Duality 18.

autor: Diamondairways
Někdo s ním třásl. Tom se snažil dostat od toho pocitu pryč a zabořil obličej do polštáře. Nebo si alespoň myslel, že to byl polštář. Zhluboka se nadechl a povzdechl si. Rozhodně to nebyl polštář a nyní mohl slyšet i hlasy. Přišly k němu vzpomínky na minulou noc a on si uvědomil, že je v Billově posteli. Usmál se, s očima stále zavřenýma. Vtiskl motýlí polibek na tu jemnou kůži a cítil, jak se Billovo tělo zachvělo.
„Vstávat. Kluci, no tak. Chcete, aby sem přišel David? Řekl jsem, vzbuďte se!“
Tom se zašklebil a otevřel oči. Teď spatřil, že to byl Billův jemný krk, ke kterému byl přitulený a který políbil. Krk, na kterém Tom včera v noci zanechal značky. Spokojeně se usmál. Ach ano, včerejší noc. Bylo to úžasné. Pokaždé je to stále lepší a lepší. Nyní už vzájemně znali svá těla. Tom věděl, jak potěšit svého Billa. Počkat, mého Billa? Zavrtěl hlavou. Georg má pravdu, definitivně se potřebuju probudit. Počkat, Georg?
Tom přimhouřil oči a otočil se směrem za tím hlasem. Jistě, Georg stál vedle postele a mračil se. Jeho vlasy už byly dokonale rovné a byl oblečený ve svém obvyklém stylu, v džínách a tričku.

„Uf, co?“ Tom se snažil posadit. Pohlédl dolů na postel. Bill ještě spal, nebo to možná jen předstíral. Tom se poškrábal na hlavě a zazíval. Bylo příliš brzy ráno, ale už měl spoustu otázek. Co dělal v Billově posteli, například? Vlastně spolu nikdy nespali v jedné posteli. Byl to nějaký druh nevysloveného pravidla nebo tak něco. Ať tak či onak, Tom věděl, že to bylo hloupé. Spaní s Billem bylo skvělé, teď už to věděl. Zpěvák byl jako velká, měkká kočka a dobře voněl, byl hřejivý a dokonce mazlivý. Když spal, nemohl dělat uštěpačné, jízlivé poznámky, nebo vrhat vražedné pohledy. Jo, rozhodně je to takhle lepší, pomyslel si Tom.

„Pospěšte. Máte asi půl hodiny. Sbalili jste si vůbec?“ Georg měl paže překřížené na hrudi. „No tak, Bille. Já vím, že jsi vzhůru. Vstávat a cvičit. Nebo tě poliju vodou.“
Tom se uchechtl, když spatřil, jak Bill zvedl ruku a vystrčil na Georga prostředníček. Tom se poté na Georga sám obrátil. „Jo, už jsem vzhůru, můžeš odejít nebo tak něco. Pokud nečekáš, abys mě mohl vidět nahého,“ ušklíbl se. Už byl definitivně vzhůru, ale nevtipkoval o tom, že je nahý. A věděl, že Bill je taky. Ale Georg to nepotřeboval vidět.

„Dobře, už jdu. A dělejte, nebo se tady objeví David,“ vykřikl ještě Georg, než vypochodoval z apartmá. Tom prostě věděl, že to později schytá, Georg by si nenechal ujít příležitost dělat si z něj srandu, že s Billem spal, navíc schoulení u sebe jako nějaký pár. Tom zavrtěl hlavou, tohle byla bláznivá myšlenka.
„Už je pryč. No tak, vstávej,“ naklonil se a pocuchal Billovi vlasy. Zpěvák zamumlal cosi nesrozumitelného do polštáře, až se Tom musel usmát. Bill dokázal být roztomilý, občas.
Tom se naklonil ještě blíž, stáhl přikrývku z Billova těla a vtiskával mu horké polibky na krk a ramena. Bill si povzdechl a pomalu se otočil a Tomův jazyk poté vklouzl na jeho propíchnutou bradavku. Miloval hraní s tímto piercingem a věděl, že je to jedno z Billových citlivých míst.
„Kurva, Tome,“ zasyčel Bill. „Nemáme čas. Slyšel jsi ho.“
Tom se s povzdechem odtáhl. „Tak se pojďme osprchovat, hej, ještě nikdy předtím jsme se spolu nesprchovali, no tak,“ popadl Billa za paži. Zpěvák se usmál a posadil se. Jejich pohledy se setkaly a Tom cítil, jak mu zavířilo v žaludku. Bill vypadal tak… byl prostě tak… Neměl na sobě žádný make-up a vypadal mladší, jemnější, jeho oči měly v sobě pobavenou jiskru a jeho rty vypadaly tak měkce. Vlasy měl divoce rozcuchané a Tom jej tak strašně moc chtěl prostě jen políbit.

Ale podařilo se mu potlačit tu touhu, jinak by na vše zapomněli a zůstali by v posteli. Vstal a popadl své oblečení z podlahy. Cítil na sobě Billův spalující pohled, jak sleduje každý jeho pohyb, a když vzhlédl, spatřil, jak si zpěvák olízl rty. Tom se ušklíbl.

„Tak co, sprcha?“ Udělal na něj velké, prosebné oči a zpěvák se rozesmál hlubokým a sexy hlasem. Tom si přejel jazykem přes piercing ve rtu a poté se jejich pohledy setkaly.
„Ty víš, že když tam půjdeme spolu, tak se nebudeme sprchovat, že? Běž balit nebo tak něco, uvidíme se v autobuse.“
Tom protáhl obličej. „Jsi blázen, když odmítáš takovou nabídku,“ ušklíbl se. „Uvidíme se.“ Obrátil se k odchodu a slyšel, jak se Bill uchechtl. Samozřejmě, byl stále nahý a své oblečení držel v ruce. Tom se zazubil a rychle se oblékl, než vyšel z Billova apartmá. Vrátil se do svého pokoje, aby se osprchoval a sbalil si věci. Bill měl pravdu, samozřejmě, neměli čas na to, aby si dnes ráno zahrávali. Ale Tom plánoval odchytit si zpěváka později, někde o samotě, aby se mohli pobavit.
Ve skutečnosti si předchozí den příliš nevybalil, takže mu netrvalo moc dlouho posbírat své věci. Když zamířil dolů na recepci, David a ostatní už tam byli a čekali. Manažer mu věnoval temný pohled, ale neřekl nic. Tom usoudil, že Bill by dostal přednášku. Jen na to pomyslel, dveře výtahu se otevřely a zpěvák zamířil ven následovaný svými bodyguardy, kteří táhli jeho kufry. Hotelová zaměstnankyně přiběhla s nějakými krabičkami, což Toma překvapilo.

„Dobré ráno, tady je vaše snídaně, doufáme, že vám bude chutnat,“ říkala žena Billovi. Tom chtěl vybuchnout smíchy, protože i když žena vypadala, že je jí kolem třiceti nebo tak nějak, přesto byla kolem Billa nervózní. Ale vlastně tu bylo málo lidí, kteří se tak v Billově přítomnosti nechovali. Koneckonců, Bill Kaulitz byl obrovská hvězda, někdo, kdo byl pravděpodobně ikona pro několik generací, velká inspirace a tak dále. Tom na tuto malou skutečnost zapomínal, protože se už kolem Billa nějakou dobu pohyboval a byli si bližší než jen jako dva spolupracovníci. Bill už mu nepřipadal jako někdo takový. Byl to prostě Bill.

„Děkuju!“ Zpěvák se jasně usmál a Tom se zahihňal, pozoroval, jak žena vykulila oči a tváře jí zrůžověly. Poté je David všechny popohnal ven do čekajících autobusů. Byli tam fanoušci, seřazení a křičící, fotografové s připravenými fotoaparáty. Bylo to hlasité a chaotické jako obvykle a Tom spěchal, aby se dostal do autobusu tak rychle, jak jen to šlo. Před ním bodyguardi prakticky nesli Billa skrz masu lidí, kteří se k němu všichni natahovali, jako by byl jejich záchranné lano.

Jakmile se ocitli v autobuse, Tom s povzdechem klesl na gauč a unaveně si promnul tvář. Bodyguardi položili na stůl krabičky a Bill si odtáhl své kufry. Tom pohlédl na krabičky a na vysoké kelímky s kávou. Samozřejmě, že když se probudili tak pozdě, neměli čas si zajít na snídani. Bill se vrátil a posadil se na křeslo.

„Sehnal jsem nám snídani,“ kývl směrem ke krabičkám. „Nevím, co tam dali. Žádal jsem pizzu. Tohle tak ale nevypadá.“ Prohlížel si jejich snídani. Tom se uchechtl a natáhl se pro kávu.
„Pizzu?“ Odfrkl si. „Myslím, že to jsou prostě studené sendviče, nebo něco takového.“
„Co je špatného na pizze? Měl jsem hlad.“ Bill pokrčil rameny a začal otevírat krabičky. Tom se usmál, takže měl pravdu, byly to jen studené sendviče a ovoce. Popadl jeden sendvič, pro tuto chvíli to bude stačit.
„Jaké je tvoje oblíbené jídlo?“ zeptal se Tom.
Bil povytáhl obočí, zatvářil se zamyšleně. „Já nevím. Myslím, že fast food. Jako pizza nebo tak.“
Tom přikývl, měl stejný vkus. Bylo to legrační, jak odlišní a zároveň stejní byli.

Chvíli jen mlčky jedli, zatímco se autobus rozjel. Tomovi se líbilo být v autobuse, znamenalo to, že to byl jen on a Bill. Žádné vyrušování, žádní další otravní lidé. Musel přiznat, i když jen sám sobě, že miloval trávení času se zpěvákem. Ani nezáleželo na tom, co zrovna dělali. Mohli se dívat na film, nebo dokonce hrát videohry, nebo se muchlovat. Opravdu rád Billa prostě jen líbal, zpěvák dobře líbal a ten jazyk…

„Co?“ zeptal se Bill a Tom si uvědomil, že zírá. Sklonil hlavu.
„Nic.“ Tom se kousl do rtu. Kolikrát už byl přistižen, jak zírá? Už to přestal počítat. Zdálo se, že v poslední době všechno, co dělal, bylo, že zíral na Billa. Příliš bláznivé, pomyslel si Tom, mám ho rád? Samozřejmě, že ho mám rád! Mám Billa zatraceně rád. K čertu se vším. Ze všech lidí, které bych mohl mít rád a chtěl bych s nimi chodit, to prostě musí být on, co? Zavrtěl hlavou. Něco uvnitř něj vzplanulo a žhnulo pokaždé, kdy se na Billa podíval, nebo na něj jen pomyslel. Věděl, že nemá smysl, aby lhal sám sobě, nevymaže to pravdu, vůbec nic to nezmění.
V poslední době ani nemyslel na dívky, dokonce se na ně ani nedíval a neobtěžoval se s flirtováním. Jaký by to mělo smysl? Chtěl jen Billa. To byla pravda. Jen si nebyl jistý, co chce Bill. Co to vůbec dělají? Tom na něj znovu pohlédl, zpěvák jedl své jídlo se znuděným výrazem ve tváři. Stále bez make-upu, vypadal ospale a extrémně krásně. Toma zabolelo na hrudi a odvrátil pohled. Bill po celou zatracenou dobu v rozhovorech mluvil o opravdové lásce, a přesto Tom nikdy ve skutečnosti neviděl žádné známky toho, že by Bill tu řečenou lásku hledal. Co vlastně opravdu chce?

***

Studený vítr foukal v silných poryvech kolem Billa a vklouznul pod jeho oblečení. Cuchal mu vlasy a způsoboval mu husí kůži. Ale po svém výkonu na show byl ještě příliš rozehřátý a plný energie. Stál u autobusu a kouřil. Za pár hodin nechají Kodaň za sebou a pojedou na další zastávku.

„Zima?“ Bill sebou škubnul. Samozřejmě, že to byl Tom. Kytarista se uculoval, bezpochyby si myslel, že je zábavné se k němu připlížit a vystrašit ho. Vystrčil na něj prostředníček, ale na jeho rty se vplížil úsměv.
„Možná. Jen prostě ještě nechci jít zpátky do autobusu,“ řekl tiše. Chtěl tam stát a dýchat čerstvý, svěží vzduch, zírat do noci. Nebyli tam žádní lidé, žádné výkřiky jeho jména, žádné blikající fotoaparáty. Tom přišel blíž a postavil se vedle něj. Bill si všiml, že kytarista vypadá nádherně, jak tam stojí pod pouličním osvětlením. Miloval způsob, jakým stíny dopadaly na tu hezkou tvář, jak Tomovy oči jiskřily. Bill zamrkal a odvrátil se, aby setřásl ty otravné myšlenky, které neměly žádné místo v jeho hlavě.

„Pojď sem,“ kytarista si rozepnul mikinu a opřel se o autobus. Bill zvedl obočí, ale rozešel se. Jakmile se ocitl v Tomově náručí, byl zahalen v teple. Povzdechl si do Tomova krku a skryl do něj tvář. Dobře voněl, to Bill musel přiznat. Kytaristovi se nějak podařilo zapnout mikinu téměř do poloviny s nimi oběma uvnitř a Bill se zasmál; Tom měl na sobě obrovské oblečení, ale ve chvílích, jako jsou tyto, to přišlo vhod. Vklouzl rukama kolem Tomova pasu a tál v jejich objetí. Byl to dobrý pocit, ale také znepokojující. Protože to bylo až příliš dobré. Kdy se to pokazí? Jak jej Tom využije? Už věděl, že to každopádně bude bolet. Nikdy k sobě nepustil nové lidi příliš blízko, ale tentokrát selhal.

„Je to lepší?“ Tomův hlas byl tichý. Zpěvák zvedl hlavu a podíval se na něj. Když nenosil podpatky nebo neměl načesané vlasy, byli skoro stejně vysocí, a teď mu mohl hledět přímo do očí. Zachvěl se. Také ho zajímalo, i když to bylo sladké gesto, proč se k němu všichni chovají, jako by byl holka? Bylo to, jako by byli lidé zmatení nebo zapomněli, že je ve skutečnosti kluk, jako kdyby ho klasifikovali jako dívku. Někdy to bylo neuvěřitelně otravné, ale právě teď si prostě užíval jejich dlouhotrvající objetí.
„Jo.“ Bill se kousl do rtu. Co to dělají? Bylo to příliš mnoho, cítil potřebu se odtáhnout a dostat se pryč. Pohled v Tomových očích byl příliš vřelý. Přesto tam Bill stál dál. Minuty ubíhaly v tichu, zpěvák položil hlavu na Tomovo rameno a zavřel oči. Svět se na chvíli rozplynul a on si to užíval. Možná Tom nebyl jako ostatní, možná, že by mohli mít něco skutečného.

Až příliš brzy se autobus probudil k životu, jak řidič nastartoval. Jasné znamení, že musí nastoupit. Tom jej pustil, rozpačitě se usmíval a Bill mu vtiskl pusu na rty, než nastoupil do autobusu. Cítil se hloupě, jako nějaká postava z romantického filmu, ale prostě si nemohl pomoct. Zhroutil se na pohovku, a brzy se k němu připojil Tom.

„Chceš se dívat na film?“
Bill pokrčil rameny. „Jasně, něco vyber.“ Film by byl dobrý způsob, jak se uvolnit a na nic nemyslet. Sledoval, jak se Tom vydal k DVD kolekci, aby rychle vybral nějakou zábavu na noc. Kytarista nechal svou mikinu na gauči, a když se nedíval, Bill ji popadl a nasadil si ji. Nesměle se usmál, když se k němu Tom obrátil s DVD boxem a ztuhl překvapením, když spatřil Billa ve svém oblečení.
„Takže teď mi kradeš oblečení?“ Rozesmál se. Bill s úsměvem pokrčil rameny. Tomova mikina byl velká, teplá a voněla jako její majitel. No a co, že mu vůbec neseděla? Bylo to jako takový druh pěkné deky. Bill ji nehodlal vracet.
„Co jsi vybral?“
„Nějakou komedii nebo tak něco,“ Tom stiskl play a odložil box. „Chceš něco k pití?“ Zeptal se, když zamířil do kuchyňky.
„Přines mi kolu,“ řekl Bill nahlas, aby jej Tom slyšel a pohodlněji se uvelebil na gauči.

Tom se vrátil a položil láhve na stůl před nimi. Posadil se vedle Billa a přehodil svou paži kolem něj. Bill ucítil zatřepetání v břiše a chtěl zaklít. Tohle se v poslední době dělo často. Od té chvíle v Miláně. Jeho tělo prostě reagovalo na Toma a on to nedokázal ovládnout. Film začal a zpěvák upřel oči na obrazovku, snažil se ponořit do děje a zapomenout na podivný vztah, který s Tomem měl.

Uplynula téměř hodina a Bill se u filmu už nudil. A Tom mu nepomáhal. Pořád se jej jemně dotýkal, dokonce ho držel za ruku. Pohlédl na kytaristu a jejich oči se setkaly. Bill se rozesmál, bylo to směšné. Připadalo mu to jako nějaké stupidní rande, kromě toho, že nebylo. Nebo ano? Ne. V žádném případě. Tom říkal, že nerandí, opakoval to při každé příležitosti, ve všech rozhovorech, všude.

„Nudná sračka,“ Tom kývl na obrazovku. „Už je to hodinu, kde jsou ty slibované, mládeži nepřístupné, věci?“

„Perverzáku.“ Bill si odfrkl a odvrátil se od filmu úplně. Tom měl pravdu, bylo to nudné.
„A ty snad nejsi? Nechceš vidět tu holku nahou? Oh, počkat, ty jsi gay.“
Bill ho praštil do ramene. „Možná, že nejsem. Myslím, že ty jsi gay.“
„Možná?“ Tom se rozchechtal. „Jo, jistě.“ Popadl dálkové ovládání a vypnul televizi. „Řekni pravdu, hned,“ jiskřivýma očima se obrátil na Billa. Zpěvák se zazubil a kousl se do spodního rtu.
„Okay, mám rád ptáky. Výhradně.“ Ztišil hlas a pootevřel rty, jazykem zanechával lesklou stopu na spodním rtu.
„Kurva,“ vydechl Tom. „Proč jsi takový provokatér?“ Zašeptal a natáhl se k němu. Přitáhl si zpěváka blíž, až se jejich nosy dotkly. „Pojď, posaď se mi na klín.“
Bill se podvolil a přesunul se na Tomův klín. Zíral dolů na kytaristu přivřenými víčky. K čertu s filmem, tady byl jiný druh zábavy, který mohli mít. Celou noc.

***

„Takže chodíte spolu vy dva, nebo co?“ Zeptal se Georg, když stáli před místem konání show a kouřili. Přijeli do Helsinek o něco později, než bylo plánováno. Museli jet lodí, což Tomovi přišlo zajímavé. Líbilo se mu zírat na moře. Strávili nějaký čas na palubě, a dokonce fotil Billa, a poté se vyfotili i oni dva spolu. Zpěvák byl v dobré náladě, usmíval se a smál se, tleskal a byl tak roztomilý, až se Tomovi zadrhl dech v hrdle pokaždé, když se na něj podíval. Šli do jednoho z malých obchodů na lodi a Tom pro ně koupil Skittles, i když většinu z nich snědl Bill, opravdu rychle, a nechal Tomovi jen ty nejhorší. Kytaristovi to nevadilo, přišlo mu to zábavné.

„Ne. Opravdu jsme o něčem takovém nemluvili,“ pokrčil rameny Tom.
„Možná, že byste měli.“
„Možná. Ale prostě, všechno je fajn. Právě teď. Nechci začít mluvit a všechno posrat. Mluvení, chci říct, kam tě to dostane? Nechci se hádat.“ Vydechl kouř a pozoroval, jak se rozptyluje ve vzduchu. Bylo chladno, a on mohl ještě sem tam vidět zbytky sněhu.

„Ale ty ho máš rád. Nelži. Já tě znám, a nikdy jsem tě neviděl dívat se na někoho způsobem, jakým se díváš na něj. Jako by byl ta nejlepší věc v životě, nebo to nejlepší, co se ti kdy přihodilo.“

Tom se otočil a podíval se na svého dlouholetého přítele. „Jo, mám ho rád, opravdu ho mám rád. On nejspíš nemá rád mě. Takže je to jedno.“
„Wow, přiznáváš to. Úžasné.“ Georg se zasmál. Tom předstíral zlostné zazírání. Ale pak se koutky jeho úst obrátily dolů. Měl Billa rád, to už teď věděl. Měl ho moc rád. Chtěl vyzkoušet tu věc s randěním, ale co když Bill řekne ne, nebo ještě hůře, se mu vysměje?
„Drž hubu. Ty jsi teda kamarád. Každopádně, jaký má smysl mluvení? Existují lepší věci, které můžeme udělat,“ řekl, než zahýbal komicky obočím a Georg se rozchechtal. Opravdu nechtěl mít právě teď tuhle konverzaci. Potřeboval čas na přemýšlení, aby si vše naprosto srovnal v hlavě, protože právě teď tam měl chaos.
„To jsem si jistý, žádné podrobnosti, chlape.“

Po chvíli se vydali zpět dovnitř, ale ta myšlenka zůstala v Tomově hlavě ještě dlouhou dobu poté. Georg měl pravdu, potřebovali si promluvit a zjistit, jak na tom jsou. Tour se blížila ke konci, zbývaly už jen dva nebo tři termíny a co potom? Tom nechtěl, aby to všechno skončilo, ať už to to bylo cokoliv. Měl Billa rád více než kdy kohokoliv jiného, ale pochyboval, že to je láska. Jaká vůbec je láska? Možná, že by to mohla být láska později. Chtěl jen možnost to zkusit. Zavrtěl hlavou a popadl kytaru. Byl čas na zvukovou zkoušku.
Bill už tam byl a taky David, když Tom vystoupil na pódium. Zamračil se a přistoupil k nim. Dokonce i Gustav tam stál a vypadal tak vážně jako vždy. Zabilo by toho chlapa, kdyby se usmál? Uvažoval Tom. Ale v posledních týdnech bubeníka trochu poznal a musel uznat, že Gustav dokázal být opravdu zábavný chlapík, ale také si od nikoho nenechal srát na hlavu, což Tom obdivoval. Gustav žil ve svém vlastním rytmu, a pokud se to lidem nelíbilo, byl to jejich problém.

„To je zasraná katastrofa!“ Billovy paže vyletěly vzhůru a oči se mu leskly.

„Uklidni se! Tak máš polovinu pódia, show pokračuje. Jako obvykle. Bude to fungovat.“
„Ne, ne jako obvykle. S polovinou pódia! To je, kurva, na hovno, máš vůbec představu-„
„Bille, ano, mám představu. Co si myslíš? Uklidni se. Prostě to sem nezvládli včas, ale je to jen dnes večer. Na další zastávce se vše vrátí do normálu. Prostě teď udělej zvukovou zkoušku.“ David si prsty stiskl kořen nosu a zkroutil obličej do grimasy.
„Znáš mě, Davide. Nenávidím dělat věci napůl, nefunguje to, a teď mi chybí půl pódia? Co to sakra! Za co ti lidé vůbec dostávají zaplaceno? Definitivně ne za to, aby přijeli pozdě a všechno posrali, přísahám, že-„
„Hej, Bille, musím s tebou mluvit, pojď sem na vteřinku,“ Tom popadl zuřícího zpěváka za paži a začal jej táhnout z pódia. Nebyl si jistý, co to dělá, vůbec, ale prostě chtěl, aby se Bill uklidnil, protože se mu nelíbilo vidět ho naštvaného. Kousl se do rtu a snažil se vyrovnat s takovými myšlenkami, a s jeho náhlou starostlivostí o něj. To se mu nikdy nestalo se všemi ostatními lidmi, se kterými spal. Mohli si vybrečet oči a on by prostě odešel.

„Co to sakra, Tome?“ zasyčel Bill, ale Tom ho prostě přitlačil k nejbližší stěně.

„Uklidni se.“ Naklonil se a ukradl si rychlý, pevný polibek. „Šetři si energii pro dnešní večer, jo?“ Vydechl a znovu napadl Billova ústa, aby si ukradl rychlé, ale hluboké polibky. Zatočila se mu hlava z toho, jak potřeboval víc. Miloval způsob, jakým Bill chutnal, způsob, jakým jej mohl cítit proti sobě a jak se mu otevřel s jemným zakňučením.
„Kurva, Tome,“ vydechl Bill, když se od sebe odtáhli. „Zbláznil ses? Nemáme čas, a to pódium-„
„Já vím. Slyšel jsem. Hele, pojďme udělat zvukovou zkoušku, opravdu rychle, a potom budeme mít trochu času na nějakou zábavu? Šatna, koupelna, kdekoli,“ pokrčil rameny a usmál se na zpěváka.
Bill si povzdechl, „Fajn. Tak pojďme.“

***

Zpěvák zíral do zrcadla nad umyvadlem, všiml si, jak vypadá unaveně a přetaženě, ale takový byl život na turné. Zvuková zkouška šla tak dobře, jak jen mohla, vzhledem k okolnostem. Stále byl naštvaný, že má jen polovinu pódia, ale nebylo tam zatraceně vůbec nic, co by s tím mohl udělat. Bill se chystal jít do kabinky, když se otevřely dveře a dovnitř vstoupil Tom. Ušklíbl se, prostě věděl, že se to stane, že ho Tom bude následovat. Otočil se a čelem k tomu rádoby rapperovi a ostýchavě se usmál.

Tom k němu přistoupil, vypadal ležérně a sebevědomě, jako téměř vždycky. Pak popadl Billa za ruku a zatáhl jej do jedné z prázdných kabinek dřív, než zpěvák mohl dokonce zamrkat. Po zamknutí a zajištění dveří jej Tom přitlačil k jedné ze zdí v tom stísněném prostoru a teď byli u sebe tak blízko, že se špičky jejich nosů dotýkaly. Bill ucítil, jak jiskra vzrušení prudce rozpálila jeho krev. Tep se mu zrychlil a jeho dýchání ztěžklo, a to Tom ještě ani nic neudělal. Bill šílel jen během několika vteřin.

Ale pak Bill ztratil schopnost správně myslet, protože Tomova horká ústa se ocitla na jeho krku, kde umisťovala vlhké a lehce drsné polibky. Billův krk byl jedno z jeho nejcitlivějších míst, a když jej tam Tom líbal, jako kdyby umíral hlady, tak pocítil slabost v kolenou a spolkl zasténání. Tomovy ruce zabloudily pod jeho tričko, dotýkaly se jeho kůže a Tomovo tělo bylo pevně přitisknuto proti jeho. Bill lapal po dechu, ale pak Tomova ústa zakryla ta jeho, jejich jazyky se okamžitě zamotaly a zuby se srazily v boji o nadvládu. Tomovo sevření jej téměř bolelo, ale zpěvákovi bylo jedno, jestli bude mít později modřiny, dokonce by se mu to líbilo.

Zakňoural, když jej Tomovy zuby kously do spodního rtu a mírně zatáhly, než uvolnil tu polibky nateklou kůži. Jejich oči se setkaly a Bill byl tak vzrušený, že ztrácel kontrolu. Bylo mu jedno, jestli budou přistiženi, nebo jestli svět za těmi dveřmi právě skončil, jen chtěl vyvrcholit, tvrdě. A věděl, že Tom to může uskutečnit. Pohnul se vpřed a zatlačil svými boky proti Tomovi s tichým zakňučením, ale nehodlal o to požádat. Kytarista mu stejně dá to, co chce, co oni oba tak moc chtějí. Protože Tom to taky chtěl. Bill to mohl vidět v těch tmavých očích, mohl to cítit v každém doteku, v každém polibku. V samotném vzduchu, který dýchal a sdílel s Tomem.

„Mmm, Tomeee. Nemůžeme… tady. Není tady dost místa…“ vydechl Bill. Tom se naklonil dopředu a hravě olízl Billovy rty, když klouzal rukama po jeho bocích až ke kyčlím.

„Něco můžeme udělat,“ zašeptal Tom horce do jeho pootevřených rtů. Pak jeho ruka doputovala níž a rozepnula zpěvákovy džíny, aby mohl dosáhnout dovnitř. Billovi se točila hlava a snažil se udělat totéž Tomovi, natáhl se po jeho pásku, ale kytarista mu ruce hravě odrazil pryč.
Bill zasyčel, jakmile Tom vytáhl jeho penis, byl tvrdý a citlivý, umírající touhou po uvolnění, a způsob, jakým se ho Tom dotýkal, tak pevně, ale opatrně, tu touhu o to více zesilovalo. Už se nestaral, co chtěl Tom dělat, prostě chtěl něco a chtěl to teď. Kytarista vytáhl svou vlastní erekci a přitiskl ji proti Billovi, což je oba přinutilo zasténat a zalapat po dechu. Jejich oči se setkaly a Bill věděl, co Tom chce, takže se lehce prohnul a zatlačil své boky dopředu, přirazil proti Tomovi, takže spolu jejich vzrušení klouzala.
Tomova ústa opět pustošila jeho krk, nebylo pochyb o tom, že to zanechá stopy, ale Billovi to bylo jedno. Přirážel proti Tomovi v zoufalé potřebě uvolnění a sténal, nestaral se, jestli ho někdo neslyší. Tom proti němu přirážel nazpět, tiskl jeho boky a sál mu krk, kousal do té jemné kůže. Netrvalo dlouho, než oba vyvrcholili téměř ve stejnou dobu. Bill se udělal tak silně, až se zakymácel a byl rád, že tam byl Tom, aby ho udržel ve vzpřímené poloze, a že jeho záda byla proti zdi. Zasípal nedostatkem vzduchu a snažil se vrátit na zem z výšin orgasmu.

Tom si líně olízl na rty a lehce a beze spěchu ho políbil. Bill se tiskl k jeho krku, zatímco se jeho tepová frekvence vracela zpět do normálu. Povzdechl si a odtáhl se od kytaristy.

„Umm, to bylo dobré. Měli bychom se očistit,“ zamumlal. Tom mu odhrnul vlasy a držel jeho tvář, dlouhou vteřinu hleděl Billovi do očí. Poté s uculením protřel místo na Billově krku a zpěvák prostě věděl, že tam má značku. Tom popadl kousek toaletního papíru a očistil se, než si zapnul kalhoty. To stejné udělal i pro Billa, beze slova.
Po očištění se, jak nejlépe uměli, a opuštění toalet, oba zamířili do další místnosti. Byla tam Natálie připravená udělat Billovi vlasy a make-up, takže zpěvák se prostě beze slov posadil na židli. Georg a Gustav byli také v místnosti a Tom se k nim připojil. Bill ho pozoroval přes zrcadlo, a poté Tom vzhlédl. Jejich oči se setkaly a kytarista se vřele usmál.
Bill se usmál nazpět a odvrátil pohled. Dloubal si do laku na nehty a snažil se uklidnit. Bavili se, ale turné se blížilo ke konci, a to jej nutilo přemýšlet. Budou mít přestávku, začne pak Tom vídat holky? Měl pocit, jako by mu v tu chvíli někdo sevřel srdce. Nenáviděl tu představu, měl k ní absolutní odpor. Bill věděl, že si hodně hlídá své území a teď považoval Toma za svého. Co to znamenalo? Nechtěl se starat, vůbec. Štvalo ho, že mu na tom záleží, bez ohledu na cokoliv.

„Vypadáš smutně,“ řekla Natalie, jak vytáhla kartáč na vlasy ze své tašky. Bill se podíval na druhou stranu místnosti, kde ostatní kluci živě konverzovali. Pak se obrátil zpátky k ní.

„Jsem jen unavený,“ řekl tiše. Zavrtěla hlavou.
„Lháři. Je to Tom? Co se děje mezi vámi, kluci?“ Bill pokrčil rameny s pohledem upřeným na lak na vlasy, který nyní držela. „Vůbec nic. Všechno. Já nevím.“
„Takže ho máš rád.“ Odfrkla si a sčesala mu vlasy dozadu, aby je mohla upravit.
„Pst, buď tiše. Já ne…“ Bill hlasitě vydechl, „okay, možná, trochu. Ale na tom nezáleží. Nechci to dělat.“
„Dělat co, zlatíčko?“
„Randit,“ zasyčel Bill a doufal, že ho Tom neslyšel. Ale kluci se stále smáli a povídali si, a tak o tom pochyboval. „Stejně by se mnou nechodil, takže tady není o čem diskutovat. Je to jen fáze nebo něco takového. Jsem si jistý, že to za pár týdnů přejde.“
„Pokud máš někoho rád, tak to jen tak nepřejde jako nějaký druh nemoci. Myslela jsem, že to je to, co jsi vždycky chtěl, pravou lásku a vztah.“ Blondýnka se zamračila a zírala mu do očí. Bill jí věnoval smutné pousmání.
„Jo, ale zase nechci skončit jako moje máma. Prostě to není dobrý nápad. Některé sny by měly zůstat jen jako sny, možná že nejsou určené k tomu, aby se splnily.“

Natalie zavrtěla hlavou. „To vůbec nezní jako ty. Co se stalo s tím klukem, který riskoval a žil každým okamžikem? Jen to zkus. Copak jsem ti už někdy poradila špatně?“ Zvedla obočí. Bill se rozesmál.

„Ano. Poradila. Musím ti to připomínat? Co tenkrát, když jsi-„
„Okay, okay, pšt. Já jen říkám, že bys do toho měl jít.“
„Ach, to já dělám. Často. Bylo to skvělé,“ Bill si olízl rty. „Určitě do toho půjdeme znovu,“ ušklíbl se.
Vizážistka jen obrátila oči v sloup. „Chlapi. Teď zavři oči, je čas na nějaké oční stíny.“

autor: Diamondairways

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

6 thoughts on “Duality 18.

  1. Vážně by si měli vážně promluvit. 😀 Nemá cenu něco plánovat, když nevědí, na čem vzájemně jsou. Je legrační, jak se domnívají, že ten druhý "TO" nechce. Doufám, že s tím nebudou moc otálet, aby nepropásli tu správnou chvíli.
    Díky, těším se na pokračování.

  2. Tak to chodí, když si každý myslí, žr zná všechno nejlíp a ví, co si ten druhý myslí anebo cítí. Museli na vzájemblném chování vycítit, že se něco změnilo…doufám, že si kluci promluví a nepropásnou svou šanci na lásku…díky za překlad.

  3. Tohle byl tak krásně romantický díl!!!! A ještě stále nemůžu uvěřit tomu, jak jsou v tom oba kluci až po uši!!! To ranní probuzení bylo strašně hezké, škoda, že si kluci nemohli pospat, ale musel je Geo budit. 😀 Každopádně nestačím zírat, že tom VÍ, jak je rpo něj Bill speciální! A Tom dokonce uvažuje, že by chtěl s Billem randit a zkusit ty věci okolo vztahu? Oh, já jsem čekala, že bude právě Tom ten největší zabedněnec pod sluncem a docvakne mu to až při posledním dílu! 😀 opravdu jsem velice mile překvapena, protože jsem čekala, že se tomu bude Tom bránit zuby nehty!! A onu mu přitom stačí se s Billem jen koukat na film nebo se na něj koukat. Už když se ho ptal na nejoblíbenější jídlo, jsem se uchechtávala, jak je Tom průhledný a naprosto jasný! 🙂

    Stejně se ale divím, že kluci vzájemně nevycítili, že je mezi nimi něco jinak. Vždyť je to tak jasné! To, jak se k sobě krásně chovají není jen tak! 🙂 Já vím no, oba si myslí, že ten druhý by s ním nechodil. 😀 A jo, to je přesně to nejhorší si něco myslet. I když, zrova já je chápu, že mají strach tomu druhému něco navrhnout. Každopádně jako nestranná osoba jim radím, aby si velice rychle promluvili a konečně spolu můžou chodit 😛 a být dokonale šťasní!!

    Strašně moc děkuji za parádní překlad a především za tenhle nádherný díl! ♥♥♥

  4. Je zaujímavé, ako obaja túžia po tom istom (aj keď jeden si to úplne nepriznáva) a myslia si, že ten druhý to nechce.
    Dúfam, že čoskoro jeden naberie odvahu posunúť ich "vzťah" (lebo teraz sa to úplne tak nazvať nedá) a povedať tomu druhému, po čom túži.
    Ďakujem za preklad.

  5. Je až desivé akí sú Bill a Tom rovnakí a pritom ale odlišní. Škoda, že ani jeden netuší, že si obaja myslia to isté. Tom sa mi zdá trochu odvážnejší, som zvedavá čo povie Bill keď sa Tom naozaj odhodlá a pozve ho na ozajstné rande a nie len na sex. Mám obavy, že sa vyplaší a Nataliu neposlúchne. Teším sa na pokračovanie, veľmi pekne ďakujem za kapitolu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics