Mumie :o)

by Christian Anwande
Taky je mohl k sobě otočit čelem :-D, ale tohle je taky dobrý. Tomův pohled mi přijde takovej až nešťastnej, jako by říkal „Ježiš, k čemu jsme se to propůjčili, co na nás ještě ten magor vymyslí“ 😀 Ale je to reklama, tak to bylo nejspíš dobře placený 😀 Obinadla v akci. 🙂 J. :o)

6 thoughts on “Mumie :o)

  1. "Taky je mohl k sobě otočit čelem" =D zabilas =D je fakt, že ten Tomův pohled je až útrpnej =D a naprosto mě dostává, jak jde vidět rodíl mezi Billovýma na blond hozenýma vlasama a tím tmavším porostem na xichtu =D

  2. Vždycky se mi líbily jejich nosy 😀
    jo a ten přechod mezi Billovýma vlasama a fousama je srandovni 😀

  3. Taky mě okamžitě praštil do očí ten přechod barev Billova porostu 😀
    A souhlasím, že omotat je takhle čelem k sobě by bylo daleko zajímavější! 😀

  4. Prostě ne, mě se tyhle fotky fakt nelíbí.. vůbec nechápu smysl, a dvojčata jsou tak smutná.. reklama na co, proboha? Na pohřební služby? ./

  5. Mňa hlavne napadla predstava ako si moja mamina natiera kŕčové žily alpovým krémom a zaväzuje si ich takýmto obväzom:D je to príšerné:)

  6. Billouš je tu fakt proužkovaný jako zebra. Když už nabarvit/ odbarvit, tak všude stejně, ne? A ten Tomův pohled je přímo boží, už ho slyším jak si pod plnovousem pobrukuje " dotažte mě někdo, to se opravdu nedá vydržet" . Ta krabice se starými novinami byla o krapet lepší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics