Photographs of an American Summer 14.

autor: AshesPashes
Temné komory jsou dobré pro více věcí, než jen vyvolání fotek

Ve Fayetteville toho nebylo moc k vidění, všiml si Tom, když následoval pokyny na GPS k temné komoře, kterou Bill rezervoval. Rozhodli se zastavit na snídani v palačinkárně poté, co se odhlásili z hotelu.

Muž za stolem ve studiu, ke kterému patřila temná komora, jim řekl, že má další rezervaci ihned po nich, takže musí skončit na čas. Souhlasili a rozhodli se, že by bylo nejlepší, kdyby ji použili zároveň místo toho, aby se střídali.

Pracovali mlčky bok po boku téměř hodinu. Billova mysl závodila rychlostí 100 mil za hodinu, jak si přehrával v hlavě události toho rána. Když se probudil, našel sám sebe přituleného k Tomovu tělu a liboval si v teple postele a těla v ní s ním. Když nesměle vzhlédl, Tom jej jen políbil. Strávili v posteli 20 minut jen líbáním se navzájem, nikdy nezašli dál než jen sem tam pár lehkých doteků.

Bill byl zmatený. Nevěděl, co Tom chce, natož co on sám chce od Toma. Miloval líbat ho, a určitě chtěl, aby se to dělo co nejvíce, jak jen to bylo možné, ale nevěděl, jestli líbání nepovede více dolů po šikmé ploše. Nebylo to, jako že by nechtěl víc. Už teď pro něj bylo těžké, aby se Toma nedotkl a nenechal věci eskalovat, ale nevěděl, jestli je na to připravený. Pokud by zašli ještě dál, co by to znamenalo, až bude cesta u konce? Bill neslyšel Toma, jak ho oslovil, až šťouchnutí do ramene získalo jeho pozornost.


„Promiň, co jsi říkal? Neposlouchal jsem.“
„Řekl jsem, že tahle fotka měsíce nad vodou je úžasná. Viděl jsem už spoustu takových, ale na téhle je něco opravdu nového a originálního.“
„Oh, díky, pořídil jsem ji v kempu.“
„Nad čím jsi přemýšlel?“ Zeptal se Tom a pověsil další fotku.
„Nad tímhle výletem, kde jsme byli a kam ještě zamíříme.“
„Aha, no, měl bys dokončit posledních několik fotek, které chceš vyvolat, potřebují čas na uschnutí a za hodinu musíme být pryč.“
„Okay. Stejně jsem se na to zrovna chystal.“ Bill se otočil zpátky k fotografii ležící v kapalném roztoku. Sledoval, jak se začíná objevovat obraz.
Bill pověsil svou poslední fotku, aby uschla a začal pomáhat Tomovi s úklidem chemických látek, které použili. Tom dal poslední láhev nahoru na polici, zatímco Bill vysušil nádoby, které opláchnul.

„Myslím, že to je všechno,“ Řekl Bill a usmíval se při tom na Toma.“

„Jo, pořád máme ještě 15 minut, což je dobře, protože některé z fotografií jsou pořád trochu vlhké.“
Bill si povzdechl a vyskočil nahoru na jeden ze stolů. Světla v místnosti byla stále ještě ztlumená, i když už nepracovali na vyvolávání filmu.
„Já vím, že jsme zrovna měli snídani, ale začínám mít opravdu hlad. Nebude ti vadit, když se někde zastavíme, než vyrazíme do Little Rocku? Spokojím se dokonce s McDonalds do auta.“
Tom se postavil před Billa, který pohupoval svýma dlouhýma nohama vznášejícíma se nad podlahou. „Myslíš někdy i na něco jiného než na svůj žaludek?“
„Ve skutečnosti jsem v poslední době přemýšlel víc a víc i o jiných věcech,“ řekl, Bill a díval se na Tomovy rty.
„Opravdu?“ zeptal se Tom a přisunul se blíž.
„Opravdu.“
Tom se přesunul až mezi Billovy nohy, které se přestaly kývat. Při pohledu na sebe se na krátkou chvíli zarazili, než se Bill naklonil dopředu, aby políbil Tomovy jemné rty. Tom přistoupil ještě blíž a omotal paže kolem jeho štíhlého pasu. Bill neztrácel čas a otevřel ústa, aby pozval Tomův jazyk hrát si s jeho vlastním, jak se polibek prohloubil.
Bill tiše zasténal v zadní části krku, zatímco se líbali. Tom rukou sklouzl na Billův zadek a přitáhl jej blíž k okraji stolu. Bill znovu zasténal a prohnul záda, takže jeho hruď se třela proti Tomově. Na prchavý okamžik Bill uslyšel v mysli svůj vlastní hlas, ptající se, co to dělá, ale snadno jej odtlačil stranou ve prospěch líbání Tomova krku.

Dvě svižná zaklepání na dveře Billa vytrhla z pokusu o označení Tomovy pokožky. Poskočil nad tím zvukem a podíval se na Toma.

„Jo, co se děje?“ vykřikl Tom na dveře.
„Jen jsem chtěl dát pětiminutové upozorněn,“ řekl úředník na druhé straně dveří.
„Okay, díky. Brzy budeme venku.“
Tom si povzdechl a podíval se na Billovy růžové a oteklé rty.
„Měli bychom, ehm, se ujistit, že máme všechny naše fotky,“ řekl Bill a odtlačil Toma od sebe, aby mohl seskočit ze stolu. Rychle se k Tomovi otočil zády a tiše se modlil, aby si Tom nevšiml rostoucí boule v jeho těsných kalhotách.
„Je něco špatně?“ Zeptal se Tom, zatímco prohlédl celou místnost, aby se ujistil, že měli všechny své věci, než se jeho oči setkaly s Billovými.
„Ne, to jen, že jsem, ehm, nebyl jsem s někým ve vztahu už nějakou dobu a nejsem si jistý, že jsem na nějaký připravený.“
„Nežádám tě o závazek, Bille, ale budu se držet zpátky, pokud je to to, co chceš.“
„A o co žádáš?“
„O nic,“ řekl Tom s pokrčením ramen.
„Já se nesnažím vysílat smíšené signály nebo tak, já jen zatím nevím, co od tebe chci.“
„Jak jsem řekl, pokud chceš, abych se držel zpátky, tak budu, pokud chceš víc, pak víš, kde mě najdeš.“
Tom se otočil ke dveřím a otevřel je těsně před tím, než měl úředník šanci se vrátit.

Kráčel směrem k SUV čekajícímu na parkovišti a otevřel dveře, aby naložil své věci, než nasedl na sedadlo řidiče. Bill nastoupil na straně spolujezdce jen o pár okamžiků později a zapnul si pás. Měl na očích své sluneční brýle, a i přesto Tom mohl říct, že byl hluboce zamyšlený. Tom mu v podstatě řekl, že má zájem, takže míč byl nyní na jeho straně hřiště a i to, co se mezi nimi bude dít dál. Tom nastartoval auto a zkontroloval, že GPS je nastavena k hotelu v Little Rocku v Arkansasu, než vyjel z parkoviště.

autor: AshesPashes

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

9 thoughts on “Photographs of an American Summer 14.

  1. Takéto momenty medzi nimi sa mi páčia. Len škoda, že im to ten úradník prekazil 😀
    A ten záverečný rozhovor – som zvedavá, čo Bill vymyslí a ako sa rozhodne. Aj keď samozrejme dúfam, že sa rozhodne pre Toma 🙂
    Ďakujem za preklad.

  2. Tak teď je na Billovi, jak to mezi nimi bude pokračovat dál. Ale myslím, že s tím snad nebude mít zas takový problém, stejně už má Toma plnou hlavu. 😀
    Díky, těším se na pokráčko.

  3. Škoda, že tenhle dílek byl poměrně krátký, ale přesto se v něm odehrálo mnoho…doufám, že se Bill rozhodne pro Toma. 🙂 Díky za překlad.

  4. Trošku mě zamrzelo, že Bill najednou nevěděl, co chce, ale věřím, že si velice brzy uvědomí, že Toma skutečně chce! 🙂

    Rozhodně se těším na plno dalších zážitků a na to, až se to mezi klukama pořádně rozjede! 🙂

    Moc děkuji za překlad, Zuzu! 🙂

  5. Tom ma rozhodne primy charakter. Ocenuji to 🙂 jsem zvedava, jak Bill nalozi se smecem, ktery je na jeho strane. Snad nas nezklame 🙂
    Diky za preklad 😉

  6. Clovek tady na chvili neni a uz se tu deji eroticke… Erotika :O No teeeda! To abych rychle precetla propasnute dily a vrhla se poradne na tenhle…

  7. Billa chápem, Tom sa vlastne celkom presne nevyjadril, že by sa s ním chcel stretávať aj po tom ich pracovnom výlete… ale verím, že si to obaja v hlavách poriadne ujasnia a bude to ešte krajšie ako už je:) Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics