Objection! I want you 13.

autor: Darkness069
„Trvalo ti to docela dlouho. Bylo tam tak plno, nebo ses musel postarat ještě o něco jiného? Pokud jo, mohl jsem ti s tím pomoct,“ zvedl se Tom z kožené sedačky a přitom s Billem flirtoval. Došel k němu a přitáhl si ho pro polibek, ale Bill skoro nereagoval, žádná jiskra. Bylo to, jako by znovu líbal hadrovou panenku. Tom byl možná prase, co se týče vztahů, ale byl člověk a měl city a věděl, že je něco špatně. Dobrá věc byla, že měl jednu ruku volnou, a tak Billovi zvedl bradu, a nutil ho se mu dívat do očí. Ve druhé ruce držel skleničku. „Hej, co se děje? Stalo se ti tam něco? Někdo ti něco udělal? Postarám se o toho, kdokoliv to byl, aby byl odsud vyhozen,“ nabídl Tom. Bill byl v šoku, když ho Tom s téměř chlapeckým výrazem jemně držel za tvář, to nečekal.

Ani Tom nečekal, že bude takhle reagovat. Nikdy se tak k nikomu nechoval, vždycky si stál jen za společností na jednu noc. Vzal si, co chtěl, a nechal je tam použité. Na druhou stranu Bill byl ta nejtěžší výzva, jakou kdy měl, a Tom věděl, že jedna noc mu stačit nebude. Byl to pěkný pocit, ale měl podezření, že Bill se neunaví tak rychle jako ti ostatní. Musel vědět, jak s ním pracovat.

Bill si povzdechl, natáhl se po modrém drinku a napil se. „Našel jsem svého nejlepšího přítele a ta blbá gorila u dveří ho nechtěla se mnou pustit dovnitř. Řekl, že nemáš rád blonďáky a že sekce už je plná. Vyhrožoval jsem mu, ale nevypadal, že se bojí. Doufám, že dostane padáka a někdo mu ukradne auto,“ řekl podrážděně. Necítil se už šťastný, ale nechtěl tu noc Dunje a ostatním zkazit. Trochu si loknul svého pití.

„Nemám moc rád blonďáky, ale o tom nepotřebuješ slyšet. Nikdo tuhle část o mně nemusí vědět. A když ta gorila řekne, že sekce je plná, nemyslím si, že s tím můžu něco udělat. Opravdu. A taky bys měl vědět, že jsou tady bezpečnostní pravidla,“ pokrčil Tom rameny a potlačil špatné vzpomínky. Snažil se Billovi vysvětlit, jak se věci mají, i když si myslel, že o tom všem určitě ví. Tom se trochu napil svého drinku.

„Ale Andy je jen jedna osoba. Vsadím se, že by se ti líbil.“ Zasténal Bill a taky se napil. Vždy měl žízeň, když byl naštvaný, a neuvědomoval si, kolik alkoholu vypil.
„Možná někdy jindy. Nemyslím si, že tvůj kamarád přišel sám. Nebylo by fér, kdybys ho oddělil od jeho rande, nebo od toho, s kým přišel. O svého kamaráda se neboj, bude v pohodě. Navíc to znamená, že se můžeme soustředit na sebe.“ Zkoušel Tom a rukama zajížděl Billovi pod triko, aby ho uklidnil. Znepokojovalo ho, že se najednou stará o někoho, kdo měl být jen dobrý šuk.
Musí být opatrnější.
„Hádám, že se může zabavit sám.“ Aniž by si to uvědomoval, vypil Bill už skoro celý drink, opřel se o Toma a téměř v jeho náruči vrněl. „Mám tady tetování, víš? A myslím, že je to sexy.“ Bill se podíval ke vstupu a začal s Tomem znovu flirtovat. Jeho kamarád tam stál a sledoval ho. Bill věděl, že se musí dostat zpátky do své role.

Tom si Billa přitáhl blíž, když začala hrát nová písnička, a doufal, že by se spolu mohli trochu víc uvolnit. Podal prázdnou skleničku servírce procházející kolem a ruku položil na Billův bok. Zasténal při Billových slovech o tetování a sehnul se k jeho uchu. Ujistil se, že ho bude dobře slyšet. „Ukaž mi to. Olíznu ho.“

Samozřejmě, že se mladší muž začervenal. Projela jím vlna vzrušení. Georg s ním nikdy tohle neudělal, ale Bill věděl, že by si to užíval. „Tady ne, je to velké, musel bych si sundat oblečení a nechci, aby mě zatkli za to, že jsem ukázal až moc. Ale pokud budeš lízat tohle, musíš i všechny ostatní.“
Tom nakrčil obočí, odtáhl se a ušklíbl. Díval se Billovi zpříma do očí. Sehnul se a vášnivě ho políbil. „Budu lízat všechna tvoje tetování a postarám se i o ty další části,“ řekl a byl si jistý svými slovy. Byl tvrdý už jen z té představy.
„Mám další piercing. V bradavce.“ Odpověděl Bill. Dráždil ho a uvažoval, jak moc ještě může Toma škádlit. Následoval vášnivý a divoký polibek a on byl odveden ke kožené sedačce. Jejich jazyky se praly o dominanci a rukama si vzájemně jezdili po těle. Byl zvyklý na Georgovy jemné, skoro až nudné polibky, tudíž ho vlna divokého líbání rozvášnila a chtěl víc. Bylo tu jiskření, které necítil už dlouhou dobu. Líbání Tomovi odhodlaně oplácel a byl si jistý, že cestou na sedačku někoho shodili nebo alespoň něčí pití.

„Potřebuju tě cítit, šílím z tebe,“ mumlal Tom mezi polibky. Pravou ruku měl pod Billovým tričkem a levou ho držel za zadek. Nikdo ho takhle předtím nevzrušoval a nikdo předtím nebyl tak žádoucí, a Tom se divil, proč se nesetkali dřív.

„Nemůžeme to dělat tady… je tu tolik lidí.“ Bill měl problém odpovědět. Zapomněl na to, s kým tady je, že na něj někdo dohlíží a že to celé byl jen plán, jak ublížit muži, se kterým teď právě je. Bill ani nevěděl o téhle své impulzivní stránce, ale rozhodně se mu to líbilo.
Na druhé straně Andymu spadla brada až na podlahu. Nikdy předtím neviděl svého kamaráda tak zoufalého v něčím náručí, ne takhle. Bill, kterého znal, byl hravá, bezstarostná osoba a Andy si nikdy nemyslel, že má takovouhle sexuální stránku. Jasně, že věděl, že jeho kamarád není panic, ale tohle se dělo v soukromí jeho ložnice… ale tohle? Nebyl si jistý pocity svého kamaráda z jeho takzvaného plánu a měl výčitky z toho, že o Billovi začíná pochybovat. Ale bylo to tak jasné! Jasně viděl Billův chtíč po starším muži.
Bylo dobře, že neslyší, co si ti dva mezi sebou povídají.

Kouříte, pane Trümpere?“ zašeptal Bill Tomovi do ucha a olízl jeho ušní lalůček. Nikdy by to nepřiznal, ale byl tvrdý a cítil závrať. Nebyl si jistý, jestli díky alkoholu nebo díky Tomovi. Nemohl si vzpomenout, kdy se takhle naposledy cítil, ale stoprocentně to bylo předtím, než potkal Georga. „Vykouříš ?“

Tom zasténal a prudce se postavil. Bill to nevěděl, ale jeho slova cestovala až do Tomova penisu a ten už byl kurva tvrdý. Zatímco si Billa držel blízko sebe, vydali se za Gustavem. Podal mu několik set euro, aby mohl zaplatit účet a na taxíka pro něj a Dunju. S Billem odcházejí teď a on věděl, že toho kluka udělá dobře, kurva dobře.
„Co je? Co děláš?“ Zeptal se Bill. Byl zmatený a napil se ještě koktejlu, který právě dostal. Znovu neměl ani ponětí, kolik jich vypil, ale ne tolik jako posledně. Viděl, jak Tom dává peníze svému kamarádovi, a konečně pochopil, proč se nikdy nikdo nebál vysokých cen v drahém klubu. Vždy to byl jen Tom, kdo všechno platil. Naposledy byl Bill tak moc opilý, že si toho nevšiml.

„Kam jdeme?“

„Můj byt, tvůj, nebo hotel. Je mi jedno, kam, ale odcházíme teď hned. Pokud chceš, abych tě vykouřil, tak klidně, ale ty mě vykouříš taky,“ řekl Tom a už vycházel z VIP sekce. Ani jeden z nich nevěnovali pozornost tomu, do koho strkají. Kdyby ano, všimli by si blonďáka, kterého odstrčili a shodili na podlahu.
„Bille?“ Andreas v šoku zamrkal. Neměl ani ponětí, co se teď stalo, a jediné, co věděl, bylo, že jeho kamarád odchází, aniž mu o tom nejdřív řekl. Musel sebou hodit, aby Billa stíhal sledovat, ale klub byl tak narvaný, že pro něj nebylo možné ho dohnat. Ani přes Billovu celkem impozantní výšku nebylo nijak lehké, aby se vydal správným směrem. Když se dostal ke vchodu, nikde už svého kamaráda neviděl.

Černé Escallade už odjíždělo s chlapcem na místě spolujezdce, kterému jen problesklo hlavou, že jeho nejlepší kamarád zůstal v klubu a jeho přítel pracuje v nemocnici. Do prdele…

Nejeli moc daleko, když Tom zaparkoval před vchodem do hotelu Ritz. Poslíček se mu postaral o auto, takže už potřeboval jen malou černou tašku, kterou si hodil do kapsy kalhot. „Jdeme.“

Bill nervózně polkl a díval se za mužem. Byl dostatečně střízlivý na to, aby věděl, do čeho jde, a věděl, že není cesty zpět. Uvažoval, jak se dostat z téhle situace ‚Jsem moc opilý‘ výmluvou. Poslal Andymu textovku.

„Jsme pryč. Kdyby se Georg ptal, spím u tebe. Telefon mám u sebe.“

A další poslal Georgovi. Cítil se provinile, že mu znovu lže, ale musí.

‚Našel jsem Andyho v klubu. Spím u něj. Hodně štěstí. XoXo.‘

Bill neměl skoro žádný čas zamknout telefon a dát si ho znovu do kapsy. Rozešel se za Tomem. Možná, že když se bude chovat opile, Toma omrzí? Byl jen jeden způsob, jak to zjistit. Došel k němu a zezadu ho objal. Zatímco se Tom snažil získat pokoj o půl třetí ráno, Bill ho začal okusovat na krku a píchat do boku. „Pospěš si, Tome… Já chci jít nahoru, Tomi. Líbí se mi to. Odteď budeš Tomi. Tomi, Tomi, Tomi…! Tomiho, mám rád svého Tomího.“

Tom si musel povzdechnout a zhluboka se nadechnout, když si uvědomil, že se Bill snaží být přítulný, což je celkem trapné. Uvažoval, co se ksakru stalo s tím mladým sexy mužem, kterým byl ještě chvilku předtím. A co bylo důležitější, jak ho sakra přivést zpátky. Když slečna za pultem konečně našla vhodný apartmán, podala mu klíče. Bylo mu jasné, že je to tím, že její manažer stál kousek od ní a věděl, kdo Tom je. Být známý mělo své výhody.

Bez toho, aby si vyměnili další slova, Tom vlekl Billa do výtahu. Olízl mu rty a sundal mu bundu. Opřel ho o zrcadlovou stěnu a uvěznil ho tak. Líbal ho tvrdě a nutil Billa sténat. Vezme si ho ihned, jakmile se dostanou do apartmánu.
Byl zatraceně rozdrážděný a sakra tvrdý.

autor: Darkness069

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

One thought on “Objection! I want you 13.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics