Just admit it 14.

autor: Gabby

A jsme u předposledního dílu, který zahrnuje moji nejoblíbenější písničku z celého alba. Feel it all! Užijte si kapitolu. 🙂
Vaše Gabby

„Tome, poslouchej mě!“ Bill bratra rychle doběhl a chytil za rukáv jeho barevné košile. „No tak!“ Tom se nakonec zastavil, prudce se otočil a probodl své dvojče pohledem.
„Co, Bille? Co chceš ještě řešit? Já už jsem ti k tomu všechno řekl.“ Vychrlil na bratra. Začínalo mu být nepříjemně. Stáli zrovna někde uprostřed parketu a všude kolem nich se zmítala tančící těla. Tom nutně potřeboval na vzduch, jelikož si začínal připadat stísněně.
„Ale Tomi!“ Zkusil to znovu Bill. Nějak stále nemohl najít pravá slova, která bratrovi chtěl říct. Věděl přesně, co chce vyjádřit, jen nenacházel vhodná slova.
„Bille!“ Okřiknul ho starší bratr. „Proč to pořád řešíš?“ Jeho hlas najednou zjemněl. Opět si uvědomoval tu skutečnost, jak je se svým bratrem propojen. Naprosto věděl, jak zoufale se Bill cítil, jelikož on na tom byl naprosto stejně. „Proč prostě nepochopíš, že nemůžu dovolit, abys trpěl?“ Přišel k bratrovi blíž a lehce jej pohladil po rameni. Nejraději by ho v tu chvíli vtáhnul do objetí, ale nemohl. Byť by šlo jen o nevinné objetí, Tom začínal být paranoidní a i to malé pohlazení po bratrově paži mu připadalo až moc riskantní. „Kdyby tohle vyšlo najevo, Bille, co bychom dělali?“ Opět se utápěli v pohledu toho druhého. To na malý okamžik mohlo nahradit veškeré tajné doteky. V tom jednom jediném pohledu bylo vše, co za dlouhá léta nebylo vyřčeno.

„Tome, tak už mě poslouchej. Na moment prostě sklapni a poslouchej mě!“ Vyjeknul Bill a sám se bratrovi lehce vymanil z letmého sevření. „To je to, co se ti snažím naznačit. Někdo to totiž ví!“ Tom se najednou cítil, jako by ho polili ledovou vodou, která prostupovala do každičkého koutku v jeho těle.
„Co-cože?“ Vykoktal ze sebe s nadzvednutým obočím.
„Ano! Ví to Gustav…“ V Tomově hlavě se okamžitě začaly utvářet nápady, co teď budou s Billem dělat. Odstěhují se do jiné země? Změní identitu? Nechají se vystřelit na Mars? Panika jej obklopovala tak rychle, že už ani nedokázal smysluplně uvažovat. „A ví to už dlouho, Tome a absolutně s tím nemá žádný problém.“ Bum. Další šok.
„Eh?“ Tom ze sebe nedokázal vydat nic jiného. Cítil se jako paralyzovaný. Nedokázal nic dělat, jen na bratra stále civěl a pořád mu nedocházely dané skutečnosti.


„Přestaň tak blbě čumět!“ Bill ho lehce dloubnul do žeber a Tom se konečně trošku rozkoukal. „Chci tím jen říct, že… že kdybychom třeba nad námi zauvažovali, mohlo by to být v přítomnosti kapely trošku jednodušší.“ Jeho hlas byl najednou tak nejistý. Veškeré sebevědomí jako by na chvíli zmizelo pryč. Připadal si jako malý kluk, který se ptá svojí dětské lásky na to, jestli s ním půjde ven. A v podstatě to tak bylo. Nikdy nemiloval nikoho jiného než Toma, který byl stále v šoku a jen otevíral a zavíral naprázdno pusu. „Gustav to opravdu vzal v pořádku a nemuseli bychom se tak skrývat, a když bychom byli opatrní, třeba by to prostě nějak šlo. Co? Co říkáš?“ Jenže Tom pořád mlčel. Na chvíli se uzavřel jen ve své mysli a pokoušel se zpracovat Billova slova. Ten na něj mezitím koukal nedočkavým pohledem. Potřeboval odpověď. Potřeboval ji hned, jelikož by už dál nedokázal čekat. Už to trvalo příliš dlouho…

„A co Georg?“ Odpověděl nakonec Tom. Jeho oči byly stále vytřeštěné a mimické svaly nepřirozeně napnuté.
„Georg?“ Bill se zamračil. „Co s ním?“ Zprvu nechápal.
„Ví to?“
„Ne, neví. Ví o tom jen Gustav.“
„Ale co když se to dozví?“
„Aha, a jak myslíš, že by na to Georg se svým opičím mozkem přišel?“ Řekl Bill téměř ironicky.
„To je pravda.“ Tom se konečně pousmál a Bill začínal doufat, že možná konečně svítá na lepší časy, které by opět mohl prožívat v bratrově náruči. „Ale Billi, to pořád nic nemění na tom, že-„
„Ježiši Tome, přestaň být pořád tak hrozně nad věcí a rozumnej. Už mě to vážně nebaví.“ Vybuchnul najednou Bill. „Proč prostě jednou neuděláš to, co vážně chceš?“ Dodal už o něco klidnějším hlasem a nenápadně vložil svoji dlaň do té Tomovy. Pevně ji zmáčknul a opět se mu zadíval do očí. „Copak nechceš tohle?“ A jediná odpověď, kterou Bill dostal, byl opětovný stisk jeho rozechvělé dlaně.

Strobe lights flashing out of your eyes (Zářící světélka se odráží ve tvých očích)
I can feel you all night (Můžu tě cítit celou noc)
I won’t let you down, down (Nezklamu tě, nezklamu)
Your love breaking into colors (Tvá láska se rozpadá do barev)
Touched and we can’t get enough (nemůžeme se nabažit doteků)
You’re spinning me round and around (motá se mi z toho hlava)

*

Hned poté dvojčata odešla z klubu, nastoupila do Tomova auta a rychle jela ke Gustavovi domů. Oba věděli, kde jejich kamarád schovává klíče a zpátky domů k rodičům se neodvážili, jelikož věděli, co bude nadcházet. Jeli v tichosti, dokonce se na sebe téměř až báli podívat, ale jen co se za nimi zaklaply vchodové dveře, bylo vše odpuštěno, zapomenuto a oheň jejich zakázané lásky byl opět zažehnut.
Vrhli se na sebe bez varování. Chtivě, zuřivě a něžně zároveň. Potřebovali se, to bylo jisté. Obmotali paže kolem trupu toho druhého a rychle své rty spojili v jedny. Byla to téměř až zoufalá potřeba znovu cítit rty toho druhého.

Tom Billa chytnul za tváře a prudce jej natlačil na zeď v chodbě. Vpíjel se svými rty do těch jeho tak vroucně, že jim chvilkami až docházel kyslík. Bill už teď prudce oddechoval a sténal, kdykoliv se bratrovy rty posunuly k jeho krku, kde známými pohyby laskal přesně ta správná místa. Doteď si přesně pamatoval, co se Billovi líbí a co ne.

Pomalými kroky se přesouvali ke Gustavovu pokoji, aniž by se však jejich rty rozdělily. Už cestou ze sebe vzájemně shodili bundy a hned na to se snažili zbavit triček. To Tomovo skončilo ještě na chodbě. Bill byl dočista nenasytný. Tak strašně potřeboval opět bratra cítit u sebe, že se naprosto nechal polapit chtíčem. Když se jeho nezbedné, nyní trošku rozklepané, ruce snažily rozepnout Tomův pásek, byl z ničeho nic zadržen.
„Billi.“ Šeptnul rozněžnělým hlasem Tom. „Pomalu.“ Zašeptal mu do ucha, které poté lehce políbil. „Nikam nespěchej.“ Pomalu si mladšího bratra přitáhnul k sobě a i jemu stáhnul tričko dolů. Cítil, jak jeho mužství tvrdne jen při pohledu na bratrovo odhalené tělo. Bill vypadal o něco jinak než tenkrát. Nedbaje na nová tetování, musel Tom uznat, že má jeho dvojče i větší svaly. A jemu se to neskutečně líbilo. Roztaženou dlaní přejel po Billově hrudi, přes břicho až k lemu jeho trenek, které mu čouhaly z kalhot. „Hmm.“ Tom cítil, jak jeho vzrušení stále roste a na hrudi se mu usazuje příjemný pocit. Jeho bratr byl skutečně skvostný. „Pojď sem.“ Znovu si ho přitáhnul a políbil na rty, poté na krk a krásnou hruď, která byla zdobena tetováním. „Jsi tak nádherný.“ Tom Billa posadil na postel, hned si sednul vedle něj a nepřestával jej zasypávat polibky.

Feel it all (Vnímej to všechno)
Don’t look back, just let it go (už se neotáčej zpátky, nech to být)
A new day’s comin‘ (přichází nová doba)

The time is now (už na to byl čas)

Bill se mezitím rozplýval. Bylo to tak neskutečné, až se chvilkami chtěl začít smát tou tíhou štěstí, která na něj najednou dopadala. Se zavřenýma očima vnímal každičký bratrův dotek. „Tomi…“ Vydechnul vzrušením, když jej Tom opatrně položil pod sebe a lehce na něj ulehl částí svého těla. „Dotýkej se mě…“ Jeho hlas byl přerývavý. Nedokázal ho plynule ovládat pod vším tím vzrušením, které mu vyplavovalo adrenalin do těla.
Tom bratra okamžitě uposlechnul a jeho dlaně začaly zvědavě znovu objevovat ztracené poklady. Bill mezitím obmotal své paže kolem bratrova krku a se zavřenýma očima si užíval stávající momenty. Co nejvíce se snažil soustředit na to, co bylo zrovna teď. Ne na to, jak bez toho mohl vydržet celé čtyři roky, ani na to, co bude zítra. Prostě jen spočinul v okamžiku, který byl naprosto jedinečný. Avšak netrvalo dlouho a Bill opět přecházel do neskutečného šílenství z toho, že byl opět Tomovi tak nablízku. Jeho nenechavé ruce se z Tomových zad přemístily až k jeho kalhotám, na kterých rychlými pohyby rozepnul pásek a následně i knoflík. Zip se rozjel sám jemným škubnutím.

Tom ho tentokrát již nezastavil. I on sám byl velice vzrušený a nemohl se dočkat, až se oba dostanou i z posledního kousku látky, která jim překážela. Rychle Billa napodobil, jen s tím rozdílem, že z něho kalhoty rovnou serval i s ponožkami. Poté hbitě odstrojil i sebe a opět přilehnul k bratrovu rozpálenému tělu.
Nezapomněl na to, aby mu lehce ujelo oko do Billova rozkroku. Byl zvědavý a zajímalo ho, jak moc vzrušený Bill ve skutečnosti je. V tu chvíli, kdy zahlédl pravdu, málem spadl z postele šokem. „Oh Bille!“ Jeho levá ruka okamžitě vystřelila k bratrově chloubě, která by křičela o smilování, kdyby mohla.
„Ohh…“ Zaúpěl Bill, když se ho Tom dotknul, byť stále jen přes látku jeho černých boxerek.
„Hmm…“ Tom se čelem opřel o Billovo a lehce se o něj otíral. „Chci tě, tak strašně tě chci, Bille.“ Zašeptal mu svůdně do ucha, zatímco se jeho mladší dvojče svíjelo pod jeho doteky.
„Tome, počkej!“ Bill zničehonic chytnul bratrovy ruce, které se chystaly ho zbavit posledního kousku oblečení, jež na sobě měl, a lehce je odsunul stranou. Ten se na něj nechápavě podíval. „Už je to dlouho…“ Zamumlal Bill a s obavami sklopil pohled.

Nothing can break us down tonight (Nic nás dnes v noci nerozdělí)
Feel it all (Vnímej to všechno)
Don’t look back, just let it go (Už se neotáčej zpátky, nech to být)

Tom se nechápavě zamračil. „Počkej… ale tenkrát?“ Nemusel ani větu doříct, aby Bill pochopil, o co se jedná.
„Ne… nic se nestalo.“ Odpověděl popravdě Bill a lehce zakroutil hlavou. Tenkrát toho natěšeného, očividně bezhlavě zakoukaného Itala poslal domů. Nedokázal být s kýmkoliv jiným než s Tomem.
„To jsem netušil.“ Tom byl vlastně docela v šoku. Už znovu. Opravdu si myslel, že se s tím režisérem tenkrát Bill vyspal.
„Já… nemohl jsem.“ Podíval se na Toma téměř až se slzami v očích. Vše tenkrát dělal jen proto, aby jej donutil žárlit, ale ve skutečnosti by se nedokázal odevzdat nikomu jinému. Tělem i duší vždy patřil Tomovi a myšlenky na jiného člověka se zdály být až špatné.
„Ale vždyť já vás slyšel, Bille…“ Tomovi nelibá vzpomínka vytanula v mysli.
„No, ono to bylo trochu jinak.“ Přiznal nakonec Bill a dal se do líčení pravdivé situace.

Bill hlasitě došel do svého pokoje. Tušil, že je Tom už dávno doma, proto chtěl, aby věděl, že nyní už i on. Prudce za sebou zavřel dveře a rozhlédl se po svém potemnělém pokoji. Co by měl asi udělat jako první? Nakonec několika kroky přešel ke své posteli a začal do ní rukama a boky šťouchat, tak, aby narážela do zdi. „Oh yeah!“ Křiknul na celý svůj pokoj. Poté vylezl na postel a začal rukama plácat silně do zdi. „Jo! Jo!“ Ani si neuvědomoval, jak v této situaci vlastně vypadal vtipně, ale byl tak zabraný do předstírání milostné scény, že mu vše bylo jedno. „Jo, víc! To je úžasný!“ Zařval přímo u zdi a nakonec celým svým bokem do ní začal narážet. „Jo, pojď, vem si mě!“ Nakonec jen celý poskakoval po posteli a sem tam nezapomínal plácat nebo kopat do zdi, aby vše šlo pořádně slyšet.

„Já… já jen chtěl, aby-“ Zaštkal Bill.
„Ššš, nic se neděje.“ Tom Billa okamžitě vtáhnul do své náruče. „Teď se tím nebudeme zaobírat.“ Líbnul bratra na čelo a poté ho lehce chytnul za bradu, aby se mu mohl podívat do očí. „Ano?“ Počkal, než Bill přikývnul a poté ho znovu začal líbat. Tom byl najednou šíleně šťastný a cítil se být znovu na prvním místě. Tak přece jen mu nějaký Ital nevzal tu nejcennější věc. Bill byl pořád jen jeho.
„Ano, ano.“ Zavzdychal Bill a Tom si nebyl vůbec jistý, jestli odpovídá nebo jen reaguje na jeho doteky a polibky.
„Už je to pryč, viď?“ Zeptal se lehce napnutě Tom po chvilce, když si všimnul Billovy náhlé nejistoty a toho, že jeho polibky téměř ustaly.
„Asi ano. Promiň.“ Zašeptal Bill a sklonil hlavu částečně zabořenou do bratrovy hrudi.
„To je v pořádku, nic se neděje.“ Promluvil Tom a schoulil si Billa blíž k sobě. Rychle přes Billa a sebe přehodil přikrývku a natisknul se k bratrovu rozechvělému tělu ještě o něco blíž. „Vždyť teď máme tolik času, Billi. Tak hrozně moc času, který už nesmíme promrhat. Už nikdy. To ti slibuju.“ Zašeptal do Billova ucha a poté jej líbnul na tvář. Bylo to lehce nezvyklé, jelikož byl zvyklý na bratrovu do hladka oholenou líc. Bill se na Toma podíval svýma velkýma, pohádkovýma očima a párkrát zamrkal. „Miluji tě, Bille.“ Dodal Tom nakonec a obmotal kolem Billa své paže, téměř až zoufale pevně. Bylo neskutečné, jak moc mu bratr chyběl.
„I já tebe, ty natvrdlej pitomče.“ Tom se od Billa odtáhnul a překvapeně na něj pohlédl. Jeho výraz se však během chvilky opět rozjasnil, když si všiml, že se na něj bratr rozzářeně směje.

You and I (Ty a já)
And some we tonight (A dnes v noci možná my)
You and I (Ty a já)
​And some we tonight (A dnes v noci možná my)

autor: Gabby

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Just admit it 14.

  1. Takže chudák Gianluca měl nakonec smůlu ? Ale co se dá dělat, tak je to správně. Bill je dobrý číslo. Když jsem četla co tám vyváděl s tou postelí… no záchvat smíchu 🙂 Jsem ráda, že jsou kluci zase spolu, i když se trochu divím jak lehce to šlo. Po tom Tomanově výstupu z minulého dílu bych se nedivila, kdyby mu Bill taky řekl něco pěkně od plic. A takhle je asi pro oba lepší…
    Díky moc za kapitolu

  2. [1]: Já vím, možná to bylo až moc jednoduché, ale stejně už bylo jasné, že chtějí být spolu, proto mi to takhle přišlo správné. 🙂 Už stačilo jen tak málo. 😉

  3. Mně zas přišlo, že Tom obrátil nějak moc rychle… Ale každopádně jsem za ně šťastná, že žádný z nich už nic nepředstírá a nechávají se řídit srdcem…
    A s tím Gianlucou… 😀 Já vím, že holky tady tuhle teorii psaly, ale já opravdu věřila, že se to stalo. Dokonce jsem to Billovi jako jednorázovku i přála… A když jsem tady četla, jaké psí kusy tam na té posteli vyváděl, tak jsem se musela chechtat :DDD
    Písnička k tomu zase krásně seděla a já se moc těším na poslední díl 🙂

  4. Mňa trochu mrzí, že si Bill trochu s Gianluccom neužil. Tom mal kopec ženských, prečo by mal zostať Bill len pre Toma? No ale keď je to takto, tak nech je Tomi šťastný.
    Som rada, že prestal vymýšľať a konečne dostal rozum. Mne sa páčilo, že Tomovi došlo čo Bill cíti, keď sa nedokázal poriadne vyjadriť. Keby mu z toho klubu utiekol a nedal by mu šancu vysvetliť a povedať to čo chcel, tak by to bolo už divné, keďže sa celý čas obaja milujú len Tom je trochu paranoidný :)Bol to nádherný záver kapitoly.

  5. No tak to snad ne!!! 😀 Nemůžu se přestat řezat smíchy, protože si Billa úplně představuju, jak poskakuje po posteli a předstírá taaaak vášnivej sex! 😀 Ježíš, to muselo vypadat skvěle!!! 😀

    Jsem fakt ráda, že si to kluci konečně ujasnili společně. Bylo přeci jasné, že chtějí být spolu, uvědomoval si to i Tom, přesto, že se choval jako zabedněnej blbeček! 😀 Kdyby totiž po Billovi teď neskočil, tak bych do povídky vlezla a musela mu to snad vysvětlit osobně… Nebo já nevím! Takže máš štěstí, Tomi!! 😀

    ano, ach bože, jak jeli ke Gustavovi. Super, super, super!!! 🙂 Už jenom jak vlezli do chodby a vrhli se na sebe. Upřímně jsem čekala, že si to ještě rozdají v té chodbě a do pokoje ani nedojdou. Ale jsem vlastně ráda, že do pokoje došli a budou mít aspoň (snad) náladu i na něžnosti, než si pořádně užijí. Po tolika letech, zlatíčka. Vážně, bylo načase!

    Děkuji moc za dýl, ale mrzí mě, že je předposlední. :/ Když to ale vezmu z druhé strany, už by stejně asi nebylo ani o čem psát, protože všechno důležité bylo již řečeno. Těším se na poslední díl!

  6. Hahá! 😀 Takže Bill se nakonec s Gianluccem nevyspal? Jupíííí! Mám z toho pomalu větší radost, než že jsem kluci spolu. 😀 Sice mám toho chlápka celkem ráda, ale v povídkách k Billovi patří jen Tom a přes to u mě nejede vlak! 😀 Strašně jsem se smála tomu flashbacku, protože jsem si živě dokázala představit, co tam Bill provádí sám s postelí. 😀 No, opravdu se mi ulevilo! 🙂 😀

    A konečně!!!! jsou kluci spolu! Jsem tak ráda, že se Tom přestal bránit a podlehl. Teď budou určitě moc šťastní, jsemza ně hrozně ráda! 🙂

    Moc děkuji za krásný díl! 🙂

  7. Já to věděla!!! Věděla jsem, že s rejžou Bill nespal – a přesně jsem to napsala tenkrát v komentáři, jestli náhodou Bill jenom nenarážel schválně postelí do zdi 😀 😀
    Jsem tak ráda, že jsou ty dva nekňubové konečně spolu… Moc jim to přeju 🙂 Po těch všech peripetiích si nic jinýho nezaslouží 🙂
    Mrzí mě, že je tohle předposlední díl, tahle povídka mě totiž fakt bavila… Ale co naplat – 15 písní, 15 dílů, nedá se svítit 🙂
    Těším se na závěrečnou epizodu a moc děkuju za tuhle krásnou 🙂

  8. Juchúú!! 😀 Konečne sa udobrili a sú spolu! (škerím sa tu tak, až si sama pripadám ako blázon :D)
    Tom ma síce tou rýchlou zmenou trošku prekvapil, ale tak budem to pripisovať šoku z odhalenia, že Gustav o nich vie 🙂 Pobavila ma tá jeho panika a myšlienka, že či sa majú nechať vystreliť na Mars 😀 Myslím, že ani to by im nepomohlo (teda pred twc fans určite nie :D)
    A ja som vedela, že Bill s Gianlucou nespal!! Aj keď na jednej strane by som sa mu nečudovala a sčasti by som mu takú jednorázovku aj priala, tak proste som tušila, že na také niečo Toma až príliš miluje a nebol by to schopný urobiť.
    Keď však popisoval sú scénu, ako v izbe predstieral vášnivý sex – no totálny záchvat smiechu!
    Dnes si mi touto kapitolou vážne parádne zlepšila deň!
    A aj keď ma mrzí, že už poviedka bude končiť, tak sa nedá proste nič robiť – piesní je len 15.
    Teším sa na poslednú časť a ďakujem za túto.

  9. Konecne, konecne se stalo to, na co jsem (a asi nejen ja 😀 ) cekala.. Mne naopak neskutecne potesilo, ze Bill s Gialuncou nespal, dokonale to ukazalo, ze byl opravdu cele 4 roky verny Tomovi a nad tim cast me romanticke duse stena blahem. 😀 Nadherny dil, moc se tesim na ten dalsi. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics