Die Umerziehung 9.

autor: Saline A.

Pomalu si ani nepamatoval, jak skvělý pocit je spát v obrovské posteli, aniž by se na něj někdo tlačil nebo ho držel. Proto když se ráno vzbudil, na tváři se mu rozlil slastný výraz hned, jak zjistil, že Bushido spal v obýváku na gauči. Díky tomu mu ani tolik nevadilo, že si nezatáhl a on tak byl díky slunci vzhůru už v devět.

Poté, co si zmapoval útržky z předešlé noci a uvědomil si, že se znovu líbal s Bushidem, se mu udělalo lehce nevolno. Se zabručením se převalil na bok a přitiskl si k sobě peřinu, choulíc se do klubíčka. Vybavoval si, že měl hodně dobrý sex na záchodě. Pak měl pár hodin okno a další věc, kterou si pamatoval, bylo sezení u Bushida v klíně. Kde se tam vzal, to už ale nevěděl. Doufal, že během těch hodin, které si nepamatoval, neudělal žádnou hloupost.
S povzdechem se neochotně vyhrabal z postele a zamířil do obýváku. Měl hlad a nechtělo se mu do restaurace. Při pohledu na Bushida skrčeného na gauči se pousmál. Kdyby to nebyl takový pitomec, Bill by si asi i přiznal, že se mu líbí. Ale takhle…

„No ne, princezna se vzbudila,“ zabručel Bushido, díky čemuž Bill konečně odvrátil pohled a s jídelním lístkem zasedl do křesla. „Pusu na dobrý ráno nedostanu?“

„Proč bys měl?“ s pozvednutým obočím na něj pohlédl.
„Vždyť jsem dostal i na dobrou noc!“
„Protože jsem byl namol,“ odvětil Bill, načež znovu sklopil pohled k lístku. „Máš hlad?“
„No… něco bych si dal,“ zahuhňal Bushido, drbajíc se na břiše. Bill si neodpustil kradmý pohled na jeho vypracované tělo. „Co takhle míchaný vajíčka, lívance s borůvkama a… Hmm, co ještě? Ještě muffiny!“
Bill překvapeně zamrkal nad množstvím, ale bez námitek všechno nadiktoval obsluze do telefonu, plus přihazujíc tousty pro sebe. Na to si složil nohy pod sebe a s přimhouřenýma očima na Bushida pohlédl.


„Co tak koukáš?“ oplatil mu pohled.
„Koukám a snažím se představit si, jak jsi vypadal před vězením,“ pokrčil Bill rameny. „Změnilo tě to?“
„Jo tak,“ zasmál se. „Jsi zvědavý.“
„Trošku. A výjimečně mám náladu na komunikaci s tebou, i když jsem včera… Dělal věci.“
„Které byly opravdu dobré, jen tak mimochodem,“ Bushido mu pobaveně stisknul koleno. „Ale ohledně toho vězení… Změnilo mě to dost. Hlavně se mi to podepsalo ve tváři.“
„Máš nějaké fotky z doby před?“
„Uh, jo,“ s kývnutím zalovil pod polštářem pro telefon. Okamžik hledal příslušnou fotku, než Billovi telefon podal. „To jsou čtyři roky zpátky.“
„Oh, wow,“ Bill v šoku zamrkal. „To je… celkem výrazná změna. Podepsalo se ti to ve tváři,“ potvrdil Bushidovo předešlé tvrzení.
„Hm, trochu jsem zestárl,“ ušklíbl se. „Ale víš jak, muži stárnou do krásy.“
„Uznávám, že teď vypadáš líp,“ přiznal Bill.
„Řekl jsi právě, že se ti líbím?“ Bushido se potěšeně zazubil.

„Snídaně!“ vyhrkl Bill úlevně, když se ozvalo zaklepání na dveře. Až příliš se začínal během konverzace s Bushidem bavit. Vyskočil na nohy a pár kroky přeběhl ke dveřím. Potřeboval si naplnit pusu dřív, než by ztratil svůj ostrovtip. Jak by to dopadlo, kdyby se s ním začal normálně bavit?

„Co je vůbec v plánu na dnešek?“ zahuhlal Bushido, zatímco do sebe ládoval snídani.
„Hm… Ani nevím,“ zamyslel se Bill. „Možná nějaký rozhovor nebo něco takového. David mi volá vždycky tři hodiny předem, abych se stihl připravit.“
„Tři hodiny?“
„No…“ nevinně pokrčil rameny chlapec. „Poslal jsem Natálii na dovolenou a nemám rád spěchání, takže potřebuju dostatek času na přípravu. Normálně mi to trvá dvacet minut, ale na akcích si dávám mimořádně záležet.“
„Vždyť musíš být hotový za dvě minuty! Oblečeš se a jdeš, ne?“
„Kéž by,“ krátce se zasmál. „Já vím, že jsem perfektní. Ale do společnosti potřebuju být ještě perfektnější.“
„Pokud všichni sledují tu tvojí krásnou prdelku, určitě s tím nebude problém,“ Bushido zamručel.

Bill protočil očima, ale usmál se. „Jez, prosím tebe.“

„Žádné odseknutí?“
„Ne, chci se najíst.“
„Takže můžu neomezeně mluvit o tvém těle a dělat sexuální narážky?“
„Bushido, jsme spolu už pár týdnů. Začínám si zvykat,“ Bill se ušklíbl.
„A sahat na tebe taky můžu dle libosti?“ Bushido se k němu pobaveně naklonil a pohladil ho po stehně.
Bill se krátce zasmál a naklonil se k němu, chytajíc ho za ruku. „Myslím, že dobře víš, že ne.“
„Ale no tak kotě,“ Bushido nespokojeně zamrkal.
„Tohle na mě neplatí,“ Bill mu pobaveně ruku ze svého klína sundal, ale nepřestával být nakloněný.
Bushido se lišácky usmál. „Myslím, že vím, co na tebe platí,“ zamumlal a Billa, chytajíc ho za krkem, tvrdě políbil.
Chlapec slastně zamručel. Ať proti němu měl cokoliv, líbat ten bastard rozhodně uměl. Zabořil mu ruce do vlasů, naprosto ochotně mu polibek oplácejíc. Byl to souboj o dominanci. Bushido, aby ukázal, že má navrch, si chlapce přitáhl k sobě na klín, co nejsilněji ho na sebe tisknouc. Kdyby to šlo, nejspíš by ho do sebe vmáčknul.

„Víš,“ vydechl Bushido do polibku. „Na vztek a nenávist je nejlepší sex.“

Bill zaúpěl. „Nekaž mi to teď!“
„Oba víme, že bych ti to jenom zlepšil,“ zajel dlaní pod jeho boxerky a promnul mu zadeček, přičemž polibky masíroval jeho krk.
S tichým zakňučením Bill zaklonil hlavu a v klíně se mu zhoupl. Bylo to tak moc příjemné, až reálně uvažoval o podlehnutí svým tělesným potřebám. Bože, jen naprostý hlupák by tvrdil, že Bushido není přitažlivý a kompletně sexy muž. Každý kousek jeho těla na Billa křičel a přitahoval ho k sobě. A Bill mu chtěl tolik podlehnout.
„No tak,“ zasténal tentokrát Bushido, prstem přejel přes chlapcův vstup. „Slibuju, že si to užiješ.“
„Já vím,“ Bill zafňukal. „Ale to nejde,“ zaprotestoval, ačkoliv se na Bushidův prst natlačil a nechal ho do sebe vklouznout. „Oh,“ přivřel oči.
„To je ono,“ Bushido spokojeně mlasknul, prstem uvnitř chlapce líně kroužíc. Bill mu zaryl nehty do ramen. „Pořádně se uvolni.“
„To nemůžeme,“ znovu se Bill pokusil zaprotestovat.

„Moc mluvíš,“ Bushido ho tvrdě políbil. Billovi se protočily oči. Sám se přirazil na Bushidův prst, přičemž dlaní sjel k jeho rostoucímu klínu. Tak… velký. Představil si, jaký asi pocit to je, když zajede do jeho úzkého těla, jak ho naplní… Pevně ho sevřel u kořeně a zavrtěním zadečku Bushida pobídl k přidání dalších prstů. Chtěl ho co nejdřív v sobě, ale na to potřeboval být připravený. Jinak by ho Bushidova nezvyklá velikost nejspíš roztrhla.

Trhaně zalapal po dechu, když v něm zmizely dva Bushidovy prsty, načež k nim nemotorně přidal i svůj. Manipulovalo se sice příšerně, ale alespoň na okamžik to uspokojilo jeho touhy.
„Kašlu na to,“ se zavrčením se natáhl pro kabelku, kde měl cestovní balení jeho oblíbeného lubrikantu, a hned poctivým množstvím potřel celý Bushidův penis, přičemž trochu mu vmáčknul i na prsty. „Vraž ho do mě, a to okamžitě, nebo si budu myslet, že je s tebou něco špatně,“ zamumlal mu do rtů, než spodní sevřel zuby. S vykulením očí ale silně skousl, když Bushido skutečně nahradil prsty penisem a hned napoprvé přirazil až po kořen. „Kurva,“ vyhrkl, úplně ignorujíc Bushidovy zvukové projevy. Bylo to jiné, než očekával.

Zaprvé, bolelo to jako prase. Zadruhé, Billovi se ta bolest až moc líbila, což ho trochu znervóznilo. Zatřetí, Bushidovi tekla krev z prokousnutého rtu a Bill pocítil provinilost. Začtvrté, a to bylo nejhorší, Bushido čekal, až si na něj trochu zvykne. Bábovka.

Sám se na něj přirazil, užívajíc si, že Bushidův penis cítil v celém svém těle. Boží. Dřív, než by si začal všímat nějakých detailů, Bushida objal kolem ramen a začal na něj pravidelně dosedat. Sklonil hlavu k jeho krku, poprvé jazykem zkoumajíc rozsáhlé tetování. Dle Bushidova slastného zaklonění hlavy a silného stisknutí zadečku usoudil, že jde o jeho oblíbené místo.

Bushido byl kompletně paralyzovaný slastí. Už od začátku věděl, že Billův zadeček bude úzký, i přes určitě velké množství partnerů. Nikdy by ale neřekl, že bude tak těsný, že kdyby neměl dlouholetou praxi, hned v první minutě by se udělal. Takhle si ale mohl naplno užívat každý moment s tím překrásným stvořením. Nadšeně sledoval, jak i on si užívá okamžik, kdy sjíždí po jeho penisu úplně dolů, pohlcujíc tak každý jeho milimetr.

Laškovně zuby zatahal za chlapcův piercing v bradavce, načež hned po Billově úžasné reakci ji vzal celou do pusy a jazykem si s ní pohrával. Zároveň omotal i prsty kolem jeho penisu a poprvé sám rázně přirazil. Bill vyjekl, pevně chytajíc Bushida za ramena. Bushido neměl problém najít jeho prostatu.

Zatímco ocumlával střídavě chlapcovy bradavky, dal do svých přírazů pravidelnost. Pořád to ale nebylo ono. Frustrovaně zavrčel a z Billa vystoupil. Dřív, než by snad chlapec stačil protestovat, ho spěšně otočil zády k sobě a opřel o pohovku, načež do něj znovu přirazil. Jo. To bylo mnohem lepší. Spokojeně ho kousnul do ramene, nechávajíc po sobě zřetelné otisky. Když z Billových rtů unikl sten, neodolal. Pevně ho chytil za vlasy a zatáhnul tak silně, že mu mohl bez problémů uštědřit rozzuřený polibek. Měl sto chutí dát mu pořádný výprask za to, jak dlouho ho na tu chvíli nechal čekat. Po jediné vteřině uvažování Billa mezi tvrdými přírazy a líbáním pořádně plácnul přes ten rozkošný zadeček. Bill sebou sice cuknul, ale nakonec se ještě víc prohnul v zádech, slastně sténajíc do polibku.

Bushido hravě zavrčel, v hlavě se mu rojily nápady, co všechno by ještě s chlapcem mohl dělat. Bože, měl takovou chuť mu ublížit… Aby své choutky alespoň trochu ukojil, uštědřil mu další kousanec do ramene. Líbila se mu představa, že si ho tím značkuje jako svého. Bill tiše zakňučel, tohle kousnutí už opravdu bolelo. Bushido si nebyl jistý, jestli se mu líbí víc, když Bill sténá nebo kňučí.

Bill se narovnal, opírajíc se zády o Bushida a krkolomně ho objal kolem krku. Cítil, že už se blíží jeho vrchol. Bushido okamžitě omotal ruku kolem jeho penisu a přitiskl rty na jeho krk, jen aby slyšel co nejvíce jeho stenů.
„Bushido!“ vykřikl mu do ucha tak hlasitě, až Bushidovi projela páteří elektrická vlna vzrušení.

*

„Bushido!“ Bushido zamrkal, zmateně se rozhlédl. Co to… „No ne, pán konečně vnímá! Koukej zvednout ten svůj vězeňskej zadek a běž otevřít, protože já se nehodlám zvedat kvůli TVOJÍ snídani. A koukej si dát něco přes ten klín,“ odfrkl otráveně Bill, zatímco Bushido na něj nevěřícně zíral.

Tohle musí být zlý sen. Tak perfektní zásun… A nebyl skutečný?! Chtělo se mu brečet.

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Die Umerziehung 9.

  1. Ten konec 😀 😀 😀
    Mně se celý ten sex zdál trošku hrr, ale že to bude opravdu sen, to mě vůbec nenapadlo 😀

  2. Tak tohle se ale nedělá :D, chudák až je mi ho líto, už by to potřeboval nějak to nedává :D:D

  3. Salineeeee! To nemyslíš vážně! Chudák Bushido! 😀 😀 😀  asi se mu opravdu plaší hormony, možná by měl místo poslouchání Billova sexu na záchodcích podniknout vlastní tažení na nějakého sexy mladíka… nebo má jít za Tomem 😀
    Děkuji za skvělý díl! 🙂

  4. Tak Buovi uz siblo 😀 Chudacek 😀 Rikala jsem si, ze by do toho uz prastili 😀 A byla jsem rada a nax druhou stranu mi to prislo zvlastni a pak se Bushidoprobral ze sexualniho tranzu, takze i ja jsemse probrala a byla jsemzmatena 😀 Co se deje? A pakmi doslo, ze si to Bu jenpredstavoval a chtelo se mi brecet s nim :DD no nakonec jsem se mu stejne vysmala :DNo Anisku 😀 Ty ses ale magorek 😀 Ty uzmas jakesi bludy z te touhy po Billovi 😀 Ale chapu te 😀 Tak sukezni potvora pobliz ax ty si nemuzes uzit 😀 Moc dekuju. Za dilek :3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics