Work Out #1

autor: mohanrocks

Ahoj, pamatujete ještě na Work Out? Už je to skoro rok, co jsem přeložila poslední díl téhle povídky o prdloušovi Billovi a jeho oddaném trenérovi a příteli Tomovi, ale doufám, že aspoň někomu v paměti tyhle dvě skvělý postavy a jejich neskutečný příhody zůstaly 🙂 K základnímu příběhu patří ještě tři dodatky, které jsem slíbila přeložit. Původní „krátká“ pauzička se mi sice trošku protáhla :-D, ale nakonec jsem se k tomu dostala 🙂

Děj prvního dodatku se odehrává pár týdnů před posledním dílem povídky a autorka obsah shrnula jednou větou: „Bill se vážně moc chce dostat do Toma.“ Tak si asi dovedete představit, co se bude dít 😀 Užijte si to 🙂 Paaa, vaše Allka

„No tak, pusť mě jenom na kousíček. Prosím?“ Bill vystrčil spodní ret a vypadal jako ztělesněná nevinnost, zatímco vzhlížel k Tomovi. „Bude to tak dobrý. Slibuju!“
„Myslel jsem, že máme dohodu, že se mě nebudeš pokoušet přesvědčit k něčemu, o čem jsem řekl, že bych to nikdy neudělal, když budeš mít mýho ptáka v puse. Mám při tom zamlženej úsudek,“ pokáral ho Tom a zatahal ho za vlasy, aby ho vytáhl z kleku.
Bill Toma právě fantasticky vykouřil a dredáč to ještě pořád rozdýchával. Nebyl schopný diskutovat o tak vážných věcech, jako byla ta jedna, kterou Bill právě vytáhl.
Černovlásek si lehl na postel vedle něj. „Já jenom nechápu, jak to, že nejsi zvědavej? SLYŠEL jsi zvuky, které vydávám, když jsi ve mně?“
„No, tak ty je dost těžký přeslechnout. Jsi kurva hlasitej,“ popíchnul ho Tom a štípl ho do nahého boku, načež Bill vypískl.
„No, já jen říkám… nejsem nijak dobrej herec,“ začal mladší z chlapců, ale pak odbočil. „Tedy, jsem velmi dobrej herec a rozhodně bych se teď nechtěl shazovat.“ Zavrtěl hlavou. Tom ho pobaveně sledoval. „Ale nepotřebuju nic hrát, když jsi ve mně, to je to, co jsem chtěl říct.“ Bill se kousl do rtu a prstem přejel po Tomově paži. „Všechno je opravdový.“
Tom se zachvěl a zamrkal, snažil se mít čistou hlavu. „Bille… jsem vážně šťastný, že se cítíš takhle dobře, a věř mi, když říkám, že přesně takhle, ne-li líp se cítím i já… když jsem v tobě.“ Zrudnul. Navzdory všemu sexuálnímu, co spolu kdy dělali nebo o čem mluvili, se Tom pořád cítil trapně, když měl diskutovat o jistých věcech. Třeba o možnosti mít Billův penis v zadku.


„Já si myslím, že by se mělo vyzkoušet všechno. Aspoň jednou.“ Bill si přitáhl holé nohy k hrudníku.
„Takže ty říkáš, že bys třeba měl zkusit plavat se žraloky?“ Tom vědomě zasáhl Billovu Achillovu patu.
Bill vykulil oči. „Já… ano… já…“ Odkašlal si. „Vlastně jsem nedávno celou záležitost se žraloky přehodnotil. A no, vypadají… vychovaně a nóbl. Dovedu si představit plavat s nimi. Úplně jednoduše.“ Zavřel oči a přikývl, ale výraz naprostého zděšení prozradil jeho skutečné pocity.
„Ty jsi tak špatnej lhář,“ zasmál se Tom a přitáhl si svého společníka do náruče.
„Hej!“ Bill ho plácnul. „Žraloci a prdele spolu nemají nic společnýho. Vůbec nevím, proč byli zataženi do diskuze,“ odfrkl a pak se zatvářil rozjímavě. „Ačkoliv, vlastně mají společné VŠECHNO, jelikož se žralokama je všechno v prdeli. Ale což, vraťme se k původnímu tématu…“ Bill natáhl ruku.
„Což je?“ Dredáč se ušklíbl nad Billovým neustálým odbíháním od tématu.
„Tvůj zadek,“ prohlásil druhý chlapec jednoduše a přetočil se, aby si mohl s překříženýma nohama sednout naproti Tomovi.

Tom polknul, nicméně našteloval se do stejné pozice jako Bill. Věděl, že tu zůstává díky vlivu, který na něj Bill má. Kdyby si kdokoliv jiný pohrával s myšlenkou strkat mu cokoliv do zadních partií, už dávno by utekl pryč.

„Zkrátka se mi líbí věci tak, jak jsou teď, zlato.“ Tom chytil Billa za ruce a jemně je pohladil.
Černovlásek se podíval do svého klína. „Jenom jeden prst? Já jen… vážně moc bych to s tebou chtěl dělat,“ zašeptal.
Tom byl rozpolcený. Na jedné straně chtěl dělat s Billem všechno. Na straně druhé… chtěl si uchránit zadek. Nakonec zvítězila jeho nikdy nekončící potřeba učinit Billa šťastným. Díky ní se odvážil vyslovit: „Ne dneska. Kiran je doma a já… uh… nechci dělat nějaký ponižující zvuky.“
Bill vzhlédl, oči mu zářily. „Ale… můžu to udělat?“ Zazubil se.
Dredáč se zhluboka nadechl a zase vydechl. Navzdory pochybnostem, které stále měl, si nemohl pomoct, usmál se při pohledu do šťastné tváře svého společníka. „Jo. Můžeš to udělat.“
Bill se zaculil a pak Toma přišpendlil k posteli, aby ho mohl zavalit polibky.
Starší z chlapců se zachichotal a polibky mu oplácel, ale někde v hloubi duše… opravdu doufal, že nebude svého slibu litovat. Doufal v to pro dobro svého zadku.

***

Bill se rozvaloval na Tomově posteli a čekal na svého přítele, až vyleze ze sprchy. Popřemýšlel nad tím, že by se mu schoval v šatníku a předstíral, že je ´strašidlo ze skříně´, ale pak si uvědomil, že Tom je dneska dost vyděšený i bez toho. Každopádně si udělal v hlavě poznámku, aby se schoval ve skříni a vyskočil na Toma, hned jak bude mít další příležitost.

„Oh, ahoj, drahoušku!“ Tomova máma vplula do pokoje s náručí chlapcova oblečení. Věci byly dokonale složené a vnesly s sebou do místnosti vůni pracího prášku.
Bill se vzepřel na loktech a všiml si jejího formálního oděvu. „Oh, Anno, jsi naprosto okouzlující! Kam se s manželem dnes chystáte?“
Anna rychle položila Tomovo oblečení. „Na benefiční ples! Já se těším hlavně na otevřený bar. Jsem tak špatná!“ Nekontrolovatelně se zahihňala.
„Mohu ti zkontrolovat make-up?“ zeptal se Bill a klekl si.
„Jistě,“ souhlasila Anna a postavila se naproti němu.
„Hmmm…“ Chlapec pečlivě zkoumal její tvář. „Ano, ano. Oh, NE! Počkat… ne, ano. ANO. Všechno vypadá perfektně!“ Usmál se.
„Děkuju, zlatíčko.“ Žena se narovnala a dala si ruce v bok. „Doufala jsem, že se stihnu rozloučit s Tomem, než odejdeme.“ Našpulila rty.

Právě v tom okamžiku se otevřely dveře koupelny a Tom vstoupil v doprovodu oblaku páry. Billovi spadla brada při pohledu na Toma s rozpuštěnými dredy a jen s ručníkem kolem pasu. Byl to kurva řeckej bůh.

„Ahoj, mami.“ Dredáč se usmál a další ručník si omotal kolem hlavy.
„AHOJ, TOME!“ zareagoval Bill.
„Wow, oukej. Tebe jsem ale viděl, než jsem šel do sprchy, Bille,“ zachichotal se Tom a Bill zavřel pusu.
„Jen jsem ti chtěla říct ´ahoj´, miláčku.“ Anna přešla ke svému synovi a věnovala mu pusu na tvář. „Oh a zkontrolovat…“ Už mířila k šatníku, aby se podívala po strašidlech.
„To je v pohodě, mami!“ Tom si odkašlal. „Dobře se bavte!“ Snažil se matku vyhnat z pokoje a Bill zadržoval smích.
„Mějte se, kluci! A nezapomeňte používat lubrikant a kondomy!“ stihla žena ještě říct, než ji Tom prakticky vystrčil ze dveří.
„Bože. Tahle ženská…“ Tom zavrtěl hlavou.
Bill se kousl do rtu. „Víš, že tě miluju, i když se bojíš strašidel ve skříni.“
„Já se ne…“ začal dredáč, ale pak se podíval na svého neodolatelného společníka klečícího na posteli. „Miluju tě, i když si ze mě neustále děláš legraci.“ Usmál se a přešel k posteli, neschopný odolat.
„Kurva, miluju, jak vypadáš. Jsi ten nejžhavější bratr mořské panny.“ Bill popadl Toma za ruku a přitáhl ho na matraci.
„Jsi tak divnej. Ale co… Dej mi pusu,“ poručil si starší z chlapců.

Bill mu vyhověl a přitáhl si Toma na sebe. Omotal mu paže kolem krku. Tom otevřel ústa a přijal Billův zkoumavý jazyk. Vtáhl jeho spodní ret mezi ty své a jemně ho vsál.

„Mmm. Tak krásně voníš.“ Bill Toma mírně kousl do klíční kosti. „A taky chutnáš. Tak mýdlově.“
Tom se zase jednou rozhodl ignorovat Billovu náklonnost k chuti mýdla. „Ty voníš a chutnáš krásně vždycky,“ řekl místo toho. Vlhkými polibky mapoval Billův krk. Zatahal za lem jeho košile.
„Chceš, abych si ji sundal?“ Černovlásek k němu tázavě vzhlédl.
„Sundej si všechno, zlato.“ Tom si olízl rty a zvedl se z Billa.
„Chceš, abych ti udělal striptýz?“ Bill si klekl a roztáhl nohy.
Tom polkl a přikývl. „Kurva, jo.“
„Oukej.“ Černovlásek se usmál a pak vykulil oči. „Počkat! Mám na to perfektní písničku.“ Vyskočil z postele a začal se hrabat ve své tašce.
„Neeeee,“ zavyl Tom. „Prostě se rychle svleč. Nepotřebujeme hudbu.“
„Věř mi!“ odbyl ho Bill.
„Doufám, že to nebude podělaná ´Whip My Hair´.“ Tom přimhouřil oči.

Bill se ohlédl přes rameno. „Samozřejmě, že ne! Jako bych na to mohl tancovat poté, cos předvedl ty. Vypadal bych jako idiot! Jenom ty můžeš švihat vlasama. A věř mi, to, že to říkám, hodně znamená.“

„Myslím, že já jsem ten, kdo by měl říct, že to, co říkáš, pro mě hodně znamená…“ zasmál se Tom.
„Ne. Opravdu to hodně znamená, Tome. Myslel jsem, že já jsem ultimátní švihač vlasy. Ale pak jsi přišel ty a nakopals mi zadek.“ Bill se sám zasmál narážce. „Aha! Tady to je,“ zamumlal, postavil se a vrátil se k Tomovi s malým Ipodem v ruce.
„Vážně mi zatancuješ?“ V Tomovi se míchalo vzrušení, zaujetí a zděšení. Tančící Bill… Mohlo se stát cokoliv.
„Jo! Takže se posaď. Máš takový ty hranatý věcičky na Ipod?“ Bill se rozhlédl po pokoji.
„Uhm… co?“ Tom se na něj zmateně podíval.
„Však víš, takový ty zesilovací, šumivý, zastrkávací věci?“ Bill se na Toma podíval s naprosto vážnou tváří.
„Už asi chápu, myslíš repráky? Do kterých bys strčil Ipod?“ Dredáč na něj pohlédl s obavami.
„Jo, přesně.“ Bill si přehodil vlasy přes rameno. „Kde jsou?“
„Na stole…“ ukázal pomalu Tom a rozhodl se nesmát Billovu popisu.
„Díky, čumáčku!“ usmál se černovlásek a odskákal k reprákům.

„Hej, jestli mi budeš takhle říkat, nedám ti to, co chceš…“ Dredáč se usadil na posteli a pohlédl na druhého chlapce.

Bill se otočil. „Už to víc neřeknu, slibuju!“
„Fajn, Bille,“ usmál se Tom. Bavilo ho, jak kajícný Bill najednou je. „A teď se pro mě svlíkni,“ pobídnul ho. Tolik se těšil – ať už ho čekalo neuvěřitelně vzrušující, nebo zábavné číslo.
„Oukej! Jdeme na to!“ Bill se natáhl a stiskl tlačítko ´play´.
Pokojem se rozezněla hudba, jež vyvolala v Tomovi smíšené pocity.
„Vážně, Bille? Pussy Cat Dolls?“ Tom musel zadržet smích, když se z repráků ozvaly ´Buttons´.
„Na to vem jed! Tedy… Ne, že by ses měl opravdu otrávit…“ odvolával hned Bill. „Dneska ti chci říkat jenom hezký věci. A hlavně o tvým zadku.“
„Oukeeeeej,“ opáčil Tom. „Tak se podíváme, co v tobě je.“ Vyzývavě pozdvihl obočí.
Bill mu věnoval jeden z těch svých svůdných úsměvů a přešel k posteli.
Začal se do rytmu vlnit v bocích. Sáhl dolů a začal si rozepínat knoflíčky košile. Postupně odhaloval hebkou kůži, kterou Tom tak rád líbal. Tomovi vyschlo v puse.
„Pojď sem,“ přikázal, potřeboval se Billa okamžitě dotknout.
„Neeee, Tome! Budu dělat striptýz,“ opáčil černovlásek a pomalu si přetáhl košili přes hlavu.
Tom zasténal, když spatřil Billovy bradavky. Olízl se nad myšlenkou, že by kolem jedné z nich sevřel rty.

„Oh!“ Billův hlas vytrhl Toma z vlastních představ. „Zdá se, že jsem se zaseknul.“

Tom se podíval na Billovu hlavu, která byla celá schovaná v černé košili. „Pomůžu ti, Bille.“ Tiše se zasmál a začal vstávat.
„Ne, ne! Zvládnu to!“ zarazil ho Bill a začal se motat po pokoji.
„Ale ale…“ Tom vyskočil z postele, když Bill začal klopýtat přímo k oknu.
„Zkurvená UPNUTÁ KOŠILE!“ zvolal Bill, zoufale tahal za ten kus oblečení a pokračoval přitom směrem k oknu.
Tom se po něm natáhl a chytil ho kolem pasu.
„Hej! Neřekl jsem, že se divák může podílet na show!“ prohlásila hlava v košili.
„Zlato, málem jsi vypadl z okna.“ Tom mu pomohl dostat se z pasti. Překvapivě to bylo docela jednoduché. Tom netušil, jak v tom mohl Bill takhle selhat. Ale vždyť to byl Bill. U něj bylo možné cokoliv.
„Tak a je to.“ Tom se usmál, jakmile osvobodil Billovu červenou neklidnou tvář.
„No, tak tohle byla kurva katastrofa. Pro dnešek jsem se vyřadil ze hry.“ Černovlásek kývl a Tom se snažil neříct něco, co by zasáhlo Billovy city.
Tom se sehnul a měkce ho políbil. „Nepotřebuješ dělat striptýz, abys mě vzrušil. Úplně stačí, že se na mě podíváš. Ne, ani to ne… stačí to, že jsi někde poblíž mě.“
„Vážně?“ zazubil se černovlásek.
„Vážně. Vážně.“ Tom ho políbil na čelo.
„Aby bylo jasno, jsem velmi dobrý tanečník,“ prohlásil najednou mladší z chlapců zamyšleně.
„Jsem si jistej, že jsi, zlato,“ opáčil Tom nejlepším ´vážným´ tónem, jakým dovedl, a oba je směřoval k reprákům, aby mohl vypnout ty šílené pazvuky.

„Pořád mě chceš nechat…“ nedokončil Bill.

„Pokud pořád chceš.“ Dredáč trhl rameny. Cítil se ohrožený tím, co všechno by mu Bill mohl udělat.
„SAMOZŘEJMĚ, ŽE CHCI,“ zvolal Bill.
„Pěkně děkuju,“ zasmál se Tom a promnul si ucho, do kterého mu Bill zakřičel. „Jak mě chceš?“ zeptal se – poprvé ve svém životě.
Bill se roztřeseně nadechl. „Lehneš si na postel?“
Přes veškerou nervozitu, která v něm bublala, Tom opravdu šel a lehl si na matraci.
Černovlásek ho sjel pohledem. „Mohl by sis sundat ručník, prosím?“ zeptal se hlasem obchodníka.
„Cokoliv chceš,“ odpověděl upřímně starší z chlapců a stáhl si ručník, čímž odhalil tvrdnoucí penis. Jeden by si pomyslel, že mít erekci po Billově trapném striptýzu není možné. Ale pravdou bylo… že Tomovi stál prakticky pořád, když byl u Billa. Bylo to patetické, nicméně bylo to tak.
„Nemůžu uvěřit, že mě to necháš udělat…“ zasmál se Bill nervózně. „Je to jako… konečně přistihnout Santu, jak ti dává dárky pod stromeček!“
„To je naprosto příšerný přirovnání.“ Dredáč zavrtěl hlavou a zadoufal v to, aby Bill ještě pořád nevěřil v Santu Clause.
„Prostě… díky, že mi věříš.“ Bill se stydlivě usmál a vyšplhal se k Tomovi.

„Věřím ti víc než komukoliv na světě, Bille. Vážně.“ Tom se usmál a chytil Billa za ruku, palcem přejel přes klouby. „Ale jestli to chceš udělat… měl by sis pospíšit. Než můj zadek ovládne strach. Doslova,“ zachechtal se.

Bill se také zasmál a Tom ho chytil v pase, aby si ho na sebe přitáhl. Černovlásek ho hluboce políbil a jazykem obkroužil jeho horní patro, což Toma příjemně lechtalo.
„Jen se uvolni, oukej?“ řekl Bill hlasem uklidňujícího maséra a pak věnoval Tomovým rtům vlhký polibek.
Než mohl Tom cokoliv odpovědět, Billova ústa se ocitla na jeho krku a jeho ruka hladila Tomův bok. „Mmm… Bille,“ zasténal dredáč, když Bill doputoval k bradavkám. Jeho jazyk za sebou nechával vlhkou cestičku.
„Kurva, vydrž.“ Bill se odtáhl a seskočil z postele. „Musím si sundat džíny, než se mi skrz ně prorve můj pták.“
Tom by se tomu i zasmál, kdyby se to párkrát opravdu málem nestalo. „Pospěš si, lásko.“
„Tome, vzpomeň si na ten nešťastný incident s košilí, který se odehrál jenom před pár minutami… S těma kalhotama to nesmím uspěchat.“ Bill se podíval na Toma očima plnýma moudrosti a zkušenosti s bezpočtem trapných momentů.
Bill si opatrně stáhnul kalhoty a Tom si nemohl pomoct, musel znovu obdivovat Billovo sakra perfektní tělo. Jeho křivky, bledá pokožka, formující se svaly…
„Kurva, jsi krásnej,“ zašeptal dredáč, když se Bill konečně svlékl.
„Ne tak jako ty…“ zavrtěl hlavou Bill a vrátil se zpět na postel. „Mám na mysli… jen se podívej na svého ptáka. Je taaaaak krásnej, Tome!“ vydechl a zůstal zírat na Tomovu erekci.
„Jo, už jsme si vyjasnili, že si myslíš, že můj pták je krásnej. Ale já mám na mysli to, že ty jsi krásnej celej,“ řekl starší z chlapců upřímně.
„Já bych se taky dostal ke zbytku tvýho těla, víš! Jen rád začínám u tvýho krasavce. Protože, no… prostě ho miluju!“ Bill vesele trhnul rameny.
„On tě miluje taky. Věř mi,“ uculil se dredáč a pak zavzdychal, jelikož se Bill natáhl a pohladil ho.
Černovlásek se nahnul a políbil špičku jeho penisu. „Myslím, že jsi celej úžasnej. Jen rád ukazuju svou slabost pro tuhle konkrétní část, protože vím, že ti to dělá dobře,“ zachichotal se.
„S tím jsem naprosto v pohodě,“ přikývl rychle Tom a poté zasyčel, protože si ho Bill strčil do pusy. Billova vlhká ústa byla tak hebká a teplá. Tom musel zavřít oči a soustředit se, aby se hned neudělal. Jako ostatně pokaždé, když byl pohlcený v Billově puse. Bylo to jako dostat se do nebe. Černovlásek začal kmitat jazykem, kterým zasáhl každé citlivé místo na Tomově penisu. Pak se trochu odtáhl a váhavě se na svého přítele zadíval.

„Teď si vezmu gel, oukej?“ Kousl se do rtu.

„Budeš mi to dělat pusou, zatímco budeš… to?“ vyhrkl Tom. Najednou se cítil nervózněji.
„Kurva jo. Chci spolknout všechno, co z tebe vyjde,“ přikývl Bill a pozdvihl obočí.
„Pak si vem ten zatracenej gel.“ Tom pod vlivem Billových slov zvrátil hlavu do polštářů.
Bill věnoval Tomovu penisu poslední pusinku a pak vytáhl tu magickou lahvičku. „Roztáhneš nohy?“
Tom si nikdy nemyslel, že na něj bude někdo někdy směřovat tuhle otázku… Ale když se to teď stalo, necítil se divně… vždyť to bylo s Billem.
„Podívej! Ostříhal jsem si nehty úplně nakrátko. Jenom pro tebe!“ Bill ukázal ruku s namalovanými, ovšem krátkými nehty.
„Cením si toho, zlato,“ kývl dredáč. „Políbíš mě?“
Bill si klekl mezi Tomovy roztažené nohy a nahnul se, aby svého společníka políbil na rty. Když se odtáhnul, přejel dlaní po Tomově břiše a zamířil dolů, prsty mířil na to jedno místo.
Tom zalapal po dechu, jakmile jeden Billův prst jemně poškádlil jeho vstup. „Uhmmm…“ Nevěděl, co říct, ale připadalo mu, že by měl něco říct.
„Neudělám nic, čím bych ti ublížil. Prostě mi řekni, když se ti to nebude líbit, oukej? Ale… aspoň tomu dej šanci.“ Bill se uvelebil a prosebně se na Toma zadíval.
„Oukej…“ přikývl starší z chlapců.

Bill se usmál a pak vrátil svá ústa na Tomův penis. Tom zavřel oči a soustředil se na to, aby zhluboka dýchal. Billova ústa byla úžasná, ale Tom si nemohl pomoct, cítil napětí ohledně toho, co mělo přijít.

Dredáč znovu ucítil prsty, ale tentokrát byly vlhké. Zhluboka se nadechl a přiměl se uvolnit. Bill ho vzal hluboko do pusy a pomalu vtlačil dovnitř jeden prst. Zatím tedy jenom jeho špičku, ale rozhodně tam ten prst zatraceně byl. Tom se silně kousl do rtu a Billův prst zamířil trochu dál.
„Uvolni se pro mě,“ vyslovil černovlásek. „Vedeš si skvěle.“
Tom si nemohl pomoct, usmál se a opravdu se trochu uvolnil. „Snažím se, zlato.“
„Jde ti to vážně dobře. Prostě mi věř. Uvolni se,“ zašeptal Bill a pak vzal Toma zpět do ráje – do svých úst.
Černovlásek už měl vevnitř celý prst a začal s ním trochu hýbat. Tom se soustředil hlavně na potěšení, které mu dávaly Billovy rty… ale ten strašák – prst v jeho zadku – tu pořád byl.
Jakmile si tak nějak zvykl na jeden, Bill přidal druhý, to vše, zatímco zpracovával pusou Tomův penis jako profík. Dredáč sebou trochu trhl, ale nebylo to tak špatné, jak si myslel.
Bylo to trochu jako, když má člověk kamínek v botě – nebo tak něco.

„Ohhhhh, kurva!“ vykřikl najednou Tom, když Bill prsty pořádně zatlačil.

„Kurva, bolelo?“ ptal se Bill ustaraně a hned ustal ve svém počínání.
„Já… ani nevím.“ Tom zavrtěl hlavou, snažil se přijít na to, jestli se cítí dobře, špatně nebo prostě kurva divně. „Pokračuj,“ řekl rozechvěle.
„Ne, jestli tě to bolí. To je v pohodě, vážně! Můžeme se k sobě jenom přitulit a dívat se na Amerika hledá top modelku, nebo tak něco.“ Billovi blýsklo v očích.
„Ty se nezastavíš před ničím, abys mě přesvědčil k tomu se na ten pořad podívat,“ zachichotal se nevěřícně Tom.
„Prostě si myslím, že by se ti to fakt líbilo,“ kývl černovlásek.
„Něco ti řeknu… Teď budeš pokračovat v tom, cos mi dělal, protože myslím, že se mi to vlastně kurva líbilo. A pak si promluvíme o Tyře Banks,“ vydechl Tom. Bill ho jemně pohladil po penisu.
„Oukej!“ zazubil se mladší z chlapců a vrátil se ke své činnosti.
Jeho prsty byly v Tomovi, jeho ústa na Tomově penisu a pokoj se kolem nich začal točit. Tom cítil, že se blíží jeho orgasmus, ale bylo to takové, jako ještě nikdy.
„Kurva, Bille. Myslím… Myslím, že už budu. Můžeš… uhm…“ Tom zrudnul. „Můžeš… hlouběji?“ Další věta, o níž by si Tom nepomyslel, že ji někdy vysloví.
„Jo? Samozřejmě!“ souhlasil Bill a rozhodně se na svého společníka podíval. Pak zamířil prsty tak hluboko, jak jen to šlo, zatímco ústy si vzal Toma tak hluboko, jak mohl.
„Ooooooh, kurva…“ zasténal Tom. Cítil někde hluboko uvnitř elektrické výboje. „Jo, Bille. Kurva, pokračuj.“
Bill zrychlil pohyb prstů i pusy. Tom kýval hlavou dopředu a dozadu. Ruce měl zaťaté v pěst a položené na stranách. Věděl, že se blíží absolutní exploze.

„Oh, sakra. Silněji, zlato. Prosím. Joooooo,“ zasyčel. „Já už…“ procedil skrz zuby, a než mohl vůbec dokončit větu, udělal se přímo do Billovy pusy. Byl to ten nejintenzivnější, nejvíc neskutečný a nejdivnější orgasmus, jaký kdy zažil.

Stříkal a stříkal a Bill polykal. Tomovi se točila hlava a Billovy prsty se uvnitř něj nepřestávaly pohybovat.
„Oh můj… bože, Bille,“ zašeptal dredáč. Jeho tělo se cukalo v post orgasmické křeči.
„Bylo to… dobrý?“ zeptal se Bill a vědoucně se usmál.
„Už víš, že bylo.“ Tom přimhouřil oči a zafuněl. „Pojď sem.“ Rozevřel náruč a Bill se k němu šťastně přitulil.
„To bylo… kurva… Ani nevím… Omlouvám se, že jsem pochyboval o tom, že by to mohlo být dobrý.“ Tom málem ani nezvládl artikulovat.
„To je v pohodě. Byl jsem poprvé stejnej.“ Bill se zavrtal do jamky Tomova podpaždí.
„Heeeej. Víš, že mě to lechtá,“ snažil se zaprotestovat Tom, ale popravdě řečeno teď necítil nic jiného než absolutní potěšení. „Díky… žes to pro mě udělal.“
„Díky, žes mě nechal.“ Bill políbil svého společníka na rameno.
„Jsi úžasnej, víš?“ To políbil Billa na vršek hlavy.
„Jo, jsem,“ vydechl Bill.
„Jsi idiot,“ zasmál se Tom a s láskou štípnul Billa do boku.
„Ne. Idiot by tě takhle neudělal,“ opáčil Tom.
„No jo.“ Dredáč zrudnul, ale usmál se.
„Takže… víš, co teď chci dělat, že?“ zeptal se Bill váhavě.
Tom polknul. Prostě věděl, že teď ho Bill požádá o to, aby do něj mohl strčit svého monstrózního ptáka. „Co?“ otázal se obezřetně.
„Mohl bych… tedy… mohli bysme…“ začal černovlásek a Tom v očekávání přivřel oči. „Prosím, mohli bysme se teď dívat na Amerika hledá top modelku?“ dokončil tiše mladší z chlapců a Tom vybuchl smíchy. „Coooo?“ ohradil se Bill a zmateně se na Toma podíval.
Tom zadržel smích. „Myslel jsem… no, to je jedno.“ Zavrtěl hlavou. „Pusť tam Tyru Banks.“
„Já prostě vím, proč tě miluju!“ vypískl černovlásek a políbil Toma na rty.
Tom věděl, že by pro Billa udělal naprosto cokoliv. Byl si tím jistý.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

9 thoughts on “Work Out #1

  1. Oooo, skvěle!! Už jsem říkala, kde se nám ty díly navíc ztratily. Jsem ráda, že sis našla na ně čas a už konečne i tady na tom úžasném blogu o twincestu. Díky.

  2. Tomu ver, že si poviedku pamätám! Hneď ako som zbadala názov, tak sa mi vybavila 😀 Akurát som medzičasom zabudla, že majú byť ešte tri dodatky, ale týmto pripomenutím si mi perfektne vylepšila náladu.
    V podstate ani neviem, čo napísať. Celá táto časť mi totálne vymyla mozog 😀 Bola som schopná sa akurát neustále hlúpo usmievať. 🙂
    Tom je super odvážny a hlavne zamilovaný, že sa Billom nakoniec nechal prehovoriť.
    A Bill – no tak ten je proste stále švihnutý 😀 Ten jeho striptíz, ospevovanie Tomovho penisu a hlavne ten záver! Tom sa tak bál, že Bill bude chcieť pokračovať v dobývaní jeho zadku a on sa chcel pozerať na Amerika hľadá top modelku!! 😀
    Ďakujem veľmi krásne za preklad a mám pocit, že si v najbližšom čase znovu prejdem celú poviedku 🙂

  3. Bože, já se musela celou dobu jen smát :DDD Já Toma od začátku strašně obdivuju, a po tomhle díle ještě tisíckrát více, že to s Billem vydrží, protože mě by z něho už asi švihlo. No jo, láska dělá divy 😀
    Moc díky za překlad a těším se na další dva díly 🙂

  4. Práve nedávno som si dočítala poviedku a bolo mi ľúto, že tie dodatky tu ešte nie sú a on sa jeden z nich objavil. Mám rada takéto náhody a veľmi pekne ďakujem za kapitolu:) Je skvelá:) Bill je skvelý a Tom tiež:)

  5. Já se teda přiznám, že jsem to po chvíli nevydržela a dodatky jsem si musela přečíst sama. 😀 Tahle povídka rozhodně zaujímá moji příčku TOP povídek a od jejího přeložení jsem si ji přečetla minimálně 3x a zrovna tenhle týden jsem si říkala, že bych se do ní měla pustit znova, protože potřebuju něco pohodového a na zasmání a tahle povídka je na to jako dělaná! Opravdu ji zbožňuju! 🙂

    Každopádně i přes to, že mám dodatky již přečtené, strašně MOC děkuji za jejich překlad! 🙂 Tahle část byla prostě božská a jsem strašně ráda, že se Tom konečně odhodlal a nechal to natěšeného Billa udělat. 😀 Každopádně ten konec mě vždycky strašně pobaví! 😀 Tom se děsí toho, že v sobě bude mít za chvíli Billovo ´monstrum´ a ten zatím nemyslí na nic jiného, než na svůj milovaný pořad. 😀 😀 😀 tak alespoň má Tom delší čas na přípravu! 😛

    Moc děkuji, Allko! 🙂

  6. Netuším, jak mi tohle uteklo! Nicméně Bill je jedinečný jako vždy a Tom ho skvěle doplňuje. Spolu jsou prostě dokonalí. 😀 A samozřejmě Tyra Banks… 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics