Crashed Senses 6.

autor: Dead F4rt™ & Klitz
Chtěl utéct co nejdál, nohy ho neposlouchaly. Chtěl se přestat dívat, oči nepřestávaly. Měl sto chutí tam vrazit a vyhodit ji, nebo ji rovnou zabít. Na to, jak by ji mučil, měl představ víc než miliony, nic by nestačilo. Přišel si jako pitomec.
Když už se začal sesbírávat, Tomova slova ho srazila opět k zemi.
„Rio!“ Vykřikl s orgasmem Tom.
Billovi se nahrnuly slzy zpět. Ihned se zvedl a utekl ven z domu. Nemohl tam s nimi být. Musel by vzít nůž a rovnou ji zabít ve spánku a Tomovi otlouct hlavu o zeď, aby si už konečně vzpomněl.

Chvílí kráčel sám po chodníku, nevěděl, kam jít. Nakonec zavolal Gustavovi.

„Haló?“ ozval se rozespalý Gustav.
„Neříkej mi, že spíš?“ snažil se Bill o trochu humoru.
„Jsou dvě hodiny ráno. Děje se něco?“ řekl Gustav.
„Můžu k tobě? Nechci to vykládat přes telefon,“ začal se mu s posledními slovy lámat hlas. Gustav pohotově reagoval, že může. Bill se rozhodl dojít tam pěšky. Není to moc daleko a alespoň si trochu pročistí hlavu. Během chvíle Bill začal zrychlovat, měl špatný pocit, jako by ho někdo sledoval. Za chvíli byl před Gustavovým bytem. Než otevřel, zdálo se mu to jako hodiny.
„Ahoj B- jsi v pořádku? Vypadáš, jak kdybys viděl ducha,“ řekl Gustav vážně a prohlížel si ho.
„Venku je zima,“ prohlásil sarkasticky Bill a proplul bez pozvání do bytu.
„Pověz mi, co se stalo, mezitím udělám č-„
„Ne, dej mi whisky,“ skočil mu do řeči Bill a ihned dopadl na gauč.
„Tak tohle je vážný, ještě ses nedostal z toho Toma?“ snažil se nevyznít zklamaně.
„Hůř, viděl jsem ho v posteli s Riou,“ řekl Bill a na to zabořil hlavu do polštáře.
„Děláš si srandu?!“ řekl a trochu už zvýšil hlas. Přišel k Billovi a dal polštář z jeho obličeje stranou. Bill nic neříkal a trochu vyjeveně se na něj díval. Gustav dal Billovi skleničku a usadil se vedle něj. Podrbal se za krkem a vypil naráz celou sklenici. Bill též nebyl pozadu.


Po celé láhvi už jim bylo do smíchu a bavili se na Riin účet.
„Vypadá uměle jak lampa,“ prohlásil Bill poté, co už asi 5 minut civěl na onu lampu v Gustavově ložnici.
„Ta lampa je pravá, koukej,“ rozsvítil ji. Jelikož to byla dotyková lampa, začal do ní bubnovat. Bill do toho začal zpívat a tancovat na posteli. Bill zakopl a spadl na zem, lampu vzal s sebou. Všude byla tma. Chvíli bylo ticho, později Bill pobrukoval „Dancing in the dark“ a oba se začali smát.
Gustav rozsvítil velké světlo a Bill se mezitím přemístil na balkón. Došel za ním s pitím.
„Je to tu krásné. Chápu, proč tu bydlíš, taky bych bral takový výhled,“ usmál se a vypil tekutinu z jeho sklenky.
„Měl bych takový nápad, nebo možná jen úvahu,“ začal nejistě Gustav.
„Hm?“ tázavě se na něj Bill podíval.
„Kdyby si Tom třeba nevzpomněl… a my dva máme mezi sebou takový dobrý vztah jestli-“ podíval se na Billa a chytl ho za ruku.
„-jestli bychom mohli spolu,“ objal ho a přiblížil se k němu na malou vzdálenost.
„Víš, já tě hrozně… miluju. Už spoustu let. Vlastně od začátku kapely.“
„G-Gustave, já už budu muset jít, zapomněl jsem nakrmit kočku,“ řekl Bill a vystřelil od něj během vteřiny.
„Vždyť ty nemáš kočku!“ zavolal na něj Gustav, ale to už slyšel bouchnutí dveří.

Bill si ihned před vchodem zapálil a mizel v ulici. Vzdaloval se od toho domu, co mu nohy stačily. Vzal to domů tou největší oklikou, jakou zná. Přál si, aby už pak ona byla dávno pryč. Nechtěl ji už nikdy vidět.

***

Domů přišel před šestou ráno, lehl si na svoji postel a nemohl zavřít oči. Žralo ho svědomí, ležela teď na místě, kde spával on. Zvedl se a šel do vany.

Vylezl minimálně po dvou hodinách. Zkusil jít znovu spát, jenže do té doby vstávali ti dva. Rozmrzelo ho ještě víc vědomí, že tam pořád je. Měl chuť ji zabít. Věděl, že už neusne, a tak šel do kuchyně kolem toho slavného párečku a teď už jejich ložnice.
„Ahoj, Bille!“ celá rozzářená ho pozdravila mezi dveřmi s velkým úsměvem na tváři. Bill ji jenom sjel pohledem a pokračoval do kuchyně.
„Nevšímej si ho,“ uslyšel Bill Toma z chodby předtím, než slyšel zvuky jejich mlaskání, jak se líbají.
Bill vytáhl nůž a pohrával si s ním v ruce. Nejraději by jí ho zabodl do srdce jako kůl upírovi. Jakmile se zabouchly dveře, ihned ho schoval.
„Dobré ráno usmíval se na něj Tom od ucha k uchu.
„Co tu dělala?“ moc dobře věděl co, ale zajímalo ho, co mu Tom řekne.
„Potkali jsme se v baru, tak jsme si povídali a tak,“ řekl Tom, než se zakousl do jablka a sedl si do křesla.
„Celou noc jste si povídali?“ zeptal se poněkud ironicky Bill.
„Vážně? Nežárlíš náhodou?“ trochu se mu začínal Tom posmívat.

autor: Dead F4rt™ & Klitz

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Crashed Senses 6.

  1. Opitý Bill bol vtipný a ako potom po Gustavovom vyznaní zdrhal 😀
    A v podstate na jednej strane som rada, že sa mu Gustav priznal s citmi (aspoň to už nemusí tajiť), ale na druhej si nie som istá, či bol na to ten správny čas.

    Tom si vážne doviedol Riu?! Ja som myslela, že to bude len nejaká ženská, ktorú stretol, ale Riad?! A tá samozrejme hneď skočila po šanci byť znovu s Tomom! Takže Billovým chúťkam na jej vraždu sa nečudujem 😀
    Ďakujem za časť.

  2. Jasně, že žárlí. Tome, prober se! jinak z toho Billovi hrábne a Ria skončí pod drnem. 🙂 Navíc tu máme dalšího zklamaného v lásce. Chudáček Gustí.
    Díky, těším se na pokračování.

  3. Hádám,  že si Gustav vybral opravdu špatnou chvíli. Chudák Bill, vlastně bych se momentálně ani nedivila, kdyby Riu vážně zapíchnul 😀 Ale možná bych mu teď toho Gustava i přála, ten ho má alespoň upřímně rád!

  4. Je mi strašne smutno:( Toma by som najradšej prefackala, ani mu nenapadne, ako sa cíti Bill? Vyfučalo mu z hlavy aj dvojčacie puto? Keby si aspoň všimol, že sa niečo s Billom deje a skúsil to vypátrať. Možno, keby sa Gustav nezamiloval mohol by pomôcť, naznačiť, nech sa Tom aspoň správa diskrétne, lebo Bill sa trápi:(

  5. Tom si musel domů dotáhnout zrovna Riu? No jéééje! :-/ To je mi Billa tedy líto. Věřím, že kdyby to byla jen nějaká náhodná slečna, bral by to o trochu lépe, ale že zrovna Ria..Tom si ale umí vybrat a hlavně perfektně provokovat.

    A Gusti je mi líto. Ačkoli si teda myslím, že s tím vyznáním taky mohl chvilku počkat a ne to hnedka takhle na Billa vybalit, když je ještě pořád tolik špatný z Toma. Ale chápu, asi to už nemohl v sobě déle udržet. Jen je mi jej dost líto. 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics