Já nejsem já 19.

autor: Janule
Po delší době vás zdravím, moji milí čtenářové 🙂 Dnešním dílem končí první část povídky, tzv. seznamovací, příště se posuneme o dva týdny, aby se nám to trošičku hnulo. Díky vám všem za komentáře, jsem moc ráda, že vás to baví a že se vždycky těšíte na tu druhou realitu. 🙂 Díky, J. :o)
Loitsche
Sobota 4. ledna večer
„A co dělá Andy?“ zeptal se Bill Toma, zatímco ten se ho snažil políbit, aby tak pomalu ale jistě zahájil předehru k tomu, co se mělo dít později v posteli.
„Studuje design v Berlíně,“ úsečně odpověděl, zatímco se snažil chytit Billovy ukecané rty.
Jistě, měl sice s Billem a jeho ztrátou paměti soucit, snažil se být milý, ale na druhou stranu sex mu chyběl a nemohl čekat věčně, až se Bill zbaví obav a sám se mu nabídne. Sice ho odpoledne provokoval, ale když mu později Tom sáhl na zadek, jako by mělo přijít na věc, Bill viditelně ztuhnul. Teď seděli vedle sebe na sedačce, před chvílí skončil nějaký film, který ani jeden z nich pořádně nevnímali, protože Bill zahájil výslech. Chtěl toho teď, když se konečně mohl ptát, zjistit o všem a o všech, co nejvíce mohl. Tom sice trpělivě odpovídal na každou jeho otázku, ale sex je sex. Rozhodl se to mezi jednotlivými otázkami alespoň zkusit, ale všetečný bratr se své nové dotazové vášně nehodlal jen tak vzdát.
„Fakt?“ pronesly ty nepolapitelné růžové polštářky, „a kdy zase přijede?“
„Nevím, říkal ti, že zavolá, ne?“ netrpělivě odvětil Tom, očima hypnotizoval Billovu pusu, a než se stihla znovu otevřít s nějakou další otázkou, vrhl se na ni. Tentokrát se mu to podařilo, ale přesto ho ještě na jazyku zašimralo huhňání, kterým se snažil Bill opět na něco zeptat. Naštěstí ale ztichl, když pochopil, že teď mají na práci něco důležitějšího, než jsou jeho výzvědné otázky.
Každopádně se toho Bill dozvěděl už celkem dost. Konečně pochopil, že je Georg ženatý a je zubař, protože z náznaků, které až doteď vyslechl v rozhovorech, mu to nedošlo. Geo vždycky o své přítelkyni mluvil jako o ženě, ačkoliv nebyli manželé, takže ho ani nenapadlo, že tady je to jinak. Koneckonců jeho americký Tom to od něj odkoukal, a poslední dobou taky mluvil o Rie jako o své ženě, vzpomněl si s nelibostí Bill. Georg s Tomem byli vždycky kamarádi, jeden druhému nezůstali nic dlužni, ale i když si Tom z Georga dělal hlavně na veřejnosti legraci, v soukromí ho respektoval jako staršího a chytřejšího kamaráda, který tuhle jeho egoistickou úchylku snášel se shovívavým úsměvem a klidem trpělivého bernardýna. Tady to nejspíš bylo trochu jinak, když nebyli slavní a Tom se neměl před kým předvádět, ale bylo vidět, že se mají stejně upřímně rádi. L.A. Tom by čuměl, kdyby věděl, že tady je jeho kamarád opravdu zubař. Georg o tom vždycky mluvil, když se jich ptali, čím by nejspíš byli, kdyby se neproslavili jako hudebníci, a Tom si z basáka dělal srandu a vykřikoval, že by si k němu do křesla nesedl ani za zlaté prase.
Billa hned napadlo, že by se to dalo vlastně docela dobře využít. Musí se Georga při nejbližší příležitosti zeptat, jestli by se nedalo něco dělat s tím jeho králičím předkusem. Přece jen, chtěl udělat kariéru, a ačkoliv v jeho minulém životě se mu to podařilo i tak, bez něj by to bylo určitě jednodušší. Když seděl v devatenácti letech v L.A. na zubařském křesle, pozdě si v duchu vyčítal svou dětskou zarputilost, s jakou odmítal nosit rovnátka. Bylo by to pak o hodně jednodušší a levnější. Čtyřicet tisíc dolarů, které ho to tehdy v Hollywoodu stálo, teď sežene těžko. Něco jiného je šestnáctiletý teenager, kterému zamilované fanynky leccos odpustí, a něco jiného pětadvacetiletý chlap. Tady jaksi schází ta roztomilost, to si Bill uvědomoval. Jo, bude muset ukecat Georga, aby mu udělal zuby na dluh, který mu pak, až se samozřejmě proslaví, bude splácet. Že by se to nepovedlo, si nehodlal vůbec připouštět.

Naproti tomu Gustav, který vždycky říkal, že by byl profesionální bubeník za všech okolností, protože to byl jeho sen od čtyř let, kdy se začal na bicí učit, by asi zíral, kdyby věděl, že sedí jako úředník na radnici v Magdeburku. Pracuje tam jako kulturní referent a má na starosti všechno, co se v téhle oblasti děje ve městě a okolí. Taky díky němu prý mají některé pravidelné kšeftíky na různých městských slavnostech, takže nejsou tak úplně neznámí, jak si Bill myslel. Jenže to je pořád málo proti tomu, jak slavní by být mohli, kdyby… vlastně nevěděl, co přesně by pro to museli udělat… na to bude muset ještě přijít. Uvědomoval si, že už nejsou ti roztomilí klučíci, kteří se proslavili přes noc, teď byli dospělí a podle toho se na ně taky bude nahlížet. Byl to sice trošku problém, ale Bill ho hodlal vyřešit. Na něco prostě musí přijít.
Teď se ale potřeboval začít soustředit na něco úplně jiného, protože Tomův jazyk se nedal jen tak odbýt a jeho ruka, která se pomalu šinula po Billových zádech dolů, mu dávala svým směřováním jasně najevo, co se v nejbližší době chystá dělat. Musel všechny ty neodbytné otázky zahnat, protože nejspíš brzy nastane jeho další zásadní životní zkušenost. Chystal se ztratit své drahocenné panictví…
~*~
„Neboj se,“ zašeptal Tom Billovi do ucha, když se o hodinu později konečně ocitli v jejich velké manželské posteli, oba čerstvě vysprchovaní. Bill sice načerpal nějaké informace už dva dny předtím, ale teď měl pocit, jako by se mu to všechno vykouřilo z hlavy. Teorie se s praxí prostě nedá srovnávat. Byl rád, že Tom zvolil společnou sprchu poté, co mu po prvních pokusech o návštěvu jeho pozadí mladší bratr totálně ztuhnul v náručí a bylo jasné, že je vyděšený. Teplá sprcha, kluzký sprchový gel a dlouhé mazlení pomohly, jenže teď už byli ze sprchy venku a Billův strach se pomalu ale jistě vracel. „Když se uvolníš, mělo by to jít celkem snadno,“ zašeptal Tom, zatímco Billa líbal na krk a rukou hladil jeho strachy povadlý penis. „Máme gel, postarám se o tebe, neboj,“ mluvil konejšivým hlasem, zatímco Bill ležel vedle něj snad ještě strnulejší než před sprchou. „Určitě si vzpomeneš, až na to přijde, vždyť už to děláme tak dlouho.“ Tom sám nevěděl, jestli Billovi tak trochu nelže, protože deset let je dlouhá doba a jejich společné začátky, které se samozřejmě konaly metodou pokus omyl, byly už dávno zapomenuty. Od té doby si Bill tyhle věci ovládal sám a nějaká dlouhá předehra nebyla potřeba. Upřímně, Tom ani nevěděl, jak to Bill vlastně dělá, jestli se na něj připravuje předem sám, nebo to už nepotřebuje, ale doufal, že pokud se on bude tvářit sebevědomě, přenese tenhle pocit i na své dvojče.
„Miluješ mě?“ zeptal se Bill, jako by se chtěl ujistit, že to, co se chystá udělat, není chyba. Věděl, že je to pro Toma určitě divná situace, byl vděčný za jeho ohleduplnost, ale nemohl si pomoct. Pro něj to bylo poprvé a strach mu svíral pečlivě vyprázdněné útroby. Dal si záležet, aby se nemusel bát nějaké trapné nehody, o jakých si přečetl na netu, a doufal, že všechno proběhne v pořádku. V pokoji bylo příjemné intimní šero, svítila jen lampička vedle postele. Tentokrát Bill o její zhasnutí nepožádal a Tom doufal, že se to ani nestane. Chtěl na svého milence dobře vidět, vždycky si užíval pohled do Billovy tváře těsně před vyvrcholením.
„O tom nepochybuj,“ odpověděl Tom s úsměvem na položenou otázku. „Miluju tě jako nikoho na světě,“ ujišťoval Billa. Uvědomil si, jak dlouho už tohle svému bratrovi neřekl, nejspíš proto, že se neptal. Dřív si tahle slovíčka šeptali častěji, ale teď to oba pokládali za samozřejmost, o které se ani nemusí mluvit. Obvykle jim stačil jeden pohled a oba věděli, co si ten druhý myslí.
„A měl jsi někdy někoho jiného?“ přišla další otázka. On se snad dneska nepřestane ptát, zaúpěl v duchu Tom.
„Ne, neměl,“ odpověděl popravdě. Bylo sice pár momentů, kdy se mu holka, kterou naoko balil, chtěla dostat do kalhot, ale nikdy to nenechal dojít až do konce. Bill byl žárlivý a on moc dobře věděl, že kdyby na to jeho bratr přišel, a on by mu to určitě někdo zatepla řekl, pěkně si to vypije. Vesnice je holt vesnice, tam vědí všichni všechno a o všech. Kromě nich dvou, modlil se v duchu Tom. Konec konců, kdyby on zjistil, že ho Bill s někým podvedl, nebyl by to o nic menší problém. Žárliví byli oba.
Tom ještě chvilku čekal, až přijde další Billova otázka, ale vypadalo to, že mu snad už došla zásoba. Konečně. Vrátil se proto k bratrově tváři, a zatímco se opatrně přesunul nad něj, čímž ho jemně donutil roztáhnout nohy, aby se mezi ně vešel, zavřel mu pro jistotu pusu tou svojí.
Po chvíli pomalého mazlivého líbání naštěstí Billovo ztuhnutí trochu povolilo a Tom konečně ucítil v jeho rozkroku známky počínajícího vzrušení. Pomalým tempem se z Billova krku prolíbal přes bradavky až k pupíku, a když konečně olízl už naplno probuzené Billovo mužství, dočkal se pochvalného vzdychnutí. Jeho vlastní vzrušení se s každým dalším důkazem o bratrově spokojenosti zvyšovalo, snažil se Billa svým jazykem dovést do fáze, kdy bude tak vzrušený, že si přítomnost jeho prstu stěží uvědomí. Klečel na kolenou mezi bratrovýma nohama a pohledem občas kontroloval výraz jeho tváře, aby zvolil ten nejvhodnější okamžik, kdy sáhnout po mazadle. Jeho vlastní erekce už byla tak tvrdá, že mít na sobě kalhoty, snad už by prorazila i skrz zip. Aniž by přestal o Billa pečovat, vymáčkl si do dlaně trochu gelu, chvilku ho zahříval v dlani a posléze jím potřel svůj připravený penis, aby se později nezdržoval. Pak si menší množství kluzké látky vytlačil na ukazovák a opatrně jím pohladil Billa mezi půlkami. Jak předpokládal, Bill sebou sice při prvním doteku trochu trhl, ale když Tom přestal kroužit kolem a prvním článkem prstu vnikl dovnitř, ozvalo se z Billových úst souhlasné ano, což Tomovi znělo jako rajská hudba. Byl rád za přípravu ve sprše. Po chvilce zatlačil prst do Billa téměř celý, a když jím pohyboval tam a zpět, vzdychal Bill ještě daleko intenzivněji. Vypadalo to dobře. Z Toma konečně opadly všechny obavy, které až doteď měl, přidal na prsty hojnost gelu, a když do Billa ponořil další dva, aby ho více roztáhl, věděl, že dál už to půjde snadno.
Bill se cítil naprosto úžasně. Strach se rozplynul během perfektního kouření, jež mu jeho dvojče dopřálo, a když přišla řada na Tomovy prsty, byl už tak vzrušený, že se jich skoro nemohl dočkat. Nechtěl se udělat jako první, chtěl si to užít společně s Tomem, ale nebyl si jistý, jestli to tak dlouho vydrží. Nicméně to hodlal zkusit. Když měl v sobě už tři prsty, a bolest stále nepřicházela, byl skoro nadšený. Ve chvíli, kdy jej opustila Tomova ústa a zmizely z něj jeho tři prsty, nohy mu byly vyzvednuty výš a pod zadek nacpán polštář s poznámkou, že takhle to půjde určitě líp, se sice strach na chvilinku vrátil, ale nehodlal v sobě zabít optimismus jen kvůli své zbabělosti. Pevně zavřel oči, zatnul pěsti, ve kterých doteď svíral prostěradlo, a očekával první tlak. Když to konečně přišlo, hlavou mu bleskla myšlenka, že má pokud možno zatlačit proti Tomovi. Už si ani nevzpomínal, ve kterém článku se tuhle fintu dozvěděl, ale jak brzy zjistil, rozhodně to fungovalo. Tlak sice nezeslábl, ale bolest se téměř neobjevila, bylo to spíš takové hodně intenzivní nepohodlné napnutí. Jestli je tohle ono, usoudil, že je to něco, na co si může v pohodě zvyknout.
Tom pozorně sledoval Billův výraz, a měl v úmyslu se zastavit, jakmile by zaznamenal v jeho tváři projev jakékoliv bolesti, ale k jeho úlevě se to nestalo. Byl uvnitř Billa už téměř celý, když jeho bratr otevřel oči a usmál se na něj. Tom se k němu s nadšením sklonil, a zatímco se v Billovi pohodlně usadil, políbil ho a dostalo se mu pevného objetí. Tohle bylo už skoro jako obvykle, oddychl si Tom. Ačkoliv Billův mozek sex s Tomem smazal, jeho tělo si ho dobře pamatovalo.
„Můžu?“ zeptal se radši, než se odvážil pohnout. Bill přikývl a zavřel v očekávání oči. Tom se malinko odtáhl, trochu se povytáhl a se slastným výdechem přirazil zpět. Billovy oči se v tu chvíli překvapeně otevřely a Tom se v duchu samolibě ušklíbl. Napoprvé a hned se přesně trefil. Deset let praxe bylo znát, přesně věděl, kam mířit. Neváhal a začal se pravidelně pohybovat, a spokojeně poslouchal, jak při každém dalším přírazu Bill zasténal a chytal se všeho, co mu v tu chvíli přišlo pod ruce, jeho ramena nevyjímaje.
„Tomi, jo, Tomi panebože…“ šeptal Bill v extázi, zatímco spontánně přirážel proti němu. Tenhle pocit ještě nikdy v životě nezažil, tak intenzivní, až téměř bolestivý, ale přesto absolutně vzrušující. Měl pocit, že se musí udělat každou další vteřinu, že už to nemůže o moc déle vydržet. „Oh, jo, Tomitomitomi…“ drmolil bez přestávky, zatímco zajel rukou mezi jejich těla. Poté, co párkrát zapumpoval, vydal poslední táhlý výkřik a konečně se udělal na svoje a Tomovo břicho. Díky zavřeným očím a mysli, která se ještě toulala někde ve víru neuvěřitelných pocitů, neviděl vítězný Tomův úsměv a následný orgasmický výraz, když se po pár dalších přírazech udělal do jeho těla. Dneska to bylo rychlé, ale o to intenzivnější.
„Děkuju,“ líbnul Billa na čelo Tom, když zpod něj vytáhl polštář, aby se mohli pohodlně vedle sebe stulit, „bolelo to?“ Lehl si, sotva popadal dech.
„Ne,“ usmál se spokojeně Bill ještě napůl omámený z prožitého orgasmu. „Čekal jsem to horší,“ přiznal. „Jsi nejlepší,“ dodal, když se Tom zatvářil jako mistr světa, jak měl ve zvyku, když očekával od svého dvojčete ocenění.
„Nepochybuj!“ Objal Tom Billa a vlepil mu pusu. „Máš totiž nejlepšího milence na světě, kdybys o tom nevěděl,“ usmíval se, samou spokojeností zářil. Bill nebyl sám, kdo se dnešního sexu bál a ulevilo se mu. Všechno bylo tak jako vždycky, až na tu delší přípravu, ale to se určitě časem spraví a Bill si snad na všechno zase vzpomene.
„Tomi?“ ozvalo se do tiché, už zhasnuté ložnice.
„Hmmm?“ zamumlal ospale Tom.
„Asi bych se měl jít znovu vysprchovat.“
„Hmm, a proč?“
„No, ono to… teče ven.“
„Aha, no jo, lež, já to zařídím,“ probral se Tom z polospánku. „Zapomněl jsem vzít vlhčený ubrousky.“
„Co? Jako ty pro mimina?“
„Jo, ty pro mimina. Heřmánkový. Na obyčejný je tvůj fajnovej zadek alergickej, seš takový moje velký mimino.“
„Panebože… ty jsi idiot,“ šeptnul Bill za Tomovým nahým zadkem mizícím ve tmě.
„Možná jsem idiot, ale milující. Ukaž,“ nahý zadek Billův šepot evidentně slyšel.
„To studí!“
„Nekňuč, je ti pětadvacet!“
„Jsi říkal, že jsem mimino.“
„Jo, někdy jo, ale teď buď chlap.“
„Blbečku…“
„Hotovo. Já ti dám takovýho blbečka…“ plácnul Tom Billa po umytém zadku a začal ho lechtat na žebrech.
„Nééééééé… Tome, néééé.“
„Odvolej toho blbečka a přestanu.“
„Ne… nééééééééé, Tomi, nech toho! Počůrám se.“
„Odvolej a přestanu. Jestli se počůráš, budeš si to povlíkat.“
„Odvoláváááááám!“
„No vidíš, že to šlo.“
„Miluju tě…“ zamumlal Bill z polospánku, když se Tom vedle něj znovu uložil a políbili se na dobrou noc.
„Já tebe víc… mimino moje,“ usmál se do tmy Tom.
„Haf!“ bylo slyšet zpoza dveří do ticha pokoje. „Haf!“ ozvalo se znovu a naléhavěji, když se chvilku nic nedělo.
„Tomi,“ strčil Bill v polospánku do svého dvojčete. „Zapomněli jsme na Scottyho.“
„Hmm,“ zahučelo starší dvojče neurčitě.
„Tak já mu otevřu, jo?“ zeptal se Bill.
„Hmm.“
„Vydrž, psisko, páníček už jde.“
Poté, co se Bill vrátil do vyhřáté postele a Scotty se spokojeně stočil do svého pelechu, ozývalo se tmou už jen dvoje synchronní dýchání a jedno lehké psí chrápání.
autor: Janule
betaread: Allka

11 thoughts on “Já nejsem já 19.

  1. Tak to mají úspěšně za sebou 🙂 Tedy spíš tenhle Billi. Chudáci, oba z toho nervní, ale bylo to krásně popsané.

    Prý pečlivě vyprázdněné útroby 😀 hihi no jo pán je perfekcionista, ale v tomhle ohledu se to dá naprosto pochopit xD

    Nemůžu se dočkat dalšího dílu, jsem zvědavá, jak se to vyvine u druhé dvojice xD… druhé dvojice.. to je tak zvláštní xD

  2. Chudák Bill, jak byl nervózní, ale protože má tohohle úžasného Toma, tak to zvládl naprosto skvěle! 🙂
    A líbilo se mi, jak se pořád vyptával. Když se vymluvil na tu ztrátu paměti, tak má pro to vyptávání se teď skvělou příležitost 😀
    Moc se těším na další sobotu, protože LA Kaulitzovi mě momentálně zajímají daleko více! 😀

  3. Tomi je naprostá hvězda 🙂 Vážně, ten chlap je naprosto snovej. Lepší poprvé si snad Bill ani nemohl přát. A už zase lituju druhého Billa, chudák kluk, ten má takovou smůlu. Až se mu konečně podaří přivést tamnějšího Toma k rozumu, tak bude mít v posteli někoho, kdo zřejmě s klukama moc zkušeností nemá, což po té kvalitě na kterou je zvyklý z domova, bude asi trochu frustrujicí…
    Už se těším, jak bude Bill z Georga tahat úpravu zubů na dluh…A Gustav jako kultrurní referent na radnici to naprosto zabil :DDD
    Už se těším na přístě do L.A. Doufàm, že se ještě nevrátí Ria, že ne?
    Moc děkuji za kapitolu

  4. Páni, já jsem byla pomalu nervózní za Billa! 😀 Bylo mi strašně líto, jak se chudáček bál, ale nakonec všechno dopadlo parádně, oba kluci byli spokojení, takže věřím, že si to Bill zamiluje a pak už nebude chtít nikdy přestat! 🙂 Stejně jsem ráda, že tenhle Tom je tak strašně moc fajn! 🙂

    Gustav jako kulturní referent to totálně zabil! 😀 Georga si jako zubaře opravdu dokážu představit a ještě bych řekla, že se na to povolání parádně hodí. 🙂 Ale Gusťa.. 😀 😀 No, zajímalo by mě, čím by byl především Bill, kdyby nebyl ´ženou´ v domácnosti. 😀

    Moc děkuji za krásný díl a budu se těšit zase za týden! 🙂

  5. Hura, Bill ma sve 'poprve' za sebou 😀 docela jsem cumela, ze Tom nikdy nespal s nikym jinym nez s Billem. Vzdycky to byva tak, ze rozhodne neni Bill jeho jediny. Moc se mi to libi :)))) a ti kluci, Geo je zubar! O muj boze, musi byt bohaty… soude dle toho, kolik jsem ve ctvrtek vyplazla za jednu plombu xD a Gus v kanclu, jo toho si tak umim predstavit. Kancelarska krysa xD
    Krasny dil, tahle povidka je uzasne vtipna a zaroven roztomila. Tesim se na dalsi dil, diky ^^

  6. Ach, jsem z jejich 'prvního' sexu snad nadšenější než oni dva! 😀 To bylo krásné, jak se Tom snažil a Billovi to ulehčoval a pomáhal mu. Takhle starostlivého Toma mám opravdu ráda!! A jak mu šel pro ubrousky, aby ho utřel? Paráda! ♥ ♥

    Gustav jako kulturní referent na radnici mě opravdu pobavil, stejně tak Georg zubař. Úplně si je na takovýchto místech dokážu představit! 😀 Jsem zvědavá, jestli si Bill ty zuby vážně zařídí! 😀

    Děkuji moc za díl a těším se na posun, jsem vážně moc zvědavá! 🙂

  7. Toto je tak strašne roztomilé, vtipné a láskyplné, že mám v sebe obrovský guláš pocitov. Toma by som najradšej ukradla domov pre seba a Billa by som si adoptovala aký je zlatučký. Konečne sa dočkali, Tom sexu a bolo to naozaj zaslúžené, lebo sa tak pekne snažil a Bill svojho prvého milovania. Tie jeho kecy ma rozosmiali, asi by ma na Tomovom mieste aj prešla chuť keby toľko kecal:D ale zvládli to krásne. Ďakujem za kapitolu.

  8. A tak to majú chalani za sebou – teda resp. Bill. 😀 A som strašne rada, že si to nakoniec tak užil 🙂 Bilo to krásne, ako bral Tom naňho ohľad 🙂
    Inak však Geo ako zubár (aj keď som už o tom počula, tak predsa len zvláštna predstava) a Gus ako kultúrny referent? No tak ten to úplne odrovnal 😀
    Ďakujem za kapitolu a som zvedavá, čo bude ďalej – hlavne v L.A., tam sa začínajú veci pekne rozbiehať 😀

  9. haf! ♥

    já se asi ani víc vyjádřit nemůžu.
    Bill má všechno, co si kdy přál. věřím tomu, že by se téhle realitě dokázal přizpůsobit, že by ho možná i touha po slávě postupem času přešla, je tam perfektně šťastný. ale myslím, že to chce dokázat hlavně pro svého Toma. ukázat mu, že je jeho lásky hoden, že není jen nějaká nevyučená nula, získat pro něj snový život, dát mu všechno, co si zaslouží. a dokáže to!

  10. Super dil. Bill je takovy trdylko uspraseny, ale vim jak se asi citil. Super pribeh. Tesim se az se zactu dal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics