hbité prsty stáhly dolů tenký satén, a nadzvedl boky, zatímco mu boxerky byly staženy z nohou. Tom trochu zčervenal, když se náhle ocitl zcela vystavený – se svým tělem se cítil pohodlně a rozhodně se cítil pohodlně i se sexem, ale bylo znepokojující, že nevěděl, kdo jej obdivuje. A ten někdo jej rozhodně obdivoval – Tom mohl slyšet zrychlený dech, jak se ta osoba usadila mezi jeho stehny, těmi teplými prsty jej přinutila roztáhnout nohy, a jemné vlasy jej polechtaly na břiše i na jeho erekci. Skutečnost, že nemohl vidět, co se děje, dělalo každý vjem daleko pronikavějším a celé tělo mu pod každým dotykem doslova vibrovalo.

Pak na svém penisu ucítil horký dech a Tom se snažil potlačit zasténání, když si uvědomil, že se ta osoba o něj s malým povzdechem otírá nosem a rty. Celé to bylo tak láskyplné a něžné, teplé dlaně byly roztaženy na jeho kyčlích a palce jej uprostřed hladily a vlhký jazyk olízl pruh kůže vzhůru po jeho mužství, a poté vsál špičku.

V tom okamžiku Tom opravdu zasténal. Byl pomalu a důkladně olizován a nasáván a užíval si ten jemný krouživý pohyb talentovaného jazyka kolem špičky svého penisu. Miloval tenhle způsob kouření daleko víc než ty agresivní, které dostával v poslední době. Zdálo se, jako by se každá z těch fanynek považovala za zatracenou pornohvězdu.

Pozornost, které se jeho penisu dostávalo, byla úžasná, a bylo to jen zesíleno tím nezaměnitelným pocitem kuličky v jazyku přejíždějící hladce přes štěrbinu na špičce. Která z holek má piercing v jazyku? Tom se sám pro sebe pousmál, protože teď bude jednoduché to zjistit. Nevěděl o nikom z týmu, kdo by ho měl, kromě jeho bratra samozřejmě, ale možná ho měla ta nová holka a on si toho nevšiml. Tom se nyní pokoušel přidat si v hlavě i obraz, teď když měl tušení, kdo by to mohl být, ale namísto dívky spatřil Billův růžový jazyk s jeho stříbrnou kuličkou svítící na něj mezi dokonalými rty jeho dvojčete, ucítil Billovy hedvábné vlasy lechtající jej na stehnech a představoval si bratrovy štíhlé prsty kolem kořene svého penisu. Překvapivá intenzita toho obrazu jej nečekaně přivedla k orgasmu a Tom se prohnul v zádech proti ochotným ústům jeho neznámého společníka v přívalu záchvatů rozkoše.

Tom byl důkladně a jemně očištěn jazykem, zatímco se pokoušel najít svůj dech. Bylo to bezpochyby to nejlepší vykouření, jaké kdy obdržel. „Polib mě,“ řekl Tom, chtěl ty rty cítit na svých. Nikdy ve svém životě nebyl tak vzrušen něčím dotykem – nechtěl, aby to skončilo.

Tom vytušil zaváhání, ale pak nad sebou ucítil pohyb teplého těla, opatrný, aby se jej nijak pořádně nedotklo, obkročmo usazené na jeho bocích a štíhlé prsty propletené s Tomovými, aby zadržely jeho ruce pevně na místě za Tomovou hlavou. Nastal okamžik zaváhání, zatímco Tom čekal, co jeho obdivovatel udělá, a pak ucítil jemné rty přitisknuté ke svým a Tom pootevřel rty, nechal svůj jazyk opatrně vyklouznout a pohladit ten, který mu přinesl tolik rozkoše. Tom byl zmatený, když najednou rozpoznal tu chuť jak známou, tak i vzrušující, dokonce i když věděl, že tahle specifická ústa – tento specifický polibek – ještě nikdy předtím neochutnal. Bylo to smyslné a milující a chutnalo to trošku jako cukrové hůlky.

Tom s tím rozpoznáním na okamžik ztuhl a osoba nad ním znehybněla a neochotně se odtáhla. Tom málem tázavě vyslovil bratrovo jméno, ale rychle se zarazil a namísto toho zašeptal. „Můžeme se znovu sejít?“

Tom ucítil prst na svých rtech, aby jej utišil, a pak čelo přitisknuté ke svému rameni, souhlasně přikyvující na otázku.
„Jestli už musíš jít, nechám si na očích tu pásku,“ řekl Tom tiše, v mysli a srdci mu kroužilo tolik emocí, převládala však ta, jak ochránit tajemství toho, co Bill udělal. Tom bude prozatím hrát s ním. Ucítil, jak z něj teplo z Billova těla zmizelo, vzduch náhle začal Tomovu kůži chladit, a on dlouhou chvíli čekal, zatímco se, nejspíš, jeho bratr oblékal, dokud nezaslechl cvaknutí otevírání a zavírání dveří.
Tom si stáhnul pásku z očí a zíral do stropu, zdálo se, jako by se svět kolem něj zastavil – jediný pohyb bylo zvedání a klesání jeho hrudi.
***

Tom přecházel sem a tam před spojovacími dveřmi do Billova pokoje, zvedl ruku, aby zaklepal, pak ji svěsil zpátky dolů a znovu začal přecházet. Nikdy neklepal; Billovi by to přišlo divné, kdyby nyní zaklepal. Tom si poprvé v životě nebyl jistý, jak se v přítomnosti svého bratra chovat. Celou noc byl vzhůru, ležel na posteli a snažil se srovnat si v hlavě to, co se stalo. Věděl, že by měl být na své dvojče naštvaný – dokonce znechucený – ale nebyl. Ve skutečnosti cítil naprostý opak znechucení.

Tom strávil celý svůj život potlačováním touhy po bratrovi do zadní části své mysli, než se mohla stát plně skutečností, a už se to stalo takovým automatickým zvykem, že už si to ani neuvědomoval. Ale během minulé probdělé noci Tom nechal tyto pocity vyjít na povrch, opatrně je otáčel v hlavě a přemítal nad nimi jako nad něčím mimořádným a tajným, co ukrýval dokonce i sám před sebou. Došel k závěru, že je to jen další z věcí mezi ním a Billem, které by nikdo jiný neporozuměl.

Nyní za denního světla Tom nedokázal přestat přecházet po pokoji. Tahle věc musela být uchopena správně. Ať už to mezi nimi bylo cokoliv, mohlo to být tak křehké, že kdyby to vyšlo najevo, zároveň by se to i ukončilo, a to Tom nehodlal riskovat. Bude to prostě muset dál držet jako tajemství, bude hrát spolu s ním.

Tom se konečně rozhodl do Billova pokoje prostě vejít. Věděl, že Bill bude čekat na Tomovy otázky ohledně jeho tajuplného nočního návštěvníka, takže to přesně taky udělá. Zhluboka se nadechl a zmáčkl kliku, pocítil úlevu, že je odemčeno. Nějaká jeho část se bála, že Bill bude nyní cítit potřebu se před ním zamykat. Tom zatlačil do dveří a našel bratra stále spícího s přikrývkou přes hlavu, aby zablokoval ranní světlo. Tom cítil, jak jím prochází úleva – tenhle rozhovor bude nyní jednodušší, když nebude muset Billovi hned čelit. Skočil na postel vedle hromady ukrývající jeho bratra a vysloužil si tím nelibé zabručení vycházející zpod přikrývky.

„Vstávej, Šípková Růženko,“ řekl Tom a šťouchal do hromady, dokud se nepohnula.

„Přestaň s tím,“ ozval se Billův tlumený hlas.
„Musíš mi říct o mém záhadném návštěvníkovi,“ řekl Tom, přinutil se tak otevřít dané téma hovoru. „Kdo to byl?“
Tom si pomyslel, že ucítil, jak Bill vedle něj ztuhl.
„Nevím, o čem to mluvíš,“ řekl Bill nakonec. „Vůbec nikdo se neukázal. Přestal jsem to hlídat kolem půl jedenácté.“
„Ale jo, někdo se ukázal,“ řekl Tom, nebyl si jistý, jak Bill plánoval dál hrát. „Někdo se rozhodně ukázal. Co tím myslíš, že jsi nikoho neviděl?“
„No, volal Andreas…“ řekl Bill nepřesvědčivě. „A já musel jít do pokoje zvednout telefon, ale bylo to jen na pár minut. Možná někdo přišel zrovna v tu chvíli…“

Tom věděl, že Bill by se na něj v něčem takovém v žádném případě nevykašlal, ale nechal tu výmluvu být. Bill si při Tomově mlčení stáhl přikrývku z obličeje a ohlédl se, aby se podíval, jestli jeho dvojče tu odpověď spolklo.

„Takže sis to užil?“ Zeptal se Bill. Tom se tak snažil se na svého bratra nepodívat, že si nevšiml červeně stoupající do Billova obličeje.
„Jo,“ řekl Tom, vstal a zamířil zpátky do svého pokoje, doufal, že přitom působil dostatečně ležérně. „Bylo to úžasné.“
„Dobře,“ odpověděl Bill a sledoval jej, jak odchází.

***

Tom nebyl překvapený, když po koncertě našel na dveřích vzkaz se slovy ´Dnes. O půlnoci. Stejná pravidla.´ S úsměvem sundal vzkaz ze dveří a vyměnil ho za kartu.

Už bylo celkem pozdě, takže se Tom rychle osprchoval, převlékl se do černých boxerek a těsně před půlnocí si nasadil pásku na oči. Více než cokoliv jiného chtěl Billa znovu políbit a nemohl si pomoct, aby si v očekávání nezačal nervózně poklepávat prsty na břicho.
Když zaslechl otevírání dveří, málem poskočil, jen sotva se dokázal udržet. „Jsi tady,“ řekl tiše, snažil se zakrýt svou nervozitu. Slyšel, jak se Bill tiše svléká a přál si, aby jeho bratr něco řekl.
Tom ucítil, jak se Bill dostal na postel u jeho nohou, obkročmo se mu posadil na nohy a rukama vyjel po Tomových stehnech a přes jeho erekci, která už se mu formovala v boxerkách.
„Počkej,“ řekl Tom. „Chci tě znovu políbit.“
Tom ucítil, jak se Bill zarazil, ale pak se posunul výš, uchopil Tomovy ruce odpočívající na břiše a přesunul mu je za hlavu, stejně jako předchozí noc. Nechce, abych se ho dotkl a zjistil, že je kluk, uvědomil si Tom.

Tom Billa nechal, aby mu držel ruce stranou, a byl odměněn polibkem, tentokrát mnohem naléhavějším než předchozí noc. Tom mu líbání vracel se stejnou horlivostí, jazykem hledal Billův piercing, chtěl se dotknout té kuličky, která pro něj symbolizovala všechnu bratrovu nepřístupnou sexualitu. Bill se zdál být stejně okouzlen Tomovým kroužkem ve rtu, sál jeho spodní ret a jazykem ten kovový kroužek majetnicky hladil. Ten polibek byl tak intenzivní, až si Tom jen stěží uvědomoval své ruce, které vymanil z Billova sevření a klouzal jimi dolů po bratrových bocích, dokud Bill neztuhl a znovu je nepopadl, aby je od svého těla odtáhl pryč.

Tom na okamžik těžce dýchal, nutkání položit své ruce na Billa znovu bylo nesnesitelné. „Já vím, že jsi kluk,“ řekl Tom nakonec, neschopný vymyslet vzhledem k okolnostem něco výřečnějšího. „Jsem s tím v pohodě.“

Bill vynechal několik nádechů a Tomovi hořela tvář, věděl, že jeho bratr trochu vyšiluje – Bill věděl, že Tom byl vždy naprosto hetero, a Tom si byl jistý, že Bill neví, co si má o tomto malém přiznání myslet.

„Dovol mi se tě dotknout,“ řekl Tom, přesunul ruce zpátky na Billův pas a Bill ho nechal, tentokrát nechal své tělo klesnout a zcela se na své dvojče položil, což byl kontakt, kterému se Bill, jak si Tom povšiml, dříve vyhýbal.
Cítit pod rukama Billovu kůži byl tak dobrý pocit, a jak jej Bill znovu políbil, Tom se jej nedokázal přestat dotýkat, hladil jeho bok, kde věděl, že leží jeho nové tetování, vzhůru po jeho zádech, kde cítil malé vyvýšeniny Billovy páteře, a pak dolů, kde si uvědomil, že Bill na sobě nemá vůbec nic, až přejel dlaněmi přes Billovy půlky. Tom si Billa přitáhl blíž, ucítil proti sobě tvrdý důkaz Billovy touhy, a přetočil je, váhou svého těla na bratra zatlačil a kolenem odstrčil Billovy nohy od sebe.
Tom se dostatečně nadzvedl, aby mezi ně vsunul ruku, dlaní obkroužil Billův penis a Bill se rychle natáhl, aby Tomovu ruku odstrčil.

„Nech mě se tě dotknout,“ řekl Tom iniciativně, tvář měl zabořenou v Billových vlasech a těžce oddechoval. „Ty ses dotýkal mě – nech mě, abych se dotýkal já tebe.“ Tom vymanil ruku z Billova sevření a znovu ji natáhl, aby pohladil bratrovu erekci. Bill byl pod jeho dotekem hladký a tvrdý a Tom klouzal dlaní nahoru a dolů, potěšený, když slyšel, jak Bill zasténal a prohnul se v zádech.

Bill pod ním těžce oddechoval a přitáhl si Toma zcela na sebe, takže Tom neochotně svou ruku odsunul a místo toho přirazil dolů svými boky, otíral se o své dvojče s tváří zabořenou do bratrova krku a s hrudí přitisknutou k té jeho. Bill mu trhaně oddechoval do ucha a Tom zasténal, když Bill vsál do úst jeho ušní lalůček a poté olízl citlivý okraj jeho ucha.
Tom byl blízko, tak blízko, a mohl říct, podle téměř zběsilého způsobu, jakým se Bill proti němu svíjel, že jeho bratr je taky blízko. Jakmile Tom ucítil teplo Billova spermatu na svém břiše, ucítil zároveň i příchod vlastního vrcholu.

„Bille,“ zasténal Tom, když vyvrcholil, ani si neuvědomil, že to řekl, dokud nezaslechl Billovo ostré nadechnutí. Tom ležel chvíli na svém bratrovi bez hnutí, vzpamatovával se ze svého orgasmu, než se zvedl na loktech po obou stranách Billovy hlavy a sundal si pásku z očí. Bill k němu vzhlédl, v očích měl obavy a jeho rty byly zarudlé a nateklé a Tom jej pohladil po vlasech, aby ho uklidnil.

„Nebuď naštvaný,“ řekl Bill a prolomil tak ticho.
„Vypadám naštvaně?“ Zeptal se Tom, jeho hlas byl tichý, než Billa políbil, jednou, dvakrát. Pak se odtáhnul a znovu se na svého bratra podíval.
„Jak dlouho už víš, že jsem to já?“ Zeptal se Bill.
„Od chvíle, kdy jsi mě včera políbil,“ přiznal Tom.
„Proč jsi nic neřekl?“ Bill se tvářil tak ustaraně, až mu Tom palcem přejel po čele a uhladil zamračenou vrásku.
„Protože jsem chtěl, aby se to stalo znovu,“ řekl Tom.
„Já nechtěl, abys věděl, že jsem to já,“ řekl Bill tiše. „Nechtěl jsem, aby věci byly divné.“
„Já chtěl, abys to byl ty,“ řekl Tom a setkal se s Billovým pohledem. „Je to v pořádku?“ Bill přikývl, omotal ruce kolem Tomova krku a přitáhl si jej pro další polibek.
„Vždycky jsem chtěl, abys to byl ty,“ zašeptal Bill.

autor: Remy

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

4 thoughts on “Secret Santa

  1. Tom mal odvahu, že bol ochotný sa takto stretnúť s niekým neznámym. A hodne promiskuitný. Ale snáď ho Bill a láska k nemu zmení. Veď sú predsa dvojčatá!  Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics