Já nejsem já 13.

autor: Janule
Loitsche 2. ledna večer
Tom nebyl zrovna šípková Růženka. Jeden polibek k jeho probuzení Billovi nestačil, musel se chvíli snažit, než se Tomovy dlouhé řasy s námahou zvedly a jejich stejné oči se setkaly.
„Ránko,“ usmál se nepatrně Tom nahoru na své dvojče, jemuž ležel v klíně. Zněl zastřeně, hlas se mu ještě zcela neprobudil.
„Spíš večer,“ vrátil mu úsměv Bill. „Je půl deváté.“
„Nejvyšší čas jít do postele,“ zazubil se Tom najednou zcela probuzeně a stáhl si Billovu hlavu k důkladnému vítacímu polibku. „Už se tě nemůžu dočkat.“
„Chtělo by to přiložit,“ poznamenal Bill, „mám úplně ledový nohy.“
„Neboj, neboj, už letím, hodím tam čtyři lopaty.“
„Fajn, půjdu se zatím vysprchovat,“ odvětil Bill. „Bude, doufám, voda ještě teplá?“
„Snad jo,“ zavolal Tom už odněkud z chodby, jak spěchal ke starému kotli. „A jestli ne, tak tě zahřeju vlastním tělem,“ slíbil. Bill se usmál. Začínal mít tohohle Toma čím dál tím radši. Ne, že by toho amerického neměl, to určitě ne, ale tenhle byl úplně jiný. Měl pořád potřebu je dva srovnávat a tenhle z toho zatím vycházel o trochu líp. Chybělo mu to slavné ego, které z jeho bratra občas dělalo protivného namyšleného bastarda, i když většinou jen na veřejnosti. Tohle byl jen obyčejný kluk Tom, který miloval svoje dvojče a snažil se o něj starat, jak nejlíp uměl.
Bill vlezl do sprchy, opatrně zkusil teplotu vody a oddychl si. Byla tak akorát. Namydlil se odshora až dolů, naštěstí sprchový gel měli krásně voňavý po kokosu. Nevěděl sice, jak to má tenhle Tom, ale rozhodl se, že svoje zvyky měnit nebude jen proto, že bydlí zase na vesnici. Natáhl se pro pěnu na holení a pár zkušenými tahy zlikvidoval veškeré ochlupení, které na svém těle nechtěl. Už se splachoval, když ho napadlo ještě něco. Neměl by to raději zkusit nejdřív sám? Rozhodl se, že ano. Koneckonců, štěstí přeje připraveným, ne? Znovu si namáčkl do ruky trochu sprchového gelu, rozetřel ho po prstech a zajel si jimi velice opatrně mezi půlky. Chvilku ještě váhal, než poprvé zatlačil prostředníček dovnitř, ale když tam první článek přes počáteční odpor poměrně lehce vklouzl a nebylo to nijak zvlášť bolestivé, přidal na tlaku. Prst se do něj vnořil bez problémů a nebylo to tak nepříjemné, jak čekal. Jenže když se podíval trochu níž do vlastního rozkroku na objem, který ho nejspíš dnes večer v oné zadní části těla čeká, bylo mu jasné, že tím to nekončí. Přidal proto druhý prst, stejně důkladně pomazaný sprchovým gelem. Ještě pořád to bylo v pohodě, sám byl udivený, jak je to možné. Třetí prst už ale neměl odvahu zkusit, řekl si, že to prostě nějak přežije. Je možné, že by tohle tělo bylo na anální sex už zvyklé? Netušil, jak tohle přesně funguje, ale doufal, že by to tak mohlo být.
Když po dvaceti minutách konečně vylezl ze zapařené sprchy, kde ho s výhrůžkami ohledně vyplácané teplé vody vystřídal Tom, rozklepal se zimou, a co nejrychleji mohl, skočil jen v boxerkách do své postele, zavrtal se pod peřinu a zavřel oči. Ani nevěděl, jestli se těší nebo bojí. To se holt uvidí.

Tom se vysprchoval ve vlažné vodě, co zbyla po Billově sauně, ale i přestože mu vyhrožoval, nezlobil se. Vždycky svého mladšího bratra ve všem podporoval, umetal mu cestičku, staral se, aby mu bylo dobře, takže ho nějaká vlažná voda neměla šanci rozladit. Nemohl se dočkat, až se spolu zase pomilují, byla to jedna z mála radostí jeho života. Tou druhou byla samozřejmě kytara a hudba obecně, ale v té nebyl zdaleka tak úspěšný jako v sexu se svým dvojčetem. Když se ve čtrnácti poprvé políbili, byl z toho Tom trochu vyděšený, ale rychle si zvykl. Bill se stal jeho milencem a díky pravidelnému cvičení se brzy dopracovali k naprosté dokonalosti. Holky, které byly předtím jedním z hlavních motorů jeho touhy po slávě a hudební kariéře, ho v tu ránu přestaly zajímat, a už ho dokonce nevzrušovala ani představa dalšího vystoupení, kde se pár těch nejskalnějších fanynek z blízkého okolí snažilo upoutat jeho pozornost. Měl svého Billa, nepotřeboval se těm zvláštním tvorům jménem „holka“ snažit dostat pod sukni, a už vůbec ne jim porozumět.
Morální zábrany hodili oba za hlavu velice brzy, i když si uvědomovali, jak nepřijatelné by to, co spolu dělají, bylo pro jejich okolí. Rozhodli se proto o všem mlčet, na veřejnosti se chovat zcela jinak než pod vlastní střechou a občas projevit zájem o dívky, což ale nikdy nenechali zajít příliš daleko. Nesměli být pro své okolí podezřelí, proto nakonec vymysleli krycí historku s vdanou paničkou z vedlejší vesnice, kterou měl Tom potají navštěvovat, aby na to její manžel nepřišel, a posledních pár let měli díky tomu klid. Prozatím to fungovalo. Géčka i Andy to spolkli i s navijákem a Billovo čekání na velkou lásku je taky nepřekvapovalo. Na tomhle svém krytí začal Bill pracovat záhy po čtrnáctých narozeninách, proto se ho už nikdo na nic neptal. Bubeník i basák byli oba zadaní, takže měli ve volném čase důležitější věci na práci, než zkoumat sexuální život svých spoluhráčů z kapely. Gustav měl svou Lydii už dlouho, chodili spolu od střední školy, a Georg si nedávno vzal Beatrice, svou lásku a kolegyni z vysoké, kde spolu studovali zubařinu, a teď zařizovali společnou ordinaci na klinice jeho otce v Magdeburku. Tom měl trochu strach, aby to nenarušilo kapelu, přece jen to byl krom sexu s Billem jeho největší koníček, ale Geo ho ujistil, že si i přes náročnou práci zubaře čas na hraní o víkendech vždycky najde.
Teď na něj už ovšem čekal Bill, měl by si pospíšit, než mu usne. Skoro týdenní půst se stával už téměř bolestivým, musel s tím něco dělat. Rychle ještě vylákal z ložnice Scottyho, který spokojeně odpočíval ve svém pelechu. V kuchyni na něj jako obvykle čekal psí pamlsek – sušené prasečí ucho, jehož postupná likvidace ho zabaví nejméně na hodinu. Bylo to to nejlevnější, co se dalo pořídit, aby se jim pes nepletl do intimních chvilek, nebo jim přitom nevyl žalem za zamčenými dveřmi. Pak už si Tom jen znovu umyl ruce, aby tomu svému zbrusu novému vegetariánovi nesmrděl po vepřovém, a vydal se za ním do ložnice. Potichu za sebou zavřel dveře, stáhnul ze sebe tričko a vplížil se za Billem pod peřinu.
„Ještě nespíš?“ zeptal se, když Bill vleže na zádech nijak nereagoval na jeho přítomnost.
„Skoro,“ šeptl mladší z dvojčat se zavřenýma očima a usmál se.
„No proto,“ líbnul Tom Billa na čelo, opatrně se vyhýbaje jeho modřině. „Už to celkem zelená, za pár dní to zežloutne a pak se to ztratí,“ přejel lehce bříšky prstů po jeho zranění. „Co to ostatní? Bolí to ještě moc?“
„Jen rameno, když s ním blbě pohnu,“ popravdě přiznal Bill, že už to není taková katastrofa.
„Tak jenom lež, nic nedělej, o všechno se postarám,“ zašeptal mu Tom do ucha a odhrnul společnou peřinu. Bill se jen zhluboka nadechl a zavřel oči, když ucítil chlad okolního vzduchu a hned na to bratrovy prsty, jak z něj stahují těsné boxerky. A pak… nastalo ticho.
„Bille?“ ozvalo se po chvilce. Otevřel pomalu oči, aby se setkal s bratrovým udiveným pohledem. „Ty ses oholil?“ Bill se zmohl jen na němé přikývnutí. Tom seděl mezi jeho nohama, v pravé ruce ještě třímal černé Billovo prádlo. „Má to něco společného s tvým vegetariánstvím nebo tak?“ zeptal se a pustil boxerky na zem.
„Ne,“ zachraptěl Bill, připadal si takhle vystavený hrozně. Nebyl zvyklý, aby mu někdo tak nestydatě čuměl do rozkroku jako teď Tom. Zřejmě ho svým hygienickým rozhodnutím vyvedl z míry, bylo třeba to nějak napravit. „Nikdy jsem se neholil?“
Tom chvíli zíral, ta otázka zněla vážně stupidně. Proč se ptal Bill jeho? Copak si to nepamatuje? Nezmohl se na nic víc než negativní zavrtění hlavou. „Jen občas, třeba na výročí nebo tak…“
„Na Vánoce taky?“ ušklíbl se Tomovu sdělení Bill, bylo to legrační. Holit se jen při zvláštních příležitostech, to je teda bomba. V tu ránu ho zajímalo, co skrývá pod boxerkami Tom. „Ty se neholíš?“ nečekal na odpověď a zeptal se poměrně odvážně.
„Ne,“ vydechl Tom. „Teda ne pořád, taky jen někdy… hlavně v létě…“
„Aha,“ usmál se na něj Bill povzbudivě. „Nevadí, ale mohl bys přestat zírat a přikrýt mě, začíná mi být pěkná zima,“ dodal.
„Jo, jo, promiň,“ omluvil se Tom vyloženě zmatený a rychle na Billa a sebe hodil peřinu. Chvilku mlčel, leželi vedle sebe jako prkna, v Tomově hlavě to šrotovalo jako v mlýnici. Tohle bylo už vážně divné. Zítra Billa dotáhne k doktorovi, i kdyby ho měl svázat a odnést na zádech, tohle už bylo vážně moc.
A k tomu všemu, stožár byl pryč, uvědomil si. Z toho, co se odehrálo, byl tak mimo, že veškeré sexuální vzrušení opadlo. Cítil se jako idiot.
„Bille?“
„Hmm?“
„Pomůžeš mi?“
„S čím?“
„No s ním, ty víš…“
„Co? Nevím…“
„Nedělej blbýho.“
„Nedělám, s čím ti mám…“ V tu chvíli popadl Tom pod peřinou Billovu ruku a vsunul si ji pod boxerky. Ruka nejdřív ucukla, ale vzápětí se její prsty obtočily kolem měkkého penisu a lehce zmáčkly. „Aha, už vím…“ usmál se Bill. „Mohli bychom… ehm… zhasnout?“ ozval se nesměle mladší z dvojčat, přestože bylo prozatím všechno skryto pod peřinou.
„Jo, jasně,“ nedivil se už ničemu Tom, sáhl po vypínači stolní lampičky a pokojem se rozprostřela tma, svítily jen Mikyho ručičky a čísla na budíku.
Bill chvíli bratra jemně masíroval, ale jak tam tak leželi vedle sebe na zádech, přišlo mu to vážné divné. Snažil se představit si, co by asi udělal zdejší Bill v takovéhle situaci. Určitě by neležel pod peřinou jako prkno s rukou v Tomově klíně, tím si byl poměrně dost jistý. Musí něco udělat, překonat sám sebe, svůj strach, prostě se nějak zapojit. Uvolnil ruku a pomalu se překulil na levý bok, aby měl Toma líp na dosah, naklonil se k němu a s odvahou sobě vlastní ho políbil. Když se po chvíli příjemného líbání odtáhl, zašeptal: „Co kdyby sis to sundal?“ zatahal za lem Tomova prádla. „Takhle se mi to blbě pomáhá,“ usmál se do tmy.
„Jo, jo, hned to bude.“ Tom zněl ještě celkem vyplašeně, nemohl přestat myslet na zvláštní chování svého dvojčete, ačkoliv se snažil, jak mohl. Rychle odhodil peřinu na stranu, nadzvedl zadek, zahákl prsty o lem boxerek, stáhl je dolů a čekal, co má jeho dvojče v plánu.
Bill ještě chvilku váhal, ale pak sebral veškerou odvahu, kterou v sobě našel, vzal Toma znovu do ruky a začal s pravidelnými pohyby. Teď by zrovna ocenil, kdyby svítila lampička, aby si mohl své dvojče pořádně prohlédnout, ale nechtěl vysvětlovat, co ho to popadlo, když chtěl předtím zhasnout. Připadal by si jako nějaký voayer. Cítil v dlani úžasně měkkou pokožku, pár jemných chloupků ho šimralo kolem sevřených prstů, takže bylo jasné, že momentálně opravdu není léto. Tomův junior na jeho pravidelné pohyby konečně začal reagovat, pomalu rostl a tvrdl v Billově dlani a mladší z bratrů byl na sebe v tu ránu hrdý. Vleže na boku, podepřený loktem, si dodal odvahu, pomalu váhavě sklonil hlavu k Tomovu klínu a olízl špičku jeho penisu. Byla stejně tak měkká a jemná, jak ji cítil předtím v ruce, bez chuti a malinko voněla po kokosu. Najednou mu došlo, že tohle je přesně to, co potřebuje. Volnost, svobodu dělat to, co chce, nenechat se Tomem ovládat a být ten pasivní, co jen leží a čeká. Tohle bylo fajn. Jeho zvyšující se sebevědomí ocenil i Bill junior, začínal o sobě v klíně dávat patřičně vědět. Bill se trochu víc přitiskl k teplému tělu vedle sebe, hodil přes Tomovy nohy jednu svou, zatímco cítil, jak ho bratrova ruka hladí po zádech a kříži. Našel si takovou polohu, ve které mu bylo dobře, uvolnil bratrův penis ze sevření celé dlaně, chytil ho jen dvěma prsty, aby neztratil kontrolu a pomalu si ho zasunul do pusy. Zkusmo obkroužil jemnou kůži jazykem, a když Tom souhlasně zavzdychal, sevřel tváře a nasál.
„Jo…“ vydechl Tom. „To je ono…“ povzbudil svoje dvojče. Bill se v duchu usmál. Tak se na Toma musí. Pokračoval v olizování, nasávání a střídal ho s prací ruky, dával pozor, aby se neudusil, ale užíval si Tomovo zesilující vzdychání a sám se téměř nevědomky třel svým penisem o jeho bok. „Bille,“ zaslechl zdálky mezi Tomovým vzdycháním, „to stačí… nebo se udělám…“ dostal varování, ale to mu bylo fuk. Teď, když se konečně dostal do pořádného rytmu, přece nepřestane? Vážně si to užíval, měl radost, že má Toma ve své moci, že mu způsobuje vzrušení. Tomova ruka na jeho zádech zrychlila frekvenci hlazení, bylo jasné, že je to nevědomý pohyb a její majitel se pomalu ale jistě dostává do extáze. Zřejmě se Billovi podařilo překonat bod, kdy byl jeho bratr schopen přerušit proces nastupujícího orgasmu, protože přestal cokoliv namítat, pouze nahlas sténal a snažil se zrychlit tempo přirážením proti Billovým ústům, což ještě před chvílí nejspíš z ohleduplnosti nedělal. Teď už mu bylo evidentně jedno, jestli se jeho dvojče udusí. Bill se ale nenechal Tomovým zmítajícím se tělem nijak vyvézt z konceptu, přitlačil jak rukou, tak nohou, aby svoje dvojče umravnil, a užíval si poslední vteřiny před explozí, kterou s nadšením očekával. Nikdy by ho nenapadlo, že se bude na něco takového těšit, ale dnes v noci bylo evidentní, že o sobě v téhle oblasti ví opravdu velmi málo. Když první dávka spermatu narazila na jeho patro, přestal cokoliv dělat a nechal Toma v klidu prožít extázi, jejíž následky později spolkl.
„To bylo…“
„…úžasný…“ doplnil Bill za těžce oddechujícího Toma s úsměvem.
„Jo, úžasný,“ přikývl Tom a objal svého bratra, až ho stáhl na svou hruď. „Co tě to popadlo? Chtěl jsem se s tebou pomilovat…“ trochu vyčítavě šeptal do Billova ucha. „Muselo tě při tom bolet to rameno,“ dodal, zatímco Billa pomalu otáčel a pokládal na záda.
„Úplně jsem na to zapomněl,“ odpověděl Bill popravdě do tmy téměř v euforii z toho, jak ho Tom pochválil. Napoprvé a povedlo se to, to byl úspěch. Ani ho nijak netížila vlastní erekce, která ovšem Toma dloubala celkem nevybíravě do stehna.
„Chceš to oplatit?“ zašeptal Tom do bratrova ucha, když ho přestal na chvilku líbat. Ležel už téměř celým tělem na něm, mírně se pohupoval a způsoboval tak, že se jeho mladšímu dvojčeti začal krátit dech. „Nebo chceš chvíli počkat, až se trochu proberu?“ nabízel.
„Radši…“ zaváhal Bill, zvažoval, co bude schůdnější varianta, „to první,“ dodal přece jen trochu zbaběle. Bál se, že ten skvělý pocit, který teď má, by veškeré přípravy na milování určitě zničily. Poprvé měl možnost to zažít s někým, ještě k tomu s tím, po kom celý život toužil, a chtěl to pokud možno hned.
„Dobře,“ usmál se do tmy Tom, „zítra je taky den,“ dodal, než se začal pomalu sunout dolů po Billově těle, dokud se pohodlně neusídlil mezi jeho roztaženýma nohama. „Ale na tohle já potřebuju vidět,“ řekl nekompromisně a natáhl se k lampičce, kterou předtím na Billovu žádost zhasl. „To tvoje čerstvě oholený kuře se mi strašně líbí, vypadá delší,“ uchechtl se, „a voní,“ dodal, když si ho se zalíbením znovu zblízka prohlídl. Než si Billovy oči stihly zvyknout na světlo, ocitl se v teple Tomových úst a sotva stíhal vnímat pohyby bratrova talentovaného jazyka, ocenit jeho schopnost sání a hlavně doteky jeho prstu, o němž netušil, jak a kdy se tak nepozorovaně dostal na ona místa, která ještě před chvílí ve sprše zkoušel sám otestovat. Když tam ovšem zničehonic místo prstu ucítil dotek vlhkého jazyka, Bill překvapením vyjekl a málem Toma nakopl kolenem, které mu při tom nadskočilo. Zhluboka dýchal, snažil se zvyknout na ten absolutně nečekaný pocit, který vlhká špička svým rejděním způsobovala, zatínal prsty do prostěradla, aby se udržel a nekřičel, když mu jedna Tomova ruka přidržovala nohu nahoře, aby ji udržela v klidu, a druhá pravidelně honila to „kuře“, jak ho Tom před chvílí legračně pojmenoval.
Už tak kňučel jako malá holka, když se snažil rychleji přirážet do Tomovy sevřené dlaně, a cítil, že už moc času nezbývá a zažije ten nejlepší orgasmus svého dosavadního panického života. Než stihl cokoliv říct, aby Toma upozornil, že se blíží ke konci, ucítil, jak jeho prst prorazil bariéru navlhčenou a předem uvolněnou mrštným jazykem, a o chvilku později se uvnitř něho dotkl něčeho tak citlivého, že v tu chvíli Billovo sperma vyrazilo na cestu ven rychlostí světla. Bill vykřikl tak nahlas, že i Scotty v kuchyni na chvíli přestal cupovat svou hračku a zaposlouchal se, jestli jeho páníčkovi náhodou někdo neubližuje. Když se už další hlasitý zvuk neozval, pustil se opět do své pochoutky a čekal, až mu jeho druhý páníček přijde otevřít, aby si mohl na noc zalézt do svého pelechu.
„To bylo to nejkrásnější, co jsem kdy zažil,“ pronesl Bill udýchaně chvilku poté, co se k němu Tom nahoru vrátil. „Miluju tě, Tomi.“
„Já tebe taky, čumáčku,“ odpověděl mu spokojeně Tom a líbnul ho na nos. Přikryl oba společnou peřinou, i když v místnosti bylo už celkem teplo, objal Billa kolem pasu a hlavu mu položil na rameno, aby ho mohl sem tam líbnout na krk. Bylo třeba se uklidnit, protože jeho junior se opět probudil k životu jako vždycky, když dělal Billovi takovéhle věci, a teď potřeboval chvilku, aby změkl. Bill měl evidentně dost a Tom byl z práce taky unavený, ráno by se mu špatně vstávalo, kdyby ještě půl hodiny přirážel do Billa. To si nechá na zítra, dneska to stačilo.
Už téměř usínal, když se ozvalo za dveřmi jemně vyčítavé hafnutí, které ho donutilo vstát a otevřít Scottymu dveře. Když se oba usídlili ve svých pelíšcích, Bill už spal, jako když ho do vody hodí. Ale stejně toho doktora budeme muset navštívit, něco je s ním vážně špatně, byla poslední Tomova myšlenka, než tvrdě usnul.
autor: Janule
betaread: Allka

14 thoughts on “Já nejsem já 13.

  1. Tak se Bill konečně dočkal…No, už bylo načase 🙂 Jsem zvědavá co bude Bill dělat, až ho Tom potáhne k doktorovi. A co jim Tom bude vykládat  ? Že se jeho bratr uhodil do hlavy a teď se chová divně, že si dokonce začal holit rozkrok ? 😀
    Díky moc za kapitolu, už se těším co se bude dít v L.A.

  2. Ježiši…tohle byl asi ten nejtrapnější a zároveň nejvtipnější začátek sexu, jaký jsem kdy četla :DDD Divím se, že to nakonec vůbec dotáhli do konce! 😀 Myslím, že mě by po tom všem veškeré vzrušení přešlo… 😀
    Tomovi se nedivím, že chce Billa dotáhnout k doktorovi, opravdu mu musí připadat úplně mimo. Jen by mě taky zajímalo, co tomu doktorovi chce říct a jak mu bude popisovat Billovo chování 😀
    A pořád mě strašně moc zajímá, jestli se někdy některý z Tomů dozví pravdu…
    Moc díky za super dil a těším se příští týden do LA! 🙂

  3. Bolo to neskutočne krásne, také ozajstné rozpačité prvé skoromilovanie:) Strašne som sa potešila Billovím úvahám o Tomovi 🙂 Bola som presvedčená, že dnes sa TO stane, ale takto je to krajšie:D
    Musela som sa rehliť keď sa rozprávali o holení:D verím, že Tom sa odteraz bude holiť častejšie:D Bill ho prerobí na moderného Toma:) Len dúfam, že láska im zostane. Stále musím myslieť na toho Billa v LA ktorý prišiel o všetko to krásne čo s Tomom mal a najhoršie je, že ani netuší prečo.
    Veľmi pekne ďakujem za prekrásnu a tradične vtipnú kapitolu♥

  4. Jeeee, to bylo pěkný! 🙂 ♥ Bill je se všema svýma obavama strašně roztomilej, chudák, vůbec nic neví o tom jak 'dřív' v Loitsche žil, nezná svoje zvyky, nic. Aspoň, že tenhle Tom ho miluje tak, jak on chtěl. A konečně se dočkal i on. Sice ne úplně sexu, ale konečně se mu Bill nevymluvil. 😀 🙂

    Kapitola byla krásná. Moc děkuju a už se těším na další. ♥

  5. Musím říct, že jsem byla velice překvapená, když začalBill oba Tomy porovnávat a nakonec přišel na to, že tenhle obyčejný kluk je lepší než hvězda v LA. Na jednu stranu mě to potěšilo, protože Bill, který byl zvyklý na tolik luxusu se spokojí s málem jen proto, že má Tomovu lásku. Moc mě těšilo, že se v tomhle díle nijak nelitoval, protože jak se začne litovat, je to pro mě konec a začnu být lítostivá taky! 😀 Takže jsem si tenhle díl náramně užila! 🙂

    Jsem ráda, že Bill překonal svůj strach a vrhl se do vztahu s Tomem po hlavě! Neuvěřitelně jsem se smála scéně s oholením, to bylo fakt něco! 😀 Upřímně jsem si myslela, že je to konec jakýchkoli hrátek pro tuhle chvíli, protože jsem si fakt nedovedla představit, že by po něčem takovém mohli pokračovat. Ještě když si Tom říkal, že bude muset Billa vzít k doktorovi! 😀 Nakonec hoši ale všechno zvládli a já jsem hlavně pyšná na Billa, že to přežil. 😀 Ono začátky jsou prostě nejhorší, takže jsem ráda, že to má Bill za sebou a alespoň jedno trápení mu odpadne. Teď už budu jenom čekat přímo na TO, protože jsem zvědavá na Billa! 😀 🙂

    Rozhodně jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne s tím doktorem. 😀 Jestli jej Tom opravdu k němu vezme a co mu případně řekne? 😀 Je mi v tomhle Billa pořád trošku líto, že sám neví, co ten minulý Bill kdy dělal, jak reagoval a podobně. Ano, ano, vím, že si za to může sám, alei tak to musí být pěkně těžké. Snad to Bill všechno zvládne! 🙂

    A stejně je strašně zvláštní porovnávat tyhle životy – slavných dvojčat v LA a dvojčat v Loitsche, kteří žijí od výplaty k výplatě. Tenhle Tom z Loitsche se mi ale také líbí víc, než Tom z LA! 🙂 Budu prostě doufat, že se Tom v LA díky ´novému´ Billovi změní! 🙂

    A stejně jako Zuzu, i já jsem strašně zvědavá, zda se někdy některý z Tomů dozví, co se vlastně stalo a jak se nám Billové prohodili. 🙂

    Moc děkuji za další báječný díl! 🙂

  6. Dnes som čakala, že už sa k tomu sexu dostanú a aj keď sa veru dostali, tak to nedotiahli úplne do konca. Ale tak páčilo sa mi, aká Billova príprava tomu predchádzala a ako bol Tom vyhúkaný, že sa Bill oholil… až som po takom úvode mala pocit, že sa k ničomu nedostanú 😀
    A pobavilo ma, ako chce Tom zobrať Billa k doktorovi. Som zvedavá, či ho tam fakt vezme a či im doktor povie niečo zaujímavé 😀
    Ďakujem za časť a teším sa na pokračovanie v LA, lebo tam to má Bill omnoho ťažšie.

  7. Jsem zvědavá na chvíli, kdy třeba "starší" Bill objeví knížečku o reinkarnaci. A tak nějak ve mě přetrvává celková zvědavost jako v ostatních.
    Vždycky je na co se těšit. Děkuji!

  8. Mala som celkom obavu ako to Bill zvládne ale je to chlapík:-)užíval si a to je super,Tesla by mal z neho radosť tak ako prekvapený Tom,ktorý pravidelným "cvičením" zabudne že Bill je iný a nechá ho na pokoji:-)

  9. To bylo tak uzasne! 😀 😀 opravdu, Bill a jeho koupelnovy relax e zkousenim byl zajimavy, ale to co nasledovalo… prej kure 😀 😀 libilo se mi, jak z toho byli oba vyplesknuti a malem ani nic nebylo. Nakonec se Bill pekne odvazal, jen co je pravda. A to, ze si vybral radeji tu prvni moznost bylo tak Billovske… ale co, Tom ma recht, zitra taky den. Jsem zvedava, nac prijde doktor 😀

  10. Tohle nemelo chybu. Cist sex mezi Billem a Tomem a rvat u toho smichy, to se jen tak nekomu, Janule, nepodari.

    Konsternovany Tom byl k popukani. Kde ty prosim te na to vsechno chodis?

  11. [11]: 😀 Život mě naučil… 😀 dyť to znáš. Občas je to i v posteli sranda, to se nedá svítit.. po takovým desetiletým vztahu už je člověk na ledacos zvyklej, no ne? 😀 Jakej by to byl život bez srandy. 🙂

  12. [12]:To jo, zivot obcas dokaze pripravit prekvapeni, to je fakt, ovsem tohle bylo tak komicke, ze jsem se u slashe takhle nenasmala uz dlouho:-) Prasecim uchem pro Scottyho pocinaje az k "na svatky" oholenym Billem. V tomhle dile byl Tom jednicka, vykreslila jsi ho proste bajecne. Ty jeho vnitrni myslenkove pochody me zabijely:-)Vubec se nedivim, ze si o nem Bill mysli, ze je tenhle redneckovsky Tom z Loitsche mnohem hodnejsi a pozornenjsi nez ten, ktereho nechal doma v LA. No nesezraly byste ho? Jak se chudera stara a po naservirovani praseciho ucha pesanovi si jde umyt ruce, aby neranil vegetarianskou dusi Billa? Jen tak Janulko dal, drzim pesti, aby te inspirace neopoustela.

  13. já tohodle Toma miluju, to je prostě neskutečně hodnej, starostlivej a velkorysej ňuňánek. prakticky nechápu, jak dokázal s tím druhým Billem žít. vždyť to je držkoun nevymáchanej, kterýmu není nic dobrý. 😀 dva rodzílní Tomové vychovali dva rozdílné Billy, zajímavé. 🙂 myslím, že Billovi se podařilo vybrat si tu nejlepší možnou realitu, kam mohl. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics